Dogecoin revolusi mata wang digital yang seronok - Menjadi kaya dengan kaedah ini dan sekarang saya mendapat lebih dari 50,000 RM sebulan.
More information
Leman Naha
25.09. 2018 00:00  | 

Revolusi idea perkembangan Dogecoin diilhamkan oleh Luckycoin, iaitu sejenis altcoin yang diperkenalkan oleh blok ganjaran rawak dalam proses mining. Dogecoin ini menggunakan lejar berdasarkan buti pekerjaan, atau ‘proof-of-work’, bagi mengesahakan transaksi yang dilakukan dalam blokchain.

Asasi Dogecoin merupakann pertubuan non-profit yang ditemui oleh komuniti Dogecoin. Organisasi tersebut menyasarkan penyiaran dan promosi Dogecoin sebagai cryptocurrency dengan menyumbangkan derma kepada pihak-pihak luar untuk mengukuhkan lagi kedudukan mereka sebagai rakan kongsi dan juga cryptocurrency yang boleh diharap.

Apabila penularan Dogecoin atas talian mula berputar dalam pasaran, ianya menjadi terkenal kerana membolehkan pengguna internet untuk memberikan tip kerana kos yurannya yang rendah dan mampu milik. Populariti cryptocurrency ini terus melonjak apabila ianya diperkatakan dalam media social.

Melalui pengenalan dan perbincangan pengguna-pengguna media social, beberapa bot telah dicipta untuk memberikan tip kepada Dogecoin. Antara bot yang terkenal ialah ‘Dogetipbot’ yang disokong oleh Twitter dan Reddit. Namun, pada tahun 2017, bot ini telah diistiharkan rosak, dan ini mengakibatkan ramai pengguna Dogecoin sangat kecewa. Tidak lama selepas itu, satu bot baharu telah dicipta yang dikenali sebagai ‘Sodogetip’ yang berfungsi sama seperti ‘Dogetipbot’ tetapi transaksi kali ini direkodkan dalam blockchain tersebut.

Pada awal tahun ini, altcoin telah menjadi buah mulut orang ramai kerana kebolehannya untuk menggandakan harga pasarannya dalam beberapa minggu sahaja. Pada masa kini, Dogecoin trading Dogecoin bernilai $0.008182 dengan harga market capitalization sebanyak $920 juta.

Revolusi perkembangan Dogecoin sebagai altcoin sangat diiktiraf dunia kerana keberkesanannya yang pantas dan juga yurannya yang rendah menjadikannya sebagai salah satu alternatif pembayaran yang digemari. Mata wang digital ini, juga diterima oleh sejumlah banyak oleh penjual-penjual dalam transaksi pembayaran mereka.

Ethereum yang kini berhadapan dengan krisis pengskalaan, dan telah diberikan beberapa cadangan idea untuk mengatasi masalah tersebut. Pada masa itu juga, Dogecoin dihantarkan kepada pasukan penyelidik dan pembangunan Ethereum. Apabila diterima, token tersebut dikenali sebagai asset yang luar biasa dalam blockchain Ethereum, dan telah menghasilakan satu kumpulan penyelidikan bagi kerjasama antara dua cryptocurrency tersebut. Projek tersebut dinamakan sebagai Dogethereum sempena gabungan nama kedua-dua mata wang digital tersebut.

Perkembangan ini menjadikan Dogethereum sebagai projek pertama yang dihasilkan sebagai ‘jambatan’ yang menghubungkan blockchain Dogecoin dan Ethereum. Apabila ianya selesai, Shibes bolehlah mengirimkan Doge ke Ethereum, dan sebaliknya juga tanpa dikenakan apa-apa bayaran yuran. Ini membolehkan Dogecoin untuk mendagangkan mata wangnya menjadi token berasaskan Ethereum, sementara pengguna Doge boleh mengaplikasikan kontrak pintar dalam transaksi mereka.

Sememangnya, Dogecoin masih berjinak-jinak dengan dunia cryptocurrency ini, namun perkembangannya yang pantas dan pesat menjadikannya sebagai salah satu cryptocurrency yang cukup terkenal. Jika perkembangan ini diteruskan pada kadar yang konsisten, pastinya Dogecoin mampu membawa perubahan drastic dalam dunia modenisasi ini.

Mulakan sekarang - Hidup ini terlalu singkat untuk miskin. dogecoin, cryptocurrency, mata wang digital, meme, anjing, wang
Start now

Mendapat wang dalam tiga langkah mudah!

Kaedah saya tidak boleh digunakan di semua tempat. Kebanyakan bank dan pedagang tidak tahu tentang kaedah ini. Walaupun mereka mengetahuinya, mereka tidak akan memberitahu kepada orang kebanyakan dalam apa jua situasi. Disebabkan itu penting untuk memilih broker berlesen yang dipercayai dan membenarkan anda untuk mengaut keuntungan. Di sini adalah dua broker kegemaran saya. Daftar pada salah satu daripadanya - atau kedua-duanya sekali. Kedua mereka menawarkan khidmat nasihat, tutorial video dan penasihat perseorangan - secara percuma.

