Panduan membeli dan menjual matawang kripto - Menjadi kaya dengan kaedah ini dan sekarang saya mendapat lebih dari 50,000 RM sebulan.
More information
Leman Naha
31.12. 2017 14:22  | 

Matawang kripto adalah salah satu inovasi teknologi yang terpenting sedekad yang lalu. Bitcoin, matawang kripto dunia premier yang kini bernilai lebih 1780% tahun ini, telah diumumkan sebagai kewangan blockbuster bagi tahun 2017.

Tetapi ia masih juga tidak berapa stabil mahupun boleh diharapkan serta seringkali menyebabkan kesesakan. IQ Options sebagai broker yang bertauliah menawarkan anda peluang untuk membuka kedudukan pendek dan panjang dengan cara yang pantas dan selamat, menyimpan nilai menggunakan penyimpanan beku sambil menikmati antara muka yang mesra pengguna.

Untuk membeli dan menjual matawang kripto, pilih token pilihan anda daripada senarai aset kripto yang tersedia. Platform kripto lain sering menjadikan dagangan terlebih rumit daripada yang sepatutnya. Selepas memilih aset anda, masukkan nilai wang yang anda inginkan dan tetapkan arahan berhenti kerugian atau ambil keuntungan (jika anda lebih suka dagangan bebas).

Jangan pernah terlepas untuk mengikuti berita berkaitan matawang kripto. Ambil kesempatan terhadap indikator analisis teknikal dan alatan grafik. Kedua-dua pedagang baru dan lama akan mendapati ia sangat berguna untuk membuat keputusan pelaburan.

Bagaimana untuk membeli dan menjual matawang kripto

 • Pilih matawang kripto yang anda ingin jual/beli dan klik butang “buka aset baru“
 • Pilih nilai dollar matawang kripto yang anda ingin beli/jual daripada tetingkap “amaun“ di bahagian atas skrin
 • Klik “Beli“ (butang hijau) atau “Jual“ (butang merah) di belah kanan skrin untuk memasukkan kedudukan anda:

Pilihan: Anda juga boleh menetapkan arahan berhenti kerugian/ambil keuntungan untuk aktiviti dagangan anda secara automatik. Dalam kes ini, apabila tindakan harga mencapai peringkat tertentu, dagangan anda akan berhenti secara automatik. Atau anda boleh memerhatikan harga aset secara real-time dan menghentikan dagangan anda secara manual. IQ Option memberikan anda pelbagai jenis matawang kripto termasuklah bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Dash, dan Ripple. Kripto tambahan akan dijangka akan tersedia dalam platform ini pada masa akan datang.

Deposit wang anda ke dalam akaun IQ Option

Pendatang baharu dinasihatkan untuk berlatih dengan menguji kemahiran mereka menggunakan akaun latihan terlebih dahulu sebelum berdagangan menggunakan wang sebenar. Apabila anda sudah sedia, anda boleh teruskan dengan akaun sebenar.

 • Klik butang “Deposit“ di belah atas kanan skrin;
 • Pilihan kaedah pembayaran yang diingini
 • Anda boleh menambah akan anda bukan sahaja menggunakan matawang fiat tetapi juga bitcoin.
 • Untuk mengeluarkan wang daripada akaun IQ Option anda, ikuti langkah-langkah berikut:

 • Klik menu atas-kanan dan pilih “keluarkan dana“
 • Anda akan tiba di laman di mana anda boleh memilih cara untuk mengeluarkan dana anda termasuklah kad kredit, kad debit dan pemindahakan wayar ke akaun anda.

Mendapatkan Token OTN

Open Trading Network adalah satu projek revolusi yang dijadkan untuk menggabungkan blockchain terasing dan mencipta satu ekosistem matawang kripto universal. The OTN Foundation bekerjasama dengan IQ Option bertujuan mendapatkan sokongan maklumat dan pengagihan token OTN.

Kesemua pedagang IQ Option akan mendapat token OTN untuk berdagang matawang kripto di platform ini. Amaun token yang diterima adalah selari dengan jumlah dagangan anda. Token ini kemudiannya boleh digunakan untuk membayar komisen broker (dan menjadikan urusan anda lebih menguntungkan) atau menjualnya menggunakan salah satu rakan kongsi pertukaran.

Bagaimana untuk mengeluarkan Bitcoin daripada akaun IQ Option anda

Anda boleh mengeluarkan Bitcoin secara terus daripada platform IQ Option anda. Proses ini sangat mudah:

 • Anda memerlukan dompet Bitcoin ditetapkan terlebih dahulu. Anda boleh membuka satu di Blockchain, Coinbase atau Jaxx sebagai contoh.
 • Beli Bitcoin melalui pilihan matawang kripto di platform IQ Option:
 • Buka portfolio anda di panel sebelah kiri dalam ruang dagang anda dan jejak kedudukan terbuka Bitcoin. Klik padanya untuk melihat maklumat terperinci dagangan tersebut:
 • Pilih ikon pengeluaran pada bahagian bawah senarai maklumat tersebut dan klik:
 • Sekarang masukkan alamat dompet Bitcoin anda dan letakkan permintaan pengeluaran anda:

Apabila permintaan pengeluaran anda telah diluluskan, anda akan menerima kedudukan Bitcoin yang dimasukkan terus ke dalam dompet anda mengikut kadar pertukaran Bitcoin pada masa pesanan dibuat.

Mulakan sekarang - Hidup ini terlalu singkat untuk miskin. dagangan matawang kripto, bitcoin, dompet bitcoin, iq option, teknik dagangan,
Start now

Mendapat wang dalam tiga langkah mudah!

