Adakah santiment perkhidmatan maklumat dagangan masa hadapan - Menjadi kaya dengan kaedah ini dan sekarang saya mendapat lebih dari 50,000 RM sebulan.
More information
Leman Naha
09.12. 2017 17:50  | 

Satu permasalah utama yang timbul dalam pasaran matawang kripto yang sangat tidak stabil antaranya ialah permasalahan maklumat dagangan yang mempunyai kebolehpercayaan yang tinggi dan disahkan maklumatnya dalam rangkaian blockchain. Sehingga bulan Julai 2017, satu syarikat yang terdiri daripada 8 orang ahli yang diasaskan di Switzerland turut melakukan percubaan untuk menyelesaikan permasalahan tersebut dengan menyediakan servis maklumat dagangan yang lebih bagus melalui beberapa suapan data (pakar dalam in-house, curated dan crowsourced serta menawarkan peluang dagangan mereka sendiri melalui token SAN.

Bagaimana mereka berusaha untuk menyelesaikan permasalahan utama ini secara terus?

Kumpulan Santiment telah melakukan percubaan untuk mencipta satu infrastruktur dalam talian terutamanya melalui platform telefon pintar di mana ia memberikan suapan data, kandungan eksklusif yang telah disusun dan pangkalan data projek matawang kripto pada masa sebenar untuk rujukan dagangan yang lebih mudah dan tepat kepada pedagang dan pelabur. Pada bahasa mudahnya, visi Santiment adalah satu dagangan matawang kripto versi Wikipedia di mana pengguna sendiri memberikan maklumat baru semasa ke semasa yang boleh dipercayai dan disahkan sekaligus memberikan gambaran yang lebih tepat mengenai turun naik pasaran dan membolehkan pedagang untuk membuat keputusan mengikut masa sebenar.

Kini, laman web mereka menghidangkan banyak maklumat terperinci dan seperti objektif bisnes mereka, aplikasi mereka kini sudah tersedia dan ICO mereka dinilaikan pada $12 juta iaitu satu pelaburan untuk memberikan sokongan dalam melancarkan projek impak tinggi yang sangat diperlukan oleh komuniti matawang kripto termasuklah pelabur-pelabur mereka sendiri.

Secara luarannya, Santiment bertanggungjawab untuk mengurangkan jurang kripto dan mereka kelihatan amat bagus dalam perkara tersebut berdasarkan kejayaan yang telah dicapai pada hari ini. Namun, selepas peristiwa etherum mania dan pergerakan pasaran yang luar biasa baru-baru ini, kami berasakan bahawa sudah tiba masanya untuk kami melihat dengan lebih mendalam perkara tersebut.

Kebaikan Santiment

Ia sememangnya berjaya menyelesaikan masalah jurang antara teknologi informasi dan servis. Idea disebalik objektif operasi syarikat ini amat teguh dan tidak dinafikan sangat berguna kepada pedagang yang menginginkan maklumat yang tepat di tengah-tengah ketidakstabilan pasaran yang dipengaruhi oleh ‘sentimen pelabur’ yang tular. Ini sekaligus memberi kesan kepada ketidaktentuan arah harga pasaran. Terdapat jurang besar pada matawang kripto dan Santiment berperanan untuk mengisi jurang tersebut.

Santiment berjanji untuk menyediakan maklumat yang telus dan misinya termasuklah menyediakan perkhidmatan seperti berikut:

  1. Analisis ICO
  2. Penyelidikan pasaran yang bagus
  3. Kemaskini peraturan dan undang-undang untuk perkhidmatannya

Kesemua ini membantu menambah keyakinan pedagang dan kepercayaan dalam dagangan.

Kumpulan pelabur ataupun penyumbang mereka sekarang boleh memberikan sokongan yang teguh iaitu kumpulan pelabur ICONOMI, The Blockchain Research Lab, Brave New Coin dan Cofound.it, dan turut serta beberapa lagi pelabur-pelabur tambahan. Sokongan yang diberikan oleh kumpulan ini ternyata boleh memberikan maklumat dan sokongan kewangan dan kepimpinan yang diperlukan Santiment untuk bergerak dan berkembang maju.

Ini adalah satu berita baik tetapi mari kita lihat realiti sebenar perkhidmatan ini sekarang.

Keburukan Santiment

Aplikasi versi alpha mereka kini tidak berfungsi. Ketika ini, aplikasi Santiment gagal berfungsi pada kedua-dua versi iaitu versi Android dan Apple dan hanya masa sahaja dapat menentukan jika ia akan gagal berfungsi selama-lamanya. Bagi syarikat yang menyatakan ciri utamanya sebagai sebuah aplikasi dagangan telefon yang boleh diharapkan, pastinya ini akan menjatuhkan keyakinan pelabur terhadap kumpulan mereka, teknologi atau perkhidmatan mereka. Tambahan pula, ia hampir memberikan ulasan negatif secara keseluruhan dan menjadi satu amaran besar kepada aplikasi tersebut.

