Bitcoin cash pesaing klon bitcoin yang mana satu akan bertahan - Menjadi kaya dengan kaedah ini dan sekarang saya mendapat lebih dari 50,000 RM sebulan.
More information
Leman Naha
03.12. 2017 10:04  | 

Bitcoin Cash yang tercipta hasil daripada ‘fork’ Bitcoin pada 1 Ogos 2017, bertujuan memberikan penyelesaian masalah alternatif kepada masalah pemeringkatan rangkaian bitcoin iaitu dianggap sebagai salah satu faktor penting dalam matawang kripto.

Permasalahan yang timbul dalam BTC adalah disebabkan oleh peningkatan luar biasa transaksi bayaran komisen dan masa yang diperlukan untuk mengesahkan transaksi tersebut menjadi terlalu lama.

Oleh itu, Bitcoin Cash telah memberikan jalan penyelesaian kepada masalah-masalah ni dengan meningkatkan kapasiti blok kepada 8mb berbanding 1mb BTC dan mengubah nilai Emergency Difficulty Adjustment (EDA) yang mengubah algoritma kesulitan lebih cepat berbanding BTC.

Penciptaan Bitcoin Cash telah menarik perhatian orang ramai dan menyebabkan berlakunya pembahagian yang lebih besar dalam komuniti Bitcoin di mana terdapat pelbagai pendapat mengenai jalan penyelesaian yan boleh difikirkan untuk menyelesaikan masalah pemeringkatan bitcoin.

Seperti contoh, Bitmain adalah syarikat perlombongan Antpool terbesar di dunia yang memiliki keseluruhan 23% saham kuasa hash dan Roger Ver, CEO Bitcoin.com yang dianggap sebagai ‘Bitcoin Jesus’ dek kerana peranannya sebagai tukang promosi Bitcoin pada awalnya dan kini menjadi penyokong penting dalam pergerakan Bitcoin Cash.

Pencapahan ini telah mempengaruhi turun naik dalam pasaran yang mengejutkan para pelabur di seluruh dunia.

Matawang ketiga dinilaikan pada $1180 dan sedikit peningkatan $1 dalam masa 24 jam tetapi menurun beberapa hari lepas apabila ia mencapai $1856.

Turun naik nilai terbesar berlaku sejurus selepas pengumuman pembatalan mengaplikasikan satu perisian yang dikenali sebagai Segwit2, yang sepatutnya menambah saiz blok bitcoin. Mereka-mereka yang menyokong penggunaan perisian ini ingin dikenali sebagai 2X, baru sahaja memindahkan dana dan kuasa perlombongan kepada Bitcoin Cash sekaligus menyebabkan peningkatan luar biasa jumlah transaksi dan kejatuhan nilai pasaran BTC.

Debat mengenai kedua-dua versi Bitcoin masih terbuka luas. Sementara penyokong Bitcoin Cash mengetengahkan kenyataan asli Bitcoin oleh Satoshi Nakamoto yang menyebut Bitcoin sebagai satu sistem bayaran global dan bukan simpanan nilai semata-mata, penyokong Bitcoin menganggap Bitcoin Cash sebagai salah satu alternatif token dalam pasaran.

Kami masih tidak dapat menentukan versi yang mana satukah yang akan bertahan.

Tetapi jika diperhatikan kepentingan pelabur-pelabur global, BTC masih lagi menjadi ketua pasaran iaitu dengan dominasi saham 56%. Jika kita ingin mengambil kira definisi awal Bitcoin iaitu sebagai p2p sistem elektronik tunia yang tidak memerlukan orang tengah, pastinya Bitcoin Cash mempunyai lebih potensi untuk menjadi ketua pasaran.

Pasaran akan menentukannya.

Mulakan sekarang - Hidup ini terlalu singkat untuk miskin. bitcoin cash, klon bitcoin, matawang kripto, matawang digital, pasaran saham
Start now

Mendapat wang dalam tiga langkah mudah!

Kaedah saya tidak boleh digunakan di semua tempat. Kebanyakan bank dan pedagang tidak tahu tentang kaedah ini. Walaupun mereka mengetahuinya, mereka tidak akan memberitahu kepada orang kebanyakan dalam apa jua situasi. Disebabkan itu penting untuk memilih broker berlesen yang dipercayai dan membenarkan anda untuk mengaut keuntungan. Di sini adalah dua broker kegemaran saya. Daftar pada salah satu daripadanya - atau kedua-duanya sekali. Kedua mereka menawarkan khidmat nasihat, tutorial video dan penasihat perseorangan - secara percuma.

