Adakah bitconnect satu skim piramid yang lebih maju - Menjadi kaya dengan kaedah ini dan sekarang saya mendapat lebih dari 50,000 RM sebulan.
More information
Leman Naha
19.11. 2017 23:09  | 

Antara inovasi kewangan yang paling menarik dalam generasi kita iaitu teknologi blockchain yang paling maju, satu revolusi yang melanda global dan telah berjaya menyalakan api keghairahan peminat matawang kripto dalam pelaburan keusahawanan. Pedagang-pedagang juga mengambil peluang untuk memaksimumkan keterampilan kewangan mereka dalam satu pasaran yang tidak dikawal selia.

Bitcoin yang menjadi bualan sebagai antara satu matawang kripto yang paling didagangkan sudah pasti memiliki akses yang lebih luas berbanding matawang kripto yang lain, baru-baru ini menyaksikan BitConnect sebagai salah satu usaha dagangan yang paling hangat tersedia pada hari ini. Tapi kami percaya, kurangnya suluhan cahaya terhadap apa yang dilihat sebagai satu sistem yang mencurigakan.

Apakah itu BitConnect sebenarnya?

Prinsip asasnya adalah ia sebagai satu platform dagangan sumber terbuka yang mendakwa menyediakan pelbagai peluang pelaburan kepada pelabur-pelabur mereka dan menjamin mereka pulangan pelaburan dalam jumlah yang amat menggoda. Tetapi bagi pedagang yang berpengalaman, ia lebih kepada meragukan berbanding menggoda.

Platform BitConnect juga telah menubuhkan dan mempromosikan satu program affiliate/referral secara besar-besaran dan agresif baru-baru ini yang jelas memaksa setiap pelabur untuk menarik lebih ramai pelabur, menggunakan teknik membayar komisen untuk setiap pelabur baru yang turut serta, dan sudah pasti menyerahkan wang tunai untuk pelaburan awal.

Hampir kesemua promosi affiliate/referral yang dilakukan telah dihasilkan secara organik dalam media sosial dan hasilnya adalah satu sensasi tular yang anda dapat lihat dalam kebanyakan tulisan dalam bentuk dalam talian (Instagram, Facebook, Youtube).

Dengan pelbagai dakwaan yang menguntungkan dalam talian seperti untung besar, pulangan secara berterusan daripada pelaburan kecil yang kami lihat paling mencurigakan, kami berasakan sudah tiba masanya untuk menyiasat dengan lebih lanjut asas BitConnect.

Ini apa yang kami temui

Titik Jualan Utama BitConnect ialah Perdagangan Bot Tech

Berita baik: BitConnect mendakwa telah mencipta satu bot yang berfungsi untuk mengambil kesempatan atas harga turun naik harian bitcoin, membuat dagangan dengan pantas dalam jidar pinjaman, untuk mendapat pulangan pelaburan sekurang-kurangnya 1% (secara teori).

Berita buruk: Jika perkara ini benar maka perkara ini akan ditafsirkan secara tidak realistik kepada pulangan tahunan sebanyak 365% setiap tahun, jumlah yang tidak pernah diperoleh dalam sejarah dagangan klasik (selain skim Ponzi). Sejak mana-mana pedagang berpengalaman yang teruja dengan pulangan tahunan sebanyak lebih kurang 25% hingga 30%, pulangan pelaburan yang didakwa oleh BitConnect adalah satu amaran ketara.

Berita yang lebih buruk: Dan mana-mana serta semua maklumat yang terdapat mengenai bot perdagangan mereka adalah teramat rahsia. Namun pada pendapat kami, jika bot perdagangan tersebut benar-benar wujud, teknologi pastinya boleh diaplikasikan dengan jayanya pada mana-mana pasaran kewangan tradisional untuk pulangan yang sama rata. Pada kami, sama ada ianya adalah satu peluang keemasan ataupun ianya adalah satu skim piramid yang dicipta untuk mengumpulkan wang pelaburan dan menghilangkan diri dengan wang tunai tersebut pada malam hari.