Kebanyakan maklumat dan berita Santiment dihasilkan oleh mereka sendiri. Bagi setiap pelabur atau pedagang berpotensi, penyelidikan sentiasa menjadi kunci utama untuk setiap keputusan yang dilakukan di mana maklumat penyelidikan yang tepat mengenai servis Santiment pada masa ini sama ada masih amat susah untuk dijumpai ataupun ia amat eksklusif dan disediakan oleh kumpulan dalam mereka sendiri. Walaupun ia tidak seharusnya sebagai satu amaran, ia adalah satu pertimbangan serius dan akan kekal begitu kepada semua pelabur sehinggan kumpulan Santiment boleh memberikan ketelusan seperti yang dinyatakan dalam misi mereka.

Tujuan sebenar token SAN masih tidak jelas. Keperluan yang Santiment perkatakan untuk menyediakan maklumat yang boleh dipercayai dan sahih yang sentiasa dikemaskini dan tersedia di platform telefon terbukti dan kemasukan peluang pelaburan untuk penyokong servis ini memberikan kelayakan tidak mutlak kepada mereka. Namun begitu, peluang dagangan untuk token SAN masih tidak jelas dan tujuan tersebut kelihatan seperti tidak releven secara keseluruhan untuk perkhidmatan maklumat secara eksklusif dan utama. Sama ada ia satu amaran besar atau langkah yang salah, ia masih tidak memberikan satu tujuan utama yang jelas untuk token SAN.

Sohor kini yang membimbangkan ini sepertinya memberikan gambaran sebenar ‘sentimen pelabur’ yang liar dan semborono yang telah menyebarluaskan ketidakpercayaan terhadap banyak matawang kripto lain dan ini memberikan kesan kepada kebanyakan pelabur yang adil untuk menghindari spekulasi-spekulasi pasaran seperti ini. Sebagai tambahan pada kenaikan mengejut 500% ini, misi yang disebutkan oleh Santiment iaitu memastikan perkhidmatan mereka sebagai perkhidmatan maklumat yang ‘boleh dipercayai dan sahih’ yang sepatutnya boleh membongkar penyelewangan maklumat dan membetulkan semula nombor yang tidak boleh dipercayai seperti ini secara aktif. Dan kesemua penyelidikan kami tidak mampu untuk ‘mengesahkan’ sumber atau penyebab kepada perkara ini.

Nilai token SAN yang telah mencanak naik secara tidak teratur telah menjadi penyebab kepada semua pelabur untuk menilai semula misi Santiment dan mengambil langkah ‘tunggu dan lihat’.

Keputusan Semasa

Walaupun terdapat keperluan yang jelas dan penting untuk perkhidmatan ini, Santiment masih tidak memberikan sama ada kepakaran yang boleh dipercayai atau maklumat yang dijanjikan sewaktu kejayaan ICO mereka. Bagi syarikat yang berharap untuk mengambil peluang atas keperluan terdesak pelabur dan pedagang untuk mendapatkan maklumat pasaran matawang kripto yang sahih, kegagalan ini merupakan satu kecacatan yang memberikan kesan yang buruk sekaligus dianggap sebagai satu permasalahan bagi pedagang-pedagang berpotensi mempertimbangkan sokongan servis ini pada masa hadapan.

Namun, sehingga kumpulan Santiment boleh menyediakan servis maklumat yang mempunyai kebolehpercayaan, ketelusan dan kesahihan seperti dijanjikan pada laman webnya, anda harus kekal berada tahap berjaga-jaga. Kami percaya bahawa keperluan yang mereka sedang cuba tangani tetapi gagal adalah jelas dan ia merupakan satu peluang yang sangat bagus jika mereka boleh mendapatkan satu infrastruktur yang kukuh dan diyakini bagi mendapatkan sokongan pedagang dan pelabur pada masa akan datang.

Mulakan sekarang - Hidup ini terlalu singkat untuk miskin. SAN, Santiment, perkidmatan maklumat dagangan, analisis ico, penyelidikan pasaran matawang kripto, matawang kripto, aplikasi dagangan san
Start now

Mendapat wang dalam tiga langkah mudah!

Kaedah saya tidak boleh digunakan di semua tempat. Kebanyakan bank dan pedagang tidak tahu tentang kaedah ini. Walaupun mereka mengetahuinya, mereka tidak akan memberitahu kepada orang kebanyakan dalam apa jua situasi. Disebabkan itu penting untuk memilih broker berlesen yang dipercayai dan membenarkan anda untuk mengaut keuntungan. Di sini adalah dua broker kegemaran saya. Daftar pada salah satu daripadanya - atau kedua-duanya sekali. Kedua mereka menawarkan khidmat nasihat, tutorial video dan penasihat perseorangan - secara percuma.

