Apa yang akan berlaku pada pasaran matawang kripto pada tahun 2018 - Menjadi kaya dengan kaedah ini dan sekarang saya mendapat lebih dari 50,000 RM sebulan.
More information
Leman Naha
14.01. 2018 21:36  | 

Tidak dapat dinafikan lagi bahawa 2017 adalah tahun yang paling menarik bagi matawang kripto. Berjuta pelabur dari seluruh dunia mendapati diri mereka berhadapan dengan matawang kripto dan berusaha untuk memahami bitcoin, teknologi blockchain dan matawang kripto lain yang terdapat dalam pasaran ini.

Protokol Ethereum telah memainkan peranan yang sangat penting dalam pertumbuhan industri ini. Ini kerana ia bertanggungjawab untuk membolehkan penciptaan token-token baharu melalui protokol yang boleh diprogram, memberikan nafas baru kepada model ICO dan menjadi satu bentuk untuk menyalurkan pengutipan dana daripada pelabur-pelabur seluruh dunia.

Tahun 2018 adalah tahun yang amat dinantikan tetapi apakah sohor kini pasaran pada masa akan datang dan bagaimana pula dengan reaksi institusi mengenai perkara ini?

Pertama sekali, Bitcoin akan tetap menggungguli carta matawang kripto tetapi dominasi pasarannya akan sedikit berkurang dek kerana pertambahan secara konsisten matawang kripto baharu dalam pasaran, dan ini menimbulkan minat para pelabur untuk melabur dengan lebih banyak.

Mengenai undang-undang pasaran, boleh dikatakan yang penguatkuasaan akan menjadi lebih ketat dan bagi mereka yang ingin menyembunyikan hasil modal mereka menggunakan matawang kripto dan mengelak daripada cukai hasil akan berubah fikiran pelaburan ini. Hal ini kerana, bitcoin dan matawang kripto adalah satu program yang dikenakan cukai dan perhatian pihak berkuasa terhadap perkara ini pasti akan meningkat.

Selain itu, spekulasi mengenai “bubble“ atau buih matawang kripto akan terus diperkatakan pada tahun 2018 juga.

Bagi kami, setiap inovasi teknologi baru yang besar pasti akan mempunyai komponen spekulasi mereka sendiri dan melalui penciptaan kekayaan yang baru ini, kita akan dapat lihat idea menarik yang terbaik yang diutarakan akan mula dilaksanakan.

Tidak mustahil sepanjang 2018 ini akan ada beberapa projek bernilai besar daripada sudut permodalan pasaran hari ini akan lenyap dan digantikan dengan projek lain.

Kami tidak pasti secara tepat bagaimana ia akan berlaku, tiada siapa boleh tetapi apa yang kami tahu teknologi blockchain telah menunjukkan potensi yang besar iaitu transformasi untuk pelbagai kegunaan, dan penggunaan teknologi pasti akan lebih berkembang dan bertambah dari tahun ke tahun.

Institusi kewangan dan bank masih kelihatan jauh untuk berlabur dalam matawang kripto. Seperti contoh, Bitcoin atau Ethereum, mereka telah mula memerhati dan mengkaji industri ini dan kemudiannya memperkenalkan penggunakan teknologi blockchain dalam perkhidmatan mereka.

Berkenaan jumlah permodalan pasaran bagi matawang kripto, kami tidak pasti berapa jumlah yang akan dicapai pada tahun ini. Sebahagian orang mengatakan ia akan melebihi 2 bilion dollar pada akhir tahun 2018 manakala sebahagian lagi menganggarkan lebih 10 bilion dollar.

Ia adalah sangat menarik untuk cuba meneka bagaimana prestasi sohor kini pasaran pada masa akan datang, tetapi pastinya menjadi sebahagian daripada 2018 apabila ia berlaku adalah lebih memuaskan.

Mulakan sekarang - Hidup ini terlalu singkat untuk miskin. matawang kripto, bitcoin, ethereum, ico, protokol ethereum
Start now

Mendapat wang dalam tiga langkah mudah!

Kaedah saya tidak boleh digunakan di semua tempat. Kebanyakan bank dan pedagang tidak tahu tentang kaedah ini. Walaupun mereka mengetahuinya, mereka tidak akan memberitahu kepada orang kebanyakan dalam apa jua situasi. Disebabkan itu penting untuk memilih broker berlesen yang dipercayai dan membenarkan anda untuk mengaut keuntungan. Di sini adalah dua broker kegemaran saya. Daftar pada salah satu daripadanya - atau kedua-duanya sekali. Kedua mereka menawarkan khidmat nasihat, tutorial video dan penasihat perseorangan - secara percuma.

