Apa itu ripple semua yang perlu anda ketahui - Menjadi kaya dengan kaedah ini dan sekarang saya mendapat lebih dari 50,000 RM sebulan.
More information
Leman Naha
26.07. 2018 00:00  | 

Perkara pertama yang perlu anda ketahui ialah Ripple merupakan sebuah platform sekaligus merupakan matawang. Platform ini merupakan sumber protocol terbuka yang dibina untuk mengendalikan transaksi yang pantas dan murah.

Platform ini mempunyai matawangnya yang tersendiri digelar XRP. Namun begitu semua orang boleh menggunakan platform ini untuk mencipta RippleNet mereka sendiri. Di sini anda mungkin tertanya-tanya, ‘Apakah itu RippleNet?’

RippleNet merupakan rangkaian institusi pembekal-pembayar seperti bank dan bisnes servis wang yang menggunakan solusi maju oleh Ripple untuk menyediakan pengalaman menghantar duit secara global dengan lancar.

Tambahan pula, platform ini membenarkan pembayaran menggunaan apa-apa sahaja nilai matawang termasuklah Bitcoin. Ianya juga mempunyai nilai minimal transaksi komisen dalaman sekecil $0.00001. Satu-satunya sebab platform ini tidak percuma adalah untuk mengelak serangan DDos.

XRP pula merupakan token yang digunakan bagi mewakili nilai transaksi dalam Ripple Network. Tujuan utama XRP ialah untuk menjadi pengantara kepada matawang digital dan juga nilai rata bursa.

Jika anda tertanya-tanya bagaimana XRP boleh wujud, jawapannya ialah ianya dicipta pada tahun 2004 yang pada asalnya hanyalah protocol untuk prototaip berfungsi. Namun ianya mula digunakan pada tahun 2013, apabila Jed McCaleb, pencipta rangkaian EDonkey menjemput pelabur berkelas dunia untuk melabur dalam Ripple Labs.

Ripple Lab ditemui oleh dua pengasas utama iaitu Chris Larsen, seorang pelabur murah hati, eksekutif bisnes, dan aktivis privasi yang terkenal sebagai orang terkaya matawang digital di dunia. Seterusnya adalah Jed McCaleb, seorang programmer terkenal dan usahawan termahsyur. Beliau dikenali kerana telah banyak menemui dan membangunkan permulaan crypto seperti EDonkey, Ripple, dan banyak lagi.

Ripple boleh digunakan sebagai petukaran matawang berkomisen rendah, transaksi antarabangsa yang pantas, dan ekosistem pembayaran. Kelebihan Ripple ialah ianya lebih selamat berbanding Bitcoin kerana pada asalnya dicipta sebagai system pembayaran harian. Malah, Ripple boleh ditukarkan kepada pelbagai matawang atau barang berharaga (seperti emas) dengan komisyen yang kecil.

Walaupun disambut dengan baik, terdapat segelintir pihak yang mengkritik Ripple kerana masih pada tahap percubaan bagi bank-bank serata dunia. Malah, transaksi yang terlalu besar juga boleh membeukan akaun anda.

Pakar-pakar di seluruh dunia memberi pendapat mereka bahawa Ripple mampu meningkatkan lagi kualiti cryptocurrency di seluruh dunia jika dikembangkan dengan lebih baik lagi. Di samping itu, mereka mengharapkan platform ini mampu dikembangkan menjelang tahun 2020 kerana pembangunannya yang semakin pesat.

Oleh itu, sekiranya anda mendengar mengenai Ripple, anda tidak perlu risau kerana anda mempunyai pengatahuan asas mengenai platform dan currency ini. Anda boleh mengkaji lebih dalam lagi jika anda berminat untuk menggunakannya atau melabur dengannya.

Mulakan sekarang - Hidup ini terlalu singkat untuk miskin. ripple, xrp, matawang, transaksi, cryptocurrency, platform
Start now

Mendapat wang dalam tiga langkah mudah!

Kaedah saya tidak boleh digunakan di semua tempat. Kebanyakan bank dan pedagang tidak tahu tentang kaedah ini. Walaupun mereka mengetahuinya, mereka tidak akan memberitahu kepada orang kebanyakan dalam apa jua situasi. Disebabkan itu penting untuk memilih broker berlesen yang dipercayai dan membenarkan anda untuk mengaut keuntungan. Di sini adalah dua broker kegemaran saya. Daftar pada salah satu daripadanya - atau kedua-duanya sekali. Kedua mereka menawarkan khidmat nasihat, tutorial video dan penasihat perseorangan - secara percuma.

