Adakah hak untuk membandingkan emas dan bitcoin - Menjadi kaya dengan kaedah ini dan sekarang saya mendapat lebih dari 50,000 RM sebulan.
More information
Leman Naha
01.12. 2017 14:26  | 

Terdapat beberapa kesamaan antara kedua-dua perkara tersebut di atas. Sebagai contoh, jumlah Bitcoin adalah terhad, terdapat 21 juta Bitcoin, tiada Bitcoin tunggal lagi, Emas juga terhad, terdapat jumlah tetap emas. Emas digunakan sebagai kaedah pembayaran untuk barangan dan perkhidmatan pada masa lalu, kami yakin Bitcoin akan menjadi kaedah pembayaran rasmi dalam masa terdekat. Oleh itu, pada dasarnya terdapat beberapa persamaan antara Emas dan Bitcoin tetapi boleh dikatakan membandingkan kedua-dua ini.

Terdapat beberapa kesukaran dengan Gold sebagai kaedah pembayaran. Berikut adalah beberapa contoh, seperti yang kita katakan jumlah Emas adalah terhad, iaitu fakta nombor satu, fakta nombor dua merujuk kepada kesukaran dengan transaksi emas, sangat sukar untuk memulangkan perubahan dalam emas. Kedua-dua fakta ini adalah sebab mengapa negara-negara di seluruh dunia telah berhenti menggunakan Gold sebagai kaedah pembayaran dan mula mencetak wang, dengan latar belakang emas pada mulanya. Apa sebenarnya latar belakang emas? Ini adalah keadaan di mana setiap nilai mata wang mempunyai latar belakang emas, jadi pada dasarnya satu negara boleh mencetak seberapa banyak mata wang seperti emas yang negara itu mempunyai emas. Pada tahun 1971. perkara telah berubah dan negara-negara telah mula mencetak wang tanpa latar belakang emas, jadi tidak ada jumlah mata wang yang lebih terhad dalam aliran itu. Inilah sebab mengapa harga naik setiap tahun.

Untuk membuat resume, kami akan dapat membandingkan Gold dan Bitcoin hanya jika Bitcoin menjadikan kedudukan Gold sebagai kaedah pembayaran sejagat, sehingga kami hanya dapat membandingkan ciri-ciri mereka. Salah satu sebab untuk mewujudkan Bitcoin adalah cara untuk mendapatkan mata wang yang tidak terkawal oleh mana-mana institusi atau kerajaan. Tetapi agak sukar untuk menentukan masa depan Bitcoin, kerana terdapat lain-lain cryptocurrency, Bitcoin bukanlah satu-satunya, jadi itu adalah soalan yang akan Bitcoin menggantikan Emas?

Mulakan sekarang - Hidup ini terlalu singkat untuk miskin. Bitcoin, Emas, mata wang, kaedah pembayaran, perbandingan
Start now

Mendapat wang dalam tiga langkah mudah!

Kaedah saya tidak boleh digunakan di semua tempat. Kebanyakan bank dan pedagang tidak tahu tentang kaedah ini. Walaupun mereka mengetahuinya, mereka tidak akan memberitahu kepada orang kebanyakan dalam apa jua situasi. Disebabkan itu penting untuk memilih broker berlesen yang dipercayai dan membenarkan anda untuk mengaut keuntungan. Di sini adalah dua broker kegemaran saya. Daftar pada salah satu daripadanya - atau kedua-duanya sekali. Kedua mereka menawarkan khidmat nasihat, tutorial video dan penasihat perseorangan - secara percuma.

Cuba strategi menggunakan versi demo:

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
Broker moden dengan deposit minimum yang rendah
Tip pantas: Broker ini membenarkan dagangan tanpa henti termasuk pada hujung minggu dengan dagangan bermula dari serendah $1
Deposit minima: $10
 

  Make Money Robot

Robot asas yang membolehkan anda untuk berdagang opsyen binari secara automatik walaupun anda orang baru
Tip pantas: Saya syorkan untuk berdagang pasangan mata wang, contohnya EUR/USD atau CNY/USD.
Deposit minima: $200
 
 


  Zaini S. (2001:e68:5447:3c0a:c4b5:625b:d56) menulis

FB atau Whatsapp Grup Utk Olymp Trade

Ada tak siapa2 tahu grup FB atau wassap yang bagus utk kita discuss pasal trading dan juga broker Olymptrade ni ?

