Istilah cryptocurrency yang paling biasa dan penting yang anda perlu fahami - Menjadi kaya dengan kaedah ini dan sekarang saya mendapat lebih dari 50,000 RM sebulan.
More information
Leman Naha
01.05. 2018 19:47  | 

Cryptocurrency atau mata wang digital telah menjadi istilah yang agak popular; Industri itu sendiri telah menjadi berharga dan menarik perhatian institusi kewangan dan individu di seluruh dunia. Ramai pakar percaya cryptocurrency mempunyai potensi untuk mengubah dinamik sektor kewangan pada masa akan datang.

Walau bagaimanapun, konsep ini tidak semudah yang kita fikirkan. Sekiranya anda seorang pemula dan tidak faham bagaimana mata wang jenis ini berfungsi maka tidak ada cara yang anda boleh mendapatkannya.

Adalah sangat disyorkan bahawa anda berunding dengan pakar sebelum melabur masa dan kekayaan anda dalam perdagangan cryptocurrency. Tetapi untuk mendapatkan anda bermula dan mempunyai idea mengenai mata wang digital apa yang kami telah jelaskan beberapa istilah yang paling penting dalam kata-kata yang paling mudah.

Blockchain

Ia adalah lejar digital yang dikekalkan secara umum, yang bermaksud sesiapa sahaja boleh mengaksesnya dari mana-mana peranti. Buku kecil ini menjejaki semua transaksi antara pengguna cryptocurrency. Ini membolehkan anda melihat berapa nilai yang telah dipindahkan dan dari mana asalnya. Terima kasih kepada teknologi blockchain semua orang tahu tentang setiap transaksi yang berlaku, yang membuat seluruh sistem agak selamat.

Maklumat yang diedarkan menggunakan teknologi blockchain boleh diakses tetapi tidak dapat disalin.

Pertukaran

Ini adalah laman web yang membolehkan anda membeli dan menjual cryptocurrency. Anda mesti sentiasa menggunakan laman web yang sah untuk urus niaga anda.

Bearish and Bullish

Anda akan mendengar istilah ini dengan kerap. Apabila trend pasaran menguntungkan dan kelihatan menguntungkan, ia dipanggil Bullish. Apabila pasaran turun dan tren tidak dipertimbangkan, ia dipanggil Bearish.

Kriptografi

Kriptografi adalah pengekodan dan penyahkodan yang digunakan untuk menyulitkan semua maklumat. Kriptografi adalah asas di mana keseluruhan sistem dibina.

Kunci Kriptografi

Oleh sebab blockchain boleh diakses secara umum, oleh itu, untuk memastikan keselamatan, nilai rahsia menggunakan algoritma kompleks dienkripsikan dan didekripsi. Cryptocurrency menggunakan dua jenis kunci; kunci awam boleh digunakan oleh sesiapa sahaja untuk menyulitkan mesej, yang kemudiannya diterima oleh anda. Anda kemudian menggunakan kunci persendirian, yang tidak dapat diakses oleh sesiapa tetapi anda, untuk menyahkod maklumat tersebut.

Wallet

Ini sebenarnya adalah dompet digital anda. Anda boleh menghantar, menyimpan dan menerima mata wang digital anda menggunakan dompet cryptocurrency anda. Dompet ini menyimpan kunci peribadi dan awam anda. Jika anda kehilangan dompet digital anda, anda akhirnya kehilangan semua cryptocurrency anda dan maklumat yang berkaitan dengannya.

Perlombongan

Anda menggunakan perkakasan pengkomputeran untuk menyelesaikan masalah kriptografi atau teka-teki dan sebagai hadiah, lebih banyak cryptocurrency dihasilkan. Setiap teka-teki yang diselesaikan menambah transaksi kepada lejar digital atau blockchain.

Fork

Kami menggunakan istilah Fork apabila satu blok tunggal berpecah kepada dua rantai yang berbeza. Perpecahan ini biasanya berlaku apabila beberapa peraturan baru ditambah kepada pengekodan blockchain tersebut.

Penyimpanan sejuk

Anda boleh memindahkan mata wang digital anda dengan menggunakan beberapa kaedah; proses ini dipanggil penyimpanan sejuk. Ini tidak bermakna bahawa anda secara fizikal menggerakkan cryptocurrency anda di luar talian; ia hanya bermakna bahawa anda boleh mencetak kod QR dompet digital anda atau memindahkan fail ke beberapa perkakasan simpanan seperti USB.

Ini adalah istilah yang paling biasa digunakan dan akan membantu anda memahami proses yang lebih baik.

Mulakan sekarang - Hidup ini terlalu singkat untuk miskin. cryptocurrency, wang digital, blockchain, perlombongan, bitcoins
Start now

Mendapat wang dalam tiga langkah mudah!

Kaedah saya tidak boleh digunakan di semua tempat. Kebanyakan bank dan pedagang tidak tahu tentang kaedah ini. Walaupun mereka mengetahuinya, mereka tidak akan memberitahu kepada orang kebanyakan dalam apa jua situasi. Disebabkan itu penting untuk memilih broker berlesen yang dipercayai dan membenarkan anda untuk mengaut keuntungan. Di sini adalah dua broker kegemaran saya. Daftar pada salah satu daripadanya - atau kedua-duanya sekali. Kedua mereka menawarkan khidmat nasihat, tutorial video dan penasihat perseorangan - secara percuma.