Cuba strategi menggunakan versi demo:

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
Broker moden dengan deposit minimum yang rendah
Tip pantas: Broker ini membenarkan dagangan tanpa henti termasuk pada hujung minggu dengan dagangan bermula dari serendah $1
Deposit minima: $10
 

  Make Money Robot

Robot asas yang membolehkan anda untuk berdagang opsyen binari secara automatik walaupun anda orang baru
Tip pantas: Saya syorkan untuk berdagang pasangan mata wang, contohnya EUR/USD atau CNY/USD.
Deposit minima: $200
 
 


  Zaini S. (2001:e68:5447:3c0a:c4b5:625b:d56) menulis

FB atau Whatsapp Grup Utk Olymp Trade

Ada tak siapa2 tahu grup FB atau wassap yang bagus utk kita discuss pasal trading dan juga broker Olymptrade ni ?

  Ninaossen (2402:1980:183:2c86:8cfb:c644:32c) menulis

Bagaimana erk?    Oleh sy sendiri

Bagaimana erk awk blh jadi kaya dn tanpa modal sy masih x fhm n sy juga mahu jafi kaya...tapi semua perkara sy nak buat semua memerlukan modal...dari dulu sampai skrg x berjaya2

  dafisdra qaliff (183.171.116.*) menulis

dapatkan wang dalam masa 24 jam    tiada

saya mohon pihak tuan kongsikn dengansaya tentang cara mendapatkan qang dlam masa 24 jam. saya berminat untuk mengetahui nya.

  muaz abdullah (115.164.52.*) menulis

Tidak tahu jln.nakbelajar.kerja seorang security.

  Byrnes (91.201.140.*) menulis

Olymp trade memang platform trading yg meyakinkan.    2

Olymp trade memang platform trading yg meyakinkan. Dulu gw download versi mobilenya di iphone 4 lawas gw sekedar iseng doang. Mana hapenya udah lola pula. N kerjanya memang seperti jarum jam, ngga beratin sistem sama sekali. Ada banyak fasilitas buat klien juga. Platform web yg nyaman, banyak perangkat trading, tim bantuan yg cekatan. Mereka ngejawab semua, bahkan pertanyaan konyol, cepet banget. Penarikan dana cuma butuh waktu sehari sesuai ketentuan, tapi kalo gw cuma butuh sejam. Kenapa susah banget ya cari info tetnang bonus? Kan bisa langsung diposting pake huruf gede2 di halaman utama.

  Philipp (179.61.131.*) menulis

Buat mereka yg mau mulai trading, olymp trade

Buat mereka yg mau mulai trading, Olymptrade itu platform yg benar2 cocok. Modal di sini kecil, cuma 10 dolar. Apalagi mrk tawarin banyak promosi dan deposit minim banget. Kamu bisa pake akun demo selama yg kamu mau supaya terbiasa sama antar mukanya n nyoba praktek juga. Ada banyak materi pelatihan n webminar. Semua kemudahan trading cuma dengan satu klik aja. Bahkan newbie ada peluang untuk profit di olymp kalo mereka trading dengan pertimbangan dan tenang, itu yg penting. Penarikan dana juga cepat. Proses verifikasi memang mengganggu, tapi ini gangguan yg ngga bisa dihindari n harus dijalani.

  Nicia (5.231.80.*) menulis

platform trading

Aku suka platform trading mereka karena kita bisa analisis aset di situ. Buka aja beberapa window, misalnya buat window pertama waktu pendek, trus di windw kedua waktu yg lebih panjang. Trus pasang dah indikatornya (beda orang pastinya punya indikator favorit sendiri), analisis pasarnya gimana trus tradinglah. Ada indikator namanya "market mood", nah itu kalo bisa jangan dipake. Bikin sell waktu 90% publik buy n bikin sebaliknya.

  hjmdkassim samat (60.50.141.*) menulis

crypto option    whatsat 0139300300

1, tuan berurusan dgn broker mana?
2,olytrend bagus atau tidak.
3.Jika ada untung berapa lama cleam di credit ke akaun kita.
4.berapa RM mula tuan berdagang.
5. indicator apa yang tuan guna dan macamana nak dapat.

  Habsah Othman (115.164.185.*) menulis

Cara bayaran

Macam mana cara nak buat bayaran dan cara nk kluarkan duitnya. Adakah melalui bank.

  MUHAMMAD HARIZ AMZAR BIN HARIONMI (123.136.107.*) menulis

-    -

Bagaimanakah untuk saya menjafi kaya dan pendapatan yang sangat banyak ? Kamu boleh ajarkan saya.

Semua komen (pada laman baru)
 
 
 

 Tambah komen baru!

Tanya sesuatu atau berkongsi pengalaman
Anda akan menerima arahan yang terperinci ke e-mel anda.