Bagaimana untuk memulakan perdagangan binary option - Menjadi kaya dengan kaedah ini dan sekarang saya mendapat lebih dari 50,000 RM sebulan.
More information
Leman Naha
14.02. 2018 00:00  | 

Pastinya bagi anda yang baharu sahaja mula menerokai dunia mata wang digital ini, anda pasti banyak perkara yang ingin anda ketahui. Namun topik hangat yang selalu dibualkan pada masa kini ialah bagaimana untuk memulakan perdagangan anda ini? Dan bagaimana ianya diperdagangkan sedangkan mata wang ini wujud hanya secara digital? Tidak perlu risau. Kami telah menyediakan bagi anda beberapa tips untuk memulakan perdagangan anda dalam dunia binary option ini.

Pertama dan terutama sekali, anda perlu mendaftar untuk akaun Binary Option anda pada broker yang sahih. Broker pula merupakan pedagang pengantara yang akan membantu urusan anda berjual beli. Anda perlu mencari broker yang boleh dipercayai dan berkebolehan.

Seterusnya, anda perlulah mendepositkan dana anda sebagai persediaan untuk mengambil kesempatan jika ia naik. Namun begitu, sekiranya anda baru bermula, anda tidak digalakkan untuk mula berdagang secara langsung dahulu, melainkan memulakannya dengan deposit yang kecil diantara 200$-300$. Nilai tersebut bergantung kepada anda sendiri mengikut kemampuan anda.

Seterusnya, anda perlu membuat akaun demo. Langkah ini agak mudah kerana ianya boleh dibantu oleh broker anda. Jika sudah, anda bolehlah memulakan dengan 20 tukaran dalam mod demo sebelum memulakannya secara langsung. Pada tahap ini, anda harus fokus untuk mengukuhkan firasat anda apabila di platform perdagangan, juga anda perlu pandai membaca perkembangan pasaran dan faktor yang mempengaruhi perubahan tersebut.

Jika anda memulakan trade secara langsung, sebaik-baiknya bermulalah dengan $5 hingga 10$ bagi setiap trade. Anda perlu ingat bahawa matlamat anda bukanlah untuk menjadi jutawan dalam satu trade, melainkan untuk memperoleh wang secara konsisten. Anda tidak perlu tamak dengan trade anda melainkan bermulalah secara kecil-kecilan dengan membina strategi.

Agak mustahil untuk anda menjadi jutawan dalam masa semalaman. Oleh itu anda perlu berfikiran rasional dan realistik dalam membuat keputusan. Anda juga perlu mempertimbangkan banyak perkara sebelum membuat keputusan. Anda tidak patut terburu-buru mengejar wang sehinggakan anda kehilangan wang anda semuanya.

Berikut hanyalah tips bagi bermulanya langkah anda ke dunia binary option. Jika anda ingin mengambil langkah yang seterusnya, anda perlulah meminta pendapat pihak profesional agak tidak terjebak dengan mana-mana skim-skim cepat kaya.

Mulakan sekarang - Hidup ini terlalu singkat untuk miskin. cryptocurrency,matawang digital,matawang,digital money,bitcoin,ethereum,token
Start now

Mendapat wang dalam tiga langkah mudah!

Kaedah saya tidak boleh digunakan di semua tempat. Kebanyakan bank dan pedagang tidak tahu tentang kaedah ini. Walaupun mereka mengetahuinya, mereka tidak akan memberitahu kepada orang kebanyakan dalam apa jua situasi. Disebabkan itu penting untuk memilih broker berlesen yang dipercayai dan membenarkan anda untuk mengaut keuntungan. Di sini adalah dua broker kegemaran saya. Daftar pada salah satu daripadanya - atau kedua-duanya sekali. Kedua mereka menawarkan khidmat nasihat, tutorial video dan penasihat perseorangan - secara percuma.

Cuba strategi menggunakan versi demo:

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
Broker moden dengan deposit minimum yang rendah
Tip pantas: Broker ini membenarkan dagangan tanpa henti termasuk pada hujung minggu dengan dagangan bermula dari serendah $1
Deposit minima: $10
 

  Ayrex

Advanced Binary Technologies Ltd
Broker canggih yang mempunyai sokongan pelanggan yang hebat dan deposit minimum yang rendah
Tip pantas: Broker ini mempunyai versi demo percuma dan deposit minimum yang sangat rendah
Deposit minima: $5
 
 


  Zaini S. (2001:e68:5447:3c0a:c4b5:625b:d56) menulis

FB atau Whatsapp Grup Utk Olymp Trade

Ada tak siapa2 tahu grup FB atau wassap yang bagus utk kita discuss pasal trading dan juga broker Olymptrade ni ?

