Cara cara mining bitcoin - Menjadi kaya dengan kaedah ini dan sekarang saya mendapat lebih dari 50,000 RM sebulan.
More information
Leman Naha
18.04. 2018 00:00  | 

Sememangnya, jika kita melihat topik-topik mining BitCoin atas talian pada hari ini, ianya semakin hari semakin susah untuk diceburi. Hal ini pastinya kerana terlalu banyak miners yang ingin mengaut untung Bitcoin sehingga persaingan berlaku pada setiap penjuru. Sebelum memulakan mining, anda perlu menerokai topik ini dengan lebih lanjut sebelum meneruskannya. Dengan ini, anda boleh mengetahui sama ada penggalian BitCoin ini bakal memberi anda keuntungan atau tidak.

Salah satu cara terbaik untuk mengira keuntungan anda ialah dengan menggunakan Bitcoin mining calculator. Aplikasi ini mudah sahaja kerana anda hanya perlu memasukkan data Bitcoin miner yang anda bercadang untuk beli dan lihat berapa lama masa bakal anda ambil untuk memperoleh keuntungan.

Apabila anda selesai mengira keuntungan anda, anda bolehlah mula berjinak-jinak dengan hardware mining yang tersedia. Namun begitu, anda perlu juga membaca review-review bagi hardware tersebut bagi memudahkan anda untuk mencari aplikasi mining yang sesuai dengan kebolehan dan dalam kemampuan bajet anda.

Pada kian hari, salah satu miner yang paling popular dan berkuasa ialah Antminer S9. Beberapa tahun yang lalu, Bitcoin mining boleh dilakukan secara langsung dari komputer anda atau dengan menggunakan kad grafik. Namun begitu, disebabkan saingan pasaran Bitcoin yang melonjak kebelakangan ini, anda perlu menggunakan ASIC miner iaitu kad cip yang dicipta khas untuk menggali Bitcoin.

Setelah itu, anda juga bolehlah memilih untuk memiliki Dompet Bitcoin (Bitcoin Wallet). Hal ini kerana, Bitcoin juga merupakan wang yang wujud dalam dunia maya, seperti duit yang ita miliki, ianya juga memerlukan tempat untuk disimpan. Sekiranya anda sudah memilik Dompet, anda perlulah mendapatkan alamat dompet anda yang bakal terdiri dapipada suatu susunan unik yang terdiri daripada huruf dan nombor.

Langkah seterusnya adalah melalui mining pool. Mining pool merupakan sekumpulan Bitcoin miner yang menggabungkan kepakaran komputer mereka untuk mendapat lebih banyak BitCoin. Anda tidak digalakkan untuk bergerak sendirian kerana Bitcoin membayar ganjaran anda dalam betuk blok yang selalunya terjadi 12.5 kali pada satu masa. Oleh itu, sekiranya anda bergerak dalam kumpulan, anda akan diberi algoritma yang lebih kecil dan lebih mudah untuk diselesaikan.

Malah, jika anda bergerak dalam kumpulan, gabungan kepakaran setiap ahi kumpulan berkemungkinan membolehkan anda untuk menyelesaikan algoritma yang lebih panjang dan sukar. Jika anda menyertai mining pool, anda perlulah berhati-hati dengan terma dan syarat yang bakal dikemukankan oleh kumpulan anda bagi memastikan pembahgian Bitcoin adalah adil.

Langkah terakhir adalah dengan menggunakan program untuk komputer anda. Anda akan memerlukan program yang bakal membolehkan anda untuk mengawal dan juga memantau mining rig anda. Kebanyakan mining pool memiliki program software mereka sendiri, namun begitu anda tidak wajib mengikut aplikasi mereka kerana ianya bergantung dengan kesesuaian dengan komputer anda. Antara program yang popular digunakan ialah BFGMiner dan juga 50Miner. Anda bolehlah melakukan perbandingan antara kedua-dua program ini bagi mengenalasti compatibility dengan komputer anda.

Akhir sekali, setelah menyelesaikan langkah-langkah berikut, anda bolehlah bermula mining.

Mulakan sekarang - Hidup ini terlalu singkat untuk miskin. mining, Bitcoin, miners, mata wang digital, komputer, aplikasi, mining pool
Start now

Mendapat wang dalam tiga langkah mudah!

Kaedah saya tidak boleh digunakan di semua tempat. Kebanyakan bank dan pedagang tidak tahu tentang kaedah ini. Walaupun mereka mengetahuinya, mereka tidak akan memberitahu kepada orang kebanyakan dalam apa jua situasi. Disebabkan itu penting untuk memilih broker berlesen yang dipercayai dan membenarkan anda untuk mengaut keuntungan. Di sini adalah dua broker kegemaran saya. Daftar pada salah satu daripadanya - atau kedua-duanya sekali. Kedua mereka menawarkan khidmat nasihat, tutorial video dan penasihat perseorangan - secara percuma.

