Adakah bitcoin perlombongan skim ponzi - Menjadi kaya dengan kaedah ini dan sekarang saya mendapat lebih dari 50,000 RM sebulan.
More information
Leman Naha
01.12. 2017 14:23  | 

Jawapan kepada soalan di atas adalah tidak langsung. Bitcoin perlombongan memberikan anda perkhidmatan dan anda mendapat nilai sebagai pulangan untuk perlombongan yang bukan keadaan dengan Skim Ponzi.

Mari kita mulakan dengan penjelasan apakah Skim Ponzi. Ia adalah penipuan yang pencipta adalah Charles Ponzi. Dalam salah satu novel oleh Charles Dickens, skema yang sama telah diterangkan begitu terdapat beberapa anggapan bahawa Ponzi mendapat idea dari novel. Skim Ponzi bekerja dengan menarik pelabur melalui keuntungan yang besar, membayar mereka hasil yang diperoleh oleh pelabur baru.

Skim Ponzi tidak melakukan apa-apa aktiviti atau perniagaan yang membuat keuntungan. Ia bekerja dengan menarik pelabur baru dan dinilai gagal kerana ia hanya masa. Terdapat beberapa kemungkinan cara penipuan seperti ini, atau pihak berkuasa menghentikan penipuan, atau penganjur (pelabur) lari dengan wang. Walaupun tiada sesiapa yang menghentikan penipuan itu, ia tidak akan bertahan lama kerana kemajuan lebih lanjut memerlukan lebih banyak sumber dan pelabur, dan pada satu ketika pelaburan berhenti. Skim Ponzi tidak akan bertahan lebih dari sepuluh tahun lagi. Pasar Bitcoin bertahan krisis ekonomi global dan beberapa jenis kemalangan beberapa kali.

Walau bagaimanapun, konsep perlombongan Bitcoin adalah berbeza, ia berdasarkan kuasa pengiraan. Yang paling berbeza antara Skim Ponzi dan Bitcoin ialah terdapat perkhidmatan sebenar dan keuntungan sebenar dalam perlombongan. Orang yang ditangkap atau penambang berkongsi perkakasan mereka untuk rangkaian dan mendapat Bitcoin atau sebarang duit syiling lain yang mereka perlombongan dalam kembali. Kuasa pengiraan adalah asas rangkaian. Ia digunakan untuk menyelesaikan masalah matematik dan membuat transaksi juga.

Dalam teks di atas, kami menyerlahkan perbezaan antara Skim Ponzi dan perlombongan Bitcoin. Yang paling penting ialah kewujudan perkhidmatan sebenar, keuntungan sebenar, aktiviti sebenar - pertambangan.

Mulakan sekarang - Hidup ini terlalu singkat untuk miskin. Bitcoin, perlombongan, Skim Ponzi, keuntungan, pelabur
Start now

Mendapat wang dalam tiga langkah mudah!

Kaedah saya tidak boleh digunakan di semua tempat. Kebanyakan bank dan pedagang tidak tahu tentang kaedah ini. Walaupun mereka mengetahuinya, mereka tidak akan memberitahu kepada orang kebanyakan dalam apa jua situasi. Disebabkan itu penting untuk memilih broker berlesen yang dipercayai dan membenarkan anda untuk mengaut keuntungan. Di sini adalah dua broker kegemaran saya. Daftar pada salah satu daripadanya - atau kedua-duanya sekali. Kedua mereka menawarkan khidmat nasihat, tutorial video dan penasihat perseorangan - secara percuma.

Cuba strategi menggunakan versi demo:

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
Broker moden dengan deposit minimum yang rendah
Tip pantas: Broker ini membenarkan dagangan tanpa henti termasuk pada hujung minggu dengan dagangan bermula dari serendah $1
Deposit minima: $10
 

  Binary Option Robot

Program ini akan berdagang untuk anda. :-) Cuma perlu memasangnya, daftar dan meletakkan deposit. Robot itu akan mengecam apa yang perlu ditaruh secara automatik, membuat taruhan dan menekan semuanya untuk anda.
Tip pantas: Saya syorkan alatan ini pada orang baru terutamanya kerana anda hanya perlu memasang komputer dan perisian tersebut akan mendapatkan wang secara sendiri.
Deposit minima: $250
 
 


  Zaini S. (2001:e68:5447:3c0a:c4b5:625b:d56) menulis

FB atau Whatsapp Grup Utk Olymp Trade

Ada tak siapa2 tahu grup FB atau wassap yang bagus utk kita discuss pasal trading dan juga broker Olymptrade ni ?