Cuba strategi menggunakan versi demo:

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
Broker moden dengan deposit minimum yang rendah
Tip pantas: Broker ini membenarkan dagangan tanpa henti termasuk pada hujung minggu dengan dagangan bermula dari serendah $1
Deposit minima: $10
 

  Ayrex

Advanced Binary Technologies Ltd
Broker canggih yang mempunyai sokongan pelanggan yang hebat dan deposit minimum yang rendah
Tip pantas: Broker ini mempunyai versi demo percuma dan deposit minimum yang sangat rendah
Deposit minima: $5
 
 


  Zaini S. (2001:e68:5447:3c0a:c4b5:625b:d56) menulis

FB atau Whatsapp Grup Utk Olymp Trade

Ada tak siapa2 tahu grup FB atau wassap yang bagus utk kita discuss pasal trading dan juga broker Olymptrade ni ?

  Ninaossen (2402:1980:183:2c86:8cfb:c644:32c) menulis

Bagaimana erk?    Oleh sy sendiri

Bagaimana erk awk blh jadi kaya dn tanpa modal sy masih x fhm n sy juga mahu jafi kaya...tapi semua perkara sy nak buat semua memerlukan modal...dari dulu sampai skrg x berjaya2

  dafisdra qaliff (183.171.116.*) menulis

dapatkan wang dalam masa 24 jam    tiada

saya mohon pihak tuan kongsikn dengansaya tentang cara mendapatkan qang dlam masa 24 jam. saya berminat untuk mengetahui nya.

  muaz abdullah (115.164.52.*) menulis

Tidak tahu jln.nakbelajar.kerja seorang security.

  Byrnes (91.201.140.*) menulis

Olymp trade memang platform trading yg meyakinkan.    2

Olymp trade memang platform trading yg meyakinkan. Dulu gw download versi mobilenya di iphone 4 lawas gw sekedar iseng doang. Mana hapenya udah lola pula. N kerjanya memang seperti jarum jam, ngga beratin sistem sama sekali. Ada banyak fasilitas buat klien juga. Platform web yg nyaman, banyak perangkat trading, tim bantuan yg cekatan. Mereka ngejawab semua, bahkan pertanyaan konyol, cepet banget. Penarikan dana cuma butuh waktu sehari sesuai ketentuan, tapi kalo gw cuma butuh sejam. Kenapa susah banget ya cari info tetnang bonus? Kan bisa langsung diposting pake huruf gede2 di halaman utama.

  Philipp (179.61.131.*) menulis

Buat mereka yg mau mulai trading, olymp trade

Buat mereka yg mau mulai trading, Olymptrade itu platform yg benar2 cocok. Modal di sini kecil, cuma 10 dolar. Apalagi mrk tawarin banyak promosi dan deposit minim banget. Kamu bisa pake akun demo selama yg kamu mau supaya terbiasa sama antar mukanya n nyoba praktek juga. Ada banyak materi pelatihan n webminar. Semua kemudahan trading cuma dengan satu klik aja. Bahkan newbie ada peluang untuk profit di olymp kalo mereka trading dengan pertimbangan dan tenang, itu yg penting. Penarikan dana juga cepat. Proses verifikasi memang mengganggu, tapi ini gangguan yg ngga bisa dihindari n harus dijalani.

  Nicia (5.231.80.*) menulis

platform trading

Aku suka platform trading mereka karena kita bisa analisis aset di situ. Buka aja beberapa window, misalnya buat window pertama waktu pendek, trus di windw kedua waktu yg lebih panjang. Trus pasang dah indikatornya (beda orang pastinya punya indikator favorit sendiri), analisis pasarnya gimana trus tradinglah. Ada indikator namanya "market mood", nah itu kalo bisa jangan dipake. Bikin sell waktu 90% publik buy n bikin sebaliknya.

  hjmdkassim samat (60.50.141.*) menulis

crypto option    whatsat 0139300300

1, tuan berurusan dgn broker mana?
2,olytrend bagus atau tidak.
3.Jika ada untung berapa lama cleam di credit ke akaun kita.
4.berapa RM mula tuan berdagang.
5. indicator apa yang tuan guna dan macamana nak dapat.

  Habsah Othman (115.164.185.*) menulis

Cara bayaran

Macam mana cara nak buat bayaran dan cara nk kluarkan duitnya. Adakah melalui bank.

  MUHAMMAD HARIZ AMZAR BIN HARIONMI (123.136.107.*) menulis

-    -

Bagaimanakah untuk saya menjafi kaya dan pendapatan yang sangat banyak ? Kamu boleh ajarkan saya.

Semua komen (pada laman baru)
 
 
 

 Tambah komen baru!

Tanya sesuatu atau berkongsi pengalaman
Anda akan menerima arahan yang terperinci ke e-mel anda.