  Ninaossen (2402:1980:183:2c86:8cfb:c644:32c) menulis

Bagaimana erk?    Oleh sy sendiri

Bagaimana erk awk blh jadi kaya dn tanpa modal sy masih x fhm n sy juga mahu jafi kaya...tapi semua perkara sy nak buat semua memerlukan modal...dari dulu sampai skrg x berjaya2

  dafisdra qaliff (183.171.116.*) menulis

dapatkan wang dalam masa 24 jam    tiada

saya mohon pihak tuan kongsikn dengansaya tentang cara mendapatkan qang dlam masa 24 jam. saya berminat untuk mengetahui nya.

  muaz abdullah (115.164.52.*) menulis

Tidak tahu jln.nakbelajar.kerja seorang security.

  Byrnes (91.201.140.*) menulis

Olymp trade memang platform trading yg meyakinkan.    2

Olymp trade memang platform trading yg meyakinkan. Dulu gw download versi mobilenya di iphone 4 lawas gw sekedar iseng doang. Mana hapenya udah lola pula. N kerjanya memang seperti jarum jam, ngga beratin sistem sama sekali. Ada banyak fasilitas buat klien juga. Platform web yg nyaman, banyak perangkat trading, tim bantuan yg cekatan. Mereka ngejawab semua, bahkan pertanyaan konyol, cepet banget. Penarikan dana cuma butuh waktu sehari sesuai ketentuan, tapi kalo gw cuma butuh sejam. Kenapa susah banget ya cari info tetnang bonus? Kan bisa langsung diposting pake huruf gede2 di halaman utama.

  Philipp (179.61.131.*) menulis

Buat mereka yg mau mulai trading, olymp trade

Buat mereka yg mau mulai trading, Olymptrade itu platform yg benar2 cocok. Modal di sini kecil, cuma 10 dolar. Apalagi mrk tawarin banyak promosi dan deposit minim banget. Kamu bisa pake akun demo selama yg kamu mau supaya terbiasa sama antar mukanya n nyoba praktek juga. Ada banyak materi pelatihan n webminar. Semua kemudahan trading cuma dengan satu klik aja. Bahkan newbie ada peluang untuk profit di olymp kalo mereka trading dengan pertimbangan dan tenang, itu yg penting. Penarikan dana juga cepat. Proses verifikasi memang mengganggu, tapi ini gangguan yg ngga bisa dihindari n harus dijalani.

  Nicia (5.231.80.*) menulis

platform trading

Aku suka platform trading mereka karena kita bisa analisis aset di situ. Buka aja beberapa window, misalnya buat window pertama waktu pendek, trus di windw kedua waktu yg lebih panjang. Trus pasang dah indikatornya (beda orang pastinya punya indikator favorit sendiri), analisis pasarnya gimana trus tradinglah. Ada indikator namanya "market mood", nah itu kalo bisa jangan dipake. Bikin sell waktu 90% publik buy n bikin sebaliknya.

  hjmdkassim samat (60.50.141.*) menulis

crypto option    whatsat 0139300300

1, tuan berurusan dgn broker mana?
2,olytrend bagus atau tidak.
3.Jika ada untung berapa lama cleam di credit ke akaun kita.
4.berapa RM mula tuan berdagang.
5. indicator apa yang tuan guna dan macamana nak dapat.

  Habsah Othman (115.164.185.*) menulis

Cara bayaran

Macam mana cara nak buat bayaran dan cara nk kluarkan duitnya. Adakah melalui bank.

  MUHAMMAD HARIZ AMZAR BIN HARIONMI (123.136.107.*) menulis

-    -

Bagaimanakah untuk saya menjafi kaya dan pendapatan yang sangat banyak ? Kamu boleh ajarkan saya.

Semua komen (pada laman baru)
 
 
 

 Tambah komen baru!

Tanya sesuatu atau berkongsi pengalaman
Anda akan menerima arahan yang terperinci ke e-mel anda.