Atm bitcoin di sekeliling anda terutamanya di nyc - Menjadi kaya dengan kaedah ini dan sekarang saya mendapat lebih dari 50,000 RM sebulan.
More information
Leman Naha
05.11. 2017 20:43  | 

Jika anda membuat pelaburan masa hadapan dan anda menggunakan pangkalan matawang maya, itu bermakna anda sedang mengambil sepenuh kesempatan ke atas kemudahan dan kepantasan menerima, menghantar dan memindahkan matawang bitcoin secara dalam talian melalui blockchain.

Dan jika anda mempunyai kerisauan yang munasabah (seperti kebiasaan orang lain) dengan melindungi kerahsiaan status kewangan anda, matawang maya seperti bitcoin adalah salah satu cara yang paling sesuai untuk menjauhkan agensi kewangan persekutuan daripada mengintip hasil pendapatan anda dan bisnes pelaburan persendirian anda. Sama ada anda membeli, menjual, berdagang atau memindahkan secara dalam talian, bitcoin ialah matawang digital utama masa hadapan. Namun begitu, terdapat beberapa rintangan kecil yang dihadapi oleh pelabur bitcoin iaitu persoalan seperti-

Adakah terdapat kaedah lain yang menyenangkan untuk mengakses akaun bitcoin saya secara fizikal (dan juga secara maya)? Jawapannya adalah YA!

Bergantung kepada dompet apa yang anda miliki atau hubungkan ke akaun anda, terdapat banyak ATM bitcoin yang kini digunakan di serata dunia untuk membantu pelabur-pelabur melengkapkan transaksi bitcoin mereka di laman-laman fizikal. Seperti newbies bitcoin, baru-baru ini kami telah memilih Coinbase sebagai dompet pilihan kami (walaupun terdapat banyak pilihan lain), dan menghubungkan akaun Coinbase pada bank tradisional sedia ada kami. Kemudian, kami telah mencari ATM bitcoin di mana kami akan menukarkan ia kepada wang tunai atau mendepositkan wang melalui ATM tersebut pada bila-bila masa apabila akses fizikal pada pelaburan bitcoin diperlukan.

Ini apa yang kami jumpa di NYC.

Bawa Staten Island Ferry ke ATM Bitcoin anda

Sejak sekian lama, penduduk Brooklyn mencari satu tempat terdekat dan paling sesuai untuk merebut peluang pelaburan bitcoin, kami tidak perlu mencari tempat lain selain pusat transit paling popular di seluruh bandar iaitu Whitehall Station di mana berpuluh ribu pengguna laluan Staten Island melalui bandar ini sehari-hari dalam perjalanan pergi dan pulang dari Manhattan serta puluhan ribu pelancong berkumpul untuk menjelajah NYC.

Apa yang kami lakukan hanyalah naik kereta api yang bertanda “R“ dan tiba di sana 20 minit kemudian.

Stesen Whitehall/Staten Island Ferry

Cabaran seterusnya adalah menjejaki ATM bitcoin dan ia bukanlah satu cabaran yang sukar! Walaupun tempat ini adalah salah satu pusat transit paling sibuk, terletak di tempat yang popular dan padat dengan pelancong dan tempat-tempat menarik, kami tidak mempunyai sebarang masalah untuk mencari ATM Bitcoin. Dan kami mendapati cara pemprosesan mesin kami adalah sangat ringkas dan mudah serta mesra pengguna.

Oleh itu, sekiranya anda telah sampai ke sini, anda sudah satu langkah mendekati wang bitcoin. Dengan ATM Bitcoin yang boleh diakses menggunakan kad ATM biasa (yang dihubungkan ke akaun bank tradisional anda), kami membuat keputusan untuk “menebus” bitcoin kami dengan hanya menggunakan telefon pintar kami. Cuma ikuti arahan mudah yang anda akan terima di skrin sentuh ATM tersebut.

Bagaimana ia berfungsi:

Langkah 1

Bergantung kepada jenis transaksi anda, fungsi skrin sentuh akan mempunyai 3 pilihan asas iaitu Beli, Keluarkan, atau Tebus. Kami berada di situ untuk “menebus“ daripada dompet Coinbase kami, jadinya kami memilih pilihan “Tebus“. Apabila anda membuat pemilihan transaksi anda, skrin seterusnya yang anda akan lihat adalah “Pengesahan Identiti“.

Langkah 2

Apabila selesaikan memasukkan nombor telefon yang dihubungkan dengan dompet anda (dan akaun anda), anda akan disahkan dengan serta merta dan boleh mengakses dompet bitcoin anda dengan memasukkan kod SMS yang dihantar ke telefon anda.

Langkah 3

Setelah anda memasukkan kod SMS anda, anda akan menerima “kod penebusan tunai“ melalui SMS. Masukkan kod tersebut dan inilah masanya untuk mendapatkan bitcoin anda! Isu kerahsiaan menghalang kami daripada berkongsi maklumat-maklumat sensitif melalui gambar tetapi kami dapat “menebusnya“ di ATM ini.