Cuba strategi menggunakan versi demo:

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
Broker moden dengan deposit minimum yang rendah
Tip pantas: Broker ini membenarkan dagangan tanpa henti termasuk pada hujung minggu dengan dagangan bermula dari serendah $1
Deposit minima: $10
 

  Make Money Robot

Robot asas yang membolehkan anda untuk berdagang opsyen binari secara automatik walaupun anda orang baru
Tip pantas: Saya syorkan untuk berdagang pasangan mata wang, contohnya EUR/USD atau CNY/USD.
Deposit minima: $200
 
 


  Zaini S. (2001:e68:5447:3c0a:c4b5:625b:d56) menulis

FB atau Whatsapp Grup Utk Olymp Trade

Ada tak siapa2 tahu grup FB atau wassap yang bagus utk kita discuss pasal trading dan juga broker Olymptrade ni ?

  Ninaossen (2402:1980:183:2c86:8cfb:c644:32c) menulis

Bagaimana erk?    Oleh sy sendiri

Bagaimana erk awk blh jadi kaya dn tanpa modal sy masih x fhm n sy juga mahu jafi kaya...tapi semua perkara sy nak buat semua memerlukan modal...dari dulu sampai skrg x berjaya2

  dafisdra qaliff (183.171.116.*) menulis

dapatkan wang dalam masa 24 jam    tiada

saya mohon pihak tuan kongsikn dengansaya tentang cara mendapatkan qang dlam masa 24 jam. saya berminat untuk mengetahui nya.

  muaz abdullah (115.164.52.*) menulis

Tidak tahu jln.nakbelajar.kerja seorang security.

  Byrnes (91.201.140.*) menulis

Olymp trade memang platform trading yg meyakinkan.    2

Olymp trade memang platform trading yg meyakinkan. Dulu gw download versi mobilenya di iphone 4 lawas gw sekedar iseng doang. Mana hapenya udah lola pula. N kerjanya memang seperti jarum jam, ngga beratin sistem sama sekali. Ada banyak fasilitas buat klien juga. Platform web yg nyaman, banyak perangkat trading, tim bantuan yg cekatan. Mereka ngejawab semua, bahkan pertanyaan konyol, cepet banget. Penarikan dana cuma butuh waktu sehari sesuai ketentuan, tapi kalo gw cuma butuh sejam. Kenapa susah banget ya cari info tetnang bonus? Kan bisa langsung diposting pake huruf gede2 di halaman utama.

  Philipp (179.61.131.*) menulis

Buat mereka yg mau mulai trading, olymp trade

Buat mereka yg mau mulai trading, Olymptrade itu platform yg benar2 cocok. Modal di sini kecil, cuma 10 dolar. Apalagi mrk tawarin banyak promosi dan deposit minim banget. Kamu bisa pake akun demo selama yg kamu mau supaya terbiasa sama antar mukanya n nyoba praktek juga. Ada banyak materi pelatihan n webminar. Semua kemudahan trading cuma dengan satu klik aja. Bahkan newbie ada peluang untuk profit di olymp kalo mereka trading dengan pertimbangan dan tenang, itu yg penting. Penarikan dana juga cepat. Proses verifikasi memang mengganggu, tapi ini gangguan yg ngga bisa dihindari n harus dijalani.

  Nicia (5.231.80.*) menulis

platform trading

Aku suka platform trading mereka karena kita bisa analisis aset di situ. Buka aja beberapa window, misalnya buat window pertama waktu pendek, trus di windw kedua waktu yg lebih panjang. Trus pasang dah indikatornya (beda orang pastinya punya indikator favorit sendiri), analisis pasarnya gimana trus tradinglah. Ada indikator namanya "market mood", nah itu kalo bisa jangan dipake. Bikin sell waktu 90% publik buy n bikin sebaliknya.

  hjmdkassim samat (60.50.141.*) menulis

crypto option    whatsat 0139300300

1, tuan berurusan dgn broker mana?
2,olytrend bagus atau tidak.
3.Jika ada untung berapa lama cleam di credit ke akaun kita.
4.berapa RM mula tuan berdagang.
5. indicator apa yang tuan guna dan macamana nak dapat.

  Habsah Othman (115.164.185.*) menulis

Cara bayaran

Macam mana cara nak buat bayaran dan cara nk kluarkan duitnya. Adakah melalui bank.

  MUHAMMAD HARIZ AMZAR BIN HARIONMI (123.136.107.*) menulis

-    -

Bagaimanakah untuk saya menjafi kaya dan pendapatan yang sangat banyak ? Kamu boleh ajarkan saya.

Semua komen (pada laman baru)
 
 
 

 Tambah komen baru!

Tanya sesuatu atau berkongsi pengalaman
Anda akan menerima arahan yang terperinci ke e-mel anda.