Kebaikan dan keburukan cryptocurrency - Menjadi kaya dengan kaedah ini dan sekarang saya mendapat lebih dari 50,000 RM sebulan.
More information
Leman Naha
14.02. 2018 00:00  | 

Pernahkah anda mendengar mengenai cryptocurrency? Ianya merupakan mata wang digital yang kian mula berkembang dalam dunia teknologi kita pada waktu kini. Ramai sudah yang menceburi dalam industri mata wang digital ini, mungkin anda juga salah satu dari mereka. Atau mungkin anda salah satu dari mereka yang baru mahu berjinak-jinak dengan konsep ini. Namun begitu, apakah kebaikan mata wang digital ini? Dan apakah pula keburukannya?

Kelebihan bagi mata wang digital ini ialah ianya mudah diakses. Anda boleh mengunakannya pada bila-bila masa seperti menggunakan wang di dompet anda. Tetapi cryptocurrency ini wujud secara maya dan duit yang akan anda gunakan adalah menerusi transaksi digital. Ianya mudah kerana anda boleh mengaksesnya dengan hanya menggunakan telafon bimbit anda.

Selain itu, cryptocurrency ini juga mudah digunakan untuk membuat bayaran. Ianya boleh dilakukan dalam beberapa saat sahaja dan tidak perlu menggunakan banyak maklumat-maklumat. Anda hanya perlu mengetahui alamat dompet digital penerima dan seterusnya anda boleh melakukan transaksi dengan mudah sahaja.

Penggunaan cryptocurrency ini juga selamat dan private. Setiap transaksi anda akan dijaga oleh cryptography yang dicipta oleh NSA. Ianya sangat mustahil untuk menggodam dompet digital anda ini melainkan anda sendiri yang mengaksesnya. Juga ianya menjaga privasi anda kerana anda tidak perlu menyalurkan maklumat keberadaan anda sekiranya melakukan transaksi. Segala maklumat tidak akan disalurkan kepada mana-mana pihak ketiga dan tidak akan ditapis oleh mana-mana bank atau kerajaan.

Namun begitu, oleh kerana cryptocurrency ini baru saja bermula untuk berkembang dalam kalangan masyarakat, ianya agak sukar untuk difahami kerana tidak banyak maklumat yang berkaitan dengan topik ini. Malah bagi mereka yang belum tahu apa-apa mengenai cryptocurrency ini, anda berkemungkinan besar akan mudah ditipu dan digodam.

Malahan, keburukan cryptocurrency ini juga ialah ianya belum diterima oleh kebanyakan laman-laman sesawang. Walaupun beberapa negara telah mengisytiharkan penerimaan cryptocurrency ini dalam negara mereka, sebahagian besar dari dunia masih belum menerimanya kerana ianya masih baharu.

Di samping itu, salah satu keburukannya juga ialah ia tidak mampu mengembalikan transaksi yang salah. Sekiranya anda tersilap memasukkan alamat bagi pembayaran anda, anda tidak dapat membatalkan transaksi tersebut. Dan jika anda menginginkan kembali wang digital anda, anda perlulah meminta dari alamat orang yang anda tersalah masukkan itu.

Sudah pasti jika sesuatu yang baharu muncul, ianya memerlukan masa untuk diterima oleh masyarakat. Namun begitu segala baik buruk sesuatu perkara tersebut bergantung pada diri kita sendiri. Hanya anda yang boleh tentukan samada kebaikan cryptocurrency ini lebih banyak berbanding keburukannya atau sebaliknya.

Mulakan sekarang - Hidup ini terlalu singkat untuk miskin. cryptocurrency,matawang digital,matawang,digital money,bitcoin,ethereum,token
Start now

Mendapat wang dalam tiga langkah mudah!

Kaedah saya tidak boleh digunakan di semua tempat. Kebanyakan bank dan pedagang tidak tahu tentang kaedah ini. Walaupun mereka mengetahuinya, mereka tidak akan memberitahu kepada orang kebanyakan dalam apa jua situasi. Disebabkan itu penting untuk memilih broker berlesen yang dipercayai dan membenarkan anda untuk mengaut keuntungan. Di sini adalah dua broker kegemaran saya. Daftar pada salah satu daripadanya - atau kedua-duanya sekali. Kedua mereka menawarkan khidmat nasihat, tutorial video dan penasihat perseorangan - secara percuma.