Isu Bitcoin yang Mungkin Anda Akan Hadapi

Beberapa amaran harus diberikan apabila berbicara mengenai ketelusan ATM Bitcoin. Hal ini kerana bitcoin adalah satu sistem matawang maya yang menggunakan rangkaian tidak berpusat untuk menjejaki transaksi. Jika anda mengharapkan lapisan akses, kemudahan, dan wang tunai segera sama seperti wang biasa, anda mungkin akan hampa.

Beberapa perubahan penting di Amerika Syarikat adalah:

  • ATM Bitcoin Adalah untuk Warga Urban Amerika Syarikat Sahaja - Walaupun di NYC yang dikatakan sebagai bandar kosmopolitan Amerika Syarikat, anda perlu melakukan carian dalam talian untuk mencari ATM bitcoin yang jaraknya hanyalah beberapa langkah sahaja. Jika anda tinggal di luar pusat-pusat bandar utama di Amerika, anda perlu melakukan carian dan mengembara untuk menjejakinya. Dan sekiranya anda tinggal di mana-mana bandar utama, anda tidak akan berdepan dengan terlampau banyak masalah mencari ATM bitcoin (terdapat 3 ATM bitcoin yang hampir dengan lokasi kami).
  • Telefon Anda Adalah Rakan Baik Bitcoin Anda - Satu berita baik adalah telefon anda akan menjadi sahabat yang paling bagus, mudah dan menjadi penghubung terus pada nilai bitcoin anda dan ia juga akan berfungsi dengan baik sekali
  • Wang Tunai Segera Tidak Selalunya Tersedia - Ini adalah sedikit kekurangan dalam prospek pelabur-pelabur bitcoin. Realitinya adalah tidak semua ATM bitcoin akan mempunyai kemudahan dan pilihan wang tunai segera pada setiap masa. Oleh itu, jika anda mencari peluang untuk mendapatkan wang tunai yang banyak pada pukul 3 pagi selepas puas berparti.. ATM bitcoin mungkin atau tidak dapat menjadi penyelamat anda. Dan anda memang tidak sepatutnya bergantung pada dompet maya anda untuk wang tunai segera.
  • Transaksi Skrin Sentuh Mengambil Masa Satu Minit - Jika anda mengambil berat mengenai keselamatan peribadi (siapa tidak, bukan?), sila fahami bahawa dalam menggunakan skrin sentuh yang berfungsi, mudah dan agak cepat, ia akan mengambil masa yang agak lama untuk melengkapkan mana-mana transaksi berbanding dengan kelajuan kilat yang anda sudah terbiasa dengan ATM tradisional. Transaksi kami seperti contoh, ia agak lancar untuk kali pertama dan mengambil masa selama 3 minit untuk siap.
  • Talian Bantuan/Sokongan 805 Tidak Akan Membantu - Jika anda menghadapi sebarang masalah dengan transaksi ATM anda, menghubungi nombor “Bantuan” hanya akan menendang anda kepada mesej automasi/menu yang tidak akan memberikan pertolongan atau bantuan untuk menyelesaikan masalah anda. Oleh itu, hiraukan saja. Infrastruktur Bitcoin masih lagi dalam “pembinaan“, jadi berikan peluang untuk beberapa kesilapan dalam beberapa servis.

Adakah ATM Bitcoin Sesuai untuk Anda?

Ia amat bergantung kepada keperluan transaksi anda dalam bentuk kemudahan yang ditawarkan. Oleh kerana hampir semua pelabur-pelabur serius cenderung untuk berurusan dan menguruskan akaun mereka secara terus daripada komputer persendirian mereka di rumah, komputer riba atau gajet mudah alih, ATM bitcoin sebenar (bukan maya) mungkin atau mungkin bukan satu servis yang anda terikat untuk memudahkan pengurusan pelaburan-pelaburan anda.

Jika anda memerlukan kemudahan kecairan (wang tunai segera) secara keseluruhan seperti memperoleh daripada mesin ATM tradisional, ATM bitcoin mungkin tidak menepati jangkaan anda atau apa yang anda perlukan.

Namun jika anda sudah bersedia untuk sedikit pengembaraan dan mencari alternatif terus dalam mengakses matawang maya anda, anda bolehlah memerhatikan ATM bitcoin di tempat anda dan mencubanya. Percubaan kami adalah percubaan yang berjaya!

Mulakan sekarang - Hidup ini terlalu singkat untuk miskin. matawang kripto, matawang bitcoin, ATM bitcoin, wang tunai segera, cara-cara menggunakan ATM bitcoin
Start now

Mendapat wang dalam tiga langkah mudah!

Kaedah saya tidak boleh digunakan di semua tempat. Kebanyakan bank dan pedagang tidak tahu tentang kaedah ini. Walaupun mereka mengetahuinya, mereka tidak akan memberitahu kepada orang kebanyakan dalam apa jua situasi. Disebabkan itu penting untuk memilih broker berlesen yang dipercayai dan membenarkan anda untuk mengaut keuntungan. Di sini adalah dua broker kegemaran saya. Daftar pada salah satu daripadanya - atau kedua-duanya sekali. Kedua mereka menawarkan khidmat nasihat, tutorial video dan penasihat perseorangan - secara percuma.

