Bagaimana untuk mengenal pasti penipuan broker - Menjadi kaya dengan kaedah ini dan sekarang saya mendapat lebih dari 50,000 RM sebulan.
More information
Leman Naha
13.08. 2018 21:55  | 

Dagangan pilihan binari hanya boleh memberi anda keuntungan jika anda tahu bidang itu. Seorang pemula yang tidak mengetahui seni perdagangan itu mungkin akan ditipu dan dilucutkan kekayaannya. Ingat, dari peniaga kepada broker, penipu sibuk membuat cara baru untuk menipu anda.

Bagi broker pilihan binari dalam talian, terima kasih kepada mata wang digital, mereka telah muncul di mana-mana di internet. Ini telah membuat penipuan berciri lebih sukar walaupun untuk pedagang yang paling berpengalaman.

Jadi persoalannya ialah bagaimana kita memberitahu kontra dari yang sebenar?

Nasib baik, terdapat beberapa petua yang sangat berguna dan tanda-tanda yang boleh membantu melindungi diri anda daripada penipu; di sini mereka;

Mencari lesen

Anda mesti memastikan broker yang anda pilih didaftarkan dengan badan kawal selia antarabangsa yang bereputasi dan sahih. Anda harus berbincang dengan mereka bertanya soalan anda; broker sah tidak menghindar daripada berkongsi pendaftaran dan lesennya.

Jika broker mendakwa mempunyai lesen maka anda mesti memeriksa kesahihan pengatur; pastikan ia menawarkan perlindungan pedagang penuh, mempunyai hak untuk mengambil tindakan terhadap pesalah dan menawarkan sejarah lengkap operasinya.

Adakah penyelidikan anda

Sebelum anda mendaftar dengan broker, anda mesti melakukan penyelidikan anda; semak internet untuk artikel, ulasan pengguna dan butir-butir lain, yang akan memberikan anda gambaran tentang keaslian broker. Anda juga harus melihat laman web broker secara terperinci; semak maklumat hubungannya, alamat fizikal dan keperluan pendaftaran mereka.

Malah butiran terkecil seperti kesilapan kesilapan tipo, fon tidak sepadan dan laman web yang direka bentuk secara tidak profesional boleh memberi anda petunjuk.

Berhati-hati dengan bonus pendaftaran

Jika broker yang anda pilih menawarkan bonus pendaftaran yang tidak dapat dinaikkan maka anda harus menahannya!

Terdapat peluang besar bahawa bonus yang anda telah dijanjikan tidak akan didepositkan, atau akan mempunyai keadaan tersembunyi yang lain atau bahkan jika disimpan mungkin tidak dapat dikeluarkan.

Syarat Pengeluaran

Ini adalah salah satu daripada tanda-tanda kecemasan yang paling besar dari seorang penipu; jika keadaan pengeluaran menjadikannya sukar bagi anda mendapatkan wang anda maka lebih baik tidak memilih broker. Walau bagaimanapun, satu kelemahan ialah anda mengetahui tentang syarat ini hanya apabila anda menarik diri.

Anda mestilah sentiasa menyemak bahagian terma dan syarat untuk mengetahui dasar pengeluaran mereka; broker yang tidak membenarkan pengeluaran sehingga anda membuat sejumlah perdagangan tidak pernah menjadi pilihan yang baik.

Berhati-hati apabila keuntungan yang ditawarkan terlalu tinggi

Sekiranya broker menjanjikan keuntungan yang kelihatan terlalu baik untuk menjadi kenyataan, peluangnya adalah tidak benar. Akal sehat anda akan memberitahu anda apabila janji yang baik terlalu baik. Apabila broker tidak mempunyai sejarah, lesen atau statistik untuk membuat anda berminat, mereka menggunakan janji palsu untuk menarik minat anda.

Berhati-hati dengan deposit pendaftaran

Apabila broker meminta deposit pendaftaran yang keterlaluan, anda harus mengatakan tidak. Kemungkinannya, sebaik sahaja anda mendepositkan wang itu, anda tidak akan melihatnya semula. Lebih tinggi jumlahnya, lebih berhati-hati anda perlu.

Perkhidmatan pelanggan yang sukar dijangkau

Ini bendera merah yang besar! Apabila anda tidak dapat menghubungi khidmat pelanggan mereka, anda mesti memisahkan cara dengan broker anda. Broker tulen mempunyai kakitangan yang sangat menyokong yang sentiasa ada dan bersedia membantu dan membimbing anda.

Kenalan sejuk

Sekiranya broker menghubungi anda melalui telefon atau e-mel dan menjemput anda untuk mendaftar maka anda perlu berhati-hati; jangan berkongsi maklumat rahsia anda atau terima sebarang tawaran pendaftaran.

Beberapa petua ini boleh menjadi tidak ternilai untuk melindungi anda daripada penipuan. Adalah lebih baik untuk melihat rujukan dan pergi untuk broker berprofil tinggi.

Mulakan sekarang - Hidup ini terlalu singkat untuk miskin. broker penipuan, perdagangan pilihan binari, cryptocurrency, wang digital, perdagangan binari
Start now

Mendapat wang dalam tiga langkah mudah!

