Pengenalan kepada cryptocurrency - Menjadi kaya dengan kaedah ini dan sekarang saya mendapat lebih dari 50,000 RM sebulan.
More information
Leman Naha
17.03. 2018 15:14  | 

Cryptocurrency adalah elektronik atau e-mata wang yang dicipta dengan teknologi, yang sepenuhnya mengawal penciptaannya dan melindungi urus niaga, sementara menyembunyikan identiti penggunanya.

Crypto adalah pendek untuk kriptografi, yang merupakan teknologi komputer yang biasa digunakan untuk keselamatan, menyembunyikan maklumat, menyembunyikan identiti dan banyak lagi, jadi mudah untuk melihat mengapa mereka dikenali sebagai cryptocurrency kerana sifat tanpa nama mereka.

Kriptografi adalah wang tunai digital yang lebih cepat, lebih murah dan lebih dipercayai berbanding mata wang yang disokong oleh kerajaan. Daripada menggunakan organisasi kerajaan untuk membuat wang dan bank anda untuk menyimpannya, cryptocurrencies bertransaksi secara langsung antara satu sama lain dan menyimpan wang mereka sendiri. Wang boleh dihantar terus tanpa orang tengah, jadi urus niaga lebih murah dan biasanya segera.

Untuk mewujudkan ketelusan dan melawan penipuan, setiap pengguna cryptocurrency boleh merakam dan mengesahkan transaksi mereka sendiri dan melihat urus niaga orang lain. Urus niaga ini disebut 'ledger' dan ia boleh didapati untuk sesiapa sahaja. Dengan ini, urus niaga lebih telus, cekap dan kekal. Dengan rekod awam yang tersedia, mata wang kriptografi ini tidak memerlukan anda mempercayakan sebuah bank untuk menyimpan wang anda dengan selamat. Juga, mereka tidak memerlukan anda mencuba orang yang anda berurusan dengan, kerana anda dapat dengan mudah melihat wang yang dihantar dan diterima, dan direkodkan oleh ribuan orang. Ini dikenali sebagai sistem 'tidak percaya' dan ia sangat unik.

Apa itu Bitcoin?

Bitcoin adalah cryptocurrency pertama yang dibuat pada tahun 2009. Malangnya, pencipta Bitcoin tidak diketahui dan dia atau mereka menggunakan nama samaran 'Satoshi Nakamoto'. Apa yang membuat Bitcoin unik adalah bahawa ia tidak bergantung kepada mana-mana kerajaan atau mata wang yang dicipta oleh bank dan, di samping itu, urus niaga berlaku secara langsung di antara orang yang tidak dikenali; tiada bank atau orang tengah yang terlibat seperti yang telah disebutkan sebelumnya.

Dengan Bitcoin, setiap transaksi dicatatkan pada rekod awam yang dikenali sebagai 'blockchain' dan data di sini disimpan di banyak komputer di seluruh dunia. Kerana terdapat begitu banyak salinan blockchain yang dibuat dan disimpan, data transaksi adalah sangat selamat dan tidak boleh dimanipulasi.

Apa itu Blockchain?

Blockchain adalah teknologi pintar yang digunakan untuk membuat rakaman digital selamat yang tidak bergantung pada satu entiti untuk memastikannya selamat. Rantai blok mencatatkan apa-apa maklumat tetapi mereka mula-mula digunakan untuk merakam transaksi Bitcoin.

The blockchain adalah seperti buku rekod di mana setiap halaman adalah blok, dan ia boleh merakam apa-apa. Blok dicipta serentak - satu demi satu - dan dirantai kepada satu sama lain yang kemudiannya menciptakan blok block. Pelbagai rekod ini dikekalkan oleh banyak individu di komputer mereka di seluruh dunia. Pembaharuan dilihat serta-merta dan ini menjadikan manipulasi hampir mustahil, dan ia tidak diketahui pernah berlaku.

Apakah Perlombongan?

Bitcoin dicipta melalui 'perlombongan', yang memerlukan kuasa komputer yang besar. Orang yang melengkapkan perlombongan sebagai balasan untuk wang, dan setiap komputer yang memenuhi proses perlombongan boleh mendapat ganjaran dalam wang digital dan duit syiling baru. Perlombongan pada dasarnya adalah proses rakaman dan mengesahkan maklumat mengenai blockchain.

Hanya satu blok yang boleh dibuat pada blockchain pada satu masa untuk memastikan rangkaian berjalan dengan lancar. Untuk melakukan ini, terdapat dua cara yang berbeza. Yang pertama ialah 'bukti kerja' dan memerlukan komputer untuk menyelesaikan masalah matematik yang sukar. Yang kedua adalah 'bukti pegangan' dan orang-orang yang memiliki sebilangan besar duit syiling dipilih oleh perisian untuk membuat blok baru. Orang dipilih berdasarkan sistem berasaskan loteri.

Mulakan sekarang - Hidup ini terlalu singkat untuk miskin. cryptocurrency, melabur, perniagaan, bitcoin, blockchain
Start now

Mendapat wang dalam tiga langkah mudah!

