5 sebab untuk melabur dengan ripple - Menjadi kaya dengan kaedah ini dan sekarang saya mendapat lebih dari 50,000 RM sebulan.
More information
Leman Naha
27.11. 2018 00:00  | 

Pastinya ramai tahu akan kewujudan Ripple dalam dunia cryptocurrency. Namun begitu, tidak ramai yang melihat manfaat yang ditawarkannya. Disini, akan kami terangkan 5 sebab mengapa anda perlu melabur dalam Ripple.

Salah satu sebab utama Ripple digemari ramai ialah kerana protokol transaksi yang maju. Jika dahulu system kewangan menjadi leceh dan sukar diuruskan, kini dengan adanya Protokol Transaksi Ripple, anda boleh memindahkan mata wang digital, mata wang fiat, malah maklumat dengan pantas. Transaksi ini tidak memerlukan ejen pihak ketiga bagi melaksanakannya. Hal ini kerana Ripple sendiri yang bakal mengirimkan wang melalui saluran digital dengan selamat dan pantas.

Kedua-dua pihak yang terlibat dalam transaksi tersebut bakal mempunyai akses kepada saluran yang selamat, bagi menghapuskan kebarangkalian terjadinya risiko dan ancaman. Oleh itu, XRP juga sma berguna kepada bank dan individu.

Sebab kedua anda perlu melabur dalam Ripple ialah Ripple akan memperbaiki system perbankan dan bukannya memadamnya. Pemikiran bahawa cryptocurrency akan menakluki pasaran kewangan dan menjatuhkan system perbankan ke dalam kelalaian adalah satu kenyataan naif. Walaupun cryptocurrency akan terus berkembang, namun ianya hanyalah melalui integrase ke dalam hidupan seharian dengan bantuan dunia kewangan, iaitu bank.

Ripple Labs mengambil kira akan hal ini dan menambil tidakan bijak untuk menawarkan perkongsian saling menguntungkan kepada bank-bank dunia. Pada saat ini lebih 100 bank telah menjadi pelabur dalam Ripple dan memulakan proses integrase XRP dalam system mereka. Ada yang menyatakan bahawa Ripple bakal suatu hari Berjaya menggantikan pembayaran SWIFT, walaupun kini TPSnya masih pada tahap substandard.

Selain itu, Ripple atau XRP disokong oleh pasukan yang cemerlang. Kita harus peka bahawa kejayaan ICO bergantung kepada siapa yang mengendalikan projek tersebut. Banyak matawang digital yang tidak mampu memasuki pasaran kerana penciptanya yang tidak cekap untuk mengetahui kaedah yang betul. Pada tahun 2015, pasukan Ripple telah Berjaya untuk mengumpulkan modal teroka bernilai $55 juta dalam satu pusingan pembiayaan. Oleh kerana itu, wang terus menerus mengalir masuk apabila pemain sfera perbankan utama mengambil minat terhadap cryptocurrency tersebut.

Salah satu pelabur utama yang menyokong Ripple ialah Google. Malah, perbadanan tersebut merupakan penyumbang utama kerana mereka melihat potensi untuk memudahkan dan untuk melindungi pembayaran. Selain dari Google dan Apple, Ripple juga dilabur oleh Airbnb, Asana, BuzzFeed, Coinbase, Facebook, Twitter, dan Snap.

Di samping itu, ramalan harga bagi XRP juga cukup menjanjikan. Salah satu sebab utama untuk melabur XRP ialah kerana anggaran harganya. Menurut ramalan terkini, banyak pakar Ripple bersetuju bahawa harga ini boleh mencapai $200-$300 dalam 10 tahun akan datang. Jika Ripple menjadi asset pembayaran de facto kepada bank, ianya boleh memcapai harga $20 dalam masa yang terdekat.

Sebab terakhir untuk melabur dalam Ripple ialah, kerana Ripple mudah dan mampu milik. Kini Ripple merupakan salah satu cryptocurrency dibawa $1, oleh itu, sebarang pelaburan tidak akan menjadi beban dalam bajet anda. Coin tersebut boleh dibeli di mana-mana platform pertukaran cryptocurrency.

Oleh sebab-sebab yang telah dikemukakan tersebut, anda bolehlah memulakan perancangan akan pelaburan terhadap cryptocurrency ini, kerana berkemungkinan besar, anda bakal mendapat pulangan yang besar.

Mulakan sekarang - Hidup ini terlalu singkat untuk miskin. cryptocurrency,ripple,xrp,ripple lab,melabur,pelaburan
Start now

Mendapat wang dalam tiga langkah mudah!

Kaedah saya tidak boleh digunakan di semua tempat. Kebanyakan bank dan pedagang tidak tahu tentang kaedah ini. Walaupun mereka mengetahuinya, mereka tidak akan memberitahu kepada orang kebanyakan dalam apa jua situasi. Disebabkan itu penting untuk memilih broker berlesen yang dipercayai dan membenarkan anda untuk mengaut keuntungan. Di sini adalah dua broker kegemaran saya. Daftar pada salah satu daripadanya - atau kedua-duanya sekali. Kedua mereka menawarkan khidmat nasihat, tutorial video dan penasihat perseorangan - secara percuma.