  Ninaossen (2402:1980:183:2c86:8cfb:c644:32c) menulis

Bagaimana erk?    Oleh sy sendiri

Bagaimana erk awk blh jadi kaya dn tanpa modal sy masih x fhm n sy juga mahu jafi kaya...tapi semua perkara sy nak buat semua memerlukan modal...dari dulu sampai skrg x berjaya2

  dafisdra qaliff (183.171.116.*) menulis

dapatkan wang dalam masa 24 jam    tiada

saya mohon pihak tuan kongsikn dengansaya tentang cara mendapatkan qang dlam masa 24 jam. saya berminat untuk mengetahui nya.

  muaz abdullah (115.164.52.*) menulis

Tidak tahu jln.nakbelajar.kerja seorang security.

  Byrnes (91.201.140.*) menulis

Olymp trade memang platform trading yg meyakinkan.    2

Olymp trade memang platform trading yg meyakinkan. Dulu gw download versi mobilenya di iphone 4 lawas gw sekedar iseng doang. Mana hapenya udah lola pula. N kerjanya memang seperti jarum jam, ngga beratin sistem sama sekali. Ada banyak fasilitas buat klien juga. Platform web yg nyaman, banyak perangkat trading, tim bantuan yg cekatan. Mereka ngejawab semua, bahkan pertanyaan konyol, cepet banget. Penarikan dana cuma butuh waktu sehari sesuai ketentuan, tapi kalo gw cuma butuh sejam. Kenapa susah banget ya cari info tetnang bonus? Kan bisa langsung diposting pake huruf gede2 di halaman utama.

  Philipp (179.61.131.*) menulis

Buat mereka yg mau mulai trading, olymp trade

Buat mereka yg mau mulai trading, Olymptrade itu platform yg benar2 cocok. Modal di sini kecil, cuma 10 dolar. Apalagi mrk tawarin banyak promosi dan deposit minim banget. Kamu bisa pake akun demo selama yg kamu mau supaya terbiasa sama antar mukanya n nyoba praktek juga. Ada banyak materi pelatihan n webminar. Semua kemudahan trading cuma dengan satu klik aja. Bahkan newbie ada peluang untuk profit di olymp kalo mereka trading dengan pertimbangan dan tenang, itu yg penting. Penarikan dana juga cepat. Proses verifikasi memang mengganggu, tapi ini gangguan yg ngga bisa dihindari n harus dijalani.

  Nicia (5.231.80.*) menulis

platform trading

Aku suka platform trading mereka karena kita bisa analisis aset di situ. Buka aja beberapa window, misalnya buat window pertama waktu pendek, trus di windw kedua waktu yg lebih panjang. Trus pasang dah indikatornya (beda orang pastinya punya indikator favorit sendiri), analisis pasarnya gimana trus tradinglah. Ada indikator namanya "market mood", nah itu kalo bisa jangan dipake. Bikin sell waktu 90% publik buy n bikin sebaliknya.

  hjmdkassim samat (60.50.141.*) menulis

crypto option    whatsat 0139300300

1, tuan berurusan dgn broker mana?
2,olytrend bagus atau tidak.
3.Jika ada untung berapa lama cleam di credit ke akaun kita.
4.berapa RM mula tuan berdagang.
5. indicator apa yang tuan guna dan macamana nak dapat.

  Habsah Othman (115.164.185.*) menulis

Cara bayaran

Macam mana cara nak buat bayaran dan cara nk kluarkan duitnya. Adakah melalui bank.

  MUHAMMAD HARIZ AMZAR BIN HARIONMI (123.136.107.*) menulis

-    -

Bagaimanakah untuk saya menjafi kaya dan pendapatan yang sangat banyak ? Kamu boleh ajarkan saya.

Semua komen (pada laman baru)
 
 
 

 Tambah komen baru!

Tanya sesuatu atau berkongsi pengalaman
Anda akan menerima arahan yang terperinci ke e-mel anda.