Latar belakang dash dan perkembangan terkini - Menjadi kaya dengan kaedah ini dan sekarang saya mendapat lebih dari 50,000 RM sebulan.
More information
Leman Naha
03.12. 2017 14:06  | 

Dash (DASH) ialah gabungan perkataan “Digital Cash“. Dilancarkan pada Januari 2014 oleh Evan Duffield iaitu seorang pencipta dan ketua pemajunya. Dash sebagai satu sumber terbuka yang tidak berpusat, matawang kripto P2P yang mensasarkan untuk menjadi salah satu matawang kripto yang mesra pengguna dan mudah untuk diskala di dunia. Ia mula diperkenalkan sebagai XCoin (XCO) dan kemudian menukar namanya kepada Dark Coin pada bulan Februari 2014 dan akhirnya kepada Dash pada Mac 2015.

Sebagai matawang kripto pertama dunia, Bitcoin mempunyai sedikit cacat cela pada dasarnya. Antara masalah terbesarnya adalah transaksi Bitcoin yang tidak sepenuhnya tertutup dan tanpa nama kerana mereka boleh dijejaki melalui lejar awam. Duffield yang mempunyai idea untuk menambahbaik Bitcoin mempunyai sedikit rintangan organisasi untuk meyakinkan pemaju-pemaju asal Bitcoin untuk menerima ideanya. Akhirnya, beliau membuat keputusan untuk melakukan ‘fork’ ke atas kod Bitcoin dan mencipta Dash.

Dash mempunyai beberapa ciri unik. Pertama, ia beroperasi dalam dua peringkat rangkaian. Peringkat pertama berfungsi untuk perlombongan (sama seperti rangkaian pertama Bitcoin), peringkat kedua terdiri daripada ‘masternodes‘ yang menguruskan fungsi-fungsi khas seperti PrivateSend dan InstantSend. PriateSend adalah satu servis mencampurkan token dan menambah elemen privasi daripada pelbagai input beberapa pengguna dalam satu transaksi. Ia merupakan servis yang membolehkan transaksi hampir serta merta ini disahkan oleh persepakatan rangkaian ‘masternode’.

Sejak dilancarkan pada tahun 2014, rangkaian Dash telah berkembang kepada lebih 4,000 masternode, menjadikan ia antara rangkaian P2P yang terbesar dan paling selamat di dunia. Menurut coinmarketcap, jumlah permodalan pasaran Dash telah melebihi $5.7 bilion pada November 2017, menjadikan ia matawang kripto yang kelima terbesar di dunia.

Seperti namanya, Dash mensasarkan untuk dijadikan sebagai wang tunai. Ia mempunyai potensi untuk tujuan tersebut kerana berkemungkinan besar pengguna akan beralih kepada Dash untuk kegunaan harian kerana memberikan privasi yang lebih baik dan transaksi yang lebih pantas. Dengan kestabilan pembayaran kepada kumpulannya menggunakan sistem bajet Dash, kini Dash mempunyai 30 pekerja tetap, 20 pekerja separuh masa dan beberapa sukarelawan.

2017 telah menyaksikan beberapa perjanjian rakan kongsi yang mensasarkan untuk memperkembang kegunaan harian Dash. Pada bulan April 2017, Dash telah memeterai perjanjian rakan kongsi yang berbeza. Pertama, operasi kupon BitCart menawarkan diskaun sebanyak 20% untuk pembelian Amazon yang menerima Dash. Kedua, Dash menjadi pedagang keempat dalam CryptoWoo, satu gerbang pembayaran yang menerima Bitcoin, Litecoin dan Dogecoin. Ketiga, Dash termasuk dalam pertukaran yang diasaskan di Venezuela iaitu Cryptobuyer yang membenarkan warga Venezuela untuk menggunakan matawang kripto Dash untuk kiriman wang, transaksi harian dan digunakan untuk tambah nilai telefon.

Pada bulan November 2017, Dash telah membentuk perjanjian bersama KuvaCash di Zimbabwe. Mereka akan melancarkan satu perkhidmatan pembayaran bertujuan untuk memberikan Zimbabwe P2P matawang kripto pertamanya untuk sesiapa sahaja dengan hanya menggunakan sistem permesejan telefon. Ia direka untuk memberikan kestabilan di tengah-tengah kemelut inflasi dan eknomi yang menjunam.

Dengan lebih banyak perjanjian yang dibuat, kegunaan harian Dash akan meningkat sekaligus akan memberikan kesan positif kepada matawang tersebut.

Mulakan sekarang - Hidup ini terlalu singkat untuk miskin. dash, matawang kripto, kegunaan harian, perjanjian rakan kongsi, EvanDuffield, bitcoin, dark coin, XCoin
Start now

Mendapat wang dalam tiga langkah mudah!

Kaedah saya tidak boleh digunakan di semua tempat. Kebanyakan bank dan pedagang tidak tahu tentang kaedah ini. Walaupun mereka mengetahuinya, mereka tidak akan memberitahu kepada orang kebanyakan dalam apa jua situasi. Disebabkan itu penting untuk memilih broker berlesen yang dipercayai dan membenarkan anda untuk mengaut keuntungan. Di sini adalah dua broker kegemaran saya. Daftar pada salah satu daripadanya - atau kedua-duanya sekali. Kedua mereka menawarkan khidmat nasihat, tutorial video dan penasihat perseorangan - secara percuma.

