Kajian binatex - Menjadi kaya dengan kaedah ini dan sekarang saya mendapat lebih dari 50,000 RM sebulan.
More information
Leman Naha
28.06. 2018 16:00  | 

Apakah Binatex <

Binatex adalah broker pilihan binari yang ditubuhkan pada tahun 2015 dan dimiliki oleh Kumpulan Syarikat Binatex. Ia menawarkan perdagangan pada platform web sendiri dan membolehkan pengguna untuk berdagang indeks, mata wang, komoditi dan saham.

Diatur oleh FMRRC, Binatex mempunyai ibu pejabat di Moscow, United Kingdom, Republik Marshall Island dan Scotland. Oleh kerana FMRRC merupakan organisasi bukan komersial, oleh itu, ia tidak dikawal oleh mana-mana kerajaan atau pihak berkuasa pengawalseliaan kewangan utama yang lain.

Laman web ini menawarkan maklumat dalam 15 bahasa yang berbeza dan hanya mempunyai satu persijilan.

Bagaimanakah ia berfungsi?

Binatex mendakwa sebagai rakan kongsi yang boleh dipercayai untuk pilihan perdagangan binari dan platform itu telah direka untuk membantu peniaga mendapatkan keuntungan dalam urus niaga mereka. Menurut Binatex, walaupun pelaburan minimum anda dapat membantu anda menghasilkan uang.

Ini adalah bagaimana anda boleh mula menggunakan Binatex;

Selepas mendaftar dengan e-mel anda, anda mendapat akses ke akaun demo yang mempunyai nilai maya $ 1000, yang boleh digunakan untuk melatih untuk perdagangan masa nyata. Selepas mendapat akaun demo, anda bersedia untuk mendapatkan akaun sebenar yang memerlukan deposit minimum sebanyak $ 10. Deposit boleh dibuat dengan menggunakan kaedah pembayaran elektronik.

Laman web rasmi mempunyai video "bagaimana ia berfungsi" yang dapat membantu ahli baru memahami bagaimana pilihan dagangan berfungsi. Selain itu, anda juga boleh menemui tab "strategi" yang mengandungi semua maklumat perdagangan yang perlu anda ketahui untuk membuat keuntungan maksimum.

Ciri-ciri Binatex

Antara ciri utama Binatex termasuk;

    • Bonus - Laman web menawarkan bonus 100% kepada para pelabur namun bonus ini tidak dapat ditarik tanpa syarat. Sebaik sahaja permintaan untuk pengeluaran diluluskan anda perlu mempunyai perolehan yang 25 kali nilai bonus anda. • Aset - Seperti semua peniaga pilihan binari yang lain, Binatex juga mempunyai aset; Walau bagaimanapun, mereka tidak banyak yang diketengahkan oleh pesaing. Laman web ini hanya mempunyai 50 aset untuk perdagangan termasuk 39 pasangan mata wang, 2 komoditi dan 22 saham. • Tickers - Ini membolehkan anda melihat dan memantau bilangan peniaga yang aktif di platform. Ia juga membolehkan anda menjejaki bilangan urus niaga terbuka. • Pengeluaran - Platform menawarkan pilihan pengeluaran, yang memerlukan kaedah yang sama yang digunakan untuk membuat deposit. • Aplikasi Mudah Alih - Pengguna juga boleh memuat turun aplikasi mudah alih yang membolehkan mereka mengakses platform pada peranti selular mereka. • Tutorial - Binatex menawarkan video tutorial yang membolehkan pemula memahami bagaimana perdagangan opsyen binari berfungsi. • Tahap Dagangan - Peniaga boleh pergi dari tahap 1 hingga 10. Anda boleh mendapatkan peluang perdagangan yang lebih baik apabila tahap anda meningkat.

Kelebihan Binatex

    • Platform ini menawarkan video tutorial. • Ia mempunyai akaun demo yang membolehkan pengguna mempelajari helah perdagangan. • Permintaan minimum deposit adalah agak rendah.

Binatex Cons

    • Terdapat ketiadaan mana-mana badan pengawalseliaan kewangan utama. • Terdapat banyak syarat pengeluaran. • Khidmat pelanggan mungkin tidak sampai kepada tanda dan mungkin tidak tersedia dalam perdagangan masa nyata. • Laman web perlu lebih komprehensif dan teratur.

Adakah Binatex penipuan?

Platform ini telah wujud sejak tahun 2015 tetapi hingga ke hari ini, keasliannya telah menimbulkan persoalan. Ulasan pengguna adalah gabungan kedua-dua pelanggan yang berpuas hati dan orang yang menyebutnya penipuan. Memang benar platform ini agak baru dan mempunyai banyak ruang untuk penambahbaikan tetapi nampaknya menawarkan banyak ciri berguna.

Walau bagaimanapun, ketiadaan badan pengawalseliaan kewangan utama mewujudkan keraguan tentang keaslian platform. Lebih-lebih lagi, kebanyakan pengguna mempunyai keluhan mengenai sistem pengeluaran, yang tidak benar-benar ditangani oleh broker.

Kesimpulannya

Oleh kerana platform telah wujud selama beberapa tahun sekarang, ia boleh dianggap sebagai pilihan; Walau bagaimanapun, adalah sangat penting bahawa anda mesti cuba untuk berhubung dengan pedagang yang tidak hanya menggunakan platform tetapi berjaya mengeluarkan dana. Ia sentiasa menjadi nasihat yang baik untuk meneruskan dengan berhati-hati!

