Salah satu platform pembayaran atas talian terkini webmoney - Menjadi kaya dengan kaedah ini dan sekarang saya mendapat lebih dari 50,000 RM sebulan.
More information
Leman Naha
25.06. 2018 00:00  | 

Walaupun sudah lama ditubuhkan, namun dari konteks perkembangannya di Malaysia, ianya masih lagi dianggap sebagai sesuatu masih baharu, kerana tidak ramai mengatahui mengenai WebMoney. Namun begitu tidak dapat dinafikan bahawa ianya popular di luar negara dan di kalangan pelabur-pelabur broker masa kini. Kaedah WebMoney ini memainkan peranan yang signifikan dalam industri ini dalam mengembangkan lagi platform bagi pengguna untuk memindahkan dana atau menerima data secara atas talian.

Malaysia mungkin belum mengenali WebMoney ini, tetap dunia sudah lama berjinak-jinak dengan konsep ini. Hal ini kerana, platform ini menyediakan pelbagai kelebihan dan merupakan yang pertama seumpamanya dalam penyelesaian pembayaran.

Seperti BitCoin, WebMoney mempunyai nilai mata wang WebMoney yang khusus untuk transaksinya yang tersendiri. Bezanya mata wang ini dengan cryptocurrency ialah ianya memberi tumpuan kepada ciri-ciri perkhidmatan dan dicipta untuk membuat pemindahan dana mudah dari satu pihak ke pihak yang lain.

WebMoney tidak memerlukan pautan kepada akaun bank bagi melaksanakan sesuatu transaksi. Sebaliknya, dana dalam akaun WebMoney ini dipegang oleh peminjam dalam bentuk currency maya dan bakal dipindahkan dalam kaedah yang sama tanpa memerlukan akaun bank mana-mana pihak.

Kecanggihan dan kecekapan platform WebMoney ini membolehkannya berkembang secara meluas di pentas antarabangsa. Walaupun terdapat kaedah pembayaran jual beli lain seperti PayPal, namun sesetengah pihak lebih mengutamakan WebMoney kerana transaksi dapat dilakukan dengan pantas dan selamat.

Seangkatan dengan perkembangan WebMoney, syarikat itu mengeluarkan pelbagai jenis perkhidmatan bagi menarik dan memudahkan pengguna untuk meneruskan urusan mereka dengan lebih baik. Pengenalan kad prabayar WebMoney yang mendapat sambutan terus mendorong syarikat tersebut untuk meluaskan dominasinya ke arah yang baharu seperti penggunaan ‘dompet’ untuk lebih baik menyokong mata wang tambahan dalam Malaysia.

Salah satu perkhidmatan yang turut disediakan seiring dengan platform ini ialah permesejan antara pengguna, teks dan suara, bagi memudahkan komunikasi antara dua pihak agar transaksi mampu berjalan lancar. Malahan, syarikat ini mengembangkan sayap mereka ke dunia mudah alih dengan menyatupadukan platform ini dalam telefon pintar, jam pintar, mahupun peranti lain melalui aplikasi baharu mereka.

Antara kelebihan WebMoney lain yang turut menjadi highlight platform ini ialah kerana penubuhan akaun tunggal tidak dikenakan apa-apa bayaran. Malah, penambahan nilai dalam akaun mahupun penerimaan juga dilaksanakan secara percuma. Dan sebaik sahaja pemindahan dilakukan dan akan dimuat naik dengan serta-merta ke dalam akaun dengan tempoh keselematan yang terbukti dan sahih bagi memastikan maklumat peribadi anda terpelihara.

Dengan peningkatan populariti di kalangan populasi seantero, kini WebMoney sudah memulakan langkahnya ke industri di Malaysia. Dan setakat ini, penduduk tempatan juga memberikan sambutan yang baik terhadap pengenalan tersebut.

Mulakan sekarang - Hidup ini terlalu singkat untuk miskin. webmoney, webmoney malaysia, pelabur, broker, transaksi, transaksi atas talian, kelebihan webmoney, cryptocurrency
Start now

Mendapat wang dalam tiga langkah mudah!

Kaedah saya tidak boleh digunakan di semua tempat. Kebanyakan bank dan pedagang tidak tahu tentang kaedah ini. Walaupun mereka mengetahuinya, mereka tidak akan memberitahu kepada orang kebanyakan dalam apa jua situasi. Disebabkan itu penting untuk memilih broker berlesen yang dipercayai dan membenarkan anda untuk mengaut keuntungan. Di sini adalah dua broker kegemaran saya. Daftar pada salah satu daripadanya - atau kedua-duanya sekali. Kedua mereka menawarkan khidmat nasihat, tutorial video dan penasihat perseorangan - secara percuma.

