Bagaimana mendapatkan ethereum - Menjadi kaya dengan kaedah ini dan sekarang saya mendapat lebih dari 50,000 RM sebulan.
More information
Leman Naha
30.12. 2017 00:00  | 

Kemunculan Ethereum di Dunia Digital

Pada tahun 2009, dunia telah diperkenalkan dengan mata wang digital atau cryptocurrency. Mata wang maya ini pada mulanya disangkal dan ditolak nilainya oleh masyarakat atas talian. Namun begitu, setelah bertapak hampir setengah dekad dan dengan halusnya telah memikat hati banyak pihak.

Hasilnya, 8 tahun sejak diperkenalkan, mata wang digital kini menguasai transaksi atas talian. Walaupun masih tidak standing PayPal atau kad kredit dank ad debit, namun semakin hari, jumlah syarikat dan jumlah cawangan yang menyetujui dan menggunakan mata wang digital ini semakin meningkat.

Saban hari, apabila kita melayari sesuatu laman sesawang, pastinya terdapat beberapa iklan-iklan mengenai mata wang digital seperti BitCoin, LiteCoin, dan Ethereum. Malah jika kita melawat laman sesawang yang mempunyai transaksi penjualan dan pembelian, terdapat beberapa laman yang pastinya akan memberi pilihan untuk membuat transaksi pembayaran dengan menggunakan mata wang digital ini.

Sememangnya, perkembangan dunia digital membolehkan kita sebagai pengguna untuk menimba hasil positf dalam pelbagai aspek. Namun begitu, jika kita fikirkan dengan lebih terperinci, bagaimana kita boleh memperoleh cryptocurrency ini sekiranya ia tidak mempunyai jasad fizikal dan nilai yang tetap?

Bagaimana ingin mendapatkan Ethereum?

Pastinya Ethereum boleh didapati melalui pelagai cara. Antara cara-cara yang cukup digemari adalah pertama sekali dengan menggunakan pembelian atas talian. Pembelian Ethereum atau singkatan nilainya ETH, mampu dibeli pada laman sesawangnya dengan menggunakan duit asli. Laman yang paling digemari untuk membeli Ethereum ialah Coinbase atau Gdax.

Cara seterusnya juga adalah menggunakan pembelian, tetapi pembayaran menggunakan BitCoin atau cryptocurrency yang lain. Walaupun nilai mata wang kedua-dua ini digital, tetapi kedua-duanya boleh dijual beli.

Cara yang terakhir untuk memperoleh ETH ialah melalui ‘mining’ atau ‘penggalian’ dimana Teknik ini memerlukan beberapa program untuk komputer bagi membolehkan Ethereum untuk digali. Bagi kaedah penggalian juga, anda boleh mencuba membeli kontrak ‘mining’ dengan beberapa laman sesawang seperti Hashflare dan Genesis Mining.

Sekiranya, anda berminat untuk memperoleh Ethereum, maka anda bolehkah menggunakan kaedah-kaedah ini. Namun pencarian Ethereum tidak hanya terbatas kepada tiga kaedah ini, terdapat lagi banyak kaedah lain untuk memperoleh Ethereum, namun kami hanya menerangan 3 kaedah utama yang sering digunakan.

Mulakan sekarang - Hidup ini terlalu singkat untuk miskin. cryptocurrency,matawang digital,matawang,digital money,bitcoin,ethereum,token
Start now

Mendapat wang dalam tiga langkah mudah!

Kaedah saya tidak boleh digunakan di semua tempat. Kebanyakan bank dan pedagang tidak tahu tentang kaedah ini. Walaupun mereka mengetahuinya, mereka tidak akan memberitahu kepada orang kebanyakan dalam apa jua situasi. Disebabkan itu penting untuk memilih broker berlesen yang dipercayai dan membenarkan anda untuk mengaut keuntungan. Di sini adalah dua broker kegemaran saya. Daftar pada salah satu daripadanya - atau kedua-duanya sekali. Kedua mereka menawarkan khidmat nasihat, tutorial video dan penasihat perseorangan - secara percuma.

