Adakah bitcoin mencurigakan - Menjadi kaya dengan kaedah ini dan sekarang saya mendapat lebih dari 50,000 RM sebulan.
More information
Leman Naha
29.11. 2017 00:00  | 

Pada masa kini, seringkali istilah BitCoin muncul sama ada dalam pergaulan, dalam iklan-iklan, mahupun dalam majalah dan akhbar. Penggunaan BitCoin yang semakin menular dan semakin diminta tinggi oleh masyarakat sejagat telah menjadikan BitCoin semakin dekenali ramai.

Namun begitu, adakah kita betul-betul memahami apa itu BitCoin? Dan adakah BitCoin ini boleh dipercayai? Sesungguhnya, memang pasti terdapat pertanyaan-pertanyaan berikut yang anda alami, bukankah begitu? Hal ini sememangnya pasti kerana kita sebagai manusia kita bersikap curiga apabila tidak mempunyai bukti. Dan dalam konteks ini, BitCoin hanya wujud dalam dunia atas talian iaitu di dalam alam maya. Seperti nilai mata wang yang kita miliki, BitCoin tidak mempunyai rupa sebagai kertas mahupun sebagai tembaga bulat. Ianya hanya dinyatakan dalam telafon pintar anda, maka adakah BitCoin itu benar atau hanya penipuan belaka?

Sesungguhnya kecurigaan anda itu memang wajar, apatah lagi pada zaman teknologi terpantas, para penggodam berkeliaran dimana-mana, dan hanya menunggu masa bagi mangsa untuk terjebak dengan sindiket penipuan mereka.

Walau bagaimanapun, BitCoin merupakan matawang digital yang betul. Malah, BitCoin telah digunakan dalam pelbagai transaksi pembelian dan penjualan di seluruh dunia. Walaupun BitCoin tidak mempunyai penyelaras kewangan atau pusat kewangan tersendiri, namun aliran BitCoin dalam transaksi masih berjalan dengan lancar di seluruh global.

BitCoin merupakan ganjaran yang diterima apabila seseorang itu rajin ‘menggali’ atau mining secara atas talian. Hasil ganjaran tersebut boleh digunakan untuk menebus perkhidmatan dan barangan mengikut pertukaran BitCoin dengan nilai matawang lain. Malahan, pada Februari 2015, 100 000 penjual dan pedagang telah menerima BitCoin sebagai bayaran menggantikan matawang. Penyelidikan oleh Universiti Cambridge juga membuktikan bahawa, pada tahun 2017, terdapat 2.9 sehingga 5.8 pengguna matawang digital yang digelar ‘cryptocurrency wallet’, dan menggunakan BitCoin sebagai matawang pilihan.

Kesimpulannya, memang patutlah anda meragui sesuatu yang kurang diketahui demi keselamatan peribadi anda, namun BitCoin bukanlah salah satu daripada kecurigaan anda, kerana BitCoin telah menjadi penggunan matawang digital yang sangat dikenali di seluruh dunia.

Mulakan sekarang - Hidup ini terlalu singkat untuk miskin. cryptocurrency, matawang digital, matawang, digital money, bitcoin
Start now

Mendapat wang dalam tiga langkah mudah!

Kaedah saya tidak boleh digunakan di semua tempat. Kebanyakan bank dan pedagang tidak tahu tentang kaedah ini. Walaupun mereka mengetahuinya, mereka tidak akan memberitahu kepada orang kebanyakan dalam apa jua situasi. Disebabkan itu penting untuk memilih broker berlesen yang dipercayai dan membenarkan anda untuk mengaut keuntungan. Di sini adalah dua broker kegemaran saya. Daftar pada salah satu daripadanya - atau kedua-duanya sekali. Kedua mereka menawarkan khidmat nasihat, tutorial video dan penasihat perseorangan - secara percuma.

Cuba strategi menggunakan versi demo:

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
Broker moden dengan deposit minimum yang rendah
Tip pantas: Broker ini membenarkan dagangan tanpa henti termasuk pada hujung minggu dengan dagangan bermula dari serendah $1
Deposit minima: $10
 
 


  Zaini S. (2001:e68:5447:3c0a:c4b5:625b:d56) menulis

FB atau Whatsapp Grup Utk Olymp Trade

Ada tak siapa2 tahu grup FB atau wassap yang bagus utk kita discuss pasal trading dan juga broker Olymptrade ni ?

