Bagaimana cara membelanjakan mata wang digital - Menjadi kaya dengan kaedah ini dan sekarang saya mendapat lebih dari 50,000 RM sebulan.
More information
Leman Naha
30.12. 2017 00:00  | 

Penggunaan Ethereum

Peningkatan harga nilai mata wang digital seperti Ethereum pada saban hari kini menggemparkan dunia. Namun begitu, ramai yang masih meragukan platform ini, dan masih memilih untk menggunakan BitCoin. Pastinya, idea untuk menggunakan Ethereum agak merunsingkan, tetapi ia dikatakan sangat berbaloi.

Sememangnya, Ethereum tidaklah terlajak laris seperti BitCoin sekarang, namun kepada sesiapa yang memiliki komputer atau telefon pintar, pastinya boleh mencuba platform ini dengan menggunakan Ether.

Dompet Digital Ethereum

Seperti duit juga, kita perlu menyimpannya di dalam dompet atau tempat saku. Namun disebabkan mata wang Ether hanyalah maya semata-mata, maka tempat penyimpanan juga perlulah di tempat maya iaitu Dompet Ethereum.

Namun begitu keburukannya dompet-dompet maya ini ialah, sekiranya anda kehilangan kata laluan anda, maka segala Ether yang telah anda kumpul dan telah anda simpan, akan lenyap selamanya.

Maka dengan itu, terdapat pelbagai variasi dompet yang boleh digunakan bagi menyimpan cryptocurrency ini. Anda bolehlah menggunakan dompet desktop komputer anda, dompet atas laman sesawang, dompet hardware, dan dompet kertas.

Dompet Komputer

Dompet komputer yang berjalan atas PC anda merupakan salah satu dompet terkenal. Ianya boleh digunakan dengan memuat turun klien Ethereum iaitu salinan segala blokchain Ethereum. Terdapat beberapa Ethereum klien yang tertulis dalam Bahasa programming yang berbeza, dan dengan perdagangan yang berbeza.

Proses ini akan mengambil beberapa hari untuk diproses dan akan mampu mengembangkan pertumbuhan Ethereum anda. Dompet pula perlu sentiasa diselaraskan dengan transaksi terkini dalam blockchain.

Dompet Telefon

Klien telefon menggunakan lebih sedikit data untuk memuat turunnya dan untuk menyambungkannya pada talian dan membuat bayaran. Oleh itu penggunaan itu sesuai untuk telefon bimbit anda. Ianya lebih selamat dan lebih sukar untuk digodam dan dicuri. Oleh itu, dompet ini dicadangkan untuk menyimpan jumlah ether yang banyak.

Namun begitu ianya lebih sukar untuk digunakan berbanding dompet-dompet yang lain.

Dompet Hardware

Dompet ini sangat kecil dan hanya bersaiz seperti jari. Malah ianya dikatakan merupakan dompet yang terbaik antara semua kerana spesifikasinya yang selamat, dan boleh digunakan tanpa menggunakan internet.

Dmpet Kertas

Salah satu lagi penyimpanan seperti hardware tetapi ianya berada di atas kertas dan dikuncikan dalam tempat selamat seperti kotak deposit.

Membelanjakan Ether

Sememangnya Ethereum dan cryptocurrency yang lain mempunyai system yang agak mengelirukan. Sama seperti nombor pada kad kredit anda, cryptocurrency juga akan menjana nombor pengenalan bagi tabungan anda.

Dalam system ini, dua komponen utama untuk pengenalan ialah, kunci awam, dank unci peribadi yang selalunya terdiri daripada jaringan nombor dan huruf.

Untu membelanjakan Ether anda perlu menandatanganni tabungan anda menggunakan kunci peribadi anda yang bertidak sebagai kata laluan. Ianya sama dengan pin yang kita gunakan semasa mengambil duit dari ATM.

Mulakan sekarang - Hidup ini terlalu singkat untuk miskin. cryptocurrency,matawang digital,matawang,digital money,bitcoin,ethereum,token
Start now

Mendapat wang dalam tiga langkah mudah!

Kaedah saya tidak boleh digunakan di semua tempat. Kebanyakan bank dan pedagang tidak tahu tentang kaedah ini. Walaupun mereka mengetahuinya, mereka tidak akan memberitahu kepada orang kebanyakan dalam apa jua situasi. Disebabkan itu penting untuk memilih broker berlesen yang dipercayai dan membenarkan anda untuk mengaut keuntungan. Di sini adalah dua broker kegemaran saya. Daftar pada salah satu daripadanya - atau kedua-duanya sekali. Kedua mereka menawarkan khidmat nasihat, tutorial video dan penasihat perseorangan - secara percuma.

