Mata wang digital terkini apa yang anda perlu tahu - Menjadi kaya dengan kaedah ini dan sekarang saya mendapat lebih dari 50,000 RM sebulan.
More information
Leman Naha
16.03. 2018 00:00  | 

Kebelakangan ini, isu hangat inflasi nilai mata wang BitCoin menjadi buah mulut masyarakat di dunia maya mahupun di dunia nyata.

Ya, pastinya anda terdengarnya walaupun hanya sekali dua atau terbaca secara sekilas pandang. Secara lazimnya, nilai BitCoin pada awalnya tidak terancam kerana ianya merupakan nilai matawang digital yang terawal diperkenalkan kepada dunia dan salah satu kelebihannya pada waktu itu ialah ianya tidak mempunyai saingan dari segi nilainya.

Sementara BitCoin dalam posisi sedang menstabilkan kedudukannya sebagai salah satu nilai mata wang digital yang tertinggi, terdapat beberapa kelompok mata wang digital lain yang muncul untuk menandingi BitCoin, salah satu daripadanya ialah Ethereum yang popularitinya semakin melonjak dengan aliran waktu.

Hal ini kerana, walaupun BitCoin merupakan mata wang yang terawal, ianya mempunyai beberapa kelemahan seperti susah untuk ‘digali’, mengambil ruang yang banyak untuk penyimpanan, ianya perlahan, berat dan berskala, serta megenakan bayaran transaksi yang mahal.

Jika dibandingkan dengan Ethereum, mata wang digital ini mengatasi kelemahan BitCoin dan menaiktarafkan kualitinya dengan kelajuannya yang lebih laju berbanding BitCoin, dan berkebolehan untuk menghasilkan kontrak pintar. Disebabkan dasar-dasar tersebut mengatasi BitCoin, popularitinya semakin meningkat berbanding mata wang digital yang lain dan penggunaannya semakin meluas saban hari.

Selain itu, kompetitor lain yang baru sahaja muncul ialah Ripple. Projek ini sangat inovatif dan kreatif berbanding projek mata wang digital yang lain kerana ianya dibina dengan system pembayaran yang berupaya untuk bekerja dengan semua mata wang yang terdapat di dunia. Ianya projek yang mendapat perhatian pihak bank dan mendapat sokongan meluas dari pihak bank. Namun begitu, ianya masih decentralized kerana operasinya tidak serratus peratus boleh digunakan.

Seterusnya ialah Litecoin. Kemunculan LiteCoin sebagai mata wang digital telah membaiki system tersebut kerana projek ini merupakan replica yang hamper sama dengan BitCoin tetapi telah diperbaiki kelemahannya bagi meneguhkan kedudukannya sebagi mata wang digital yang boleh dipercayai. Namun begitu, diebabkan kemunculannya yang lebih lambat daripada BitCoin, masih ramai lagi yang meragui LiteCoin dan tetap meneruskan dengan BitCoin walaupun terdapat banyak keburukan.

Mata wang digital yang mempunyai permintaan tinggi waktu kini ialah IOTA. Mata wang tersebut menjadi popular kerana konsepnya yang berinovatif. Ianya berkembang dengan cepat dan diterima banyak oleh syarikat-syarikat besar. Terdapat juga khabar bahawa suatu hari nanti, IOTA mempunyai keupayaan untuk mengatasi kedudukan BitCoin.

Berikut merupakan senarai-senarai mata wang digital yang semakin popular. Jika anda berminat untuk memulakan pelaburan dalam mata wang digital, anda bolehlah merujuk kepada beberapa mata wang yang telah dinyatakan dan membandingkan baik buruk mata wang digital tersebut mengikut kesesuaian anda.

Mulakan sekarang - Hidup ini terlalu singkat untuk miskin. mata wang digital, cryptocurrency, cryptocurrencies, bitcoin, ethereum, litecoin, ripple, iota, mata wang, dompet digital,
Start now

Mendapat wang dalam tiga langkah mudah!

Kaedah saya tidak boleh digunakan di semua tempat. Kebanyakan bank dan pedagang tidak tahu tentang kaedah ini. Walaupun mereka mengetahuinya, mereka tidak akan memberitahu kepada orang kebanyakan dalam apa jua situasi. Disebabkan itu penting untuk memilih broker berlesen yang dipercayai dan membenarkan anda untuk mengaut keuntungan. Di sini adalah dua broker kegemaran saya. Daftar pada salah satu daripadanya - atau kedua-duanya sekali. Kedua mereka menawarkan khidmat nasihat, tutorial video dan penasihat perseorangan - secara percuma.