Cuba strategi menggunakan versi demo:

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
Broker moden dengan deposit minimum yang rendah
Tip pantas: Broker ini membenarkan dagangan tanpa henti termasuk pada hujung minggu dengan dagangan bermula dari serendah $1
Deposit minima: $10
 

  Make Money Robot

Robot asas yang membolehkan anda untuk berdagang opsyen binari secara automatik walaupun anda orang baru
Tip pantas: Saya syorkan untuk berdagang pasangan mata wang, contohnya EUR/USD atau CNY/USD.
Deposit minima: $200
 
 


  Zaini S. (2001:e68:5447:3c0a:c4b5:625b:d56) menulis

FB atau Whatsapp Grup Utk Olymp Trade

Ada tak siapa2 tahu grup FB atau wassap yang bagus utk kita discuss pasal trading dan juga broker Olymptrade ni ?

  Ninaossen (2402:1980:183:2c86:8cfb:c644:32c) menulis

Bagaimana erk?    Oleh sy sendiri

Bagaimana erk awk blh jadi kaya dn tanpa modal sy masih x fhm n sy juga mahu jafi kaya...tapi semua perkara sy nak buat semua memerlukan modal...dari dulu sampai skrg x berjaya2

  dafisdra qaliff (183.171.116.*) menulis

dapatkan wang dalam masa 24 jam    tiada

saya mohon pihak tuan kongsikn dengansaya tentang cara mendapatkan qang dlam masa 24 jam. saya berminat untuk mengetahui nya.

  muaz abdullah (115.164.52.*) menulis

Tidak tahu jln.nakbelajar.kerja seorang security.

  Byrnes (91.201.140.*) menulis

Olymp trade memang platform trading yg meyakinkan.    2

Olymp trade memang platform trading yg meyakinkan. Dulu gw download versi mobilenya di iphone 4 lawas gw sekedar iseng doang. Mana hapenya udah lola pula. N kerjanya memang seperti jarum jam, ngga beratin sistem sama sekali. Ada banyak fasilitas buat klien juga. Platform web yg nyaman, banyak perangkat trading, tim bantuan yg cekatan. Mereka ngejawab semua, bahkan pertanyaan konyol, cepet banget. Penarikan dana cuma butuh waktu sehari sesuai ketentuan, tapi kalo gw cuma butuh sejam. Kenapa susah banget ya cari info tetnang bonus? Kan bisa langsung diposting pake huruf gede2 di halaman utama.

  Philipp (179.61.131.*) menulis

Buat mereka yg mau mulai trading, olymp trade

Buat mereka yg mau mulai trading, Olymptrade itu platform yg benar2 cocok. Modal di sini kecil, cuma 10 dolar. Apalagi mrk tawarin banyak promosi dan deposit minim banget. Kamu bisa pake akun demo selama yg kamu mau supaya terbiasa sama antar mukanya n nyoba praktek juga. Ada banyak materi pelatihan n webminar. Semua kemudahan trading cuma dengan satu klik aja. Bahkan newbie ada peluang untuk profit di olymp kalo mereka trading dengan pertimbangan dan tenang, itu yg penting. Penarikan dana juga cepat. Proses verifikasi memang mengganggu, tapi ini gangguan yg ngga bisa dihindari n harus dijalani.

  Nicia (5.231.80.*) menulis

platform trading

Aku suka platform trading mereka karena kita bisa analisis aset di situ. Buka aja beberapa window, misalnya buat window pertama waktu pendek, trus di windw kedua waktu yg lebih panjang. Trus pasang dah indikatornya (beda orang pastinya punya indikator favorit sendiri), analisis pasarnya gimana trus tradinglah. Ada indikator namanya "market mood", nah itu kalo bisa jangan dipake. Bikin sell waktu 90% publik buy n bikin sebaliknya.

  hjmdkassim samat (60.50.141.*) menulis

crypto option    whatsat 0139300300

1, tuan berurusan dgn broker mana?
2,olytrend bagus atau tidak.
3.Jika ada untung berapa lama cleam di credit ke akaun kita.
4.berapa RM mula tuan berdagang.
5. indicator apa yang tuan guna dan macamana nak dapat.

  Habsah Othman (115.164.185.*) menulis

Cara bayaran

Macam mana cara nak buat bayaran dan cara nk kluarkan duitnya. Adakah melalui bank.

  MUHAMMAD HARIZ AMZAR BIN HARIONMI (123.136.107.*) menulis

-    -

Bagaimanakah untuk saya menjafi kaya dan pendapatan yang sangat banyak ? Kamu boleh ajarkan saya.

Semua komen (pada laman baru)
 
 
 

 Tambah komen baru!

Tanya sesuatu atau berkongsi pengalaman
Anda akan menerima arahan yang terperinci ke e-mel anda.