Cuba strategi menggunakan versi demo:

  Make Money Robot

Robot asas yang membolehkan anda untuk berdagang opsyen binari secara automatik walaupun anda orang baru
Tip pantas: Saya syorkan untuk berdagang pasangan mata wang, contohnya EUR/USD atau CNY/USD.
Deposit minima: $200
 

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
Broker moden dengan deposit minimum yang rendah
Tip pantas: Broker ini membenarkan dagangan tanpa henti termasuk pada hujung minggu dengan dagangan bermula dari serendah $1
Deposit minima: $10
 
 


  Zaini S. (2001:e68:5447:3c0a:c4b5:625b:d56) menulis

FB atau Whatsapp Grup Utk Olymp Trade

Ada tak siapa2 tahu grup FB atau wassap yang bagus utk kita discuss pasal trading dan juga broker Olymptrade ni ?

  Ninaossen (2402:1980:183:2c86:8cfb:c644:32c) menulis

Bagaimana erk?    Oleh sy sendiri

Bagaimana erk awk blh jadi kaya dn tanpa modal sy masih x fhm n sy juga mahu jafi kaya...tapi semua perkara sy nak buat semua memerlukan modal...dari dulu sampai skrg x berjaya2

  dafisdra qaliff (183.171.116.*) menulis

dapatkan wang dalam masa 24 jam    tiada

saya mohon pihak tuan kongsikn dengansaya tentang cara mendapatkan qang dlam masa 24 jam. saya berminat untuk mengetahui nya.

  muaz abdullah (115.164.52.*) menulis

Tidak tahu jln.nakbelajar.kerja seorang security.

  Byrnes (91.201.140.*) menulis

Olymp trade memang platform trading yg meyakinkan.    2

Olymp trade memang platform trading yg meyakinkan. Dulu gw download versi mobilenya di iphone 4 lawas gw sekedar iseng doang. Mana hapenya udah lola pula. N kerjanya memang seperti jarum jam, ngga beratin sistem sama sekali. Ada banyak fasilitas buat klien juga. Platform web yg nyaman, banyak perangkat trading, tim bantuan yg cekatan. Mereka ngejawab semua, bahkan pertanyaan konyol, cepet banget. Penarikan dana cuma butuh waktu sehari sesuai ketentuan, tapi kalo gw cuma butuh sejam. Kenapa susah banget ya cari info tetnang bonus? Kan bisa langsung diposting pake huruf gede2 di halaman utama.

  Philipp (179.61.131.*) menulis

Buat mereka yg mau mulai trading, olymp trade

Buat mereka yg mau mulai trading, Olymptrade itu platform yg benar2 cocok. Modal di sini kecil, cuma 10 dolar. Apalagi mrk tawarin banyak promosi dan deposit minim banget. Kamu bisa pake akun demo selama yg kamu mau supaya terbiasa sama antar mukanya n nyoba praktek juga. Ada banyak materi pelatihan n webminar. Semua kemudahan trading cuma dengan satu klik aja. Bahkan newbie ada peluang untuk profit di olymp kalo mereka trading dengan pertimbangan dan tenang, itu yg penting. Penarikan dana juga cepat. Proses verifikasi memang mengganggu, tapi ini gangguan yg ngga bisa dihindari n harus dijalani.

  Nicia (5.231.80.*) menulis

platform trading

Aku suka platform trading mereka karena kita bisa analisis aset di situ. Buka aja beberapa window, misalnya buat window pertama waktu pendek, trus di windw kedua waktu yg lebih panjang. Trus pasang dah indikatornya (beda orang pastinya punya indikator favorit sendiri), analisis pasarnya gimana trus tradinglah. Ada indikator namanya "market mood", nah itu kalo bisa jangan dipake. Bikin sell waktu 90% publik buy n bikin sebaliknya.

  hjmdkassim samat (60.50.141.*) menulis

crypto option    whatsat 0139300300

1, tuan berurusan dgn broker mana?
2,olytrend bagus atau tidak.
3.Jika ada untung berapa lama cleam di credit ke akaun kita.
4.berapa RM mula tuan berdagang.
5. indicator apa yang tuan guna dan macamana nak dapat.

  Habsah Othman (115.164.185.*) menulis

Cara bayaran

Macam mana cara nak buat bayaran dan cara nk kluarkan duitnya. Adakah melalui bank.

  MUHAMMAD HARIZ AMZAR BIN HARIONMI (123.136.107.*) menulis

-    -

Bagaimanakah untuk saya menjafi kaya dan pendapatan yang sangat banyak ? Kamu boleh ajarkan saya.

Semua komen (pada laman baru)
 
 
 

 Tambah komen baru!

Tanya sesuatu atau berkongsi pengalaman
Anda akan menerima arahan yang terperinci ke e-mel anda.