Cuba strategi menggunakan versi demo:

  Make Money Robot

Robot asas yang membolehkan anda untuk berdagang opsyen binari secara automatik walaupun anda orang baru
Tip pantas: Saya syorkan untuk berdagang pasangan mata wang, contohnya EUR/USD atau CNY/USD.
Deposit minima: $200
 

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
Broker moden dengan deposit minimum yang rendah
Tip pantas: Broker ini membenarkan dagangan tanpa henti termasuk pada hujung minggu dengan dagangan bermula dari serendah $1
Deposit minima: $10
 
 


  Zaini S. (2001:e68:5447:3c0a:c4b5:625b:d56) menulis

FB atau Whatsapp Grup Utk Olymp Trade

Ada tak siapa2 tahu grup FB atau wassap yang bagus utk kita discuss pasal trading dan juga broker Olymptrade ni ?

  Ninaossen (2402:1980:183:2c86:8cfb:c644:32c) menulis

Bagaimana erk?    Oleh sy sendiri

Bagaimana erk awk blh jadi kaya dn tanpa modal sy masih x fhm n sy juga mahu jafi kaya...tapi semua perkara sy nak buat semua memerlukan modal...dari dulu sampai skrg x berjaya2

  dafisdra qaliff (183.171.116.*) menulis

dapatkan wang dalam masa 24 jam    tiada

saya mohon pihak tuan kongsikn dengansaya tentang cara mendapatkan qang dlam masa 24 jam. saya berminat untuk mengetahui nya.

  muaz abdullah (115.164.52.*) menulis

Tidak tahu jln.nakbelajar.kerja seorang security.

  Byrnes (91.201.140.*) menulis

Olymp trade memang platform trading yg meyakinkan.    2

Olymp trade memang platform trading yg meyakinkan. Dulu gw download versi mobilenya di iphone 4 lawas gw sekedar iseng doang. Mana hapenya udah lola pula. N kerjanya memang seperti jarum jam, ngga beratin sistem sama sekali. Ada banyak fasilitas buat klien juga. Platform web yg nyaman, banyak perangkat trading, tim bantuan yg cekatan. Mereka ngejawab semua, bahkan pertanyaan konyol, cepet banget. Penarikan dana cuma butuh waktu sehari sesuai ketentuan, tapi kalo gw cuma butuh sejam. Kenapa susah banget ya cari info tetnang bonus? Kan bisa langsung diposting pake huruf gede2 di halaman utama.

  Philipp (179.61.131.*) menulis

Buat mereka yg mau mulai trading, olymp trade

Buat mereka yg mau mulai trading, Olymptrade itu platform yg benar2 cocok. Modal di sini kecil, cuma 10 dolar. Apalagi mrk tawarin banyak promosi dan deposit minim banget. Kamu bisa pake akun demo selama yg kamu mau supaya terbiasa sama antar mukanya n nyoba praktek juga. Ada banyak materi pelatihan n webminar. Semua kemudahan trading cuma dengan satu klik aja. Bahkan newbie ada peluang untuk profit di olymp kalo mereka trading dengan pertimbangan dan tenang, itu yg penting. Penarikan dana juga cepat. Proses verifikasi memang mengganggu, tapi ini gangguan yg ngga bisa dihindari n harus dijalani.

  Nicia (5.231.80.*) menulis

platform trading

Aku suka platform trading mereka karena kita bisa analisis aset di situ. Buka aja beberapa window, misalnya buat window pertama waktu pendek, trus di windw kedua waktu yg lebih panjang. Trus pasang dah indikatornya (beda orang pastinya punya indikator favorit sendiri), analisis pasarnya gimana trus tradinglah. Ada indikator namanya "market mood", nah itu kalo bisa jangan dipake. Bikin sell waktu 90% publik buy n bikin sebaliknya.

  hjmdkassim samat (60.50.141.*) menulis

crypto option    whatsat 0139300300

1, tuan berurusan dgn broker mana?
2,olytrend bagus atau tidak.
3.Jika ada untung berapa lama cleam di credit ke akaun kita.
4.berapa RM mula tuan berdagang.
5. indicator apa yang tuan guna dan macamana nak dapat.

  Habsah Othman (115.164.185.*) menulis

Cara bayaran

Macam mana cara nak buat bayaran dan cara nk kluarkan duitnya. Adakah melalui bank.

  MUHAMMAD HARIZ AMZAR BIN HARIONMI (123.136.107.*) menulis

-    -

Bagaimanakah untuk saya menjafi kaya dan pendapatan yang sangat banyak ? Kamu boleh ajarkan saya.

Semua komen (pada laman baru)
 
 
 

 Tambah komen baru!

Tanya sesuatu atau berkongsi pengalaman
Anda akan menerima arahan yang terperinci ke e-mel anda.