Ethereum akan melancarkan testnet casper yang pertama - Menjadi kaya dengan kaedah ini dan sekarang saya mendapat lebih dari 50,000 RM sebulan.
More information
Leman Naha
19.11. 2017 23:58  | 

Pemaju Ethereum sedang mencari cara untuk menggunakan kod dalam eksperimen protokol Casper sebagai asas kepada rangkaian percubaan yang baharu.

Semasa mesyuarat teras pemaju, pengasas Ethereum iaitu Vitalik Buterin yang bukan sahaja mengatakan Casper sedia untuk diuji tetapi ia mampu menyediakan peningkatan keselamatan maksimum semasa percubaan kod ke atas pelanggan. Ia adalah satu prospek di mana ia memberikan satu kelegaan kepada pemaju-pemaju khususnya mereka yang bekerja dalam projek yang memerlukan antara muka dengan pelbagai tawaran pelanggan.

Hal ini kerana hanya persekitaran percubaan antara pelanggan, Ropsten menjadi matawang yang dibina menggunakan kalis kerja (seperti rangkaian utama Ethereum), dan kerana terdapat pelombong menyokong beberapa rantaian, ia telah menjadi sasaran serangan. Testnest yang selebihnya iaitu Rinkeby dan Coven menggunakan protokol kalis autoriti untuk membantu menyingkirkan ancaman-ancaman tersebut. Tetapi kekurangan saling kendali adalah sesuatu yang jauh daripada ideal bagi sesetengah pemaju.

Dan sementara Casper masih belum bersedia untuk digunakan secara meluas terutamanya integrasi secara berasingan dalam rantaian Ethereum, ia mungkin adalah waktu yang tepat untuk diuji seperti yang dicadangkan dalam mesyuarat tersebut.

“Jika kita ingin melancarkan Casper dalam mana-mana hard-fork, akhirnya orang akan berhenti menggunakannya,” kata Peter Szilagyi.

Mesyuarat telah mengesahkan Casper mempunyai pelaksanaan penuh Phyton dan telah menjalani beberapa percubaan kecil.

Memandang ke hadapan, terdapat beberapa soalan keselamatan yang berbangkit daripada penggunaan Casper sebagai asas testnet. Walau bagaimanapun, Buterin mengatakan yang isu ini boleh diselesaikan dengan menentukan rangkaian ether kepada delegasi yang telah dilantik, satu langkah di mana pada satu aspek mencerminkan sistem kalis autoriti yang dikawal oleh sesetengah pihak.

Peserta mesyuarat akhirnya bersetuju untuk menjalankan penyelidikan mengenai ujikaji di persekitaran baru yang akan diketuai oleh pemaju Ethereum iaitu Piper Merrian bersama beberapa orang wakil daripada kumpulan pemaju Parity, Geth dan Casper.

Dan sementara terdapat beberapa permasalahan ketara yang perlu dicari jalan penyelesaiannya, Szilagyi menekankan kepentingan ‘keseronokan’ dalam ujian persekitaran, berkata:

“Mungkin ianya lebih baik untuk menguji rangkaian yang orang ingin menggunakannya.”

Mulakan sekarang - Hidup ini terlalu singkat untuk miskin. Ethereum, Casper Testnet, kalis autoriti, kod pelanggan, antara muka ethereum
Start now

Mendapat wang dalam tiga langkah mudah!

Kaedah saya tidak boleh digunakan di semua tempat. Kebanyakan bank dan pedagang tidak tahu tentang kaedah ini. Walaupun mereka mengetahuinya, mereka tidak akan memberitahu kepada orang kebanyakan dalam apa jua situasi. Disebabkan itu penting untuk memilih broker berlesen yang dipercayai dan membenarkan anda untuk mengaut keuntungan. Di sini adalah dua broker kegemaran saya. Daftar pada salah satu daripadanya - atau kedua-duanya sekali. Kedua mereka menawarkan khidmat nasihat, tutorial video dan penasihat perseorangan - secara percuma.