Program Referral Menjamin untuk Membayar Komisen untuk Setiap Peminjam/Affiliate yang Sertai/Membuat Pelaburan

Berita baik: Laman web mereka menjanjikan kesemua komisen affiliate akan “dibayar serta-merta dalam dompet BitConnect.”

Berita buruk:Skala komisen akan berdasarkan pada “peringkat yang telah dicapai” dalam sistem tiga peringkat mengikut pelabur/peminjam baru dan lama. Asas peringkat ini sepatutnya diragui oleh mana-mana pelabur yang berpotensi.

Berita lebih buruk: Laman web BitConnect dengan secara jelas menyatakan “BitConnect mempunyai hak untuk meminda program affiliate dan/atau mana-mana pengguna affiliate pada bila-bila masa.” Perkara ini tidak memberikan keyakinan kepada program yang mencurigakan dan secara praktikalnya mendedahkan ia sebagai skim Ponzi.

Pangkalan/Demografi Affiliate adalah sangat Besar dan Meluas

Berita baik: Ia adalah hampir mustahil untuk mencari seorang affiliate yang tidak mengaku telah menuai hasil keuntungan daripada pelaburan permulaan mereka.

Berita buruk: Pangkalan/demo affiliate pastinya sarat dengan janji-janji manis daripada beberapa individu yang meragukan dan mengerah anda supaya melabur dengan lebih banyak lagi.

Tuntasnya, BitConnect bukanlah satu pelaburan yang anda perlu lakukan sekarang.

Amaran-amaran tersebut dapat dilihat dengan jelas oleh semua orang dan bahaya sebenar Ponzi/Piramid adalah ia hampir mustahil untuk dikesan pada tahun pertama kerana pergerakan tunai masih berjalan pada kadar sohor kini menaik dan pelabur-pelabur awal akan menunjukkan pulangan kecil yang mereka peroleh. Tetapi dalam semua contoh sejarah iaitu daripada Ivan Krueger kepada Bernie Madoff, penipuan ini berjaya merompak pelabur-pelabur dan tidak pernah dapat dikesan sehingga kehancuran skim itu sendiri. Sudah tentu ini bermakna pelabur akan menanggung kerugian besar yang tidak dapat dielakkan dan pada masa yang sama pihak yang di atas telah berjaya melarikan wang anda.

Dalam kes BitConnect, ia mungkin satu revolusi kaedah perdagangan yang akan mengubah corak pemainan matawang kripto, dan mungkin juga dakwaan affiliate tersebut benar, tetapi kami tidak akan mengambil risiko. Dan kami tidak akan mencadangkan kepada sesiapa untuk bertaruh pada BitConnect juga.

Mulakan sekarang - Hidup ini terlalu singkat untuk miskin. bitcoin, bitconnect, penipuan bitconnect, skim ponzi, skim piramid bitconnect, program referral, program affiliate
Start now

Mendapat wang dalam tiga langkah mudah!

Kaedah saya tidak boleh digunakan di semua tempat. Kebanyakan bank dan pedagang tidak tahu tentang kaedah ini. Walaupun mereka mengetahuinya, mereka tidak akan memberitahu kepada orang kebanyakan dalam apa jua situasi. Disebabkan itu penting untuk memilih broker berlesen yang dipercayai dan membenarkan anda untuk mengaut keuntungan. Di sini adalah dua broker kegemaran saya. Daftar pada salah satu daripadanya - atau kedua-duanya sekali. Kedua mereka menawarkan khidmat nasihat, tutorial video dan penasihat perseorangan - secara percuma.

Cuba strategi menggunakan versi demo:

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
Broker moden dengan deposit minimum yang rendah
Tip pantas: Broker ini membenarkan dagangan tanpa henti termasuk pada hujung minggu dengan dagangan bermula dari serendah $1
Deposit minima: $10
 
 


  Zaini S. (2001:e68:5447:3c0a:c4b5:625b:d56) menulis

FB atau Whatsapp Grup Utk Olymp Trade

Ada tak siapa2 tahu grup FB atau wassap yang bagus utk kita discuss pasal trading dan juga broker Olymptrade ni ?