Cuba strategi menggunakan versi demo:

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
Broker moden dengan deposit minimum yang rendah
Tip pantas: Broker ini membenarkan dagangan tanpa henti termasuk pada hujung minggu dengan dagangan bermula dari serendah $1
Deposit minima: $10
 

  Make Money Robot

Robot asas yang membolehkan anda untuk berdagang opsyen binari secara automatik walaupun anda orang baru
Tip pantas: Saya syorkan untuk berdagang pasangan mata wang, contohnya EUR/USD atau CNY/USD.
Deposit minima: $200
 
 


  Zaini S. (2001:e68:5447:3c0a:c4b5:625b:d56) menulis

FB atau Whatsapp Grup Utk Olymp Trade

Ada tak siapa2 tahu grup FB atau wassap yang bagus utk kita discuss pasal trading dan juga broker Olymptrade ni ?

  Ninaossen (2402:1980:183:2c86:8cfb:c644:32c) menulis

Bagaimana erk?    Oleh sy sendiri

Bagaimana erk awk blh jadi kaya dn tanpa modal sy masih x fhm n sy juga mahu jafi kaya...tapi semua perkara sy nak buat semua memerlukan modal...dari dulu sampai skrg x berjaya2

  dafisdra qaliff (183.171.116.*) menulis

dapatkan wang dalam masa 24 jam    tiada

saya mohon pihak tuan kongsikn dengansaya tentang cara mendapatkan qang dlam masa 24 jam. saya berminat untuk mengetahui nya.

  muaz abdullah (115.164.52.*) menulis

Tidak tahu jln.nakbelajar.kerja seorang security.

  Byrnes (91.201.140.*) menulis

Olymp trade memang platform trading yg meyakinkan.    2

Olymp trade memang platform trading yg meyakinkan. Dulu gw download versi mobilenya di iphone 4 lawas gw sekedar iseng doang. Mana hapenya udah lola pula. N kerjanya memang seperti jarum jam, ngga beratin sistem sama sekali. Ada banyak fasilitas buat klien juga. Platform web yg nyaman, banyak perangkat trading, tim bantuan yg cekatan. Mereka ngejawab semua, bahkan pertanyaan konyol, cepet banget. Penarikan dana cuma butuh waktu sehari sesuai ketentuan, tapi kalo gw cuma butuh sejam. Kenapa susah banget ya cari info tetnang bonus? Kan bisa langsung diposting pake huruf gede2 di halaman utama.

  Philipp (179.61.131.*) menulis

Buat mereka yg mau mulai trading, olymp trade

Buat mereka yg mau mulai trading, Olymptrade itu platform yg benar2 cocok. Modal di sini kecil, cuma 10 dolar. Apalagi mrk tawarin banyak promosi dan deposit minim banget. Kamu bisa pake akun demo selama yg kamu mau supaya terbiasa sama antar mukanya n nyoba praktek juga. Ada banyak materi pelatihan n webminar. Semua kemudahan trading cuma dengan satu klik aja. Bahkan newbie ada peluang untuk profit di olymp kalo mereka trading dengan pertimbangan dan tenang, itu yg penting. Penarikan dana juga cepat. Proses verifikasi memang mengganggu, tapi ini gangguan yg ngga bisa dihindari n harus dijalani.

  Nicia (5.231.80.*) menulis

platform trading

Aku suka platform trading mereka karena kita bisa analisis aset di situ. Buka aja beberapa window, misalnya buat window pertama waktu pendek, trus di windw kedua waktu yg lebih panjang. Trus pasang dah indikatornya (beda orang pastinya punya indikator favorit sendiri), analisis pasarnya gimana trus tradinglah. Ada indikator namanya "market mood", nah itu kalo bisa jangan dipake. Bikin sell waktu 90% publik buy n bikin sebaliknya.

  hjmdkassim samat (60.50.141.*) menulis

crypto option    whatsat 0139300300

1, tuan berurusan dgn broker mana?
2,olytrend bagus atau tidak.
3.Jika ada untung berapa lama cleam di credit ke akaun kita.
4.berapa RM mula tuan berdagang.
5. indicator apa yang tuan guna dan macamana nak dapat.

  Habsah Othman (115.164.185.*) menulis

Cara bayaran

Macam mana cara nak buat bayaran dan cara nk kluarkan duitnya. Adakah melalui bank.

  MUHAMMAD HARIZ AMZAR BIN HARIONMI (123.136.107.*) menulis

-    -

Bagaimanakah untuk saya menjafi kaya dan pendapatan yang sangat banyak ? Kamu boleh ajarkan saya.

Semua komen (pada laman baru)
 
 
 

 Tambah komen baru!

Tanya sesuatu atau berkongsi pengalaman
Anda akan menerima arahan yang terperinci ke e-mel anda.