Cuba strategi menggunakan versi demo:

  Make Money Robot

Robot asas yang membolehkan anda untuk berdagang opsyen binari secara automatik walaupun anda orang baru
Tip pantas: Saya syorkan untuk berdagang pasangan mata wang, contohnya EUR/USD atau CNY/USD.
Deposit minima: $200
 

  Ayrex

Advanced Binary Technologies Ltd
Broker canggih yang mempunyai sokongan pelanggan yang hebat dan deposit minimum yang rendah
Tip pantas: Broker ini mempunyai versi demo percuma dan deposit minimum yang sangat rendah
Deposit minima: $5
 
 


  Zaini S. (2001:e68:5447:3c0a:c4b5:625b:d56) menulis

FB atau Whatsapp Grup Utk Olymp Trade

Ada tak siapa2 tahu grup FB atau wassap yang bagus utk kita discuss pasal trading dan juga broker Olymptrade ni ?

  Ninaossen (2402:1980:183:2c86:8cfb:c644:32c) menulis

Bagaimana erk?    Oleh sy sendiri

Bagaimana erk awk blh jadi kaya dn tanpa modal sy masih x fhm n sy juga mahu jafi kaya...tapi semua perkara sy nak buat semua memerlukan modal...dari dulu sampai skrg x berjaya2

  dafisdra qaliff (183.171.116.*) menulis

dapatkan wang dalam masa 24 jam    tiada

saya mohon pihak tuan kongsikn dengansaya tentang cara mendapatkan qang dlam masa 24 jam. saya berminat untuk mengetahui nya.

  muaz abdullah (115.164.52.*) menulis

Tidak tahu jln.nakbelajar.kerja seorang security.

  Byrnes (91.201.140.*) menulis

Olymp trade memang platform trading yg meyakinkan.    2

Olymp trade memang platform trading yg meyakinkan. Dulu gw download versi mobilenya di iphone 4 lawas gw sekedar iseng doang. Mana hapenya udah lola pula. N kerjanya memang seperti jarum jam, ngga beratin sistem sama sekali. Ada banyak fasilitas buat klien juga. Platform web yg nyaman, banyak perangkat trading, tim bantuan yg cekatan. Mereka ngejawab semua, bahkan pertanyaan konyol, cepet banget. Penarikan dana cuma butuh waktu sehari sesuai ketentuan, tapi kalo gw cuma butuh sejam. Kenapa susah banget ya cari info tetnang bonus? Kan bisa langsung diposting pake huruf gede2 di halaman utama.

  Philipp (179.61.131.*) menulis

Buat mereka yg mau mulai trading, olymp trade

Buat mereka yg mau mulai trading, Olymptrade itu platform yg benar2 cocok. Modal di sini kecil, cuma 10 dolar. Apalagi mrk tawarin banyak promosi dan deposit minim banget. Kamu bisa pake akun demo selama yg kamu mau supaya terbiasa sama antar mukanya n nyoba praktek juga. Ada banyak materi pelatihan n webminar. Semua kemudahan trading cuma dengan satu klik aja. Bahkan newbie ada peluang untuk profit di olymp kalo mereka trading dengan pertimbangan dan tenang, itu yg penting. Penarikan dana juga cepat. Proses verifikasi memang mengganggu, tapi ini gangguan yg ngga bisa dihindari n harus dijalani.

  Nicia (5.231.80.*) menulis

platform trading

Aku suka platform trading mereka karena kita bisa analisis aset di situ. Buka aja beberapa window, misalnya buat window pertama waktu pendek, trus di windw kedua waktu yg lebih panjang. Trus pasang dah indikatornya (beda orang pastinya punya indikator favorit sendiri), analisis pasarnya gimana trus tradinglah. Ada indikator namanya "market mood", nah itu kalo bisa jangan dipake. Bikin sell waktu 90% publik buy n bikin sebaliknya.

  hjmdkassim samat (60.50.141.*) menulis

crypto option    whatsat 0139300300

1, tuan berurusan dgn broker mana?
2,olytrend bagus atau tidak.
3.Jika ada untung berapa lama cleam di credit ke akaun kita.
4.berapa RM mula tuan berdagang.
5. indicator apa yang tuan guna dan macamana nak dapat.

  Habsah Othman (115.164.185.*) menulis

Cara bayaran

Macam mana cara nak buat bayaran dan cara nk kluarkan duitnya. Adakah melalui bank.

  MUHAMMAD HARIZ AMZAR BIN HARIONMI (123.136.107.*) menulis

-    -

Bagaimanakah untuk saya menjafi kaya dan pendapatan yang sangat banyak ? Kamu boleh ajarkan saya.

Semua komen (pada laman baru)
 
 
 

 Tambah komen baru!

Tanya sesuatu atau berkongsi pengalaman
Anda akan menerima arahan yang terperinci ke e-mel anda.