Reaksi pasaran bitcoin cash memasuki coinbase - Menjadi kaya dengan kaedah ini dan sekarang saya mendapat lebih dari 50,000 RM sebulan.
More information
Leman Naha
24.12. 2017 12:21  | 

Detik-detik yang mendebarkan telah melanda pasaran matawang kripto sejak beberapa hari lepas telah menimbulkan kebingungan antara pelabur di serata dunia berikutan berita kemasukan Bitcoin Cash (BCH) dalam Coinbase, satu laman web dompet di mana syarikatnya beroperasi di Silicon Valley.

Susulan berita ini, pertumbuhan Bitcoin Cash (BCH) melonjak lebih 49% dalam dua hari walaupun selepas initial changes yang kemudian memaksa Coinbase untuk mengentikan buat sementara waktu aktiviti dagangan kerana volatiliti yang berlebihan.

Walau bagaimanapun, terdapat banyak kritikan terhadap kemasukan BCH dalam Coinbase dengan serta merta tanpa sebarang pengumuman dibuat terlebih dahulu. Hal ini kerana, pelabur boleh bersedia dalam masa yang panjang untuk menguruskan pelaburan nyata mereka jika pengumuman dilakukan sebelum kemasukan dibuat.

Dan beberapa kritikan telah menjadi satu pertuduhan kerana sepertinya syarikat ini sedang melakukan siasatan dalaman berkenaan pembelian Bitcoin Cash sebelum pengumuman rasmi dilakukan.

Ia adalah sesuatu yang tidak mustahil bagi sesetengah pekerja Coinbase yang telah mengetahui tentang kemasukan Bitcoin Cash dalam platform mereka sebelum diumumkan kepada orang awam untuk mengambil kesempatan ke atas perkara ini, jika dilihat kepada jumlahnya. Jika benar ini berlaku, ia telah menjadi satu penyalahgunaan maklumat sulit.

Sesetengah pihak juga menyatakan kemungkinan berlaku jenayah perdagangan dalaman, tetapi harus diingat yang Bitcoin kini diselia sebagai komoditi dan bukannya sebagai satu sekuriti ataupun ekuiti. Oleh yang demikian, undang-undang mengenai perdagangan dalaman berkenaan komoditi adalah berlainan daripada sekuriti atau ekuiti.

Selain daripada risiko undang-undang, permasalahan ini tidak boleh disandarkan kepada pekerja-pekerja Coinbase semata-mata kerana terdapat risiko untuk Bitcoin Cash kehilangan kredibiliti dalam pasaran di mana keselamatan memainkan faktor yang paling penting. Bitcoin (BTC) telah mengalami kerugian nilai selepas peristiwa Bitcoin Cash.

Kini, BTC dinilaikan pada sekitar $16,800 dollar, merudum sebanyak 4% kurang 24 jam setelah mencapai nilai lebih kurang $20,000 beberapa hari lepas.

Sesetengah orang melihat Bitcoin Cash sebagai satu ancaman kepada Bitcoin dan beberapa puak telah dibentuk untuk mempertahankan matawang tersebut.

Salah satu penyokong utama Bitcoin Cash iaitu Roger Ver telah dinamakan sebagai Bitcoin Jesus kerana sentiasa mengamalkan ciri-ciri Bitcoin sejak 2011.

Pilihannya untuk menyokong Bitcoin Cash timbul daripada kerisauannya terhadap transaksi Bitcoin berikutan pertumbuhan yang sangat bagus beberapa tahun lepas telah menjadi perlahan dan mahal, tidak membenarkan matawang untuk menjadi satu sistem pembayaran yang sah. Sebaliknya bagi Bitcoin Cash yang tercipta daripada percabangan pada bulan Ogos lepas, ia mengekalkan lejar Bitcoin yang asal iaitu blok yang lebih besar dengan kelajuan transaksi yang lebih tinggi dan kurang komisen.

Dengan ciri-ciri ini, Bitcoin Cash lebih menepati ciri-ciri menurut Ver iaitu niat asal Satoshi Nakamoto, seorang penulis misteri Bitcoin yang telah memberikan Bitcoin definisi sebagai satu sistem pembayaran digital yang universal.

Kemasukan Bitcoin Cash dalam platform Coinbase pastinya dianggap sebagai satu titik permulaan bagus untuk penyerapan awam matawang ini.

Mulakan sekarang - Hidup ini terlalu singkat untuk miskin. bitcoin, Bitcoin Cash, Coinbase, matawang kripto, BTC, BCH
Start now

Mendapat wang dalam tiga langkah mudah!

Kaedah saya tidak boleh digunakan di semua tempat. Kebanyakan bank dan pedagang tidak tahu tentang kaedah ini. Walaupun mereka mengetahuinya, mereka tidak akan memberitahu kepada orang kebanyakan dalam apa jua situasi. Disebabkan itu penting untuk memilih broker berlesen yang dipercayai dan membenarkan anda untuk mengaut keuntungan. Di sini adalah dua broker kegemaran saya. Daftar pada salah satu daripadanya - atau kedua-duanya sekali. Kedua mereka menawarkan khidmat nasihat, tutorial video dan penasihat perseorangan - secara percuma.

