Protokol tidak berpusat yang akan menentukan masa hadapan teknologi blockchain - Menjadi kaya dengan kaedah ini dan sekarang saya mendapat lebih dari 50,000 RM sebulan.
More information
Leman Naha
31.12. 2017 15:18  | 

Pada tahun ini kita telah menyaksikan satu kemajuan dan pertumbuhan pesat pasaran matawang kripto dan terdapat banyak faktor yang menyumbang kepada kepentingan umum daripada pelabur-pelabur.

Dan tahun 2018 akan menjadi tahun penentu kerana dana institusi akan mula melabur dalam aset kripto dan kita akan lihat hasil percubaan-percubaan mereka untuk mengubah sistem ekonomi semasa.

Oleh yang demikian, sangat mustahak bagi anda untuk turut serta dalam transformasi ini dan memahami dan perbezaan realiti individu-individu yang membentuk pasaran besar ini.

Matawang kripto yang pertama adalah Bitcoin yang dicipta sebagai satu alternatif dan percubaan untuk menggantikan sistem ekonomi berpusat. Untuk pertama kali, Bitcoin telah berjaya melakukan transaksi internet secara terus antara dua individu tanpa pengawasan pihak berpusat. Tetapi skop transformasi ini hanyalah satu permulaan untuk diterima secara gobal. Malah, ia memakan masa bertahun sebelum teknologi ini difahami oleh orang ramai yang tidak mempunyai kepakaran teknikal secara spesifik.

Dan sudah pasti salah satu penyebab kepada tarikan kepentingan umum ialah penciptaan Ethereum.

Protokol ini telah menyumbang kepada peningkatan penggunaan aplikasi berasaskan teknologi blockchain dan memberi peluang kepada pemaju di seluruh untuk menghasilkan token baharu untuk mengambil kesempatan terhadap konsep tidak berpusat dalam pelbagai cara.

Kekuatan Ethereum adalah asas kepada penciptaan banyak rangkaian, bukan hanya satu.

Definisi Ethereum yang tepat adalah protokol.

Dan selepas penciptaannya, pelbagai protokol telah dibangunkan dan akan terus dibangunkan pada masa akan datang sekaligus membentuk satu ekosistem yang tersendiri.

Mari kita lihat beberapa protokol terkini berdasarkan teknologi blockchain sekarang.

Sebagai contoh, EOS adalah satu sistem operasi tidak berpusat yang baharu direka untuk menyokong penciptaan aplikasi yang berskala ekonomi. Ia telah diasaskan oleh pencipta Steemit dan Bitshares yang sama, dan EOS yakin akan menjadi penyelesaian teknologi yang kukuh untuk aplikasi-aplikasi berasaskan teknologi blokchain pada masa akan datang.

NEM (XEM) adalah satu platform blockchain yang dicipta pada tahun 2015 di Jepun. Tujuan utamanya adalah menjadi dasar pembangunan aplikasi menggunakan bahasa popular iaitu JAVA dan C++.

NEO, yang dikenali sebagai AntShares pada tahun 2014, ia disebut sebagai Ethereum versi Asia mempunyai banyak persamaan dengan yang seterusnya iaitu sebagai satu platform untuk pembangunan aplikasi berdasarkan teknologi blockchain.

Stellar (XLM) adalah satu infrastruktur yang membenarkan transaksi pelbagai jenis untuk dijalankan dengan cepat, murah dan boleh dipercayai. Ciri-ciri tersebut telah berjaya menambat hati rakan kongsi yang penting antaranya adalah kerjasama dengan IBM.

Liskadalah satu projek menarik yang diasaskan di Berlin. Lisk membangunkan platform tidak berpusat yang mewujudkan kemungkinan untuk mencipta aplikasi-aplikasi menggunakan bahasa seperti Javascript.

Stratis adalah platform yang menjadikan Blockchain sebagai servis, direka untuk memberikan solusi kewangan kepada pelanggan dalam institusi untuk mengeksploitasi teknologi blockchain.

Waves adalah satu platform rujukan terbuka yang dihasilkan pada tahun 2016 oleh seorang ahli fizik Rusia yang membolehkan penciptaan token kripto khas mengikut kepentingan dan keperluan berbeza.

Mulakan sekarang - Hidup ini terlalu singkat untuk miskin. blockchain, neo, waves, stratis, lisk, platform teknologi blockchain
Start now

Mendapat wang dalam tiga langkah mudah!

Kaedah saya tidak boleh digunakan di semua tempat. Kebanyakan bank dan pedagang tidak tahu tentang kaedah ini. Walaupun mereka mengetahuinya, mereka tidak akan memberitahu kepada orang kebanyakan dalam apa jua situasi. Disebabkan itu penting untuk memilih broker berlesen yang dipercayai dan membenarkan anda untuk mengaut keuntungan. Di sini adalah dua broker kegemaran saya. Daftar pada salah satu daripadanya - atau kedua-duanya sekali. Kedua mereka menawarkan khidmat nasihat, tutorial video dan penasihat perseorangan - secara percuma.