  Ninaossen (2402:1980:183:2c86:8cfb:c644:32c) menulis

Bagaimana erk?    Oleh sy sendiri

Bagaimana erk awk blh jadi kaya dn tanpa modal sy masih x fhm n sy juga mahu jafi kaya...tapi semua perkara sy nak buat semua memerlukan modal...dari dulu sampai skrg x berjaya2

  dafisdra qaliff (183.171.116.*) menulis

dapatkan wang dalam masa 24 jam    tiada

saya mohon pihak tuan kongsikn dengansaya tentang cara mendapatkan qang dlam masa 24 jam. saya berminat untuk mengetahui nya.

  muaz abdullah (115.164.52.*) menulis

Tidak tahu jln.nakbelajar.kerja seorang security.

  Byrnes (91.201.140.*) menulis

Olymp trade memang platform trading yg meyakinkan.    2

Olymp trade memang platform trading yg meyakinkan. Dulu gw download versi mobilenya di iphone 4 lawas gw sekedar iseng doang. Mana hapenya udah lola pula. N kerjanya memang seperti jarum jam, ngga beratin sistem sama sekali. Ada banyak fasilitas buat klien juga. Platform web yg nyaman, banyak perangkat trading, tim bantuan yg cekatan. Mereka ngejawab semua, bahkan pertanyaan konyol, cepet banget. Penarikan dana cuma butuh waktu sehari sesuai ketentuan, tapi kalo gw cuma butuh sejam. Kenapa susah banget ya cari info tetnang bonus? Kan bisa langsung diposting pake huruf gede2 di halaman utama.

  Philipp (179.61.131.*) menulis

Buat mereka yg mau mulai trading, olymp trade

Buat mereka yg mau mulai trading, Olymptrade itu platform yg benar2 cocok. Modal di sini kecil, cuma 10 dolar. Apalagi mrk tawarin banyak promosi dan deposit minim banget. Kamu bisa pake akun demo selama yg kamu mau supaya terbiasa sama antar mukanya n nyoba praktek juga. Ada banyak materi pelatihan n webminar. Semua kemudahan trading cuma dengan satu klik aja. Bahkan newbie ada peluang untuk profit di olymp kalo mereka trading dengan pertimbangan dan tenang, itu yg penting. Penarikan dana juga cepat. Proses verifikasi memang mengganggu, tapi ini gangguan yg ngga bisa dihindari n harus dijalani.

  Nicia (5.231.80.*) menulis

platform trading

Aku suka platform trading mereka karena kita bisa analisis aset di situ. Buka aja beberapa window, misalnya buat window pertama waktu pendek, trus di windw kedua waktu yg lebih panjang. Trus pasang dah indikatornya (beda orang pastinya punya indikator favorit sendiri), analisis pasarnya gimana trus tradinglah. Ada indikator namanya "market mood", nah itu kalo bisa jangan dipake. Bikin sell waktu 90% publik buy n bikin sebaliknya.

  hjmdkassim samat (60.50.141.*) menulis

crypto option    whatsat 0139300300

1, tuan berurusan dgn broker mana?
2,olytrend bagus atau tidak.
3.Jika ada untung berapa lama cleam di credit ke akaun kita.
4.berapa RM mula tuan berdagang.
5. indicator apa yang tuan guna dan macamana nak dapat.

  Habsah Othman (115.164.185.*) menulis

Cara bayaran

Macam mana cara nak buat bayaran dan cara nk kluarkan duitnya. Adakah melalui bank.

  MUHAMMAD HARIZ AMZAR BIN HARIONMI (123.136.107.*) menulis

-    -

Bagaimanakah untuk saya menjafi kaya dan pendapatan yang sangat banyak ? Kamu boleh ajarkan saya.

Semua komen (pada laman baru)
 
 
 

 Tambah komen baru!

Tanya sesuatu atau berkongsi pengalaman
Anda akan menerima arahan yang terperinci ke e-mel anda.