Cuba strategi menggunakan versi demo:

  Ayrex

Advanced Binary Technologies Ltd
Broker canggih yang mempunyai sokongan pelanggan yang hebat dan deposit minimum yang rendah
Tip pantas: Broker ini mempunyai versi demo percuma dan deposit minimum yang sangat rendah
Deposit minima: $5
 

  Make Money Robot

Robot asas yang membolehkan anda untuk berdagang opsyen binari secara automatik walaupun anda orang baru
Tip pantas: Saya syorkan untuk berdagang pasangan mata wang, contohnya EUR/USD atau CNY/USD.
Deposit minima: $200
 
 


  Zaini S. (2001:e68:5447:3c0a:c4b5:625b:d56) menulis

FB atau Whatsapp Grup Utk Olymp Trade

Ada tak siapa2 tahu grup FB atau wassap yang bagus utk kita discuss pasal trading dan juga broker Olymptrade ni ?

  Ninaossen (2402:1980:183:2c86:8cfb:c644:32c) menulis

Bagaimana erk?    Oleh sy sendiri

Bagaimana erk awk blh jadi kaya dn tanpa modal sy masih x fhm n sy juga mahu jafi kaya...tapi semua perkara sy nak buat semua memerlukan modal...dari dulu sampai skrg x berjaya2

  dafisdra qaliff (183.171.116.*) menulis

dapatkan wang dalam masa 24 jam    tiada

saya mohon pihak tuan kongsikn dengansaya tentang cara mendapatkan qang dlam masa 24 jam. saya berminat untuk mengetahui nya.

  muaz abdullah (115.164.52.*) menulis

Tidak tahu jln.nakbelajar.kerja seorang security.

  Byrnes (91.201.140.*) menulis

Olymp trade memang platform trading yg meyakinkan.    2

Olymp trade memang platform trading yg meyakinkan. Dulu gw download versi mobilenya di iphone 4 lawas gw sekedar iseng doang. Mana hapenya udah lola pula. N kerjanya memang seperti jarum jam, ngga beratin sistem sama sekali. Ada banyak fasilitas buat klien juga. Platform web yg nyaman, banyak perangkat trading, tim bantuan yg cekatan. Mereka ngejawab semua, bahkan pertanyaan konyol, cepet banget. Penarikan dana cuma butuh waktu sehari sesuai ketentuan, tapi kalo gw cuma butuh sejam. Kenapa susah banget ya cari info tetnang bonus? Kan bisa langsung diposting pake huruf gede2 di halaman utama.

  Philipp (179.61.131.*) menulis

Buat mereka yg mau mulai trading, olymp trade

Buat mereka yg mau mulai trading, Olymptrade itu platform yg benar2 cocok. Modal di sini kecil, cuma 10 dolar. Apalagi mrk tawarin banyak promosi dan deposit minim banget. Kamu bisa pake akun demo selama yg kamu mau supaya terbiasa sama antar mukanya n nyoba praktek juga. Ada banyak materi pelatihan n webminar. Semua kemudahan trading cuma dengan satu klik aja. Bahkan newbie ada peluang untuk profit di olymp kalo mereka trading dengan pertimbangan dan tenang, itu yg penting. Penarikan dana juga cepat. Proses verifikasi memang mengganggu, tapi ini gangguan yg ngga bisa dihindari n harus dijalani.

  Nicia (5.231.80.*) menulis

platform trading

Aku suka platform trading mereka karena kita bisa analisis aset di situ. Buka aja beberapa window, misalnya buat window pertama waktu pendek, trus di windw kedua waktu yg lebih panjang. Trus pasang dah indikatornya (beda orang pastinya punya indikator favorit sendiri), analisis pasarnya gimana trus tradinglah. Ada indikator namanya "market mood", nah itu kalo bisa jangan dipake. Bikin sell waktu 90% publik buy n bikin sebaliknya.

  hjmdkassim samat (60.50.141.*) menulis

crypto option    whatsat 0139300300

1, tuan berurusan dgn broker mana?
2,olytrend bagus atau tidak.
3.Jika ada untung berapa lama cleam di credit ke akaun kita.
4.berapa RM mula tuan berdagang.
5. indicator apa yang tuan guna dan macamana nak dapat.

  Habsah Othman (115.164.185.*) menulis

Cara bayaran

Macam mana cara nak buat bayaran dan cara nk kluarkan duitnya. Adakah melalui bank.

  MUHAMMAD HARIZ AMZAR BIN HARIONMI (123.136.107.*) menulis

-    -

Bagaimanakah untuk saya menjafi kaya dan pendapatan yang sangat banyak ? Kamu boleh ajarkan saya.

Semua komen (pada laman baru)
 
 
 

 Tambah komen baru!

Tanya sesuatu atau berkongsi pengalaman
Anda akan menerima arahan yang terperinci ke e-mel anda.