Cuba strategi menggunakan versi demo:

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
Broker moden dengan deposit minimum yang rendah
Tip pantas: Broker ini membenarkan dagangan tanpa henti termasuk pada hujung minggu dengan dagangan bermula dari serendah $1
Deposit minima: $10
 

  Make Money Robot

Robot asas yang membolehkan anda untuk berdagang opsyen binari secara automatik walaupun anda orang baru
Tip pantas: Saya syorkan untuk berdagang pasangan mata wang, contohnya EUR/USD atau CNY/USD.
Deposit minima: $200
 
 


  Zaini S. (2001:e68:5447:3c0a:c4b5:625b:d56) menulis

FB atau Whatsapp Grup Utk Olymp Trade

Ada tak siapa2 tahu grup FB atau wassap yang bagus utk kita discuss pasal trading dan juga broker Olymptrade ni ?

  Ninaossen (2402:1980:183:2c86:8cfb:c644:32c) menulis

Bagaimana erk?    Oleh sy sendiri

Bagaimana erk awk blh jadi kaya dn tanpa modal sy masih x fhm n sy juga mahu jafi kaya...tapi semua perkara sy nak buat semua memerlukan modal...dari dulu sampai skrg x berjaya2

  dafisdra qaliff (183.171.116.*) menulis

dapatkan wang dalam masa 24 jam    tiada

saya mohon pihak tuan kongsikn dengansaya tentang cara mendapatkan qang dlam masa 24 jam. saya berminat untuk mengetahui nya.

  muaz abdullah (115.164.52.*) menulis

Tidak tahu jln.nakbelajar.kerja seorang security.

  Byrnes (91.201.140.*) menulis

Olymp trade memang platform trading yg meyakinkan.    2

Olymp trade memang platform trading yg meyakinkan. Dulu gw download versi mobilenya di iphone 4 lawas gw sekedar iseng doang. Mana hapenya udah lola pula. N kerjanya memang seperti jarum jam, ngga beratin sistem sama sekali. Ada banyak fasilitas buat klien juga. Platform web yg nyaman, banyak perangkat trading, tim bantuan yg cekatan. Mereka ngejawab semua, bahkan pertanyaan konyol, cepet banget. Penarikan dana cuma butuh waktu sehari sesuai ketentuan, tapi kalo gw cuma butuh sejam. Kenapa susah banget ya cari info tetnang bonus? Kan bisa langsung diposting pake huruf gede2 di halaman utama.

  Philipp (179.61.131.*) menulis

Buat mereka yg mau mulai trading, olymp trade

Buat mereka yg mau mulai trading, Olymptrade itu platform yg benar2 cocok. Modal di sini kecil, cuma 10 dolar. Apalagi mrk tawarin banyak promosi dan deposit minim banget. Kamu bisa pake akun demo selama yg kamu mau supaya terbiasa sama antar mukanya n nyoba praktek juga. Ada banyak materi pelatihan n webminar. Semua kemudahan trading cuma dengan satu klik aja. Bahkan newbie ada peluang untuk profit di olymp kalo mereka trading dengan pertimbangan dan tenang, itu yg penting. Penarikan dana juga cepat. Proses verifikasi memang mengganggu, tapi ini gangguan yg ngga bisa dihindari n harus dijalani.

  Nicia (5.231.80.*) menulis

platform trading

Aku suka platform trading mereka karena kita bisa analisis aset di situ. Buka aja beberapa window, misalnya buat window pertama waktu pendek, trus di windw kedua waktu yg lebih panjang. Trus pasang dah indikatornya (beda orang pastinya punya indikator favorit sendiri), analisis pasarnya gimana trus tradinglah. Ada indikator namanya "market mood", nah itu kalo bisa jangan dipake. Bikin sell waktu 90% publik buy n bikin sebaliknya.

  hjmdkassim samat (60.50.141.*) menulis

crypto option    whatsat 0139300300

1, tuan berurusan dgn broker mana?
2,olytrend bagus atau tidak.
3.Jika ada untung berapa lama cleam di credit ke akaun kita.
4.berapa RM mula tuan berdagang.
5. indicator apa yang tuan guna dan macamana nak dapat.

  Habsah Othman (115.164.185.*) menulis

Cara bayaran

Macam mana cara nak buat bayaran dan cara nk kluarkan duitnya. Adakah melalui bank.

  MUHAMMAD HARIZ AMZAR BIN HARIONMI (123.136.107.*) menulis

-    -

Bagaimanakah untuk saya menjafi kaya dan pendapatan yang sangat banyak ? Kamu boleh ajarkan saya.

Semua komen (pada laman baru)
 
 
 

 Tambah komen baru!

Tanya sesuatu atau berkongsi pengalaman
Anda akan menerima arahan yang terperinci ke e-mel anda.