Cuba strategi menggunakan versi demo:

  Make Money Robot

Robot asas yang membolehkan anda untuk berdagang opsyen binari secara automatik walaupun anda orang baru
Tip pantas: Saya syorkan untuk berdagang pasangan mata wang, contohnya EUR/USD atau CNY/USD.
Deposit minima: $200
 

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
Broker moden dengan deposit minimum yang rendah
Tip pantas: Broker ini membenarkan dagangan tanpa henti termasuk pada hujung minggu dengan dagangan bermula dari serendah $1
Deposit minima: $10
 
 


  Zaini S. (2001:e68:5447:3c0a:c4b5:625b:d56) menulis

FB atau Whatsapp Grup Utk Olymp Trade

Ada tak siapa2 tahu grup FB atau wassap yang bagus utk kita discuss pasal trading dan juga broker Olymptrade ni ?

  Ninaossen (2402:1980:183:2c86:8cfb:c644:32c) menulis

Bagaimana erk?    Oleh sy sendiri

Bagaimana erk awk blh jadi kaya dn tanpa modal sy masih x fhm n sy juga mahu jafi kaya...tapi semua perkara sy nak buat semua memerlukan modal...dari dulu sampai skrg x berjaya2

  dafisdra qaliff (183.171.116.*) menulis

dapatkan wang dalam masa 24 jam    tiada

saya mohon pihak tuan kongsikn dengansaya tentang cara mendapatkan qang dlam masa 24 jam. saya berminat untuk mengetahui nya.

  muaz abdullah (115.164.52.*) menulis

Tidak tahu jln.nakbelajar.kerja seorang security.

  Byrnes (91.201.140.*) menulis

Olymp trade memang platform trading yg meyakinkan.    2

Olymp trade memang platform trading yg meyakinkan. Dulu gw download versi mobilenya di iphone 4 lawas gw sekedar iseng doang. Mana hapenya udah lola pula. N kerjanya memang seperti jarum jam, ngga beratin sistem sama sekali. Ada banyak fasilitas buat klien juga. Platform web yg nyaman, banyak perangkat trading, tim bantuan yg cekatan. Mereka ngejawab semua, bahkan pertanyaan konyol, cepet banget. Penarikan dana cuma butuh waktu sehari sesuai ketentuan, tapi kalo gw cuma butuh sejam. Kenapa susah banget ya cari info tetnang bonus? Kan bisa langsung diposting pake huruf gede2 di halaman utama.

  Philipp (179.61.131.*) menulis

Buat mereka yg mau mulai trading, olymp trade

Buat mereka yg mau mulai trading, Olymptrade itu platform yg benar2 cocok. Modal di sini kecil, cuma 10 dolar. Apalagi mrk tawarin banyak promosi dan deposit minim banget. Kamu bisa pake akun demo selama yg kamu mau supaya terbiasa sama antar mukanya n nyoba praktek juga. Ada banyak materi pelatihan n webminar. Semua kemudahan trading cuma dengan satu klik aja. Bahkan newbie ada peluang untuk profit di olymp kalo mereka trading dengan pertimbangan dan tenang, itu yg penting. Penarikan dana juga cepat. Proses verifikasi memang mengganggu, tapi ini gangguan yg ngga bisa dihindari n harus dijalani.

  Nicia (5.231.80.*) menulis

platform trading

Aku suka platform trading mereka karena kita bisa analisis aset di situ. Buka aja beberapa window, misalnya buat window pertama waktu pendek, trus di windw kedua waktu yg lebih panjang. Trus pasang dah indikatornya (beda orang pastinya punya indikator favorit sendiri), analisis pasarnya gimana trus tradinglah. Ada indikator namanya "market mood", nah itu kalo bisa jangan dipake. Bikin sell waktu 90% publik buy n bikin sebaliknya.

  hjmdkassim samat (60.50.141.*) menulis

crypto option    whatsat 0139300300

1, tuan berurusan dgn broker mana?
2,olytrend bagus atau tidak.
3.Jika ada untung berapa lama cleam di credit ke akaun kita.
4.berapa RM mula tuan berdagang.
5. indicator apa yang tuan guna dan macamana nak dapat.

  Habsah Othman (115.164.185.*) menulis

Cara bayaran

Macam mana cara nak buat bayaran dan cara nk kluarkan duitnya. Adakah melalui bank.

  MUHAMMAD HARIZ AMZAR BIN HARIONMI (123.136.107.*) menulis

-    -

Bagaimanakah untuk saya menjafi kaya dan pendapatan yang sangat banyak ? Kamu boleh ajarkan saya.

Semua komen (pada laman baru)
 
 
 

 Tambah komen baru!

Tanya sesuatu atau berkongsi pengalaman
Anda akan menerima arahan yang terperinci ke e-mel anda.