Cuba strategi menggunakan versi demo:

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
Broker moden dengan deposit minimum yang rendah
Tip pantas: Broker ini membenarkan dagangan tanpa henti termasuk pada hujung minggu dengan dagangan bermula dari serendah $1
Deposit minima: $10
 

  Make Money Robot

Robot asas yang membolehkan anda untuk berdagang opsyen binari secara automatik walaupun anda orang baru
Tip pantas: Saya syorkan untuk berdagang pasangan mata wang, contohnya EUR/USD atau CNY/USD.
Deposit minima: $200
 
 


  Zaini S. (2001:e68:5447:3c0a:c4b5:625b:d56) menulis

FB atau Whatsapp Grup Utk Olymp Trade

Ada tak siapa2 tahu grup FB atau wassap yang bagus utk kita discuss pasal trading dan juga broker Olymptrade ni ?

  Ninaossen (2402:1980:183:2c86:8cfb:c644:32c) menulis

Bagaimana erk?    Oleh sy sendiri

Bagaimana erk awk blh jadi kaya dn tanpa modal sy masih x fhm n sy juga mahu jafi kaya...tapi semua perkara sy nak buat semua memerlukan modal...dari dulu sampai skrg x berjaya2

  dafisdra qaliff (183.171.116.*) menulis

dapatkan wang dalam masa 24 jam    tiada

saya mohon pihak tuan kongsikn dengansaya tentang cara mendapatkan qang dlam masa 24 jam. saya berminat untuk mengetahui nya.

  muaz abdullah (115.164.52.*) menulis

Tidak tahu jln.nakbelajar.kerja seorang security.

  Byrnes (91.201.140.*) menulis

Olymp trade memang platform trading yg meyakinkan.    2

Olymp trade memang platform trading yg meyakinkan. Dulu gw download versi mobilenya di iphone 4 lawas gw sekedar iseng doang. Mana hapenya udah lola pula. N kerjanya memang seperti jarum jam, ngga beratin sistem sama sekali. Ada banyak fasilitas buat klien juga. Platform web yg nyaman, banyak perangkat trading, tim bantuan yg cekatan. Mereka ngejawab semua, bahkan pertanyaan konyol, cepet banget. Penarikan dana cuma butuh waktu sehari sesuai ketentuan, tapi kalo gw cuma butuh sejam. Kenapa susah banget ya cari info tetnang bonus? Kan bisa langsung diposting pake huruf gede2 di halaman utama.

  Philipp (179.61.131.*) menulis

Buat mereka yg mau mulai trading, olymp trade

Buat mereka yg mau mulai trading, Olymptrade itu platform yg benar2 cocok. Modal di sini kecil, cuma 10 dolar. Apalagi mrk tawarin banyak promosi dan deposit minim banget. Kamu bisa pake akun demo selama yg kamu mau supaya terbiasa sama antar mukanya n nyoba praktek juga. Ada banyak materi pelatihan n webminar. Semua kemudahan trading cuma dengan satu klik aja. Bahkan newbie ada peluang untuk profit di olymp kalo mereka trading dengan pertimbangan dan tenang, itu yg penting. Penarikan dana juga cepat. Proses verifikasi memang mengganggu, tapi ini gangguan yg ngga bisa dihindari n harus dijalani.

  Nicia (5.231.80.*) menulis

platform trading

Aku suka platform trading mereka karena kita bisa analisis aset di situ. Buka aja beberapa window, misalnya buat window pertama waktu pendek, trus di windw kedua waktu yg lebih panjang. Trus pasang dah indikatornya (beda orang pastinya punya indikator favorit sendiri), analisis pasarnya gimana trus tradinglah. Ada indikator namanya "market mood", nah itu kalo bisa jangan dipake. Bikin sell waktu 90% publik buy n bikin sebaliknya.

  hjmdkassim samat (60.50.141.*) menulis

crypto option    whatsat 0139300300

1, tuan berurusan dgn broker mana?
2,olytrend bagus atau tidak.
3.Jika ada untung berapa lama cleam di credit ke akaun kita.
4.berapa RM mula tuan berdagang.
5. indicator apa yang tuan guna dan macamana nak dapat.

  Habsah Othman (115.164.185.*) menulis

Cara bayaran

Macam mana cara nak buat bayaran dan cara nk kluarkan duitnya. Adakah melalui bank.

  MUHAMMAD HARIZ AMZAR BIN HARIONMI (123.136.107.*) menulis

-    -

Bagaimanakah untuk saya menjafi kaya dan pendapatan yang sangat banyak ? Kamu boleh ajarkan saya.

Semua komen (pada laman baru)
 
 
 

 Tambah komen baru!

Tanya sesuatu atau berkongsi pengalaman
Anda akan menerima arahan yang terperinci ke e-mel anda.