Digital options satu revolusi dagangan - Menjadi kaya dengan kaedah ini dan sekarang saya mendapat lebih dari 50,000 RM sebulan.
More information
Leman Naha
24.12. 2017 19:55  | 

IQ Option sebagai peneraju utama dalam matawang kripto dan dagangan pilihan. Antara muka IQ Options telah dikenali sebagai mesra pengguna, platform yang sofiskated untuk pedagang baru dan lama. Kini IQ Option memperkenalkan Digital Options sebagai satu instrumen yang memberikan anda lebih fleksibiliti dalam mencapai sasaran dagangan anda. Dagangan digital options memberikan anda peluang untuk memperoleh keuntungan daripada instrumen kewangan yang menaik dan menurun sementara menguruskan risiko anda.

Apakah itu digital options dengan mengapa anda perlu mendagangkannnya.

Digital Options & Kelebihannya

Salah satu ciri utama digital options adalah membenarkan anda untuk memilih strike price kesukaan anda, dan tidak seperti pilihan lain yang sudah ditentukan. Ini bermakna anda boleh melaksanakan strategi dagangan anda yang terbaik. Seperti contoh:

  • Jika anda menjangkakan pergerakan harga pada aset anda, anda boleh memilih “out of money” di bahagian strike price. Ini bermakna anda boleh mendapatkan keuntungan sekiranya harga mencecah dan melepasi strike price yang dipilih (atas pilihan strike adalah pilihan put dan call.
  • Jika anda menjangkakan pergerakan hr, anda boleh memilih strike price yang hampir dengan harga semasa. Ini akan meletakkan had kepada potensi keuntungan yang boleh dicapai tetapi dapat mengurangkan risiko anda.

Ciri keduanya ialah ialah memberikan possibility untuk memilih tamat tempoh options tersebut. Dengan IQ Options anda boleh memilih tamat tempoh dalam tempoh 1 hingga 5 minit supaya anda boleh menetapkan masa entri dan keluar dagangan anda dengan fleksibel bergantung kepada scenario anda. Ciri utama yang ketiga adalah anda boleh pilih untuk memperuntukkan jumlah wang anda untuk setiap pilihan dagangan anda. Ia membenarkan anda menguruskan pendedahan anda secara dinamik, bergantung kepada profil risiko awak dan stail dagangan anda.

Bagaimana untuk Memulakan Dagangan Digital Options

Anda boleh memulakan dagangan digital options dengan cepat dan mudah:

  • Log masuk ke dalam akaun IQ Option
  • Daripada senarai instrumen dagangan, pilih Digital Options:
  • Pilih aset yang anda ingin dagangkan
  • Pada carta aset, pilih strike price di bahagian kanan, bertentangan dengan garisan harga yang berbeza
  • Pilih tamat tempoh pada pilihan tersebut dengan klik Time di bahagian atas kanan.
  • Pilih jumlah wang yang anda ingin laburkan dengan klik pada anak panah up/down di bahagian Amount di bahagian kanan.
  • Anda boleh melihat potensi keuntungan anda di bahagian pilihan Call dan Put berdasarkan strike price yang anda tentukan. Bergantung kepada arah pergerakan harga yang anda jangkakan, beli pilihan Call dan Put dengan klik pada butang hijau (Call) atau butang merah (Put):
  • Anda boleh kekalkan pilihan sehingga tamat tempoh atau anda boleh menjualnya sebelum mendapat keuntungan atau kerugian. Klik butang Sell di bahagian kanan untuk menetapkan kedudukan anda.
Mulakan sekarang - Hidup ini terlalu singkat untuk miskin. pilihan digital, iq options, instrumen dagangan, dagangan matawang kripto, strike price
Start now

Mendapat wang dalam tiga langkah mudah!

Kaedah saya tidak boleh digunakan di semua tempat. Kebanyakan bank dan pedagang tidak tahu tentang kaedah ini. Walaupun mereka mengetahuinya, mereka tidak akan memberitahu kepada orang kebanyakan dalam apa jua situasi. Disebabkan itu penting untuk memilih broker berlesen yang dipercayai dan membenarkan anda untuk mengaut keuntungan. Di sini adalah dua broker kegemaran saya. Daftar pada salah satu daripadanya - atau kedua-duanya sekali. Kedua mereka menawarkan khidmat nasihat, tutorial video dan penasihat perseorangan - secara percuma.