Cuba strategi menggunakan versi demo:

  Make Money Robot

Robot asas yang membolehkan anda untuk berdagang opsyen binari secara automatik walaupun anda orang baru
Tip pantas: Saya syorkan untuk berdagang pasangan mata wang, contohnya EUR/USD atau CNY/USD.
Deposit minima: $200
 

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
Broker moden dengan deposit minimum yang rendah
Tip pantas: Broker ini membenarkan dagangan tanpa henti termasuk pada hujung minggu dengan dagangan bermula dari serendah $1
Deposit minima: $10
 
 


  Zaini S. (2001:e68:5447:3c0a:c4b5:625b:d56) menulis

FB atau Whatsapp Grup Utk Olymp Trade

Ada tak siapa2 tahu grup FB atau wassap yang bagus utk kita discuss pasal trading dan juga broker Olymptrade ni ?

  Ninaossen (2402:1980:183:2c86:8cfb:c644:32c) menulis

Bagaimana erk?    Oleh sy sendiri

Bagaimana erk awk blh jadi kaya dn tanpa modal sy masih x fhm n sy juga mahu jafi kaya...tapi semua perkara sy nak buat semua memerlukan modal...dari dulu sampai skrg x berjaya2

  dafisdra qaliff (183.171.116.*) menulis

dapatkan wang dalam masa 24 jam    tiada

saya mohon pihak tuan kongsikn dengansaya tentang cara mendapatkan qang dlam masa 24 jam. saya berminat untuk mengetahui nya.

  muaz abdullah (115.164.52.*) menulis

Tidak tahu jln.nakbelajar.kerja seorang security.

  Byrnes (91.201.140.*) menulis

Olymp trade memang platform trading yg meyakinkan.    2

Olymp trade memang platform trading yg meyakinkan. Dulu gw download versi mobilenya di iphone 4 lawas gw sekedar iseng doang. Mana hapenya udah lola pula. N kerjanya memang seperti jarum jam, ngga beratin sistem sama sekali. Ada banyak fasilitas buat klien juga. Platform web yg nyaman, banyak perangkat trading, tim bantuan yg cekatan. Mereka ngejawab semua, bahkan pertanyaan konyol, cepet banget. Penarikan dana cuma butuh waktu sehari sesuai ketentuan, tapi kalo gw cuma butuh sejam. Kenapa susah banget ya cari info tetnang bonus? Kan bisa langsung diposting pake huruf gede2 di halaman utama.

  Philipp (179.61.131.*) menulis

Buat mereka yg mau mulai trading, olymp trade

Buat mereka yg mau mulai trading, Olymptrade itu platform yg benar2 cocok. Modal di sini kecil, cuma 10 dolar. Apalagi mrk tawarin banyak promosi dan deposit minim banget. Kamu bisa pake akun demo selama yg kamu mau supaya terbiasa sama antar mukanya n nyoba praktek juga. Ada banyak materi pelatihan n webminar. Semua kemudahan trading cuma dengan satu klik aja. Bahkan newbie ada peluang untuk profit di olymp kalo mereka trading dengan pertimbangan dan tenang, itu yg penting. Penarikan dana juga cepat. Proses verifikasi memang mengganggu, tapi ini gangguan yg ngga bisa dihindari n harus dijalani.

  Nicia (5.231.80.*) menulis

platform trading

Aku suka platform trading mereka karena kita bisa analisis aset di situ. Buka aja beberapa window, misalnya buat window pertama waktu pendek, trus di windw kedua waktu yg lebih panjang. Trus pasang dah indikatornya (beda orang pastinya punya indikator favorit sendiri), analisis pasarnya gimana trus tradinglah. Ada indikator namanya "market mood", nah itu kalo bisa jangan dipake. Bikin sell waktu 90% publik buy n bikin sebaliknya.

  hjmdkassim samat (60.50.141.*) menulis

crypto option    whatsat 0139300300

1, tuan berurusan dgn broker mana?
2,olytrend bagus atau tidak.
3.Jika ada untung berapa lama cleam di credit ke akaun kita.
4.berapa RM mula tuan berdagang.
5. indicator apa yang tuan guna dan macamana nak dapat.

  Habsah Othman (115.164.185.*) menulis

Cara bayaran

Macam mana cara nak buat bayaran dan cara nk kluarkan duitnya. Adakah melalui bank.

  MUHAMMAD HARIZ AMZAR BIN HARIONMI (123.136.107.*) menulis

-    -

Bagaimanakah untuk saya menjafi kaya dan pendapatan yang sangat banyak ? Kamu boleh ajarkan saya.

Semua komen (pada laman baru)
 
 
 

 Tambah komen baru!

Tanya sesuatu atau berkongsi pengalaman
Anda akan menerima arahan yang terperinci ke e-mel anda.