Mana yang better bitcoin atau ethereum - Menjadi kaya dengan kaedah ini dan sekarang saya mendapat lebih dari 50,000 RM sebulan.
More information
Leman Naha
13.12. 2017 21:35  | 

Walaupun terdapat lebih daripada satu persamaan, terdapat beberapa perbezaan utama yang menjadikan Bitcoin dan Ethereum kriptografi yang berbeza.

Ethereum lebih daripada sekadar cryptocurrency. Ia adalah platform yang maju di mana pengguna nilai pemindahan dapat membangunkan projek, aplikasi dan idea mereka sendiri. Bitcoin lebih berorientasikan pada nilai penyimpanan dan kami dapat menerangkan perbandingan ini dengan fakta bahawa Bitcoin adalah cryptocurrency pertama dan semua cryptocurrency yang lebih baru dibangunkan untuk menjadi lebih baik daripada sebelumnya. Ethereum dan mata wang eternya telah mencapai tempat kedua di belakang Bitcoin. Sama seperti Bitcoin Ethereum juga sistem desentralisasi yang menjadikannya lebih selamat daripada penipuan.

Seperti yang telah kita katakan di dalam teks di atas, Bitcoin adalah cryptocurrency yang pertama, jadi secara logiknya ia lebih diterima pakai dan mempunyai nilai yang lebih besar dan topi pasaran yang lebih besar. Ethereum berjalan pada prinsip protokol Ghost yang dipanggil dan kita dapat melihat kelebihan dalam masa blok. Masa blok Bitcoin adalah kira-kira 10 minit, manakala masa blok Ethereum adalah 10 hingga 12 saat. Terdapat beberapa bahagian negatif Ethereum, fakta negatif yang pertama adalah bahawa Ethereum mempunyai lebih banyak yatim piatu. Kedua ialah mengenai transaksi. Ethereum mengira setiap transaksi berdasarkan kerumitannya manakala dengan Bitcoin setiap urus niaga dianggap sama.

Konsep tunggal untuk membangunkan kedua-dua cryptocurrency ini adalah sama sekali berbeza. Kebanyakan nilai yang disimpan dalam komuniti Bitcoin dimiliki oleh pelombong awal, ketika perlombongan tradisional masih mampu. Semasa membangunkan Ethereum, sejumlah besar orang membiayainya dan terdapat beberapa ramalan bahawa pelombong akan memiliki 50% daripada duit syiling Ethereum sehingga tahun kelima.

Tetapi seperti semua cryptocurrency lain, Ethereum dan Bitcoin sangat tidak menentu, di bawah pengaruh pasaran yang berterusan.

Mulakan sekarang - Hidup ini terlalu singkat untuk miskin. Bitcoin, Ethereum, perbandingan, blockchain, cryptocurrency
Start now

Mendapat wang dalam tiga langkah mudah!

Kaedah saya tidak boleh digunakan di semua tempat. Kebanyakan bank dan pedagang tidak tahu tentang kaedah ini. Walaupun mereka mengetahuinya, mereka tidak akan memberitahu kepada orang kebanyakan dalam apa jua situasi. Disebabkan itu penting untuk memilih broker berlesen yang dipercayai dan membenarkan anda untuk mengaut keuntungan. Di sini adalah dua broker kegemaran saya. Daftar pada salah satu daripadanya - atau kedua-duanya sekali. Kedua mereka menawarkan khidmat nasihat, tutorial video dan penasihat perseorangan - secara percuma.

Cuba strategi menggunakan versi demo:

  Ayrex

Advanced Binary Technologies Ltd
Broker canggih yang mempunyai sokongan pelanggan yang hebat dan deposit minimum yang rendah
Tip pantas: Broker ini mempunyai versi demo percuma dan deposit minimum yang sangat rendah
Deposit minima: $5
 

  Make Money Robot

Robot asas yang membolehkan anda untuk berdagang opsyen binari secara automatik walaupun anda orang baru
Tip pantas: Saya syorkan untuk berdagang pasangan mata wang, contohnya EUR/USD atau CNY/USD.
Deposit minima: $200
 
 


  Zaini S. (2001:e68:5447:3c0a:c4b5:625b:d56) menulis

FB atau Whatsapp Grup Utk Olymp Trade

Ada tak siapa2 tahu grup FB atau wassap yang bagus utk kita discuss pasal trading dan juga broker Olymptrade ni ?

