Apa khabar ripple - Menjadi kaya dengan kaedah ini dan sekarang saya mendapat lebih dari 50,000 RM sebulan.
More information
Leman Naha
26.10. 2018 00:00  | 

Menjelang tahun 2018 ini, pastinya banyak berita yang didengari mengenai cryptocurrency. Dari bitcoin, ke Liticoin, sehingga ke Ethereum. Namun nama-nama besar ini sudah dijangka akan menonjol dari awal. Namun apa yang sedang terjadi dengan Ripple? Adakah dalam arus modenisasi ini, mata wang digital tersebut masih dianggap signifikan oleh warga global? Mari ikuti artikel ini dalam mengupas berita terkini mengenai cryptocurrency Ripple ini.

Mata wang digital yang dilancarkan pada tahun 2012 ini mendapat sambutan hangat saban tahun. Banyak institusi kewangan di seluruh dunia telah mengadaptasi Ripple (XRP) dalam jaringan pembayaran mereka. Dengan kelebihan yang diberikannya, tidak dinafikan bahawa syarikat-syarikat besar seperti USB, Santander, dan Unicredit juga berminat terhadapnya.

Ramai yang tertanya-tanya sama ada Ripple bakal bertahan sehingga berakhirnya 2018 dan memulai babak baru 2019. Tapi kenyataanya, Ripple merupakan mata wang ketiga paling signifikan mengikuti pasaran kapitalis. Walaubagaimanapun, kelebihan cryptocurrency ini terus dipersoalkan oleh segelintir pihak yang masih meragui kestabilan mata wang tersebut. Contohnya, masih ramai pengguna yang tidak mengetahui tujuan Ripple Labs dalam prestasi XRP.

Terdapat juga yang menyatakan bahawa Ripple bakal berhadapan sambutan positif disebalik beberapa perkara negative yang berlaku di sekitarnya. Dan tidak dapat dinafikan kebaikan Ripple lebih banyak berbanding keburukannya. Disebabkan oleh ini, ianya diramalkan bahawa nilai pasaran Ripple bakal berganda menjelang hujung tahun 2018 ini.

Antara sebab-sebab yang memgakibatkan pergandaan harga tersebut adalah kerana Ripple mudah diakses da merupakan salah satu wang digital yang digunakan secara berleluasa dalam sector pertukaran. Malah, cadangan yang dikemukan oleh ripple untuk merawati krisis kewangan dari segi yuran transaksi yang tinggi dan kelajuan transaksi yang rendah telah mendapat sambutan umum.

Di samping itu, Ripple terus menerus mengembangkan sayapnya di dunia digital dan yang paling terkini apabila Kuwait Finance House mengumumkan bahawa ia telah menandatangani perjanjian dengan Ripple dalam kegunaan mereka. Kestabilan Ripple dalam melancarkan projek demi projek dalam masa yang singkat telah telah mendapat sokongan dari syarikat-syarikat yang besar. Tambahan pula dnagan perkembangan xRapid yang telah melangkah jauh dalam sector kewangan dunia.

Akhir sekali, jika Ripple meneruskan pengaruhnya pada skala global, tidak mustahil bagi mata wang digital ini untuk mendominasi pasaran digital dunia. Dengan perkembangan dan hubungan luar yang dijalinkan hari demi hari, pengaruh dan kestabilan Ripple bakal menjaminkan tempatnya di pasaran dunia.

Walaupun demikian, agak sukar untuk mengatakan pada bila tarikh tetap harga Ripple bakal menlonjak naik. Tetapi jika kita melihat partnership Ripple dengan Santander, iaitu consortium 60 bank di Asia yang teruja untuk melihat potensi untuk mengembangkan applikasi berdasarkan teknologi Ripple, maka kita bleh katakana bahawa masa depan mata wang digital ini cerah.

Mulakan sekarang - Hidup ini terlalu singkat untuk miskin. ripple, xrp, matawang, transaksi, cryptocurrency, platform
Start now

Mendapat wang dalam tiga langkah mudah!

Kaedah saya tidak boleh digunakan di semua tempat. Kebanyakan bank dan pedagang tidak tahu tentang kaedah ini. Walaupun mereka mengetahuinya, mereka tidak akan memberitahu kepada orang kebanyakan dalam apa jua situasi. Disebabkan itu penting untuk memilih broker berlesen yang dipercayai dan membenarkan anda untuk mengaut keuntungan. Di sini adalah dua broker kegemaran saya. Daftar pada salah satu daripadanya - atau kedua-duanya sekali. Kedua mereka menawarkan khidmat nasihat, tutorial video dan penasihat perseorangan - secara percuma.