Cuba strategi menggunakan versi demo:

  Make Money Robot

Robot asas yang membolehkan anda untuk berdagang opsyen binari secara automatik walaupun anda orang baru
Tip pantas: Saya syorkan untuk berdagang pasangan mata wang, contohnya EUR/USD atau CNY/USD.
Deposit minima: $200
 

  Ayrex

Advanced Binary Technologies Ltd
Broker canggih yang mempunyai sokongan pelanggan yang hebat dan deposit minimum yang rendah
Tip pantas: Broker ini mempunyai versi demo percuma dan deposit minimum yang sangat rendah
Deposit minima: $5
 
 


  Zaini S. (2001:e68:5447:3c0a:c4b5:625b:d56) menulis

FB atau Whatsapp Grup Utk Olymp Trade

Ada tak siapa2 tahu grup FB atau wassap yang bagus utk kita discuss pasal trading dan juga broker Olymptrade ni ?

  Ninaossen (2402:1980:183:2c86:8cfb:c644:32c) menulis

Bagaimana erk?    Oleh sy sendiri

Bagaimana erk awk blh jadi kaya dn tanpa modal sy masih x fhm n sy juga mahu jafi kaya...tapi semua perkara sy nak buat semua memerlukan modal...dari dulu sampai skrg x berjaya2

  dafisdra qaliff (183.171.116.*) menulis

dapatkan wang dalam masa 24 jam    tiada

saya mohon pihak tuan kongsikn dengansaya tentang cara mendapatkan qang dlam masa 24 jam. saya berminat untuk mengetahui nya.

  muaz abdullah (115.164.52.*) menulis

Tidak tahu jln.nakbelajar.kerja seorang security.

  Byrnes (91.201.140.*) menulis

Olymp trade memang platform trading yg meyakinkan.    2

Olymp trade memang platform trading yg meyakinkan. Dulu gw download versi mobilenya di iphone 4 lawas gw sekedar iseng doang. Mana hapenya udah lola pula. N kerjanya memang seperti jarum jam, ngga beratin sistem sama sekali. Ada banyak fasilitas buat klien juga. Platform web yg nyaman, banyak perangkat trading, tim bantuan yg cekatan. Mereka ngejawab semua, bahkan pertanyaan konyol, cepet banget. Penarikan dana cuma butuh waktu sehari sesuai ketentuan, tapi kalo gw cuma butuh sejam. Kenapa susah banget ya cari info tetnang bonus? Kan bisa langsung diposting pake huruf gede2 di halaman utama.

  Philipp (179.61.131.*) menulis

Buat mereka yg mau mulai trading, olymp trade

Buat mereka yg mau mulai trading, Olymptrade itu platform yg benar2 cocok. Modal di sini kecil, cuma 10 dolar. Apalagi mrk tawarin banyak promosi dan deposit minim banget. Kamu bisa pake akun demo selama yg kamu mau supaya terbiasa sama antar mukanya n nyoba praktek juga. Ada banyak materi pelatihan n webminar. Semua kemudahan trading cuma dengan satu klik aja. Bahkan newbie ada peluang untuk profit di olymp kalo mereka trading dengan pertimbangan dan tenang, itu yg penting. Penarikan dana juga cepat. Proses verifikasi memang mengganggu, tapi ini gangguan yg ngga bisa dihindari n harus dijalani.

  Nicia (5.231.80.*) menulis

platform trading

Aku suka platform trading mereka karena kita bisa analisis aset di situ. Buka aja beberapa window, misalnya buat window pertama waktu pendek, trus di windw kedua waktu yg lebih panjang. Trus pasang dah indikatornya (beda orang pastinya punya indikator favorit sendiri), analisis pasarnya gimana trus tradinglah. Ada indikator namanya "market mood", nah itu kalo bisa jangan dipake. Bikin sell waktu 90% publik buy n bikin sebaliknya.

  hjmdkassim samat (60.50.141.*) menulis

crypto option    whatsat 0139300300

1, tuan berurusan dgn broker mana?
2,olytrend bagus atau tidak.
3.Jika ada untung berapa lama cleam di credit ke akaun kita.
4.berapa RM mula tuan berdagang.
5. indicator apa yang tuan guna dan macamana nak dapat.

  Habsah Othman (115.164.185.*) menulis

Cara bayaran

Macam mana cara nak buat bayaran dan cara nk kluarkan duitnya. Adakah melalui bank.

  MUHAMMAD HARIZ AMZAR BIN HARIONMI (123.136.107.*) menulis

-    -

Bagaimanakah untuk saya menjafi kaya dan pendapatan yang sangat banyak ? Kamu boleh ajarkan saya.

Semua komen (pada laman baru)
 
 
 

 Tambah komen baru!

Tanya sesuatu atau berkongsi pengalaman
Anda akan menerima arahan yang terperinci ke e-mel anda.