Mengapa bitcoin lebih popular daripada cryptocurrency lain - Menjadi kaya dengan kaedah ini dan sekarang saya mendapat lebih dari 50,000 RM sebulan.
More information
Leman Naha
20.12. 2018 11:03  | 

Setiap orang yang baru untuk dunia kriptografi mendengar nama Bitcoin sebelum mereka dapat memahami keseluruhan konsep perdagangan mata wang digital. Populariti Bitcoin telah mencapai titik di mana ia dianggap sinonim dengan cryptocurrency - hampir setiap awam percaya Bitcoin adalah cryptocurrency. Ini tidak benar!

Terdapat beratus-ratus jenis kriptografi dalam pasaran wang digital. Setiap mata wang mempunyai nilai dan faedahnya sendiri; peniaga memilih yang mereka fikir akan mengambil mereka keuntungan yang paling. Jadi, walaupun mempunyai begitu banyak pilihan untuk dipilih, mengapa bitcoin adalah mata wang digital paling popular di dunia?

Populariti bitcoin bergantung kepada beberapa sebab; mari kita lihat beberapa daripada mereka;

Bitcoin merupakan cryptocurrency yang pertama di pasaran

Salah satu sebab untuk popularitinya adalah fakta bahawa bitcoin adalah mata wang digital pertama di pasaran. Kembali pada tahun 2009 pencipta bitcoin, Satoshi Nakamoto membuat awam tunai awam, yang kemudiannya dikenali sebagai bitcoin. Ia membenarkan peniaga menjalankan transaksi yang selamat dan tanpa nama; ini; dua faktor dengan segera menjadikannya kegemaran di kalangan peniaga.

Sejarah Bitcoin dan kejayaannya sebagai penjana keuntungan telah memperoleh reputasi dan tempatnya di pasaran.

Ia lebih mudah dicapai

Perkara berubah cepat di pasaran mata wang digital; walaupun begitu banyak pilihan perdagangan yang tersedia sekarang, bitcoin masih menjadi salah satu kriptografi yang paling mudah diakses. Ia mempunyai lebih banyak perkakasan, perisian dan jumlah pertukaran yang agak baik. Ia juga mempunyai kolam peniaga yang sihat dan ekosistem pemajunya lebih besar daripada mata wang lain.

Bitcoin mempunyai rangkaian yang kuat

Ini adalah salah satu manfaat terbesar dalam perdagangan bitcoin; ia mempunyai rangkaian yang besar, yang terus bertumbuh seiring dengan semakin banyak pedagang sedang ditarik. Pendatang baru lebih selesa dalam mencuba nasib mereka dengan sesuatu yang telah ada selama bertahun-tahun dan bukannya versi digital wang yang lebih baru. Keamanan, ketersediaan, kesahihan, dan tidak diketahui nama Bitcoin telah diuji dari masa ke masa itulah sebabnya, mungkin, mata wang digital yang paling dipercayai di pasaran; oleh itu, kepercayaan ini terus menambah pedagang baru ke rangkaian.

Rangkaian besar ini membuat bitcoin mata wang digital paling berkuasa yang terdapat pada hari ini.

Bitcoin adalah desentralisasi

Dalam kata yang mudah, bitcoin tidak mempunyai titik tercekik! Mata wang lain biasanya dimiliki oleh entiti individu (orang atau syarikat), yang memberikan pemilik lebih banyak pengaruh terhadap mata wang. Bitcoin, sebaliknya, adalah desentralisasi, yang bermaksud ia tidak mempunyai bank atau mana-mana pihak ketiga yang mengawal transaksi. Oleh itu, bitcoin bergantung kepada nilai sendiri, yang melindungi pemiliknya dari faktor ekonomi luar. Selain itu, urus niaga bitcoin tidak dikenakan sebarang bank atau yuran atau dasar pihak ketiga.

Sejak penubuhannya, bitcoin telah melihat banyak jenis mata wang digital yang baru tumbuh, kebanyakannya hanya meniru sifat bitcoin. Walau bagaimanapun, walaupun semua pemilik mata wang baru ini, tawaran bitcoin privasi dan keselamatan, masih tidak dapat ditandingi.

Mulakan sekarang - Hidup ini terlalu singkat untuk miskin. cryptocurrency, wang digital, mata wang digital, bitcoin, blockchain
Start now

Mendapat wang dalam tiga langkah mudah!

Kaedah saya tidak boleh digunakan di semua tempat. Kebanyakan bank dan pedagang tidak tahu tentang kaedah ini. Walaupun mereka mengetahuinya, mereka tidak akan memberitahu kepada orang kebanyakan dalam apa jua situasi. Disebabkan itu penting untuk memilih broker berlesen yang dipercayai dan membenarkan anda untuk mengaut keuntungan. Di sini adalah dua broker kegemaran saya. Daftar pada salah satu daripadanya - atau kedua-duanya sekali. Kedua mereka menawarkan khidmat nasihat, tutorial video dan penasihat perseorangan - secara percuma.

