Zcash anonymity for all - Menjadi kaya dengan kaedah ini dan sekarang saya mendapat lebih dari 50,000 RM sebulan.
More information
Leman Naha
17.11. 2017 17:48  | 

Zcash adalah cryptocurrency yang dibangunkan oleh pasukan saintis, penasihat dan jurutera di belakangnya. Ia menawarkan privasi lengkap. Beberapa nama hebat seperti Roger Ver, Barry Seibert dan Pantera Capital mengambil bahagian dalam mengumpul modal teroka untuk mata wang.

h> Desentralisasi adalah sesuatu yang lazim untuk semua mata wang, perkara yang sama dengan Zcash, ia adalah mata wang yang berpusat dan terbuka. Pada yang berbeza antara Zcash dan lain-lain mata wang kriptografi dipertingkatkan privasi atau yang disebut "Transaksi terlindung". Konsep Transaksi terlindung adalah pengguna transaksi seperti pengirim, penerima, dan maklumat tentang nilai dapat tetap tidak diketahui oleh orang lain jika pengguna menginginkannya.

Bagaimanakah Z-Cash berbeza dari Cryptocurrency lain?

Seperti yang kita nyatakan di dalam teks di atas, sama sekali tidak dikenali adalah perkara yang berbeza dengan Zcash dari mata wang lain. Rantaian Bitcoin dan Ethereum menunjukkan nilai setiap transaksi dan pihak-pihak yang terlibat dalam transaksi. Z-Cash mempunyai bukti khas untuk menjamin rangkaian yang dipanggil zk-snark atau ia juga dikenali sebagai bukti pembinaan. Bukti pembinaan adalah cara yang sangat berkesan untuk melindungi maklumat transaksi.

Tidak semua urus niaga perlu bayang-bayang, teknologi yang disebut pendedahan terpilih membolehkan pengguna untuk mendedahkan urus niaga tertentu, contohnya pengguna boleh mendedahkan urus niaga undang-undang anti pencucian uang secara sukarela dan mudah, atau transaksi untuk tujuan pengawalan cukai.

Bekalan Zcash adalah terhad, akan ada 21 juta syiling dan kini 2 juta daripadanya berada dalam edaran. Perlombongan Bitcoin telah dipanggil 10 minit blok, perlombongan Zcash beroperasi dengan 4 kali lebih besar blok dengan purata 2.5 blok. Semua syiling dalam peredaran dikenakan cukai yang bermaksud bahawa sebahagian daripada nilai diagihkan kepada pihak berkepentingan syarikat.

Satu lagi berbeza antara Zcash dan kriptografi lain ialah Zcash adalah sebuah syarikat yang bukan komuniti sumber terbuka. Organisasi semacam ini mempunyai akibat tertentu. Setiap kali duit syiling dilombongkan dengan apa yang dipanggil Hadiah Pengasas yang merupakan ganjaran kepada pelabur dan pekerja syarikat itu, diedarkan kepada mereka.

Mulakan sekarang - Hidup ini terlalu singkat untuk miskin. tidak dikenali, Zcash, perbezaan, perlombongan, cryptocurrency
Start now

Mendapat wang dalam tiga langkah mudah!

Kaedah saya tidak boleh digunakan di semua tempat. Kebanyakan bank dan pedagang tidak tahu tentang kaedah ini. Walaupun mereka mengetahuinya, mereka tidak akan memberitahu kepada orang kebanyakan dalam apa jua situasi. Disebabkan itu penting untuk memilih broker berlesen yang dipercayai dan membenarkan anda untuk mengaut keuntungan. Di sini adalah dua broker kegemaran saya. Daftar pada salah satu daripadanya - atau kedua-duanya sekali. Kedua mereka menawarkan khidmat nasihat, tutorial video dan penasihat perseorangan - secara percuma.

Cuba strategi menggunakan versi demo:

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
Broker moden dengan deposit minimum yang rendah
Tip pantas: Broker ini membenarkan dagangan tanpa henti termasuk pada hujung minggu dengan dagangan bermula dari serendah $1
Deposit minima: $10
 

  Make Money Robot

Robot asas yang membolehkan anda untuk berdagang opsyen binari secara automatik walaupun anda orang baru
Tip pantas: Saya syorkan untuk berdagang pasangan mata wang, contohnya EUR/USD atau CNY/USD.
Deposit minima: $200
 
 


  Zaini S. (2001:e68:5447:3c0a:c4b5:625b:d56) menulis

FB atau Whatsapp Grup Utk Olymp Trade

Ada tak siapa2 tahu grup FB atau wassap yang bagus utk kita discuss pasal trading dan juga broker Olymptrade ni ?

