5 kaedah membeli bitcoin melalui paypal - Menjadi kaya dengan kaedah ini dan sekarang saya mendapat lebih dari 50,000 RM sebulan.
More information
Leman Naha
18.04. 2018 00:00  | 

Jika anda pengguna cryptocurrency BitCoin, maka anda tahu bahawa terdapat beberapa cara yang boleh digunakan dalam urusan jual beli mata wang tersebut. Salah satu cara yang paling digemari oleh umum ialah pembelian menggunakan PayPal.

Namun begitu, pembelian menggunakan PayPal tidaklah mudah kerana masih terdapat isu untuk mencari medium pembelian BitCoin dengan menggunakan kaedah ini. Hal ini kerana terdapat segelintir manusia yang memanipulasikan PayPal dengan menggunakan scam penipuan mereka.

Oleh kerana wujudnya kesangsian dalam pasaran BitCoin secara PayPal, kami akan menyenaraikan 5 kaedah yang sah dan dijamin bukan scam bagi memudahkan urusan jual beli anda.

Membeli BitCoin dengan PayPal melalui eToro

eToro merupakan platform yang paling mudah bagi anda untuk membeli BitCoin menggunakan PayPal jika anda hanya ingin mengaut keuntungan dari penurun-naikan harga BitCoin di pasaran.

Namun begitu, eToro hanya membenarkan anda untuk membeli BitCoin tersebut secara langsung tetapi anda tidak dapat mengeluarkannya atau menghantarnya kepada orang lain, sebaliknya, anda hanya mempu menjualnya dengan fiat currency.

Kebaikannya ialah yuran bayaran adalah rendah berbanding laman lain, namun kekurangannya ialah anda tidak dapat mengeluarkan atau menghantar BitCoin tersebut, malah ianya tidak dapat digunakan di US.

Membeli BitCoin dengan PayPal melalui Virwox

Virwox merupakan singkatan bagi Virtual World Exchange. Kaedah ini merupakan kaedah yang paling boleh dipercayai jika anda menggunakan PayPal. Dalam Virwox, anda akan menggunakan virtual currency yang dipanggil SLL iaitu Second Life Linden Dollars. Mata wang ini digunakan secara meluas dalam dunia maya yang terbesar pada masa kini iaitu Second Life.

Setelah membeli SLL dengan menggunakan PayPal, anda boleh menukarkanya kepada BitCoin. Kelebihan Virwox ialah, ianya paling boleh dipercayai apabila membeli BitCoin, namun kekurangannya ialah yuran yang dikenakan sangat tinggi berbanding kaedah yang lain.

Membeli BitCoin dengan PayPal melalui Local Bitcoins

Pada asalnya, hanya terdapat satu sahaja cara anda boleh membeli BitCoin dengan menggunakan PayPal iaitu dengan menggunakan Local Bitcoins. Kaedah ini merupakan kaedah yang paling lama telah digunakan.

Tidak separti Virwox, Local Bitcoins ini merupakan platform pasaran jual beli antara penjual dan pembeli BitCoin. Jika anda menggunakan kaedah ini, anda akan berurusan secara langsung dengan orang betul. Dalam konteks ini, kredabiliti seseorang itu perlu juga diambil kira agar tidak terjatuh dalam penipuan scam orang-orang yang tidak jujur.

Kelebihan Local Bitcoins ialah, ianya mempunyai jumlah penjual yang bervariasi dari seluruh dunia. Malah, disebabkan kaedah ini berlangsung secara one-to-one, transaksi BitCoin adalah lebih cepat berbanding kaedah lain. Kekurangannya pula ianya mempunyai yuran yang tinggi bergantung kepada penjual, dan anda mempunyai risiko tinggi penipuan.

Membeli BitCoin dengan PayPal melalui Wirex

Wirex merupakan satu syarikat yang ditubuhkan untuk membekalkan kad debit Bitcoin secara fizikal mahupun maya. Ianya digunakan seperti kad debit biasa dan boleh didaftarkan dalam akaun PayPal anda.

Kelebihan Wirex ialah yuran yang dikenakan untuk transaksi tidak telalu tinggi berbanding kaedah-kaedah yang lain. Kekurangannya pula ialah ianya mengambil masa yang lama untuk diproses dan akan mengambil masa lebih kurang 10 hari untuk diproses.

Membeli BitCoin dengan PayPal melalui Paxful

Paxful merupakan versi Local Bitcoins yang lebih kecil dan lebih kurang diketahui oleh umum. Namun versi ini merupakan pasaran peer-to-peer yang membolehkan anda untuk membeli BitCoin dengan menggunakan dengan pelbagai cara seperti Skype, kad hadiah Amazon, PayPal dan banyak lagi. Kaedah ini juga mudah kerana anda boleh memilih penjual yang anda ingini dan akan diteruskan ke online chat Bersama penjual untuk memuktamadkan pembelian.

Kelebihan Paxful ialah, ianya mempunyai rangkaian yang luas untuk berjual beli, namun kekurangannya ialah anda berkemungkinan dikenakan yuran yang tinggi megikut kehendak penjual.

Mulakan sekarang - Hidup ini terlalu singkat untuk miskin. mata wang digital, cryptocurrency, cryptocurrencies, bitcoin, ethereum, litecoin, ripple, iota, mata wang, dompet digital,
Start now

Mendapat wang dalam tiga langkah mudah!