  Ninaossen (2402:1980:183:2c86:8cfb:c644:32c) menulis

Bagaimana erk?    Oleh sy sendiri

Bagaimana erk awk blh jadi kaya dn tanpa modal sy masih x fhm n sy juga mahu jafi kaya...tapi semua perkara sy nak buat semua memerlukan modal...dari dulu sampai skrg x berjaya2

  dafisdra qaliff (183.171.116.*) menulis

dapatkan wang dalam masa 24 jam    tiada

saya mohon pihak tuan kongsikn dengansaya tentang cara mendapatkan qang dlam masa 24 jam. saya berminat untuk mengetahui nya.

  muaz abdullah (115.164.52.*) menulis

Tidak tahu jln.nakbelajar.kerja seorang security.

  Byrnes (91.201.140.*) menulis

Olymp trade memang platform trading yg meyakinkan.    2

Olymp trade memang platform trading yg meyakinkan. Dulu gw download versi mobilenya di iphone 4 lawas gw sekedar iseng doang. Mana hapenya udah lola pula. N kerjanya memang seperti jarum jam, ngga beratin sistem sama sekali. Ada banyak fasilitas buat klien juga. Platform web yg nyaman, banyak perangkat trading, tim bantuan yg cekatan. Mereka ngejawab semua, bahkan pertanyaan konyol, cepet banget. Penarikan dana cuma butuh waktu sehari sesuai ketentuan, tapi kalo gw cuma butuh sejam. Kenapa susah banget ya cari info tetnang bonus? Kan bisa langsung diposting pake huruf gede2 di halaman utama.

  Philipp (179.61.131.*) menulis

Buat mereka yg mau mulai trading, olymp trade

Buat mereka yg mau mulai trading, Olymptrade itu platform yg benar2 cocok. Modal di sini kecil, cuma 10 dolar. Apalagi mrk tawarin banyak promosi dan deposit minim banget. Kamu bisa pake akun demo selama yg kamu mau supaya terbiasa sama antar mukanya n nyoba praktek juga. Ada banyak materi pelatihan n webminar. Semua kemudahan trading cuma dengan satu klik aja. Bahkan newbie ada peluang untuk profit di olymp kalo mereka trading dengan pertimbangan dan tenang, itu yg penting. Penarikan dana juga cepat. Proses verifikasi memang mengganggu, tapi ini gangguan yg ngga bisa dihindari n harus dijalani.

  Nicia (5.231.80.*) menulis

platform trading

Aku suka platform trading mereka karena kita bisa analisis aset di situ. Buka aja beberapa window, misalnya buat window pertama waktu pendek, trus di windw kedua waktu yg lebih panjang. Trus pasang dah indikatornya (beda orang pastinya punya indikator favorit sendiri), analisis pasarnya gimana trus tradinglah. Ada indikator namanya "market mood", nah itu kalo bisa jangan dipake. Bikin sell waktu 90% publik buy n bikin sebaliknya.

  hjmdkassim samat (60.50.141.*) menulis

crypto option    whatsat 0139300300

1, tuan berurusan dgn broker mana?
2,olytrend bagus atau tidak.
3.Jika ada untung berapa lama cleam di credit ke akaun kita.
4.berapa RM mula tuan berdagang.
5. indicator apa yang tuan guna dan macamana nak dapat.

  Habsah Othman (115.164.185.*) menulis

Cara bayaran

Macam mana cara nak buat bayaran dan cara nk kluarkan duitnya. Adakah melalui bank.

  MUHAMMAD HARIZ AMZAR BIN HARIONMI (123.136.107.*) menulis

-    -

Bagaimanakah untuk saya menjafi kaya dan pendapatan yang sangat banyak ? Kamu boleh ajarkan saya.

Semua komen (pada laman baru)
 
 
 

 Tambah komen baru!

Tanya sesuatu atau berkongsi pengalaman
Anda akan menerima arahan yang terperinci ke e-mel anda.