Kesilapan yang anda perlukan untuk mengelakkan dalam perdagangan cryptocurrency pada 2018 - Menjadi kaya dengan kaedah ini dan sekarang saya mendapat lebih dari 50,000 RM sebulan.
More information
Leman Naha
07.11. 2018 14:05  | 

Anda mungkin baru untuk perdagangan cryptocurrency atau anda boleh menjadi peniaga yang berpengalaman, dengan begitu banyak pilihan perdagangan yang menarik dan sangat menarik dan peluang yang sangat umum untuk membuat kesilapan. Sesetengah kesilapan boleh menjadi hasil daripada membuat keputusan yang lemah, sementara yang lain boleh membuat anda menjadi mangsa penipuan dan penipuan kriptografi.

Tidak kira betapa berhati-hati anda, kesilapan akan berlaku. Jadi persoalannya ialah bagaimana anda tetap selamat? Caranya adalah untuk mengetahui dan sentiasa berjaga-jaga.

Untuk membantu anda melihat kesilapan sebelum anda membuatnya di sini adalah beberapa DON'Ts perdagangan cryptocurrency yang anda tidak boleh abaikan.

Jangan sekali-kali melabur terlalu besar pada permulaannya

Pedagang yang berpengalaman tahu lebih baik tetapi melabur besar adalah kesilapan biasa yang banyak peniaga baru membuat. Sangat penting untuk peniaga-peniaga baru untuk meneruskan dengan teliti; melabur sejumlah kecil dan mendapatkan tanah itu. Akan ada banyak kesempatan apabila peluang mungkin kelihatan terlalu baik untuk dilalui tetapi ingat, cryptocurrency masih pasaran yang tidak menentu, yang memerlukan anda untuk melabur dengan teliti dan tidak meletakkan semua aset anda di satu tempat dalam satu perjalanan.

Jangan jatuh untuk pam lama dan Dump lama yang baik

Naluri asas mana-mana pedagang adalah untuk melabur dalam aset yang mula naik nilai; dalam cryptocurrency, ini mungkin menjadi langkah pelaburan yang buruk. Apabila sebuah duit syiling yang agak tidak diketahui tiba-tiba mula melihat kenaikan drastis dalam nilai, ia boleh jadi Pam dan Dump, yang merupakan usaha yang diselaraskan untuk memacu nilai syiling yang tinggi dengan menggunakan ulasan palsu dan palsu dan ramalan dan kemudian menjualnya kepada mereka yang sedang mencari untuk membuat wang dengan cepat. Ini dilakukan terutamanya untuk menjual syiling, yang dibeli dengan harga murah, pada harga yang melambung.

Kumpulan memutuskan untuk mengembang nilai duit syiling murah dan ahli-ahli mula membeli duit syiling yang satu sama lain; Sementara itu, kumpulan yang sama mula menyebarkan berita palsu tentang nilai duit syiling itu. Pedagang luar membaca kenyataan ini dan tergesa-gesa untuk melabur dalam duit syiling dan akhirnya membeli mereka dari kumpulan Pump and Dump. Itulah sebabnya anda tidak perlu melabur dalam aset tanpa penyelidikan yang teliti; terutamanya yang naik dari abu.

Tidak tinggal dimaklumkan

Seorang peniaga perlu terus dikemas kini dengan trend terkini di pasaran; Jika tidak, anda mungkin membuat keputusan yang tidak diketahui yang boleh menjejaskan wang anda. Anda mesti melakukan kerja rumah walaupun pilihan pelaburan adalah jelas. Anda mesti mengkaji trend masa lalu dan masa depan aset yang anda mahu melabur dalam sehingga anda boleh mendapatkan idea tentang bagaimana ia bertindak balas setiap kali ia naik atau turun dalam nilai. Pasaran cryptocurrency sangat tidak menentu; Oleh itu, anda perlu memaklumkan tentang setiap perkembangan baru dalam sektor ini.

Jangan jatuh ke broker yang menjanjikan keuntungan yang belum pernah terjadi sebelumnya

Anda boleh menjumpai banyak broker yang berjanji untuk menawarkan peluang yang boleh membantu anda memperoleh keuntungan semalaman. Tugas anda adalah menjauhkan diri daripada mereka!

Sebagai seorang peniaga yang berpengalaman, anda mungkin merasa ini adalah rehat besar anda tetapi keuntungan insanely tinggi dan segera dengan pelaburan minimum atau lebih besar mungkin hanya gimik pemasaran atau penipuan. Anda perlu meneruskan dengan berhati-hati dan melabur dengan berhati-hati.

Ini adalah beberapa kesilapan yang sering berlaku untuk ramai peniaga, malah yang berpengalaman, membuat. Ingat, perdagangan memerlukan kesabaran, pengumpulan maklumat dan pengalaman; anda perlu menimbang pilihan anda, melakukan kerja rumah anda dan kemudian membuat keputusan yang tepat.

Mulakan sekarang - Hidup ini terlalu singkat untuk miskin. cryptocurrency, wang digital, perdagangan cryptocurrency, kesilapan cryptocurrency, cryptocurrency 2018
Start now

Mendapat wang dalam tiga langkah mudah!

