Perkara penting yang perlu anda ketahui sebelum melabur dalam cryptocurrency - Menjadi kaya dengan kaedah ini dan sekarang saya mendapat lebih dari 50,000 RM sebulan.
More information
Leman Naha
04.10. 2018 13:03  | 

Kita semua telah mendengar tentang jenis kekayaan cryptocurrency boleh membawa masuk; lebih-lebih lagi, idea melabur dalam wang digital semakin popular di kalangan pelabur dan dalam industri kewangan. Oleh itu, ia adalah semulajadi untuk mencuba nasib. Walau bagaimanapun, anda perlu memahami konsep yang lebih baik sebelum anda mengambil risiko; anda perlu mengetahui realiti dari pemikiran yang ingin tahu dan menyesuaikan jangkaan anda dengan sewajarnya. Ini akan membantu anda membuat pilihan pelaburan dan perdagangan yang betul.

Berikut adalah beberapa perkara yang perlu anda fahami sebelum melabur wang anda dalam cryptocurrency.

Tahu apa yang anda mahu dan tetapkan matlamat

Sebelum memulakan, anda perlu jelas tentang mengapa anda ingin melabur dalam pasaran cryptocurrency. Adakah anda mencari keuntungan jangka pendek, pilihan pelaburan jangka panjang atau adakah anda hanya mahu melihat apa yang ada di sini? Ini adalah beberapa soalan yang anda perlu tanya diri anda sebelum anda memulakannya. Jawapan kepada soalan-soalan ini akan memberi anda penjelasan dan membantu anda merancang pelan pelaburan yang lebih baik dan cekap.

Anda perlu memahami konsep sebelum memulakan

Sangat penting untuk anda memahami apa yang anda masuki. Anda memerlukan panduan dan sedikit latihan sebelum anda mula melabur wang yang besar. Dapatkan pengetahuan tentang mata wang digital yang berbeza dan konsep seperti blockchain, perlombongan, dompet, pembrokeran cryptocurrency dan lain-lain faktor penting yang akan memberi kesan yang kuat terhadap keuntungan dan keselamatan kekayaan anda. Ringkasnya, buat kerja rumah sebelum memulakan pelaburan.

Jangan cuba menjadi jutawan semalaman

Kami terus mendengar cerita tentang bagaimana pedagang memukulnya dengan hanya satu perdagangan atau bagaimana wang digital akan mengambil alih dunia. Kepercayaan sedikit berbeza; sebaik sahaja anda mula melabur, anda akan melihat bahawa ia memerlukan kesabaran dan pelan pelaburan yang berhati-hati untuk mula membuat keuntungan. Cita-cita ini menjadi kaya semalaman boleh menyebabkan keputusan yang salah dan tergesa-gesa; anda juga boleh menjadi mangsa penipuan. Jangan cuba mengambil jalan pintas; bermain mengikut peraturan dan tidak jatuh ke laman web atau platform broker yang menjanjikan ganjaran dan keuntungan yang luar biasa dalam jangka masa yang singkat.

Dagangan cryptocurrency tidak sama dengan perdagangan pasaran saham

Banyak pelabur pasaran saham membuat kesilapan rookie memikirkan bahawa perdagangan cryptocurrency berfungsi dengan cara yang sama; ianya tidak betul! Perkara pertama yang perlu anda ingat adalah bahawa cryptocurrency bukan stok sehingga anda tidak boleh mempertimbangkannya sebagai satu. Pasaran keseluruhan adalah lebih tidak menentu daripada pasaran saham, yang bermaksud strategi pelaburan anda perlu dibina di sekitar trend perubahan pesat pasaran. Anda tidak boleh menggunakan teknik dan strategi yang sama untuk perdagangan mata wang digital

Cuba trading maya terlebih dahulu

Sebelum anda mula membuat pelaburan yang sebenar, anda perlu mendapatkan pasaran hangat melalui perdagangan maya. Terdapat banyak platform broker dan laman web yang menawarkan perdagangan maya percuma. Platform ini membolehkan anda untuk berdagang dan melabur menggunakan kekayaan maya, yang bermaksud keputusan yang buruk atau kesilapan rookie tidak akan membebankan anda apa-apa. Walau bagaimanapun, anda hanya perlu mencuba tutorial dagangan demo yang ditawarkan oleh platform yang bereputasi.

Jangan masuk semuanya

Memang benar nasib nikmat yang berani tetapi juga benar bahawa anda tidak boleh meletakkan semua telur anda dalam satu bakul. Jika anda berfikir dengan melabur besar dalam cryptocurrency akan memberikan ganjaran besar setiap kali, anda salah. Pasaran cryptocurrency agak tidak menentu; Oleh itu, dengan trend yang berubah dengan pantas, ini bukanlah keputusan pintar untuk melabur semua wang dan simpanan anda sekaligus. Mula perlahan dan teruskan berhati-hati.

Ini hanya beberapa perkara yang perlu anda ambil kira sebelum anda bersedia untuk membuat langkah besar. Ingatlah, pasaran cryptocurrency mempunyai masa depan; ia adalah pilihan pelaburan yang baik tetapi ia memerlukan anda berhati-hati dan mengira setiap langkah anda.