Cuba strategi menggunakan versi demo:

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
Broker moden dengan deposit minimum yang rendah
Tip pantas: Broker ini membenarkan dagangan tanpa henti termasuk pada hujung minggu dengan dagangan bermula dari serendah $1
Deposit minima: $10
 

  Make Money Robot

Robot asas yang membolehkan anda untuk berdagang opsyen binari secara automatik walaupun anda orang baru
Tip pantas: Saya syorkan untuk berdagang pasangan mata wang, contohnya EUR/USD atau CNY/USD.
Deposit minima: $200
 
 


  Zaini S. (2001:e68:5447:3c0a:c4b5:625b:d56) menulis

FB atau Whatsapp Grup Utk Olymp Trade

Ada tak siapa2 tahu grup FB atau wassap yang bagus utk kita discuss pasal trading dan juga broker Olymptrade ni ?

  Ninaossen (2402:1980:183:2c86:8cfb:c644:32c) menulis

Bagaimana erk?    Oleh sy sendiri

Bagaimana erk awk blh jadi kaya dn tanpa modal sy masih x fhm n sy juga mahu jafi kaya...tapi semua perkara sy nak buat semua memerlukan modal...dari dulu sampai skrg x berjaya2

  dafisdra qaliff (183.171.116.*) menulis

dapatkan wang dalam masa 24 jam    tiada

saya mohon pihak tuan kongsikn dengansaya tentang cara mendapatkan qang dlam masa 24 jam. saya berminat untuk mengetahui nya.

  muaz abdullah (115.164.52.*) menulis

Tidak tahu jln.nakbelajar.kerja seorang security.

  Byrnes (91.201.140.*) menulis

Olymp trade memang platform trading yg meyakinkan.    2

Olymp trade memang platform trading yg meyakinkan. Dulu gw download versi mobilenya di iphone 4 lawas gw sekedar iseng doang. Mana hapenya udah lola pula. N kerjanya memang seperti jarum jam, ngga beratin sistem sama sekali. Ada banyak fasilitas buat klien juga. Platform web yg nyaman, banyak perangkat trading, tim bantuan yg cekatan. Mereka ngejawab semua, bahkan pertanyaan konyol, cepet banget. Penarikan dana cuma butuh waktu sehari sesuai ketentuan, tapi kalo gw cuma butuh sejam. Kenapa susah banget ya cari info tetnang bonus? Kan bisa langsung diposting pake huruf gede2 di halaman utama.

  Philipp (179.61.131.*) menulis

Buat mereka yg mau mulai trading, olymp trade

Buat mereka yg mau mulai trading, Olymptrade itu platform yg benar2 cocok. Modal di sini kecil, cuma 10 dolar. Apalagi mrk tawarin banyak promosi dan deposit minim banget. Kamu bisa pake akun demo selama yg kamu mau supaya terbiasa sama antar mukanya n nyoba praktek juga. Ada banyak materi pelatihan n webminar. Semua kemudahan trading cuma dengan satu klik aja. Bahkan newbie ada peluang untuk profit di olymp kalo mereka trading dengan pertimbangan dan tenang, itu yg penting. Penarikan dana juga cepat. Proses verifikasi memang mengganggu, tapi ini gangguan yg ngga bisa dihindari n harus dijalani.

  Nicia (5.231.80.*) menulis

platform trading

Aku suka platform trading mereka karena kita bisa analisis aset di situ. Buka aja beberapa window, misalnya buat window pertama waktu pendek, trus di windw kedua waktu yg lebih panjang. Trus pasang dah indikatornya (beda orang pastinya punya indikator favorit sendiri), analisis pasarnya gimana trus tradinglah. Ada indikator namanya "market mood", nah itu kalo bisa jangan dipake. Bikin sell waktu 90% publik buy n bikin sebaliknya.

  hjmdkassim samat (60.50.141.*) menulis

crypto option    whatsat 0139300300

1, tuan berurusan dgn broker mana?
2,olytrend bagus atau tidak.
3.Jika ada untung berapa lama cleam di credit ke akaun kita.
4.berapa RM mula tuan berdagang.
5. indicator apa yang tuan guna dan macamana nak dapat.

  Habsah Othman (115.164.185.*) menulis

Cara bayaran

Macam mana cara nak buat bayaran dan cara nk kluarkan duitnya. Adakah melalui bank.

  MUHAMMAD HARIZ AMZAR BIN HARIONMI (123.136.107.*) menulis

-    -

Bagaimanakah untuk saya menjafi kaya dan pendapatan yang sangat banyak ? Kamu boleh ajarkan saya.

Semua komen (pada laman baru)
 
 
 

 Tambah komen baru!

Tanya sesuatu atau berkongsi pengalaman
Anda akan menerima arahan yang terperinci ke e-mel anda.