Bitcoin mendominasi pasaran global matawang kripto - Menjadi kaya dengan kaedah ini dan sekarang saya mendapat lebih dari 50,000 RM sebulan.
More information
Leman Naha
12.11. 2017 10:40  | 

Bitcoin sedang didagangkan pada harga tertinggi baharu. Token digital pertama yang paling diterima dan mendahului pasaran di dunia sedang didagangkan pada $7,500 dan dijangka akan meningkat lebih tinggi untuk jangka masa panjang. Matawang ini dipengaruhi oleh dua peristiwa besar yang menyebabkan para pelabur, pedagang dan spekulator terus membanjiri pasaran ini.

Berita pertama adalah hard-fork Segwit2X. Serampang ini adalah satu daripada dua serampang yang bertujuan meningkatkan keselamatan rangkaian dan kecekapan secara keseluruhannya. Serampang yang pertama menyebabkan terbentuknya Bitcoin Cash, iaitu mencipta kekayaan baru dan cepat yang tidak pernah ada sebelum ini. Orang yang mempunyai BTC sebelum perpisahan berlaku masih memiliki jumlah BCC yang sama selepas perpisahan. Berdasarkan fakta bahawa BCC masih bernilai $300, orang yang mempunyai Bitcoin sebelum perpisahan tersebut sangat gembira dengan apa yang telah berlaku. Dan ini disokong oleh dompet/pertukaran mereka yang menerima token tersebut dan membiarkan mereka untuk memilikinya.

Yang pasti, penciptaan Bitcoin 2X yang baharu ini amat menggoda pelabur-pelabur untuk membuat duit dengan mudah. Situasi yang sama beberapa minggu lepas apabila Bitcoin Gold telah dipisahkan daripada rantaian utama tetapi ada perbezaannya. Bitcoin Gold adalah satu eksperimen hard-fork dalam makmal dengan masa depan yang meragukan dalam dunia matawang kripto, di mana Segwit2X adalah belahan real-time rantaian yang akan menyebabkan token matawang kripto yang baharu.

Faktor yang kedua, mungkin faktor yang lebih penting iaitu pengumuman baru-baru ini oleh CME yang mengatakan mereka akan mengemudi masa hadapan Bitcoin. Kontrak-kontrak tersebut dijangka akan bermula pada akhir tahun ini dan memerlukan pedagang-pedagang untuk membeli dan menjual Bitcoin dalam bentuk fizikal untuk penghantaran pada tarikh luput. Hal ini adalah penting untuk dua sebab iaitu sebagai medium hak milik kekal token, meningkatkan kecairan dan keupayaan untuk memendekkan pasaran BTC. Seterusnya adalah BTC sedang mengambil langkah yang lebih besar dalam penerimaan arus perdana.

Carta harian menunjukkan sohor kini menaik yang kukuh. BTC/USD melepasi tempoh masa penyatuan terdekat dan corak kesinambungan menunjukkan satu nilai tertinggi terbaharu yang telahpun mencapai sasaran pertama. Sasaran ini $7,500 telah ditonjolkan daripada corak penyatuan tertinggi pada $6,000 iaitu magnitud yang sama dengan pemulihan yang terdahulu. Pasangan matawang ini berkemungkinan akan berterusan untuk bergabung di peringkat semasa iaitu antara $7,000 dan $7,500 sehingga minggu depan sehingga hard-fork. Pada masa itu, berhati-hati dengan penurunan yang berlaku sebab pedagang-pedagang mungkin akan menjual BTC mereka untuk mengejar untung.

Kebanyakan matawang kripto yang lain berada dalam tekanan untuk beberapa waktu sementara Bitcoin bergerak lebih tinggi. Satu sebabnya adalah aliran-aliran wang, tiada sebab untuk meletakkan wang pada ETH ataupun LTC jika terdapat peluang yang lebih besar untuk mendapat token Segwit2X percuma.

Apabila hard-fork berlaku, token-token ini akan menjadi sangat menguntungkan sekali lagi. LTC sudahpun bergerak dengan kadar menaik, melantun daripada garisan sohor kini utama dan menetapkan nilai tertinggi terbaharu untuk satu bulan. Terdapat sedikit rintangan pada tahap $65 tapi apabila ia telah ditembusi, matawang tersebut akan berterusan menguji ketinggian terbaharu menghampiri $100.

ETH juga menjangkakan satu lagi hard-fork yang mungkin akan menarik minat pedagang-pedagang baru apabila serampang Segwit2X berakhir. Matawang masih belum melantun daripada garisan sohor kini sekaligus memungkinkan satu hard-fork kecemasan untuk menyelesaikan masalah token tersekat di dompet Parity.

Sehingga isu ini diselesaikan, ETH dijangka untuk terus didagangkan di sisi dalam lingkungan semasa sahaja.

Mulakan sekarang - Hidup ini terlalu singkat untuk miskin. bitcoin, Ethereum, litecoin, analisis teknikal, matawang kripto
Start now

Mendapat wang dalam tiga langkah mudah!