Mulakan sekarang - Hidup ini terlalu singkat untuk miskin. cryptocurrency, wang digital, blockchain, dompet digital, lejar digital
Start now

Mendapat wang dalam tiga langkah mudah!

Kaedah saya tidak boleh digunakan di semua tempat. Kebanyakan bank dan pedagang tidak tahu tentang kaedah ini. Walaupun mereka mengetahuinya, mereka tidak akan memberitahu kepada orang kebanyakan dalam apa jua situasi. Disebabkan itu penting untuk memilih broker berlesen yang dipercayai dan membenarkan anda untuk mengaut keuntungan. Di sini adalah dua broker kegemaran saya. Daftar pada salah satu daripadanya - atau kedua-duanya sekali. Kedua mereka menawarkan khidmat nasihat, tutorial video dan penasihat perseorangan - secara percuma.

Cuba strategi menggunakan versi demo:

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
Broker moden dengan deposit minimum yang rendah
Tip pantas: Broker ini membenarkan dagangan tanpa henti termasuk pada hujung minggu dengan dagangan bermula dari serendah $1
Deposit minima: $10
 
 


  Zaini S. (2001:e68:5447:3c0a:c4b5:625b:d56) menulis

FB atau Whatsapp Grup Utk Olymp Trade

Ada tak siapa2 tahu grup FB atau wassap yang bagus utk kita discuss pasal trading dan juga broker Olymptrade ni ?

  Ninaossen (2402:1980:183:2c86:8cfb:c644:32c) menulis

Bagaimana erk?    Oleh sy sendiri

Bagaimana erk awk blh jadi kaya dn tanpa modal sy masih x fhm n sy juga mahu jafi kaya...tapi semua perkara sy nak buat semua memerlukan modal...dari dulu sampai skrg x berjaya2

  dafisdra qaliff (183.171.116.*) menulis

dapatkan wang dalam masa 24 jam    tiada

saya mohon pihak tuan kongsikn dengansaya tentang cara mendapatkan qang dlam masa 24 jam. saya berminat untuk mengetahui nya.

  muaz abdullah (115.164.52.*) menulis

Tidak tahu jln.nakbelajar.kerja seorang security.

  Byrnes (91.201.140.*) menulis

Olymp trade memang platform trading yg meyakinkan.    2

Olymp trade memang platform trading yg meyakinkan. Dulu gw download versi mobilenya di iphone 4 lawas gw sekedar iseng doang. Mana hapenya udah lola pula. N kerjanya memang seperti jarum jam, ngga beratin sistem sama sekali. Ada banyak fasilitas buat klien juga. Platform web yg nyaman, banyak perangkat trading, tim bantuan yg cekatan. Mereka ngejawab semua, bahkan pertanyaan konyol, cepet banget. Penarikan dana cuma butuh waktu sehari sesuai ketentuan, tapi kalo gw cuma butuh sejam. Kenapa susah banget ya cari info tetnang bonus? Kan bisa langsung diposting pake huruf gede2 di halaman utama.

  Philipp (179.61.131.*) menulis

Buat mereka yg mau mulai trading, olymp trade

Buat mereka yg mau mulai trading, Olymptrade itu platform yg benar2 cocok. Modal di sini kecil, cuma 10 dolar. Apalagi mrk tawarin banyak promosi dan deposit minim banget. Kamu bisa pake akun demo selama yg kamu mau supaya terbiasa sama antar mukanya n nyoba praktek juga. Ada banyak materi pelatihan n webminar. Semua kemudahan trading cuma dengan satu klik aja. Bahkan newbie ada peluang untuk profit di olymp kalo mereka trading dengan pertimbangan dan tenang, itu yg penting. Penarikan dana juga cepat. Proses verifikasi memang mengganggu, tapi ini gangguan yg ngga bisa dihindari n harus dijalani.

  Nicia (5.231.80.*) menulis

platform trading

Aku suka platform trading mereka karena kita bisa analisis aset di situ. Buka aja beberapa window, misalnya buat window pertama waktu pendek, trus di windw kedua waktu yg lebih panjang. Trus pasang dah indikatornya (beda orang pastinya punya indikator favorit sendiri), analisis pasarnya gimana trus tradinglah. Ada indikator namanya "market mood", nah itu kalo bisa jangan dipake. Bikin sell waktu 90% publik buy n bikin sebaliknya.

  hjmdkassim samat (60.50.141.*) menulis

crypto option    whatsat 0139300300

1, tuan berurusan dgn broker mana?
2,olytrend bagus atau tidak.
3.Jika ada untung berapa lama cleam di credit ke akaun kita.
4.berapa RM mula tuan berdagang.
5. indicator apa yang tuan guna dan macamana nak dapat.

  Habsah Othman (115.164.185.*) menulis

Cara bayaran

Macam mana cara nak buat bayaran dan cara nk kluarkan duitnya. Adakah melalui bank.

  MUHAMMAD HARIZ AMZAR BIN HARIONMI (123.136.107.*) menulis

-    -

Bagaimanakah untuk saya menjafi kaya dan pendapatan yang sangat banyak ? Kamu boleh ajarkan saya.

Semua komen (pada laman baru)
 
 
 

 Tambah komen baru!

Tanya sesuatu atau berkongsi pengalaman
Anda akan menerima arahan yang terperinci ke e-mel anda.