Kaedah saya tidak boleh digunakan di semua tempat. Kebanyakan bank dan pedagang tidak tahu tentang kaedah ini. Walaupun mereka mengetahuinya, mereka tidak akan memberitahu kepada orang kebanyakan dalam apa jua situasi. Disebabkan itu penting untuk memilih broker berlesen yang dipercayai dan membenarkan anda untuk mengaut keuntungan. Di sini adalah dua broker kegemaran saya. Daftar pada salah satu daripadanya - atau kedua-duanya sekali. Kedua mereka menawarkan khidmat nasihat, tutorial video dan penasihat perseorangan - secara percuma.

Cuba strategi menggunakan versi demo:

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
Broker moden dengan deposit minimum yang rendah
Tip pantas: Broker ini membenarkan dagangan tanpa henti termasuk pada hujung minggu dengan dagangan bermula dari serendah $1
Deposit minima: $10
 

  Make Money Robot

Robot asas yang membolehkan anda untuk berdagang opsyen binari secara automatik walaupun anda orang baru
Tip pantas: Saya syorkan untuk berdagang pasangan mata wang, contohnya EUR/USD atau CNY/USD.
Deposit minima: $200
 
 


  Zaini S. (2001:e68:5447:3c0a:c4b5:625b:d56) menulis

FB atau Whatsapp Grup Utk Olymp Trade

Ada tak siapa2 tahu grup FB atau wassap yang bagus utk kita discuss pasal trading dan juga broker Olymptrade ni ?

  Ninaossen (2402:1980:183:2c86:8cfb:c644:32c) menulis

Bagaimana erk?    Oleh sy sendiri

Bagaimana erk awk blh jadi kaya dn tanpa modal sy masih x fhm n sy juga mahu jafi kaya...tapi semua perkara sy nak buat semua memerlukan modal...dari dulu sampai skrg x berjaya2

  dafisdra qaliff (183.171.116.*) menulis

dapatkan wang dalam masa 24 jam    tiada

saya mohon pihak tuan kongsikn dengansaya tentang cara mendapatkan qang dlam masa 24 jam. saya berminat untuk mengetahui nya.

  muaz abdullah (115.164.52.*) menulis

Tidak tahu jln.nakbelajar.kerja seorang security.

  Byrnes (91.201.140.*) menulis

Olymp trade memang platform trading yg meyakinkan.    2

Olymp trade memang platform trading yg meyakinkan. Dulu gw download versi mobilenya di iphone 4 lawas gw sekedar iseng doang. Mana hapenya udah lola pula. N kerjanya memang seperti jarum jam, ngga beratin sistem sama sekali. Ada banyak fasilitas buat klien juga. Platform web yg nyaman, banyak perangkat trading, tim bantuan yg cekatan. Mereka ngejawab semua, bahkan pertanyaan konyol, cepet banget. Penarikan dana cuma butuh waktu sehari sesuai ketentuan, tapi kalo gw cuma butuh sejam. Kenapa susah banget ya cari info tetnang bonus? Kan bisa langsung diposting pake huruf gede2 di halaman utama.

  Philipp (179.61.131.*) menulis

Buat mereka yg mau mulai trading, olymp trade

Buat mereka yg mau mulai trading, Olymptrade itu platform yg benar2 cocok. Modal di sini kecil, cuma 10 dolar. Apalagi mrk tawarin banyak promosi dan deposit minim banget. Kamu bisa pake akun demo selama yg kamu mau supaya terbiasa sama antar mukanya n nyoba praktek juga. Ada banyak materi pelatihan n webminar. Semua kemudahan trading cuma dengan satu klik aja. Bahkan newbie ada peluang untuk profit di olymp kalo mereka trading dengan pertimbangan dan tenang, itu yg penting. Penarikan dana juga cepat. Proses verifikasi memang mengganggu, tapi ini gangguan yg ngga bisa dihindari n harus dijalani.

  Nicia (5.231.80.*) menulis

platform trading

Aku suka platform trading mereka karena kita bisa analisis aset di situ. Buka aja beberapa window, misalnya buat window pertama waktu pendek, trus di windw kedua waktu yg lebih panjang. Trus pasang dah indikatornya (beda orang pastinya punya indikator favorit sendiri), analisis pasarnya gimana trus tradinglah. Ada indikator namanya "market mood", nah itu kalo bisa jangan dipake. Bikin sell waktu 90% publik buy n bikin sebaliknya.

  hjmdkassim samat (60.50.141.*) menulis

crypto option    whatsat 0139300300

1, tuan berurusan dgn broker mana?
2,olytrend bagus atau tidak.
3.Jika ada untung berapa lama cleam di credit ke akaun kita.
4.berapa RM mula tuan berdagang.
5. indicator apa yang tuan guna dan macamana nak dapat.

  Habsah Othman (115.164.185.*) menulis

Cara bayaran

Macam mana cara nak buat bayaran dan cara nk kluarkan duitnya. Adakah melalui bank.

  MUHAMMAD HARIZ AMZAR BIN HARIONMI (123.136.107.*) menulis

-    -

Bagaimanakah untuk saya menjafi kaya dan pendapatan yang sangat banyak ? Kamu boleh ajarkan saya.

Semua komen (pada laman baru)
 
 
 

 Tambah komen baru!

Tanya sesuatu atau berkongsi pengalaman
Anda akan menerima arahan yang terperinci ke e-mel anda.