Kaedah saya tidak boleh digunakan di semua tempat. Kebanyakan bank dan pedagang tidak tahu tentang kaedah ini. Walaupun mereka mengetahuinya, mereka tidak akan memberitahu kepada orang kebanyakan dalam apa jua situasi. Disebabkan itu penting untuk memilih broker berlesen yang dipercayai dan membenarkan anda untuk mengaut keuntungan. Di sini adalah dua broker kegemaran saya. Daftar pada salah satu daripadanya - atau kedua-duanya sekali. Kedua mereka menawarkan khidmat nasihat, tutorial video dan penasihat perseorangan - secara percuma.

Cuba strategi menggunakan versi demo:

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
Broker moden dengan deposit minimum yang rendah
Tip pantas: Broker ini membenarkan dagangan tanpa henti termasuk pada hujung minggu dengan dagangan bermula dari serendah $1
Deposit minima: $10
 

  Ayrex

Advanced Binary Technologies Ltd
Broker canggih yang mempunyai sokongan pelanggan yang hebat dan deposit minimum yang rendah
Tip pantas: Broker ini mempunyai versi demo percuma dan deposit minimum yang sangat rendah
Deposit minima: $5
 
 


  Zaini S. (2001:e68:5447:3c0a:c4b5:625b:d56) menulis

FB atau Whatsapp Grup Utk Olymp Trade

Ada tak siapa2 tahu grup FB atau wassap yang bagus utk kita discuss pasal trading dan juga broker Olymptrade ni ?

  Ninaossen (2402:1980:183:2c86:8cfb:c644:32c) menulis

Bagaimana erk?    Oleh sy sendiri

Bagaimana erk awk blh jadi kaya dn tanpa modal sy masih x fhm n sy juga mahu jafi kaya...tapi semua perkara sy nak buat semua memerlukan modal...dari dulu sampai skrg x berjaya2

  dafisdra qaliff (183.171.116.*) menulis

dapatkan wang dalam masa 24 jam    tiada

saya mohon pihak tuan kongsikn dengansaya tentang cara mendapatkan qang dlam masa 24 jam. saya berminat untuk mengetahui nya.

  muaz abdullah (115.164.52.*) menulis

Tidak tahu jln.nakbelajar.kerja seorang security.

  Byrnes (91.201.140.*) menulis

Olymp trade memang platform trading yg meyakinkan.    2

Olymp trade memang platform trading yg meyakinkan. Dulu gw download versi mobilenya di iphone 4 lawas gw sekedar iseng doang. Mana hapenya udah lola pula. N kerjanya memang seperti jarum jam, ngga beratin sistem sama sekali. Ada banyak fasilitas buat klien juga. Platform web yg nyaman, banyak perangkat trading, tim bantuan yg cekatan. Mereka ngejawab semua, bahkan pertanyaan konyol, cepet banget. Penarikan dana cuma butuh waktu sehari sesuai ketentuan, tapi kalo gw cuma butuh sejam. Kenapa susah banget ya cari info tetnang bonus? Kan bisa langsung diposting pake huruf gede2 di halaman utama.

  Philipp (179.61.131.*) menulis

Buat mereka yg mau mulai trading, olymp trade

Buat mereka yg mau mulai trading, Olymptrade itu platform yg benar2 cocok. Modal di sini kecil, cuma 10 dolar. Apalagi mrk tawarin banyak promosi dan deposit minim banget. Kamu bisa pake akun demo selama yg kamu mau supaya terbiasa sama antar mukanya n nyoba praktek juga. Ada banyak materi pelatihan n webminar. Semua kemudahan trading cuma dengan satu klik aja. Bahkan newbie ada peluang untuk profit di olymp kalo mereka trading dengan pertimbangan dan tenang, itu yg penting. Penarikan dana juga cepat. Proses verifikasi memang mengganggu, tapi ini gangguan yg ngga bisa dihindari n harus dijalani.

  Nicia (5.231.80.*) menulis

platform trading

Aku suka platform trading mereka karena kita bisa analisis aset di situ. Buka aja beberapa window, misalnya buat window pertama waktu pendek, trus di windw kedua waktu yg lebih panjang. Trus pasang dah indikatornya (beda orang pastinya punya indikator favorit sendiri), analisis pasarnya gimana trus tradinglah. Ada indikator namanya "market mood", nah itu kalo bisa jangan dipake. Bikin sell waktu 90% publik buy n bikin sebaliknya.

  hjmdkassim samat (60.50.141.*) menulis

crypto option    whatsat 0139300300

1, tuan berurusan dgn broker mana?
2,olytrend bagus atau tidak.
3.Jika ada untung berapa lama cleam di credit ke akaun kita.
4.berapa RM mula tuan berdagang.
5. indicator apa yang tuan guna dan macamana nak dapat.

  Habsah Othman (115.164.185.*) menulis

Cara bayaran

Macam mana cara nak buat bayaran dan cara nk kluarkan duitnya. Adakah melalui bank.

  MUHAMMAD HARIZ AMZAR BIN HARIONMI (123.136.107.*) menulis

-    -

Bagaimanakah untuk saya menjafi kaya dan pendapatan yang sangat banyak ? Kamu boleh ajarkan saya.

Semua komen (pada laman baru)
 
 
 

 Tambah komen baru!

Tanya sesuatu atau berkongsi pengalaman
Anda akan menerima arahan yang terperinci ke e-mel anda.