Kaedah saya tidak boleh digunakan di semua tempat. Kebanyakan bank dan pedagang tidak tahu tentang kaedah ini. Walaupun mereka mengetahuinya, mereka tidak akan memberitahu kepada orang kebanyakan dalam apa jua situasi. Disebabkan itu penting untuk memilih broker berlesen yang dipercayai dan membenarkan anda untuk mengaut keuntungan. Di sini adalah dua broker kegemaran saya. Daftar pada salah satu daripadanya - atau kedua-duanya sekali. Kedua mereka menawarkan khidmat nasihat, tutorial video dan penasihat perseorangan - secara percuma.

Cuba strategi menggunakan versi demo:

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
Broker moden dengan deposit minimum yang rendah
Tip pantas: Broker ini membenarkan dagangan tanpa henti termasuk pada hujung minggu dengan dagangan bermula dari serendah $1
Deposit minima: $10
 

  Ayrex

Advanced Binary Technologies Ltd
Broker canggih yang mempunyai sokongan pelanggan yang hebat dan deposit minimum yang rendah
Tip pantas: Broker ini mempunyai versi demo percuma dan deposit minimum yang sangat rendah
Deposit minima: $5
 
 


  Zaini S. (2001:e68:5447:3c0a:c4b5:625b:d56) menulis

FB atau Whatsapp Grup Utk Olymp Trade

Ada tak siapa2 tahu grup FB atau wassap yang bagus utk kita discuss pasal trading dan juga broker Olymptrade ni ?

  Ninaossen (2402:1980:183:2c86:8cfb:c644:32c) menulis

Bagaimana erk?    Oleh sy sendiri

Bagaimana erk awk blh jadi kaya dn tanpa modal sy masih x fhm n sy juga mahu jafi kaya...tapi semua perkara sy nak buat semua memerlukan modal...dari dulu sampai skrg x berjaya2

  dafisdra qaliff (183.171.116.*) menulis

dapatkan wang dalam masa 24 jam    tiada

saya mohon pihak tuan kongsikn dengansaya tentang cara mendapatkan qang dlam masa 24 jam. saya berminat untuk mengetahui nya.

  muaz abdullah (115.164.52.*) menulis

Tidak tahu jln.nakbelajar.kerja seorang security.

  Byrnes (91.201.140.*) menulis

Olymp trade memang platform trading yg meyakinkan.    2

Olymp trade memang platform trading yg meyakinkan. Dulu gw download versi mobilenya di iphone 4 lawas gw sekedar iseng doang. Mana hapenya udah lola pula. N kerjanya memang seperti jarum jam, ngga beratin sistem sama sekali. Ada banyak fasilitas buat klien juga. Platform web yg nyaman, banyak perangkat trading, tim bantuan yg cekatan. Mereka ngejawab semua, bahkan pertanyaan konyol, cepet banget. Penarikan dana cuma butuh waktu sehari sesuai ketentuan, tapi kalo gw cuma butuh sejam. Kenapa susah banget ya cari info tetnang bonus? Kan bisa langsung diposting pake huruf gede2 di halaman utama.

  Philipp (179.61.131.*) menulis

Buat mereka yg mau mulai trading, olymp trade

Buat mereka yg mau mulai trading, Olymptrade itu platform yg benar2 cocok. Modal di sini kecil, cuma 10 dolar. Apalagi mrk tawarin banyak promosi dan deposit minim banget. Kamu bisa pake akun demo selama yg kamu mau supaya terbiasa sama antar mukanya n nyoba praktek juga. Ada banyak materi pelatihan n webminar. Semua kemudahan trading cuma dengan satu klik aja. Bahkan newbie ada peluang untuk profit di olymp kalo mereka trading dengan pertimbangan dan tenang, itu yg penting. Penarikan dana juga cepat. Proses verifikasi memang mengganggu, tapi ini gangguan yg ngga bisa dihindari n harus dijalani.

  Nicia (5.231.80.*) menulis

platform trading

Aku suka platform trading mereka karena kita bisa analisis aset di situ. Buka aja beberapa window, misalnya buat window pertama waktu pendek, trus di windw kedua waktu yg lebih panjang. Trus pasang dah indikatornya (beda orang pastinya punya indikator favorit sendiri), analisis pasarnya gimana trus tradinglah. Ada indikator namanya "market mood", nah itu kalo bisa jangan dipake. Bikin sell waktu 90% publik buy n bikin sebaliknya.

  hjmdkassim samat (60.50.141.*) menulis

crypto option    whatsat 0139300300

1, tuan berurusan dgn broker mana?
2,olytrend bagus atau tidak.
3.Jika ada untung berapa lama cleam di credit ke akaun kita.
4.berapa RM mula tuan berdagang.
5. indicator apa yang tuan guna dan macamana nak dapat.

  Habsah Othman (115.164.185.*) menulis

Cara bayaran

Macam mana cara nak buat bayaran dan cara nk kluarkan duitnya. Adakah melalui bank.

  MUHAMMAD HARIZ AMZAR BIN HARIONMI (123.136.107.*) menulis

-    -

Bagaimanakah untuk saya menjafi kaya dan pendapatan yang sangat banyak ? Kamu boleh ajarkan saya.

Semua komen (pada laman baru)
 
 
 

 Tambah komen baru!

Tanya sesuatu atau berkongsi pengalaman
Anda akan menerima arahan yang terperinci ke e-mel anda.