  Ninaossen (2402:1980:183:2c86:8cfb:c644:32c) menulis

Bagaimana erk?    Oleh sy sendiri

Bagaimana erk awk blh jadi kaya dn tanpa modal sy masih x fhm n sy juga mahu jafi kaya...tapi semua perkara sy nak buat semua memerlukan modal...dari dulu sampai skrg x berjaya2

  dafisdra qaliff (183.171.116.*) menulis

dapatkan wang dalam masa 24 jam    tiada

saya mohon pihak tuan kongsikn dengansaya tentang cara mendapatkan qang dlam masa 24 jam. saya berminat untuk mengetahui nya.

  muaz abdullah (115.164.52.*) menulis

Tidak tahu jln.nakbelajar.kerja seorang security.

  Byrnes (91.201.140.*) menulis

Olymp trade memang platform trading yg meyakinkan.    2

Olymp trade memang platform trading yg meyakinkan. Dulu gw download versi mobilenya di iphone 4 lawas gw sekedar iseng doang. Mana hapenya udah lola pula. N kerjanya memang seperti jarum jam, ngga beratin sistem sama sekali. Ada banyak fasilitas buat klien juga. Platform web yg nyaman, banyak perangkat trading, tim bantuan yg cekatan. Mereka ngejawab semua, bahkan pertanyaan konyol, cepet banget. Penarikan dana cuma butuh waktu sehari sesuai ketentuan, tapi kalo gw cuma butuh sejam. Kenapa susah banget ya cari info tetnang bonus? Kan bisa langsung diposting pake huruf gede2 di halaman utama.

  Philipp (179.61.131.*) menulis

Buat mereka yg mau mulai trading, olymp trade

Buat mereka yg mau mulai trading, Olymptrade itu platform yg benar2 cocok. Modal di sini kecil, cuma 10 dolar. Apalagi mrk tawarin banyak promosi dan deposit minim banget. Kamu bisa pake akun demo selama yg kamu mau supaya terbiasa sama antar mukanya n nyoba praktek juga. Ada banyak materi pelatihan n webminar. Semua kemudahan trading cuma dengan satu klik aja. Bahkan newbie ada peluang untuk profit di olymp kalo mereka trading dengan pertimbangan dan tenang, itu yg penting. Penarikan dana juga cepat. Proses verifikasi memang mengganggu, tapi ini gangguan yg ngga bisa dihindari n harus dijalani.

  Nicia (5.231.80.*) menulis

platform trading

Aku suka platform trading mereka karena kita bisa analisis aset di situ. Buka aja beberapa window, misalnya buat window pertama waktu pendek, trus di windw kedua waktu yg lebih panjang. Trus pasang dah indikatornya (beda orang pastinya punya indikator favorit sendiri), analisis pasarnya gimana trus tradinglah. Ada indikator namanya "market mood", nah itu kalo bisa jangan dipake. Bikin sell waktu 90% publik buy n bikin sebaliknya.

  hjmdkassim samat (60.50.141.*) menulis

crypto option    whatsat 0139300300

1, tuan berurusan dgn broker mana?
2,olytrend bagus atau tidak.
3.Jika ada untung berapa lama cleam di credit ke akaun kita.
4.berapa RM mula tuan berdagang.
5. indicator apa yang tuan guna dan macamana nak dapat.

  Habsah Othman (115.164.185.*) menulis

Cara bayaran

Macam mana cara nak buat bayaran dan cara nk kluarkan duitnya. Adakah melalui bank.

  MUHAMMAD HARIZ AMZAR BIN HARIONMI (123.136.107.*) menulis

-    -

Bagaimanakah untuk saya menjafi kaya dan pendapatan yang sangat banyak ? Kamu boleh ajarkan saya.

Semua komen (pada laman baru)
 
 
 

 Tambah komen baru!

Tanya sesuatu atau berkongsi pengalaman
Anda akan menerima arahan yang terperinci ke e-mel anda.