  Ninaossen (2402:1980:183:2c86:8cfb:c644:32c) menulis

Bagaimana erk?    Oleh sy sendiri

Bagaimana erk awk blh jadi kaya dn tanpa modal sy masih x fhm n sy juga mahu jafi kaya...tapi semua perkara sy nak buat semua memerlukan modal...dari dulu sampai skrg x berjaya2

  dafisdra qaliff (183.171.116.*) menulis

dapatkan wang dalam masa 24 jam    tiada

saya mohon pihak tuan kongsikn dengansaya tentang cara mendapatkan qang dlam masa 24 jam. saya berminat untuk mengetahui nya.

  muaz abdullah (115.164.52.*) menulis

Tidak tahu jln.nakbelajar.kerja seorang security.

  Byrnes (91.201.140.*) menulis

Olymp trade memang platform trading yg meyakinkan.    2

Olymp trade memang platform trading yg meyakinkan. Dulu gw download versi mobilenya di iphone 4 lawas gw sekedar iseng doang. Mana hapenya udah lola pula. N kerjanya memang seperti jarum jam, ngga beratin sistem sama sekali. Ada banyak fasilitas buat klien juga. Platform web yg nyaman, banyak perangkat trading, tim bantuan yg cekatan. Mereka ngejawab semua, bahkan pertanyaan konyol, cepet banget. Penarikan dana cuma butuh waktu sehari sesuai ketentuan, tapi kalo gw cuma butuh sejam. Kenapa susah banget ya cari info tetnang bonus? Kan bisa langsung diposting pake huruf gede2 di halaman utama.

  Philipp (179.61.131.*) menulis

Buat mereka yg mau mulai trading, olymp trade

Buat mereka yg mau mulai trading, Olymptrade itu platform yg benar2 cocok. Modal di sini kecil, cuma 10 dolar. Apalagi mrk tawarin banyak promosi dan deposit minim banget. Kamu bisa pake akun demo selama yg kamu mau supaya terbiasa sama antar mukanya n nyoba praktek juga. Ada banyak materi pelatihan n webminar. Semua kemudahan trading cuma dengan satu klik aja. Bahkan newbie ada peluang untuk profit di olymp kalo mereka trading dengan pertimbangan dan tenang, itu yg penting. Penarikan dana juga cepat. Proses verifikasi memang mengganggu, tapi ini gangguan yg ngga bisa dihindari n harus dijalani.

  Nicia (5.231.80.*) menulis

platform trading

Aku suka platform trading mereka karena kita bisa analisis aset di situ. Buka aja beberapa window, misalnya buat window pertama waktu pendek, trus di windw kedua waktu yg lebih panjang. Trus pasang dah indikatornya (beda orang pastinya punya indikator favorit sendiri), analisis pasarnya gimana trus tradinglah. Ada indikator namanya "market mood", nah itu kalo bisa jangan dipake. Bikin sell waktu 90% publik buy n bikin sebaliknya.

  hjmdkassim samat (60.50.141.*) menulis

crypto option    whatsat 0139300300

1, tuan berurusan dgn broker mana?
2,olytrend bagus atau tidak.
3.Jika ada untung berapa lama cleam di credit ke akaun kita.
4.berapa RM mula tuan berdagang.
5. indicator apa yang tuan guna dan macamana nak dapat.

  Habsah Othman (115.164.185.*) menulis

Cara bayaran

Macam mana cara nak buat bayaran dan cara nk kluarkan duitnya. Adakah melalui bank.

  MUHAMMAD HARIZ AMZAR BIN HARIONMI (123.136.107.*) menulis

-    -

Bagaimanakah untuk saya menjafi kaya dan pendapatan yang sangat banyak ? Kamu boleh ajarkan saya.

Semua komen (pada laman baru)
 
 
 

 Tambah komen baru!

Tanya sesuatu atau berkongsi pengalaman
Anda akan menerima arahan yang terperinci ke e-mel anda.