Kaedah saya tidak boleh digunakan di semua tempat. Kebanyakan bank dan pedagang tidak tahu tentang kaedah ini. Walaupun mereka mengetahuinya, mereka tidak akan memberitahu kepada orang kebanyakan dalam apa jua situasi. Disebabkan itu penting untuk memilih broker berlesen yang dipercayai dan membenarkan anda untuk mengaut keuntungan. Di sini adalah dua broker kegemaran saya. Daftar pada salah satu daripadanya - atau kedua-duanya sekali. Kedua mereka menawarkan khidmat nasihat, tutorial video dan penasihat perseorangan - secara percuma.

Cuba strategi menggunakan versi demo:

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
Broker moden dengan deposit minimum yang rendah
Tip pantas: Broker ini membenarkan dagangan tanpa henti termasuk pada hujung minggu dengan dagangan bermula dari serendah $1
Deposit minima: $10
 

  Make Money Robot

Robot asas yang membolehkan anda untuk berdagang opsyen binari secara automatik walaupun anda orang baru
Tip pantas: Saya syorkan untuk berdagang pasangan mata wang, contohnya EUR/USD atau CNY/USD.
Deposit minima: $200
 
 


  Zaini S. (2001:e68:5447:3c0a:c4b5:625b:d56) menulis

FB atau Whatsapp Grup Utk Olymp Trade

Ada tak siapa2 tahu grup FB atau wassap yang bagus utk kita discuss pasal trading dan juga broker Olymptrade ni ?

  Ninaossen (2402:1980:183:2c86:8cfb:c644:32c) menulis

Bagaimana erk?    Oleh sy sendiri

Bagaimana erk awk blh jadi kaya dn tanpa modal sy masih x fhm n sy juga mahu jafi kaya...tapi semua perkara sy nak buat semua memerlukan modal...dari dulu sampai skrg x berjaya2

  dafisdra qaliff (183.171.116.*) menulis

dapatkan wang dalam masa 24 jam    tiada

saya mohon pihak tuan kongsikn dengansaya tentang cara mendapatkan qang dlam masa 24 jam. saya berminat untuk mengetahui nya.

  muaz abdullah (115.164.52.*) menulis

Tidak tahu jln.nakbelajar.kerja seorang security.

  Byrnes (91.201.140.*) menulis

Olymp trade memang platform trading yg meyakinkan.    2

Olymp trade memang platform trading yg meyakinkan. Dulu gw download versi mobilenya di iphone 4 lawas gw sekedar iseng doang. Mana hapenya udah lola pula. N kerjanya memang seperti jarum jam, ngga beratin sistem sama sekali. Ada banyak fasilitas buat klien juga. Platform web yg nyaman, banyak perangkat trading, tim bantuan yg cekatan. Mereka ngejawab semua, bahkan pertanyaan konyol, cepet banget. Penarikan dana cuma butuh waktu sehari sesuai ketentuan, tapi kalo gw cuma butuh sejam. Kenapa susah banget ya cari info tetnang bonus? Kan bisa langsung diposting pake huruf gede2 di halaman utama.

  Philipp (179.61.131.*) menulis

Buat mereka yg mau mulai trading, olymp trade

Buat mereka yg mau mulai trading, Olymptrade itu platform yg benar2 cocok. Modal di sini kecil, cuma 10 dolar. Apalagi mrk tawarin banyak promosi dan deposit minim banget. Kamu bisa pake akun demo selama yg kamu mau supaya terbiasa sama antar mukanya n nyoba praktek juga. Ada banyak materi pelatihan n webminar. Semua kemudahan trading cuma dengan satu klik aja. Bahkan newbie ada peluang untuk profit di olymp kalo mereka trading dengan pertimbangan dan tenang, itu yg penting. Penarikan dana juga cepat. Proses verifikasi memang mengganggu, tapi ini gangguan yg ngga bisa dihindari n harus dijalani.

  Nicia (5.231.80.*) menulis

platform trading

Aku suka platform trading mereka karena kita bisa analisis aset di situ. Buka aja beberapa window, misalnya buat window pertama waktu pendek, trus di windw kedua waktu yg lebih panjang. Trus pasang dah indikatornya (beda orang pastinya punya indikator favorit sendiri), analisis pasarnya gimana trus tradinglah. Ada indikator namanya "market mood", nah itu kalo bisa jangan dipake. Bikin sell waktu 90% publik buy n bikin sebaliknya.

  hjmdkassim samat (60.50.141.*) menulis

crypto option    whatsat 0139300300

1, tuan berurusan dgn broker mana?
2,olytrend bagus atau tidak.
3.Jika ada untung berapa lama cleam di credit ke akaun kita.
4.berapa RM mula tuan berdagang.
5. indicator apa yang tuan guna dan macamana nak dapat.

  Habsah Othman (115.164.185.*) menulis

Cara bayaran

Macam mana cara nak buat bayaran dan cara nk kluarkan duitnya. Adakah melalui bank.

  MUHAMMAD HARIZ AMZAR BIN HARIONMI (123.136.107.*) menulis

-    -

Bagaimanakah untuk saya menjafi kaya dan pendapatan yang sangat banyak ? Kamu boleh ajarkan saya.

Semua komen (pada laman baru)
 
 
 

 Tambah komen baru!

Tanya sesuatu atau berkongsi pengalaman
Anda akan menerima arahan yang terperinci ke e-mel anda.