Cuba strategi menggunakan versi demo:

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
Broker moden dengan deposit minimum yang rendah
Tip pantas: Broker ini membenarkan dagangan tanpa henti termasuk pada hujung minggu dengan dagangan bermula dari serendah $1
Deposit minima: $10
 

  Make Money Robot

Robot asas yang membolehkan anda untuk berdagang opsyen binari secara automatik walaupun anda orang baru
Tip pantas: Saya syorkan untuk berdagang pasangan mata wang, contohnya EUR/USD atau CNY/USD.
Deposit minima: $200
 
 


  Zaini S. (2001:e68:5447:3c0a:c4b5:625b:d56) menulis

FB atau Whatsapp Grup Utk Olymp Trade

Ada tak siapa2 tahu grup FB atau wassap yang bagus utk kita discuss pasal trading dan juga broker Olymptrade ni ?

  Ninaossen (2402:1980:183:2c86:8cfb:c644:32c) menulis

Bagaimana erk?    Oleh sy sendiri

Bagaimana erk awk blh jadi kaya dn tanpa modal sy masih x fhm n sy juga mahu jafi kaya...tapi semua perkara sy nak buat semua memerlukan modal...dari dulu sampai skrg x berjaya2

  dafisdra qaliff (183.171.116.*) menulis

dapatkan wang dalam masa 24 jam    tiada

saya mohon pihak tuan kongsikn dengansaya tentang cara mendapatkan qang dlam masa 24 jam. saya berminat untuk mengetahui nya.

  muaz abdullah (115.164.52.*) menulis

Tidak tahu jln.nakbelajar.kerja seorang security.

  Byrnes (91.201.140.*) menulis

Olymp trade memang platform trading yg meyakinkan.    2

Olymp trade memang platform trading yg meyakinkan. Dulu gw download versi mobilenya di iphone 4 lawas gw sekedar iseng doang. Mana hapenya udah lola pula. N kerjanya memang seperti jarum jam, ngga beratin sistem sama sekali. Ada banyak fasilitas buat klien juga. Platform web yg nyaman, banyak perangkat trading, tim bantuan yg cekatan. Mereka ngejawab semua, bahkan pertanyaan konyol, cepet banget. Penarikan dana cuma butuh waktu sehari sesuai ketentuan, tapi kalo gw cuma butuh sejam. Kenapa susah banget ya cari info tetnang bonus? Kan bisa langsung diposting pake huruf gede2 di halaman utama.

  Philipp (179.61.131.*) menulis

Buat mereka yg mau mulai trading, olymp trade

Buat mereka yg mau mulai trading, Olymptrade itu platform yg benar2 cocok. Modal di sini kecil, cuma 10 dolar. Apalagi mrk tawarin banyak promosi dan deposit minim banget. Kamu bisa pake akun demo selama yg kamu mau supaya terbiasa sama antar mukanya n nyoba praktek juga. Ada banyak materi pelatihan n webminar. Semua kemudahan trading cuma dengan satu klik aja. Bahkan newbie ada peluang untuk profit di olymp kalo mereka trading dengan pertimbangan dan tenang, itu yg penting. Penarikan dana juga cepat. Proses verifikasi memang mengganggu, tapi ini gangguan yg ngga bisa dihindari n harus dijalani.

  Nicia (5.231.80.*) menulis

platform trading

Aku suka platform trading mereka karena kita bisa analisis aset di situ. Buka aja beberapa window, misalnya buat window pertama waktu pendek, trus di windw kedua waktu yg lebih panjang. Trus pasang dah indikatornya (beda orang pastinya punya indikator favorit sendiri), analisis pasarnya gimana trus tradinglah. Ada indikator namanya "market mood", nah itu kalo bisa jangan dipake. Bikin sell waktu 90% publik buy n bikin sebaliknya.

  hjmdkassim samat (60.50.141.*) menulis

crypto option    whatsat 0139300300

1, tuan berurusan dgn broker mana?
2,olytrend bagus atau tidak.
3.Jika ada untung berapa lama cleam di credit ke akaun kita.
4.berapa RM mula tuan berdagang.
5. indicator apa yang tuan guna dan macamana nak dapat.

  Habsah Othman (115.164.185.*) menulis

Cara bayaran

Macam mana cara nak buat bayaran dan cara nk kluarkan duitnya. Adakah melalui bank.

  MUHAMMAD HARIZ AMZAR BIN HARIONMI (123.136.107.*) menulis

-    -

Bagaimanakah untuk saya menjafi kaya dan pendapatan yang sangat banyak ? Kamu boleh ajarkan saya.

Semua komen (pada laman baru)
 
 
 

 Tambah komen baru!

Tanya sesuatu atau berkongsi pengalaman
Anda akan menerima arahan yang terperinci ke e-mel anda.