Adakah ethereum lebih baik daripada bitcoin - Menjadi kaya dengan kaedah ini dan sekarang saya mendapat lebih dari 50,000 RM sebulan.
More information
Leman Naha
13.12. 2017 21:17  | 

Mereka semua hanya bercakap mengenai Bitcoin sekarang (ya, sayang BTC telah lama memecahkan tanda $ 10,000!), Memalukan bahawa pesaing terbesar mengikuti rapat di belakang.

Nah, "ketat" akan dibesar-besarkan: Walaupun 1 Bitcoin hari ini bernilai 9,615 euro, kos eter "hanya" 402 euro. Sangat jelas bahawa Bitcoin adalah yang pertama di sana dan orang ramai sejak awal tahun ini, sangat bersemangat. Bitcoin jauh lebih dikenali, lebih banyak digunakan dan diterima secara meluas. Tetapi Ethereum juga telah membuat pembangunan yang luar biasa dan menawarkan beberapa kelebihan utama terhadap Bitcoin. Ini sering dilupakan dengan semua gembar-gembur BTC. Jadi, mari kita lihat apa yang sebenarnya di belakang Ethereum.

Ini adalah perbezaan antara Bitcoin dan Ethereum

Harga Bitcoin telah meningkat sekitar 1,170% sejak awal tahun ini - sangat mengagumkan. Tetapi mari kita lihat Ethereum: cryptocurrency yang dicipta oleh Vitalik Buterin hanya kurang dari 10 euro setahun yang lalu dan sejak itu naik sebanyak 5,543%. Nah, mari kita meniru satu!

Walaupun jumlah bitcoin terhad kepada 21 juta (lebih daripada 16 juta BTC sudah beredar hari ini, kebanyakannya berada di tangan pelombong awal), sehingga 18 juta eter diagihkan setiap tahun.

Di samping itu, Ethereum menimbulkan minat yang besar di kalangan pendatang baru dan pelabur mikro, yang kini Bitcoin kini terlalu mahal. Pasti - anda juga boleh membeli 0.0005 BTC daripada 1 BTC jadi anda tidak perlu menggali yang mendalam, tetapi hanya terasa lebih baik untuk mempunyai duit syiling di seluruh saku anda. Di Ethereum ini masih boleh dilakukan untuk pengguna biasa.

Di samping itu, Ethereum lebih daripada sekadar cryptocurrency. Malah, ia adalah satu platform keseluruhan, ya, komuniti dalam talian di mana dua pihak boleh mendaftar untuk Kontrak Pintar , membayar Ether dalam mata wang mereka sendiri yang direka. Berbeza dengan Bitcoin, rangkaian Ethereum didasarkan pada konsep yang lebih maju dan menawarkan lebih banyak fungsi dan kelebihan untuk pengguna. Pada platform, untuk bercakap, semua orang dapat menyedari idea mereka sendiri, membangunkan projek, menyediakan aplikasi dan melancarkan program.

Ether tidak popular kerana populariti ICO crowdfunding semakin meningkat. Banyak pemula menawarkan token kepada pelabur yang boleh membayar mereka dengan etos. Ia bukan hanya mengenai mata wang digital, tetapi juga mengenai sijil keahlian, saham maya dan jenis aset lain. Sebagai tambahan kepada dana, StartUps juga mengumpulkan idea dan nasihat daripada penyokong mereka.

Tapi mari kita teruskan: Anda telah mendengar fakta yang menyeronokkan bahawa transaksi Bitcoin harian menggunakan tenaga sebanyak Nigeria? Itu bukan jenaka - satu transaksi mengambil purata sepuluh minit untuk diselesaikan. Kuasa perakaunan mendasar sangat besar. Sebaliknya, Ethereum hanya mengambil masa dua belas saat. Kelebihan yang menentukan bahawa banyak pelabur ingin menikmati dan dengan itu beralih ke Ethereum.

Bitcoin atau Ethereum: yang memenangi perjuangan untuk ketuanan?

Melihat harga, tidak ada peluang dalam masa terdekat bahawa Ethereum akan mengalahkan Bitcoin. Terdapat banyak sebab untuk ini. Sukar untuk menjadi yang kedua, terutamanya dari segi penerimaan arus perdana . Orang hanya mendapat hangat dengan Bitcoin, jadi anda tidak boleh mengharapkan mereka untuk merangkul anak cryptocurrency kedua sekarang. Di samping itu, Ethereum berulang kali dilanggar oleh serangan penggodam dalam tajuk utama, yang merosakkan keseronokan sedikit. Terdapat juga garpu yang kerap. Dan jika anda menganggap bahawa Ethereum sudah lebih dari 300 euro pada bulan Jun, tetapi kemudian jatuh lagi dan sejak itu hanya perlahan-lahan meningkat, semuanya tidak begitu lumayan.

Akhirnya, Ethereum sama tidak menentu seperti mana-mana cryptocurrency lain. Ethereum tidak sepatutnya dilihat sebagai pelaburan tulen: jika anda hanya ingin meningkatkan kekayaan anda, anda masih perlu menggunakan Bitcoin. Tetapi jelas bahawa konsep Ethereum jauh lebih maju dan akan memainkan peranan yang lebih besar daripada Bitcoin pada masa depan atau jauh. Oleh itu, Ethereum berpotensi besar untuk menggantikan nombor satu dalam beberapa tahun.

Mulakan sekarang - Hidup ini terlalu singkat untuk miskin. Ethereum, Bitcoin, persaingan, faedah, perbezaan, kontrak pintar, platform, maju, cryptocurrency, potensi
Start now

Mendapat wang dalam tiga langkah mudah!