Mulakan sekarang - Hidup ini terlalu singkat untuk miskin. binatex, scam binatex, opsyen perdagangan binari, perdagangan binatex, perdagangan forex binatex
Start now

Mendapat wang dalam tiga langkah mudah!

Kaedah saya tidak boleh digunakan di semua tempat. Kebanyakan bank dan pedagang tidak tahu tentang kaedah ini. Walaupun mereka mengetahuinya, mereka tidak akan memberitahu kepada orang kebanyakan dalam apa jua situasi. Disebabkan itu penting untuk memilih broker berlesen yang dipercayai dan membenarkan anda untuk mengaut keuntungan. Di sini adalah dua broker kegemaran saya. Daftar pada salah satu daripadanya - atau kedua-duanya sekali. Kedua mereka menawarkan khidmat nasihat, tutorial video dan penasihat perseorangan - secara percuma.

Cuba strategi menggunakan versi demo:

  Ayrex

Advanced Binary Technologies Ltd
Broker canggih yang mempunyai sokongan pelanggan yang hebat dan deposit minimum yang rendah
Tip pantas: Broker ini mempunyai versi demo percuma dan deposit minimum yang sangat rendah
Deposit minima: $5
 

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
Broker moden dengan deposit minimum yang rendah
Tip pantas: Broker ini membenarkan dagangan tanpa henti termasuk pada hujung minggu dengan dagangan bermula dari serendah $1
Deposit minima: $10
 
 


  Zaini S. (2001:e68:5447:3c0a:c4b5:625b:d56) menulis

FB atau Whatsapp Grup Utk Olymp Trade

Ada tak siapa2 tahu grup FB atau wassap yang bagus utk kita discuss pasal trading dan juga broker Olymptrade ni ?

  Ninaossen (2402:1980:183:2c86:8cfb:c644:32c) menulis

Bagaimana erk?    Oleh sy sendiri

Bagaimana erk awk blh jadi kaya dn tanpa modal sy masih x fhm n sy juga mahu jafi kaya...tapi semua perkara sy nak buat semua memerlukan modal...dari dulu sampai skrg x berjaya2

  dafisdra qaliff (183.171.116.*) menulis

dapatkan wang dalam masa 24 jam    tiada

saya mohon pihak tuan kongsikn dengansaya tentang cara mendapatkan qang dlam masa 24 jam. saya berminat untuk mengetahui nya.

  muaz abdullah (115.164.52.*) menulis

Tidak tahu jln.nakbelajar.kerja seorang security.

  Byrnes (91.201.140.*) menulis

Olymp trade memang platform trading yg meyakinkan.    2

Olymp trade memang platform trading yg meyakinkan. Dulu gw download versi mobilenya di iphone 4 lawas gw sekedar iseng doang. Mana hapenya udah lola pula. N kerjanya memang seperti jarum jam, ngga beratin sistem sama sekali. Ada banyak fasilitas buat klien juga. Platform web yg nyaman, banyak perangkat trading, tim bantuan yg cekatan. Mereka ngejawab semua, bahkan pertanyaan konyol, cepet banget. Penarikan dana cuma butuh waktu sehari sesuai ketentuan, tapi kalo gw cuma butuh sejam. Kenapa susah banget ya cari info tetnang bonus? Kan bisa langsung diposting pake huruf gede2 di halaman utama.

  Philipp (179.61.131.*) menulis

Buat mereka yg mau mulai trading, olymp trade

Buat mereka yg mau mulai trading, Olymptrade itu platform yg benar2 cocok. Modal di sini kecil, cuma 10 dolar. Apalagi mrk tawarin banyak promosi dan deposit minim banget. Kamu bisa pake akun demo selama yg kamu mau supaya terbiasa sama antar mukanya n nyoba praktek juga. Ada banyak materi pelatihan n webminar. Semua kemudahan trading cuma dengan satu klik aja. Bahkan newbie ada peluang untuk profit di olymp kalo mereka trading dengan pertimbangan dan tenang, itu yg penting. Penarikan dana juga cepat. Proses verifikasi memang mengganggu, tapi ini gangguan yg ngga bisa dihindari n harus dijalani.

  Nicia (5.231.80.*) menulis

platform trading

Aku suka platform trading mereka karena kita bisa analisis aset di situ. Buka aja beberapa window, misalnya buat window pertama waktu pendek, trus di windw kedua waktu yg lebih panjang. Trus pasang dah indikatornya (beda orang pastinya punya indikator favorit sendiri), analisis pasarnya gimana trus tradinglah. Ada indikator namanya "market mood", nah itu kalo bisa jangan dipake. Bikin sell waktu 90% publik buy n bikin sebaliknya.

  hjmdkassim samat (60.50.141.*) menulis

crypto option    whatsat 0139300300

1, tuan berurusan dgn broker mana?
2,olytrend bagus atau tidak.
3.Jika ada untung berapa lama cleam di credit ke akaun kita.
4.berapa RM mula tuan berdagang.
5. indicator apa yang tuan guna dan macamana nak dapat.

  Habsah Othman (115.164.185.*) menulis

Cara bayaran

Macam mana cara nak buat bayaran dan cara nk kluarkan duitnya. Adakah melalui bank.

  MUHAMMAD HARIZ AMZAR BIN HARIONMI (123.136.107.*) menulis

-    -

Bagaimanakah untuk saya menjafi kaya dan pendapatan yang sangat banyak ? Kamu boleh ajarkan saya.

Semua komen (pada laman baru)
 
 
 

 Tambah komen baru!

Tanya sesuatu atau berkongsi pengalaman
Anda akan menerima arahan yang terperinci ke e-mel anda.