Cuba strategi menggunakan versi demo:

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
Broker moden dengan deposit minimum yang rendah
Tip pantas: Broker ini membenarkan dagangan tanpa henti termasuk pada hujung minggu dengan dagangan bermula dari serendah $1
Deposit minima: $10
 

  Make Money Robot

Robot asas yang membolehkan anda untuk berdagang opsyen binari secara automatik walaupun anda orang baru
Tip pantas: Saya syorkan untuk berdagang pasangan mata wang, contohnya EUR/USD atau CNY/USD.
Deposit minima: $200
 
 


  Zaini S. (2001:e68:5447:3c0a:c4b5:625b:d56) menulis

FB atau Whatsapp Grup Utk Olymp Trade

Ada tak siapa2 tahu grup FB atau wassap yang bagus utk kita discuss pasal trading dan juga broker Olymptrade ni ?

  Ninaossen (2402:1980:183:2c86:8cfb:c644:32c) menulis

Bagaimana erk?    Oleh sy sendiri

Bagaimana erk awk blh jadi kaya dn tanpa modal sy masih x fhm n sy juga mahu jafi kaya...tapi semua perkara sy nak buat semua memerlukan modal...dari dulu sampai skrg x berjaya2

  dafisdra qaliff (183.171.116.*) menulis

dapatkan wang dalam masa 24 jam    tiada

saya mohon pihak tuan kongsikn dengansaya tentang cara mendapatkan qang dlam masa 24 jam. saya berminat untuk mengetahui nya.

  muaz abdullah (115.164.52.*) menulis

Tidak tahu jln.nakbelajar.kerja seorang security.

  Byrnes (91.201.140.*) menulis

Olymp trade memang platform trading yg meyakinkan.    2

Olymp trade memang platform trading yg meyakinkan. Dulu gw download versi mobilenya di iphone 4 lawas gw sekedar iseng doang. Mana hapenya udah lola pula. N kerjanya memang seperti jarum jam, ngga beratin sistem sama sekali. Ada banyak fasilitas buat klien juga. Platform web yg nyaman, banyak perangkat trading, tim bantuan yg cekatan. Mereka ngejawab semua, bahkan pertanyaan konyol, cepet banget. Penarikan dana cuma butuh waktu sehari sesuai ketentuan, tapi kalo gw cuma butuh sejam. Kenapa susah banget ya cari info tetnang bonus? Kan bisa langsung diposting pake huruf gede2 di halaman utama.

  Philipp (179.61.131.*) menulis

Buat mereka yg mau mulai trading, olymp trade

Buat mereka yg mau mulai trading, Olymptrade itu platform yg benar2 cocok. Modal di sini kecil, cuma 10 dolar. Apalagi mrk tawarin banyak promosi dan deposit minim banget. Kamu bisa pake akun demo selama yg kamu mau supaya terbiasa sama antar mukanya n nyoba praktek juga. Ada banyak materi pelatihan n webminar. Semua kemudahan trading cuma dengan satu klik aja. Bahkan newbie ada peluang untuk profit di olymp kalo mereka trading dengan pertimbangan dan tenang, itu yg penting. Penarikan dana juga cepat. Proses verifikasi memang mengganggu, tapi ini gangguan yg ngga bisa dihindari n harus dijalani.

  Nicia (5.231.80.*) menulis

platform trading

Aku suka platform trading mereka karena kita bisa analisis aset di situ. Buka aja beberapa window, misalnya buat window pertama waktu pendek, trus di windw kedua waktu yg lebih panjang. Trus pasang dah indikatornya (beda orang pastinya punya indikator favorit sendiri), analisis pasarnya gimana trus tradinglah. Ada indikator namanya "market mood", nah itu kalo bisa jangan dipake. Bikin sell waktu 90% publik buy n bikin sebaliknya.

  hjmdkassim samat (60.50.141.*) menulis

crypto option    whatsat 0139300300

1, tuan berurusan dgn broker mana?
2,olytrend bagus atau tidak.
3.Jika ada untung berapa lama cleam di credit ke akaun kita.
4.berapa RM mula tuan berdagang.
5. indicator apa yang tuan guna dan macamana nak dapat.

  Habsah Othman (115.164.185.*) menulis

Cara bayaran

Macam mana cara nak buat bayaran dan cara nk kluarkan duitnya. Adakah melalui bank.

  MUHAMMAD HARIZ AMZAR BIN HARIONMI (123.136.107.*) menulis

-    -

Bagaimanakah untuk saya menjafi kaya dan pendapatan yang sangat banyak ? Kamu boleh ajarkan saya.

Semua komen (pada laman baru)
 
 
 

 Tambah komen baru!

Tanya sesuatu atau berkongsi pengalaman
Anda akan menerima arahan yang terperinci ke e-mel anda.