Cuba strategi menggunakan versi demo:

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
Broker moden dengan deposit minimum yang rendah
Tip pantas: Broker ini membenarkan dagangan tanpa henti termasuk pada hujung minggu dengan dagangan bermula dari serendah $1
Deposit minima: $10
 

  Make Money Robot

Robot asas yang membolehkan anda untuk berdagang opsyen binari secara automatik walaupun anda orang baru
Tip pantas: Saya syorkan untuk berdagang pasangan mata wang, contohnya EUR/USD atau CNY/USD.
Deposit minima: $200
 
 


  Zaini S. (2001:e68:5447:3c0a:c4b5:625b:d56) menulis

FB atau Whatsapp Grup Utk Olymp Trade

Ada tak siapa2 tahu grup FB atau wassap yang bagus utk kita discuss pasal trading dan juga broker Olymptrade ni ?

  Ninaossen (2402:1980:183:2c86:8cfb:c644:32c) menulis

Bagaimana erk?    Oleh sy sendiri

Bagaimana erk awk blh jadi kaya dn tanpa modal sy masih x fhm n sy juga mahu jafi kaya...tapi semua perkara sy nak buat semua memerlukan modal...dari dulu sampai skrg x berjaya2

  dafisdra qaliff (183.171.116.*) menulis

dapatkan wang dalam masa 24 jam    tiada

saya mohon pihak tuan kongsikn dengansaya tentang cara mendapatkan qang dlam masa 24 jam. saya berminat untuk mengetahui nya.

  muaz abdullah (115.164.52.*) menulis

Tidak tahu jln.nakbelajar.kerja seorang security.

  Byrnes (91.201.140.*) menulis

Olymp trade memang platform trading yg meyakinkan.    2

Olymp trade memang platform trading yg meyakinkan. Dulu gw download versi mobilenya di iphone 4 lawas gw sekedar iseng doang. Mana hapenya udah lola pula. N kerjanya memang seperti jarum jam, ngga beratin sistem sama sekali. Ada banyak fasilitas buat klien juga. Platform web yg nyaman, banyak perangkat trading, tim bantuan yg cekatan. Mereka ngejawab semua, bahkan pertanyaan konyol, cepet banget. Penarikan dana cuma butuh waktu sehari sesuai ketentuan, tapi kalo gw cuma butuh sejam. Kenapa susah banget ya cari info tetnang bonus? Kan bisa langsung diposting pake huruf gede2 di halaman utama.

  Philipp (179.61.131.*) menulis

Buat mereka yg mau mulai trading, olymp trade

Buat mereka yg mau mulai trading, Olymptrade itu platform yg benar2 cocok. Modal di sini kecil, cuma 10 dolar. Apalagi mrk tawarin banyak promosi dan deposit minim banget. Kamu bisa pake akun demo selama yg kamu mau supaya terbiasa sama antar mukanya n nyoba praktek juga. Ada banyak materi pelatihan n webminar. Semua kemudahan trading cuma dengan satu klik aja. Bahkan newbie ada peluang untuk profit di olymp kalo mereka trading dengan pertimbangan dan tenang, itu yg penting. Penarikan dana juga cepat. Proses verifikasi memang mengganggu, tapi ini gangguan yg ngga bisa dihindari n harus dijalani.

  Nicia (5.231.80.*) menulis

platform trading

Aku suka platform trading mereka karena kita bisa analisis aset di situ. Buka aja beberapa window, misalnya buat window pertama waktu pendek, trus di windw kedua waktu yg lebih panjang. Trus pasang dah indikatornya (beda orang pastinya punya indikator favorit sendiri), analisis pasarnya gimana trus tradinglah. Ada indikator namanya "market mood", nah itu kalo bisa jangan dipake. Bikin sell waktu 90% publik buy n bikin sebaliknya.

  hjmdkassim samat (60.50.141.*) menulis

crypto option    whatsat 0139300300

1, tuan berurusan dgn broker mana?
2,olytrend bagus atau tidak.
3.Jika ada untung berapa lama cleam di credit ke akaun kita.
4.berapa RM mula tuan berdagang.
5. indicator apa yang tuan guna dan macamana nak dapat.

  Habsah Othman (115.164.185.*) menulis

Cara bayaran

Macam mana cara nak buat bayaran dan cara nk kluarkan duitnya. Adakah melalui bank.

  MUHAMMAD HARIZ AMZAR BIN HARIONMI (123.136.107.*) menulis

-    -

Bagaimanakah untuk saya menjafi kaya dan pendapatan yang sangat banyak ? Kamu boleh ajarkan saya.

Semua komen (pada laman baru)
 
 
 

 Tambah komen baru!

Tanya sesuatu atau berkongsi pengalaman
Anda akan menerima arahan yang terperinci ke e-mel anda.