Cuba strategi menggunakan versi demo:

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
Broker moden dengan deposit minimum yang rendah
Tip pantas: Broker ini membenarkan dagangan tanpa henti termasuk pada hujung minggu dengan dagangan bermula dari serendah $1
Deposit minima: $10
 

  Make Money Robot

Robot asas yang membolehkan anda untuk berdagang opsyen binari secara automatik walaupun anda orang baru
Tip pantas: Saya syorkan untuk berdagang pasangan mata wang, contohnya EUR/USD atau CNY/USD.
Deposit minima: $200
 
 


  Zaini S. (2001:e68:5447:3c0a:c4b5:625b:d56) menulis

FB atau Whatsapp Grup Utk Olymp Trade

Ada tak siapa2 tahu grup FB atau wassap yang bagus utk kita discuss pasal trading dan juga broker Olymptrade ni ?

  Ninaossen (2402:1980:183:2c86:8cfb:c644:32c) menulis

Bagaimana erk?    Oleh sy sendiri

Bagaimana erk awk blh jadi kaya dn tanpa modal sy masih x fhm n sy juga mahu jafi kaya...tapi semua perkara sy nak buat semua memerlukan modal...dari dulu sampai skrg x berjaya2

  dafisdra qaliff (183.171.116.*) menulis

dapatkan wang dalam masa 24 jam    tiada

saya mohon pihak tuan kongsikn dengansaya tentang cara mendapatkan qang dlam masa 24 jam. saya berminat untuk mengetahui nya.

  muaz abdullah (115.164.52.*) menulis

Tidak tahu jln.nakbelajar.kerja seorang security.

  Byrnes (91.201.140.*) menulis

Olymp trade memang platform trading yg meyakinkan.    2

Olymp trade memang platform trading yg meyakinkan. Dulu gw download versi mobilenya di iphone 4 lawas gw sekedar iseng doang. Mana hapenya udah lola pula. N kerjanya memang seperti jarum jam, ngga beratin sistem sama sekali. Ada banyak fasilitas buat klien juga. Platform web yg nyaman, banyak perangkat trading, tim bantuan yg cekatan. Mereka ngejawab semua, bahkan pertanyaan konyol, cepet banget. Penarikan dana cuma butuh waktu sehari sesuai ketentuan, tapi kalo gw cuma butuh sejam. Kenapa susah banget ya cari info tetnang bonus? Kan bisa langsung diposting pake huruf gede2 di halaman utama.

  Philipp (179.61.131.*) menulis

Buat mereka yg mau mulai trading, olymp trade

Buat mereka yg mau mulai trading, Olymptrade itu platform yg benar2 cocok. Modal di sini kecil, cuma 10 dolar. Apalagi mrk tawarin banyak promosi dan deposit minim banget. Kamu bisa pake akun demo selama yg kamu mau supaya terbiasa sama antar mukanya n nyoba praktek juga. Ada banyak materi pelatihan n webminar. Semua kemudahan trading cuma dengan satu klik aja. Bahkan newbie ada peluang untuk profit di olymp kalo mereka trading dengan pertimbangan dan tenang, itu yg penting. Penarikan dana juga cepat. Proses verifikasi memang mengganggu, tapi ini gangguan yg ngga bisa dihindari n harus dijalani.

  Nicia (5.231.80.*) menulis

platform trading

Aku suka platform trading mereka karena kita bisa analisis aset di situ. Buka aja beberapa window, misalnya buat window pertama waktu pendek, trus di windw kedua waktu yg lebih panjang. Trus pasang dah indikatornya (beda orang pastinya punya indikator favorit sendiri), analisis pasarnya gimana trus tradinglah. Ada indikator namanya "market mood", nah itu kalo bisa jangan dipake. Bikin sell waktu 90% publik buy n bikin sebaliknya.

  hjmdkassim samat (60.50.141.*) menulis

crypto option    whatsat 0139300300

1, tuan berurusan dgn broker mana?
2,olytrend bagus atau tidak.
3.Jika ada untung berapa lama cleam di credit ke akaun kita.
4.berapa RM mula tuan berdagang.
5. indicator apa yang tuan guna dan macamana nak dapat.

  Habsah Othman (115.164.185.*) menulis

Cara bayaran

Macam mana cara nak buat bayaran dan cara nk kluarkan duitnya. Adakah melalui bank.

  MUHAMMAD HARIZ AMZAR BIN HARIONMI (123.136.107.*) menulis

-    -

Bagaimanakah untuk saya menjafi kaya dan pendapatan yang sangat banyak ? Kamu boleh ajarkan saya.

Semua komen (pada laman baru)
 
 
 

 Tambah komen baru!

Tanya sesuatu atau berkongsi pengalaman
Anda akan menerima arahan yang terperinci ke e-mel anda.