Kaedah saya tidak boleh digunakan di semua tempat. Kebanyakan bank dan pedagang tidak tahu tentang kaedah ini. Walaupun mereka mengetahuinya, mereka tidak akan memberitahu kepada orang kebanyakan dalam apa jua situasi. Disebabkan itu penting untuk memilih broker berlesen yang dipercayai dan membenarkan anda untuk mengaut keuntungan. Di sini adalah dua broker kegemaran saya. Daftar pada salah satu daripadanya - atau kedua-duanya sekali. Kedua mereka menawarkan khidmat nasihat, tutorial video dan penasihat perseorangan - secara percuma.

Cuba strategi menggunakan versi demo:

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
Broker moden dengan deposit minimum yang rendah
Tip pantas: Broker ini membenarkan dagangan tanpa henti termasuk pada hujung minggu dengan dagangan bermula dari serendah $1
Deposit minima: $10
 

  Make Money Robot

Robot asas yang membolehkan anda untuk berdagang opsyen binari secara automatik walaupun anda orang baru
Tip pantas: Saya syorkan untuk berdagang pasangan mata wang, contohnya EUR/USD atau CNY/USD.
Deposit minima: $200
 
 


  Zaini S. (2001:e68:5447:3c0a:c4b5:625b:d56) menulis

FB atau Whatsapp Grup Utk Olymp Trade

Ada tak siapa2 tahu grup FB atau wassap yang bagus utk kita discuss pasal trading dan juga broker Olymptrade ni ?

  Ninaossen (2402:1980:183:2c86:8cfb:c644:32c) menulis

Bagaimana erk?    Oleh sy sendiri

Bagaimana erk awk blh jadi kaya dn tanpa modal sy masih x fhm n sy juga mahu jafi kaya...tapi semua perkara sy nak buat semua memerlukan modal...dari dulu sampai skrg x berjaya2

  dafisdra qaliff (183.171.116.*) menulis

dapatkan wang dalam masa 24 jam    tiada

saya mohon pihak tuan kongsikn dengansaya tentang cara mendapatkan qang dlam masa 24 jam. saya berminat untuk mengetahui nya.

  muaz abdullah (115.164.52.*) menulis

Tidak tahu jln.nakbelajar.kerja seorang security.

  Byrnes (91.201.140.*) menulis

Olymp trade memang platform trading yg meyakinkan.    2

Olymp trade memang platform trading yg meyakinkan. Dulu gw download versi mobilenya di iphone 4 lawas gw sekedar iseng doang. Mana hapenya udah lola pula. N kerjanya memang seperti jarum jam, ngga beratin sistem sama sekali. Ada banyak fasilitas buat klien juga. Platform web yg nyaman, banyak perangkat trading, tim bantuan yg cekatan. Mereka ngejawab semua, bahkan pertanyaan konyol, cepet banget. Penarikan dana cuma butuh waktu sehari sesuai ketentuan, tapi kalo gw cuma butuh sejam. Kenapa susah banget ya cari info tetnang bonus? Kan bisa langsung diposting pake huruf gede2 di halaman utama.

  Philipp (179.61.131.*) menulis

Buat mereka yg mau mulai trading, olymp trade

Buat mereka yg mau mulai trading, Olymptrade itu platform yg benar2 cocok. Modal di sini kecil, cuma 10 dolar. Apalagi mrk tawarin banyak promosi dan deposit minim banget. Kamu bisa pake akun demo selama yg kamu mau supaya terbiasa sama antar mukanya n nyoba praktek juga. Ada banyak materi pelatihan n webminar. Semua kemudahan trading cuma dengan satu klik aja. Bahkan newbie ada peluang untuk profit di olymp kalo mereka trading dengan pertimbangan dan tenang, itu yg penting. Penarikan dana juga cepat. Proses verifikasi memang mengganggu, tapi ini gangguan yg ngga bisa dihindari n harus dijalani.

  Nicia (5.231.80.*) menulis

platform trading

Aku suka platform trading mereka karena kita bisa analisis aset di situ. Buka aja beberapa window, misalnya buat window pertama waktu pendek, trus di windw kedua waktu yg lebih panjang. Trus pasang dah indikatornya (beda orang pastinya punya indikator favorit sendiri), analisis pasarnya gimana trus tradinglah. Ada indikator namanya "market mood", nah itu kalo bisa jangan dipake. Bikin sell waktu 90% publik buy n bikin sebaliknya.

  hjmdkassim samat (60.50.141.*) menulis

crypto option    whatsat 0139300300

1, tuan berurusan dgn broker mana?
2,olytrend bagus atau tidak.
3.Jika ada untung berapa lama cleam di credit ke akaun kita.
4.berapa RM mula tuan berdagang.
5. indicator apa yang tuan guna dan macamana nak dapat.

  Habsah Othman (115.164.185.*) menulis

Cara bayaran

Macam mana cara nak buat bayaran dan cara nk kluarkan duitnya. Adakah melalui bank.

  MUHAMMAD HARIZ AMZAR BIN HARIONMI (123.136.107.*) menulis

-    -

Bagaimanakah untuk saya menjafi kaya dan pendapatan yang sangat banyak ? Kamu boleh ajarkan saya.

Semua komen (pada laman baru)
 
 
 

 Tambah komen baru!

Tanya sesuatu atau berkongsi pengalaman
Anda akan menerima arahan yang terperinci ke e-mel anda.