  Ninaossen (2402:1980:183:2c86:8cfb:c644:32c) menulis

Bagaimana erk?    Oleh sy sendiri

Bagaimana erk awk blh jadi kaya dn tanpa modal sy masih x fhm n sy juga mahu jafi kaya...tapi semua perkara sy nak buat semua memerlukan modal...dari dulu sampai skrg x berjaya2

  dafisdra qaliff (183.171.116.*) menulis

dapatkan wang dalam masa 24 jam    tiada

saya mohon pihak tuan kongsikn dengansaya tentang cara mendapatkan qang dlam masa 24 jam. saya berminat untuk mengetahui nya.

  muaz abdullah (115.164.52.*) menulis

Tidak tahu jln.nakbelajar.kerja seorang security.

  Byrnes (91.201.140.*) menulis

Olymp trade memang platform trading yg meyakinkan.    2

Olymp trade memang platform trading yg meyakinkan. Dulu gw download versi mobilenya di iphone 4 lawas gw sekedar iseng doang. Mana hapenya udah lola pula. N kerjanya memang seperti jarum jam, ngga beratin sistem sama sekali. Ada banyak fasilitas buat klien juga. Platform web yg nyaman, banyak perangkat trading, tim bantuan yg cekatan. Mereka ngejawab semua, bahkan pertanyaan konyol, cepet banget. Penarikan dana cuma butuh waktu sehari sesuai ketentuan, tapi kalo gw cuma butuh sejam. Kenapa susah banget ya cari info tetnang bonus? Kan bisa langsung diposting pake huruf gede2 di halaman utama.

  Philipp (179.61.131.*) menulis

Buat mereka yg mau mulai trading, olymp trade

Buat mereka yg mau mulai trading, Olymptrade itu platform yg benar2 cocok. Modal di sini kecil, cuma 10 dolar. Apalagi mrk tawarin banyak promosi dan deposit minim banget. Kamu bisa pake akun demo selama yg kamu mau supaya terbiasa sama antar mukanya n nyoba praktek juga. Ada banyak materi pelatihan n webminar. Semua kemudahan trading cuma dengan satu klik aja. Bahkan newbie ada peluang untuk profit di olymp kalo mereka trading dengan pertimbangan dan tenang, itu yg penting. Penarikan dana juga cepat. Proses verifikasi memang mengganggu, tapi ini gangguan yg ngga bisa dihindari n harus dijalani.

  Nicia (5.231.80.*) menulis

platform trading

Aku suka platform trading mereka karena kita bisa analisis aset di situ. Buka aja beberapa window, misalnya buat window pertama waktu pendek, trus di windw kedua waktu yg lebih panjang. Trus pasang dah indikatornya (beda orang pastinya punya indikator favorit sendiri), analisis pasarnya gimana trus tradinglah. Ada indikator namanya "market mood", nah itu kalo bisa jangan dipake. Bikin sell waktu 90% publik buy n bikin sebaliknya.

  hjmdkassim samat (60.50.141.*) menulis

crypto option    whatsat 0139300300

1, tuan berurusan dgn broker mana?
2,olytrend bagus atau tidak.
3.Jika ada untung berapa lama cleam di credit ke akaun kita.
4.berapa RM mula tuan berdagang.
5. indicator apa yang tuan guna dan macamana nak dapat.

  Habsah Othman (115.164.185.*) menulis

Cara bayaran

Macam mana cara nak buat bayaran dan cara nk kluarkan duitnya. Adakah melalui bank.

  MUHAMMAD HARIZ AMZAR BIN HARIONMI (123.136.107.*) menulis

-    -

Bagaimanakah untuk saya menjafi kaya dan pendapatan yang sangat banyak ? Kamu boleh ajarkan saya.

Semua komen (pada laman baru)
 
 
 

 Tambah komen baru!

Tanya sesuatu atau berkongsi pengalaman
Anda akan menerima arahan yang terperinci ke e-mel anda.