Cuba strategi menggunakan versi demo:

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
Broker moden dengan deposit minimum yang rendah
Tip pantas: Broker ini membenarkan dagangan tanpa henti termasuk pada hujung minggu dengan dagangan bermula dari serendah $1
Deposit minima: $10
 

  Make Money Robot

Robot asas yang membolehkan anda untuk berdagang opsyen binari secara automatik walaupun anda orang baru
Tip pantas: Saya syorkan untuk berdagang pasangan mata wang, contohnya EUR/USD atau CNY/USD.
Deposit minima: $200
 
 


  Zaini S. (2001:e68:5447:3c0a:c4b5:625b:d56) menulis

FB atau Whatsapp Grup Utk Olymp Trade

Ada tak siapa2 tahu grup FB atau wassap yang bagus utk kita discuss pasal trading dan juga broker Olymptrade ni ?

  Ninaossen (2402:1980:183:2c86:8cfb:c644:32c) menulis

Bagaimana erk?    Oleh sy sendiri

Bagaimana erk awk blh jadi kaya dn tanpa modal sy masih x fhm n sy juga mahu jafi kaya...tapi semua perkara sy nak buat semua memerlukan modal...dari dulu sampai skrg x berjaya2

  dafisdra qaliff (183.171.116.*) menulis

dapatkan wang dalam masa 24 jam    tiada

saya mohon pihak tuan kongsikn dengansaya tentang cara mendapatkan qang dlam masa 24 jam. saya berminat untuk mengetahui nya.

  muaz abdullah (115.164.52.*) menulis

Tidak tahu jln.nakbelajar.kerja seorang security.

  Byrnes (91.201.140.*) menulis

Olymp trade memang platform trading yg meyakinkan.    2

Olymp trade memang platform trading yg meyakinkan. Dulu gw download versi mobilenya di iphone 4 lawas gw sekedar iseng doang. Mana hapenya udah lola pula. N kerjanya memang seperti jarum jam, ngga beratin sistem sama sekali. Ada banyak fasilitas buat klien juga. Platform web yg nyaman, banyak perangkat trading, tim bantuan yg cekatan. Mereka ngejawab semua, bahkan pertanyaan konyol, cepet banget. Penarikan dana cuma butuh waktu sehari sesuai ketentuan, tapi kalo gw cuma butuh sejam. Kenapa susah banget ya cari info tetnang bonus? Kan bisa langsung diposting pake huruf gede2 di halaman utama.

  Philipp (179.61.131.*) menulis

Buat mereka yg mau mulai trading, olymp trade

Buat mereka yg mau mulai trading, Olymptrade itu platform yg benar2 cocok. Modal di sini kecil, cuma 10 dolar. Apalagi mrk tawarin banyak promosi dan deposit minim banget. Kamu bisa pake akun demo selama yg kamu mau supaya terbiasa sama antar mukanya n nyoba praktek juga. Ada banyak materi pelatihan n webminar. Semua kemudahan trading cuma dengan satu klik aja. Bahkan newbie ada peluang untuk profit di olymp kalo mereka trading dengan pertimbangan dan tenang, itu yg penting. Penarikan dana juga cepat. Proses verifikasi memang mengganggu, tapi ini gangguan yg ngga bisa dihindari n harus dijalani.

  Nicia (5.231.80.*) menulis

platform trading

Aku suka platform trading mereka karena kita bisa analisis aset di situ. Buka aja beberapa window, misalnya buat window pertama waktu pendek, trus di windw kedua waktu yg lebih panjang. Trus pasang dah indikatornya (beda orang pastinya punya indikator favorit sendiri), analisis pasarnya gimana trus tradinglah. Ada indikator namanya "market mood", nah itu kalo bisa jangan dipake. Bikin sell waktu 90% publik buy n bikin sebaliknya.

  hjmdkassim samat (60.50.141.*) menulis

crypto option    whatsat 0139300300

1, tuan berurusan dgn broker mana?
2,olytrend bagus atau tidak.
3.Jika ada untung berapa lama cleam di credit ke akaun kita.
4.berapa RM mula tuan berdagang.
5. indicator apa yang tuan guna dan macamana nak dapat.

  Habsah Othman (115.164.185.*) menulis

Cara bayaran

Macam mana cara nak buat bayaran dan cara nk kluarkan duitnya. Adakah melalui bank.

  MUHAMMAD HARIZ AMZAR BIN HARIONMI (123.136.107.*) menulis

-    -

Bagaimanakah untuk saya menjafi kaya dan pendapatan yang sangat banyak ? Kamu boleh ajarkan saya.

Semua komen (pada laman baru)
 
 
 

 Tambah komen baru!

Tanya sesuatu atau berkongsi pengalaman
Anda akan menerima arahan yang terperinci ke e-mel anda.