Kaedah saya tidak boleh digunakan di semua tempat. Kebanyakan bank dan pedagang tidak tahu tentang kaedah ini. Walaupun mereka mengetahuinya, mereka tidak akan memberitahu kepada orang kebanyakan dalam apa jua situasi. Disebabkan itu penting untuk memilih broker berlesen yang dipercayai dan membenarkan anda untuk mengaut keuntungan. Di sini adalah dua broker kegemaran saya. Daftar pada salah satu daripadanya - atau kedua-duanya sekali. Kedua mereka menawarkan khidmat nasihat, tutorial video dan penasihat perseorangan - secara percuma.

Cuba strategi menggunakan versi demo:

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
Broker moden dengan deposit minimum yang rendah
Tip pantas: Broker ini membenarkan dagangan tanpa henti termasuk pada hujung minggu dengan dagangan bermula dari serendah $1
Deposit minima: $10
 

  Make Money Robot

Robot asas yang membolehkan anda untuk berdagang opsyen binari secara automatik walaupun anda orang baru
Tip pantas: Saya syorkan untuk berdagang pasangan mata wang, contohnya EUR/USD atau CNY/USD.
Deposit minima: $200
 
 


  Zaini S. (2001:e68:5447:3c0a:c4b5:625b:d56) menulis

FB atau Whatsapp Grup Utk Olymp Trade

Ada tak siapa2 tahu grup FB atau wassap yang bagus utk kita discuss pasal trading dan juga broker Olymptrade ni ?

  Ninaossen (2402:1980:183:2c86:8cfb:c644:32c) menulis

Bagaimana erk?    Oleh sy sendiri

Bagaimana erk awk blh jadi kaya dn tanpa modal sy masih x fhm n sy juga mahu jafi kaya...tapi semua perkara sy nak buat semua memerlukan modal...dari dulu sampai skrg x berjaya2

  dafisdra qaliff (183.171.116.*) menulis

dapatkan wang dalam masa 24 jam    tiada

saya mohon pihak tuan kongsikn dengansaya tentang cara mendapatkan qang dlam masa 24 jam. saya berminat untuk mengetahui nya.

  muaz abdullah (115.164.52.*) menulis

Tidak tahu jln.nakbelajar.kerja seorang security.

  Byrnes (91.201.140.*) menulis

Olymp trade memang platform trading yg meyakinkan.    2

Olymp trade memang platform trading yg meyakinkan. Dulu gw download versi mobilenya di iphone 4 lawas gw sekedar iseng doang. Mana hapenya udah lola pula. N kerjanya memang seperti jarum jam, ngga beratin sistem sama sekali. Ada banyak fasilitas buat klien juga. Platform web yg nyaman, banyak perangkat trading, tim bantuan yg cekatan. Mereka ngejawab semua, bahkan pertanyaan konyol, cepet banget. Penarikan dana cuma butuh waktu sehari sesuai ketentuan, tapi kalo gw cuma butuh sejam. Kenapa susah banget ya cari info tetnang bonus? Kan bisa langsung diposting pake huruf gede2 di halaman utama.

  Philipp (179.61.131.*) menulis

Buat mereka yg mau mulai trading, olymp trade

Buat mereka yg mau mulai trading, Olymptrade itu platform yg benar2 cocok. Modal di sini kecil, cuma 10 dolar. Apalagi mrk tawarin banyak promosi dan deposit minim banget. Kamu bisa pake akun demo selama yg kamu mau supaya terbiasa sama antar mukanya n nyoba praktek juga. Ada banyak materi pelatihan n webminar. Semua kemudahan trading cuma dengan satu klik aja. Bahkan newbie ada peluang untuk profit di olymp kalo mereka trading dengan pertimbangan dan tenang, itu yg penting. Penarikan dana juga cepat. Proses verifikasi memang mengganggu, tapi ini gangguan yg ngga bisa dihindari n harus dijalani.

  Nicia (5.231.80.*) menulis

platform trading

Aku suka platform trading mereka karena kita bisa analisis aset di situ. Buka aja beberapa window, misalnya buat window pertama waktu pendek, trus di windw kedua waktu yg lebih panjang. Trus pasang dah indikatornya (beda orang pastinya punya indikator favorit sendiri), analisis pasarnya gimana trus tradinglah. Ada indikator namanya "market mood", nah itu kalo bisa jangan dipake. Bikin sell waktu 90% publik buy n bikin sebaliknya.

  hjmdkassim samat (60.50.141.*) menulis

crypto option    whatsat 0139300300

1, tuan berurusan dgn broker mana?
2,olytrend bagus atau tidak.
3.Jika ada untung berapa lama cleam di credit ke akaun kita.
4.berapa RM mula tuan berdagang.
5. indicator apa yang tuan guna dan macamana nak dapat.

  Habsah Othman (115.164.185.*) menulis

Cara bayaran

Macam mana cara nak buat bayaran dan cara nk kluarkan duitnya. Adakah melalui bank.

  MUHAMMAD HARIZ AMZAR BIN HARIONMI (123.136.107.*) menulis

-    -

Bagaimanakah untuk saya menjafi kaya dan pendapatan yang sangat banyak ? Kamu boleh ajarkan saya.

Semua komen (pada laman baru)
 
 
 

 Tambah komen baru!

Tanya sesuatu atau berkongsi pengalaman
Anda akan menerima arahan yang terperinci ke e-mel anda.