Kaedah saya tidak boleh digunakan di semua tempat. Kebanyakan bank dan pedagang tidak tahu tentang kaedah ini. Walaupun mereka mengetahuinya, mereka tidak akan memberitahu kepada orang kebanyakan dalam apa jua situasi. Disebabkan itu penting untuk memilih broker berlesen yang dipercayai dan membenarkan anda untuk mengaut keuntungan. Di sini adalah dua broker kegemaran saya. Daftar pada salah satu daripadanya - atau kedua-duanya sekali. Kedua mereka menawarkan khidmat nasihat, tutorial video dan penasihat perseorangan - secara percuma.

Cuba strategi menggunakan versi demo:

  Make Money Robot

Robot asas yang membolehkan anda untuk berdagang opsyen binari secara automatik walaupun anda orang baru
Tip pantas: Saya syorkan untuk berdagang pasangan mata wang, contohnya EUR/USD atau CNY/USD.
Deposit minima: $200
 

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
Broker moden dengan deposit minimum yang rendah
Tip pantas: Broker ini membenarkan dagangan tanpa henti termasuk pada hujung minggu dengan dagangan bermula dari serendah $1
Deposit minima: $10
 
 


  Zaini S. (2001:e68:5447:3c0a:c4b5:625b:d56) menulis

FB atau Whatsapp Grup Utk Olymp Trade

Ada tak siapa2 tahu grup FB atau wassap yang bagus utk kita discuss pasal trading dan juga broker Olymptrade ni ?

  Ninaossen (2402:1980:183:2c86:8cfb:c644:32c) menulis

Bagaimana erk?    Oleh sy sendiri

Bagaimana erk awk blh jadi kaya dn tanpa modal sy masih x fhm n sy juga mahu jafi kaya...tapi semua perkara sy nak buat semua memerlukan modal...dari dulu sampai skrg x berjaya2

  dafisdra qaliff (183.171.116.*) menulis

dapatkan wang dalam masa 24 jam    tiada

saya mohon pihak tuan kongsikn dengansaya tentang cara mendapatkan qang dlam masa 24 jam. saya berminat untuk mengetahui nya.

  muaz abdullah (115.164.52.*) menulis

Tidak tahu jln.nakbelajar.kerja seorang security.

  Byrnes (91.201.140.*) menulis

Olymp trade memang platform trading yg meyakinkan.    2

Olymp trade memang platform trading yg meyakinkan. Dulu gw download versi mobilenya di iphone 4 lawas gw sekedar iseng doang. Mana hapenya udah lola pula. N kerjanya memang seperti jarum jam, ngga beratin sistem sama sekali. Ada banyak fasilitas buat klien juga. Platform web yg nyaman, banyak perangkat trading, tim bantuan yg cekatan. Mereka ngejawab semua, bahkan pertanyaan konyol, cepet banget. Penarikan dana cuma butuh waktu sehari sesuai ketentuan, tapi kalo gw cuma butuh sejam. Kenapa susah banget ya cari info tetnang bonus? Kan bisa langsung diposting pake huruf gede2 di halaman utama.

  Philipp (179.61.131.*) menulis

Buat mereka yg mau mulai trading, olymp trade

Buat mereka yg mau mulai trading, Olymptrade itu platform yg benar2 cocok. Modal di sini kecil, cuma 10 dolar. Apalagi mrk tawarin banyak promosi dan deposit minim banget. Kamu bisa pake akun demo selama yg kamu mau supaya terbiasa sama antar mukanya n nyoba praktek juga. Ada banyak materi pelatihan n webminar. Semua kemudahan trading cuma dengan satu klik aja. Bahkan newbie ada peluang untuk profit di olymp kalo mereka trading dengan pertimbangan dan tenang, itu yg penting. Penarikan dana juga cepat. Proses verifikasi memang mengganggu, tapi ini gangguan yg ngga bisa dihindari n harus dijalani.

  Nicia (5.231.80.*) menulis

platform trading

Aku suka platform trading mereka karena kita bisa analisis aset di situ. Buka aja beberapa window, misalnya buat window pertama waktu pendek, trus di windw kedua waktu yg lebih panjang. Trus pasang dah indikatornya (beda orang pastinya punya indikator favorit sendiri), analisis pasarnya gimana trus tradinglah. Ada indikator namanya "market mood", nah itu kalo bisa jangan dipake. Bikin sell waktu 90% publik buy n bikin sebaliknya.

  hjmdkassim samat (60.50.141.*) menulis

crypto option    whatsat 0139300300

1, tuan berurusan dgn broker mana?
2,olytrend bagus atau tidak.
3.Jika ada untung berapa lama cleam di credit ke akaun kita.
4.berapa RM mula tuan berdagang.
5. indicator apa yang tuan guna dan macamana nak dapat.

  Habsah Othman (115.164.185.*) menulis

Cara bayaran

Macam mana cara nak buat bayaran dan cara nk kluarkan duitnya. Adakah melalui bank.

  MUHAMMAD HARIZ AMZAR BIN HARIONMI (123.136.107.*) menulis

-    -

Bagaimanakah untuk saya menjafi kaya dan pendapatan yang sangat banyak ? Kamu boleh ajarkan saya.

Semua komen (pada laman baru)
 
 
 

 Tambah komen baru!

Tanya sesuatu atau berkongsi pengalaman
Anda akan menerima arahan yang terperinci ke e-mel anda.