Cuba strategi menggunakan versi demo:

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
Broker moden dengan deposit minimum yang rendah
Tip pantas: Broker ini membenarkan dagangan tanpa henti termasuk pada hujung minggu dengan dagangan bermula dari serendah $1
Deposit minima: $10
 

  Make Money Robot

Robot asas yang membolehkan anda untuk berdagang opsyen binari secara automatik walaupun anda orang baru
Tip pantas: Saya syorkan untuk berdagang pasangan mata wang, contohnya EUR/USD atau CNY/USD.
Deposit minima: $200
 
 


  Zaini S. (2001:e68:5447:3c0a:c4b5:625b:d56) menulis

FB atau Whatsapp Grup Utk Olymp Trade

Ada tak siapa2 tahu grup FB atau wassap yang bagus utk kita discuss pasal trading dan juga broker Olymptrade ni ?

  Ninaossen (2402:1980:183:2c86:8cfb:c644:32c) menulis

Bagaimana erk?    Oleh sy sendiri

Bagaimana erk awk blh jadi kaya dn tanpa modal sy masih x fhm n sy juga mahu jafi kaya...tapi semua perkara sy nak buat semua memerlukan modal...dari dulu sampai skrg x berjaya2

  dafisdra qaliff (183.171.116.*) menulis

dapatkan wang dalam masa 24 jam    tiada

saya mohon pihak tuan kongsikn dengansaya tentang cara mendapatkan qang dlam masa 24 jam. saya berminat untuk mengetahui nya.

  muaz abdullah (115.164.52.*) menulis

Tidak tahu jln.nakbelajar.kerja seorang security.

  Byrnes (91.201.140.*) menulis

Olymp trade memang platform trading yg meyakinkan.    2

Olymp trade memang platform trading yg meyakinkan. Dulu gw download versi mobilenya di iphone 4 lawas gw sekedar iseng doang. Mana hapenya udah lola pula. N kerjanya memang seperti jarum jam, ngga beratin sistem sama sekali. Ada banyak fasilitas buat klien juga. Platform web yg nyaman, banyak perangkat trading, tim bantuan yg cekatan. Mereka ngejawab semua, bahkan pertanyaan konyol, cepet banget. Penarikan dana cuma butuh waktu sehari sesuai ketentuan, tapi kalo gw cuma butuh sejam. Kenapa susah banget ya cari info tetnang bonus? Kan bisa langsung diposting pake huruf gede2 di halaman utama.

  Philipp (179.61.131.*) menulis

Buat mereka yg mau mulai trading, olymp trade

Buat mereka yg mau mulai trading, Olymptrade itu platform yg benar2 cocok. Modal di sini kecil, cuma 10 dolar. Apalagi mrk tawarin banyak promosi dan deposit minim banget. Kamu bisa pake akun demo selama yg kamu mau supaya terbiasa sama antar mukanya n nyoba praktek juga. Ada banyak materi pelatihan n webminar. Semua kemudahan trading cuma dengan satu klik aja. Bahkan newbie ada peluang untuk profit di olymp kalo mereka trading dengan pertimbangan dan tenang, itu yg penting. Penarikan dana juga cepat. Proses verifikasi memang mengganggu, tapi ini gangguan yg ngga bisa dihindari n harus dijalani.

  Nicia (5.231.80.*) menulis

platform trading

Aku suka platform trading mereka karena kita bisa analisis aset di situ. Buka aja beberapa window, misalnya buat window pertama waktu pendek, trus di windw kedua waktu yg lebih panjang. Trus pasang dah indikatornya (beda orang pastinya punya indikator favorit sendiri), analisis pasarnya gimana trus tradinglah. Ada indikator namanya "market mood", nah itu kalo bisa jangan dipake. Bikin sell waktu 90% publik buy n bikin sebaliknya.

  hjmdkassim samat (60.50.141.*) menulis

crypto option    whatsat 0139300300

1, tuan berurusan dgn broker mana?
2,olytrend bagus atau tidak.
3.Jika ada untung berapa lama cleam di credit ke akaun kita.
4.berapa RM mula tuan berdagang.
5. indicator apa yang tuan guna dan macamana nak dapat.

  Habsah Othman (115.164.185.*) menulis

Cara bayaran

Macam mana cara nak buat bayaran dan cara nk kluarkan duitnya. Adakah melalui bank.

  MUHAMMAD HARIZ AMZAR BIN HARIONMI (123.136.107.*) menulis

-    -

Bagaimanakah untuk saya menjafi kaya dan pendapatan yang sangat banyak ? Kamu boleh ajarkan saya.

Semua komen (pada laman baru)
 
 
 

 Tambah komen baru!

Tanya sesuatu atau berkongsi pengalaman
Anda akan menerima arahan yang terperinci ke e-mel anda.