Bagaimanakah bitcoin boleh diserang - Menjadi kaya dengan kaedah ini dan sekarang saya mendapat lebih dari 50,000 RM sebulan.
More information
Leman Naha
23.11. 2017 13:34  | 

Blockchain Bitcoin didasarkan pada konsep yang cukup mudah. Ia adalah lejar yang diedarkan, kita boleh melihat lejar ini sebagai pangkalan data besar yang diedarkan di beberapa tempat pada masa yang sama. Pada dasarnya jika seseorang mahu menggodam Bitcoin, dia terpaksa menyerang semua lejar pada masa yang sama, yang dalam kehidupan sebenar mustahil.

Jadi, penggodam tidak boleh menggodam blockchain, tetapi ini tidak bermakna bahawa mereka tidak mencuri Bitcoin. Mereka buat. Mereka mencuri Bitcoin dan tidak menggodam blockchain, bagaimana mungkin ini? Penjelasan mudah, jika penggodam mengejar laman web, ini tidak bermakna mereka menggodam seluruh internet. Cerita panjang pendek, penggodam menyerang pemain lain yang beroperasi dengan bitcoins seperti pertukaran, dompet bukan blockchain.

Di atas 30% pertukaran mata wang cryptocurrency adalah sasaran serangan siber. Mt.Gox adalah contoh yang sempurna bagaimana pertukaran menjadi korban dari serangan. Namun, ia bukan tentang menyerang Bitcoin. Rantaian Bitcoin kekal stabil pada masa ini, dan kami telah melihat sebab dalam teks di atas, mengapa halangan ini tidak boleh digodam atau dimusnahkan oleh penggodam.

Namun, terdapat tiga kemungkinan bagaimana perlindungan Bitcoin dapat mengganggu:

  • Serangan 51% - secara teorinya sekiranya sekumpulan penambang mendapat akses ke atas peratusan jumlah kuasa perlombongan rangkaian, keselamatan nombor satu cryptocurrency boleh diganggu. Sekumpulan pelombong yang secara teorinya memiliki 51% kuasa perlombongan, boleh menyekat mana-mana transaksi atau membenarkan perbelanjaan dua kali ganda syiling. Ia akan benar-benar keselamatan yang tidak relevan, pelombong masih tidak mempunyai kemungkinan untuk menjana Bitcoin percuma untuk mereka, tetapi akan ada panik dalam pengguna pasti. Sekali lagi, adakah ia realistik? Jawapannya adalah ya, dan kita dapat melihat ini dalam kenyataan bahawa lima kolam terbesar untuk perlombongan mempunyai 70% kuasa perlombongan. Jika ada unit kuasa mereka, mereka akan menentukan masa depan Bitcoin.
  • Garpu yang keras - ia boleh dianjurkan oleh sekumpulan pelombong dan pengguna Bitcoin jika mereka mempunyai beberapa rancangan untuk memecah Bitcoin dan membawanya ke cara lain. Mencipta duit syiling baru boleh menjadi titik tip, kerana permintaan untuk duit syiling lama akan jatuh seperti harga dan semua orang ingin mempunyai syiling baru.
  • Serangan daripada komputer Quantum - pakar mengatakan transaksi itu hanya boleh digodam oleh serangan komputer kuantum, tetapi kita kira-kira 10 tahun yang lalu sebelum komputer ini, jadi kita pasti yakin bahawa seseorang akan membangun perlindungan dari serangan ini pada masa itu.
Mulakan sekarang - Hidup ini terlalu singkat untuk miskin. Bitcoin, hacking, blockchain, pelombong, komputer kuantum
Start now

Mendapat wang dalam tiga langkah mudah!

Kaedah saya tidak boleh digunakan di semua tempat. Kebanyakan bank dan pedagang tidak tahu tentang kaedah ini. Walaupun mereka mengetahuinya, mereka tidak akan memberitahu kepada orang kebanyakan dalam apa jua situasi. Disebabkan itu penting untuk memilih broker berlesen yang dipercayai dan membenarkan anda untuk mengaut keuntungan. Di sini adalah dua broker kegemaran saya. Daftar pada salah satu daripadanya - atau kedua-duanya sekali. Kedua mereka menawarkan khidmat nasihat, tutorial video dan penasihat perseorangan - secara percuma.

Cuba strategi menggunakan versi demo:

  Make Money Robot

Robot asas yang membolehkan anda untuk berdagang opsyen binari secara automatik walaupun anda orang baru
Tip pantas: Saya syorkan untuk berdagang pasangan mata wang, contohnya EUR/USD atau CNY/USD.
Deposit minima: $200
 

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
Broker moden dengan deposit minimum yang rendah
Tip pantas: Broker ini membenarkan dagangan tanpa henti termasuk pada hujung minggu dengan dagangan bermula dari serendah $1
Deposit minima: $10
 
 


  Zaini S. (2001:e68:5447:3c0a:c4b5:625b:d56) menulis

FB atau Whatsapp Grup Utk Olymp Trade

Ada tak siapa2 tahu grup FB atau wassap yang bagus utk kita discuss pasal trading dan juga broker Olymptrade ni ?

  Ninaossen (2402:1980:183:2c86:8cfb:c644:32c) menulis

Bagaimana erk?    Oleh sy sendiri

Bagaimana erk awk blh jadi kaya dn tanpa modal sy masih x fhm n sy juga mahu jafi kaya...tapi semua perkara sy nak buat semua memerlukan modal...dari dulu sampai skrg x berjaya2

  dafisdra qaliff (183.171.116.*) menulis

dapatkan wang dalam masa 24 jam    tiada

saya mohon pihak tuan kongsikn dengansaya tentang cara mendapatkan qang dlam masa 24 jam. saya berminat untuk mengetahui nya.

  muaz abdullah (115.164.52.*) menulis

Tidak tahu jln.nakbelajar.kerja seorang security.

  Byrnes (91.201.140.*) menulis

Olymp trade memang platform trading yg meyakinkan.    2

Olymp trade memang platform trading yg meyakinkan. Dulu gw download versi mobilenya di iphone 4 lawas gw sekedar iseng doang. Mana hapenya udah lola pula. N kerjanya memang seperti jarum jam, ngga beratin sistem sama sekali. Ada banyak fasilitas buat klien juga. Platform web yg nyaman, banyak perangkat trading, tim bantuan yg cekatan. Mereka ngejawab semua, bahkan pertanyaan konyol, cepet banget. Penarikan dana cuma butuh waktu sehari sesuai ketentuan, tapi kalo gw cuma butuh sejam. Kenapa susah banget ya cari info tetnang bonus? Kan bisa langsung diposting pake huruf gede2 di halaman utama.

  Philipp (179.61.131.*) menulis

Buat mereka yg mau mulai trading, olymp trade

Buat mereka yg mau mulai trading, Olymptrade itu platform yg benar2 cocok. Modal di sini kecil, cuma 10 dolar. Apalagi mrk tawarin banyak promosi dan deposit minim banget. Kamu bisa pake akun demo selama yg kamu mau supaya terbiasa sama antar mukanya n nyoba praktek juga. Ada banyak materi pelatihan n webminar. Semua kemudahan trading cuma dengan satu klik aja. Bahkan newbie ada peluang untuk profit di olymp kalo mereka trading dengan pertimbangan dan tenang, itu yg penting. Penarikan dana juga cepat. Proses verifikasi memang mengganggu, tapi ini gangguan yg ngga bisa dihindari n harus dijalani.

  Nicia (5.231.80.*) menulis

platform trading

Aku suka platform trading mereka karena kita bisa analisis aset di situ. Buka aja beberapa window, misalnya buat window pertama waktu pendek, trus di windw kedua waktu yg lebih panjang. Trus pasang dah indikatornya (beda orang pastinya punya indikator favorit sendiri), analisis pasarnya gimana trus tradinglah. Ada indikator namanya "market mood", nah itu kalo bisa jangan dipake. Bikin sell waktu 90% publik buy n bikin sebaliknya.

  hjmdkassim samat (60.50.141.*) menulis

crypto option    whatsat 0139300300

1, tuan berurusan dgn broker mana?
2,olytrend bagus atau tidak.
3.Jika ada untung berapa lama cleam di credit ke akaun kita.
4.berapa RM mula tuan berdagang.
5. indicator apa yang tuan guna dan macamana nak dapat.

  Habsah Othman (115.164.185.*) menulis

Cara bayaran

Macam mana cara nak buat bayaran dan cara nk kluarkan duitnya. Adakah melalui bank.

  MUHAMMAD HARIZ AMZAR BIN HARIONMI (123.136.107.*) menulis

-    -

Bagaimanakah untuk saya menjafi kaya dan pendapatan yang sangat banyak ? Kamu boleh ajarkan saya.

Semua komen (pada laman baru)
 
 
 

 Tambah komen baru!

Tanya sesuatu atau berkongsi pengalaman
Anda akan menerima arahan yang terperinci ke e-mel anda.