5 cara dapatkan bitcoins untuk pemula pada tahun 2018 - Menjadi kaya dengan kaedah ini dan sekarang saya mendapat lebih dari 50,000 RM sebulan.
More information
Leman Naha
04.10. 2018 13:18  | 

Anda semua mesti mendengar tentang bitcoin dan bagaimana semua orang cuba mencari mereka dan bagaimana ia telah menjadikan beberapa orang orang kaya yang luar biasa. Cita-cita untuk mencari kekayaan dan melabur dalam "masa depan industri kewangan" telah menggalakkan ramai pendatang baru untuk mengambil risiko.

Ya, kita melihat trend baru dalam industri kewangan dan ya, orang telah menjadi kaya dengan mengumpulkan bitcoin dan hakikat bahawa satu bitcoin bernilai nasib juga benar. Tetapi berapa ramai peniaga baru yang mengetahui cara anda boleh memenangi bitcoin?

Mari lihat 5 cara pasti yang boleh mengubah nasib anda.

Misi jalan anda untuk kekayaan

Perlombongan mungkin cara yang paling biasa untuk mendapatkan bitcoin tetapi ia bukanlah yang paling mudah. Anda dikehendaki menyelesaikan masalah pengkomputeran yang rumit, yang dihasilkan selepas komputer perlombongan mengumpul blok. Sekiranya berjaya diselesaikan, anda diberi ganjaran bitcoin. Walau bagaimanapun, masalah dengan ini ialah jika anda menggunakan kalkulator perlombongan, bil elektrik anda sendiri akan menjadi lebih daripada apa yang anda akan dapat. Oleh itu, perlombongan boleh memberi anda bitcoin tetapi kerana jumlah kecil yang anda dapat, ia tidak dianggap sangat menguntungkan hari ini.

Perdagangan lama yang baik

Anda boleh menawarkan untuk menjual sesuatu sebagai pertukaran untuk bitcoin. Jika anda seorang pedagang cryptocurrency dengan perniagaan dan kehadiran dalam talian maka anda boleh menerima pembayaran dalam bitcoin menggunakan alamat bitcoin anda. Untuk kaedah ini, anda perlu melakukan sedikit penyelidikan dan mencapai khalayak sasaran yang betul kerana tidak semua orang akan mempunyai bitcoins untuk anda.

Bantu orang dan dapatkan bitcoin

Untuk cara yang sangat unik untuk mendapatkan bitcoins, anda perlu melawat laman web yang dipanggil bitfortip. Pengguna atau ahli laman web ini meminta ahli lain untuk mendapatkan bantuan; mereka mungkin mempunyai soalan untuk anda atau mungkin memerlukan beberapa maklumat. Sekiranya anda memberi mereka nilai tertentu, mereka hanya akan menipu anda di bitcoins.

Bekerja untuk kekayaan anda

Anda boleh menawarkan perkhidmatan atau produk dan meminta orang untuk membayar anda dalam bitcoin; Walau bagaimanapun, ini mungkin memerlukan anda bekerja keras sedikit kerana anda perlu mencari platform yang tepat di mana orang mencari untuk menyewa perkhidmatan anda untuk bitcoin. Terdapat beberapa laman web yang berfungsi seperti laman papan kerja biasa di mana ia membawa kontraktor dan majikan bersama-sama di satu platform. Walau bagaimanapun, anda perlu memastikan bahawa laman web yang anda pilih adalah sahih.

Dapatkan bayaran per klik

Konsep ini adalah benar untuk wang konvensional dan ia benar untuk cryptocurrency; satu-satunya perbezaan ialah anda perlu menyiarkan kandungan di laman web iklan yang berasaskan bitcoin. Sekiranya kandungan anda terikat dengan klik, rangkaian iklan bitcoin ini akan membayar anda dalam bitcoin. Peraturannya masih sama, semakin banyak klik yang dapat anda dapatkan, semakin banyak bitcoin yang anda dapat.

Ingat, ini hanya cara pemula yang asas untuk mendapatkan bitcoin dengan hampir tiada pelaburan; ini tidak akan menjadikan anda jutawan semalaman. Ganjaran untuk pemula mungkin tidak banyak tetapi ia tidak memerlukan sebarang pelaburan besar dari anda. Ingat, apabila anda mempunyai kekayaan yang mencukupi, anda boleh memilih cara yang lebih tinggi yang menawarkan nasib yang lebih besar.

Mulakan sekarang - Hidup ini terlalu singkat untuk miskin. cryptocurrency, bitcoins, mendapatkan bitcoins, bagaimana untuk mendapatkan bitcoins, perlombongan
Start now

Mendapat wang dalam tiga langkah mudah!

Kaedah saya tidak boleh digunakan di semua tempat. Kebanyakan bank dan pedagang tidak tahu tentang kaedah ini. Walaupun mereka mengetahuinya, mereka tidak akan memberitahu kepada orang kebanyakan dalam apa jua situasi. Disebabkan itu penting untuk memilih broker berlesen yang dipercayai dan membenarkan anda untuk mengaut keuntungan. Di sini adalah dua broker kegemaran saya. Daftar pada salah satu daripadanya - atau kedua-duanya sekali. Kedua mereka menawarkan khidmat nasihat, tutorial video dan penasihat perseorangan - secara percuma.

Cuba strategi menggunakan versi demo:

  Make Money Robot

Robot asas yang membolehkan anda untuk berdagang opsyen binari secara automatik walaupun anda orang baru
Tip pantas: Saya syorkan untuk berdagang pasangan mata wang, contohnya EUR/USD atau CNY/USD.
Deposit minima: $200
 

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
Broker moden dengan deposit minimum yang rendah
Tip pantas: Broker ini membenarkan dagangan tanpa henti termasuk pada hujung minggu dengan dagangan bermula dari serendah $1
Deposit minima: $10
 
 


  Zaini S. (2001:e68:5447:3c0a:c4b5:625b:d56) menulis

FB atau Whatsapp Grup Utk Olymp Trade

Ada tak siapa2 tahu grup FB atau wassap yang bagus utk kita discuss pasal trading dan juga broker Olymptrade ni ?

  Ninaossen (2402:1980:183:2c86:8cfb:c644:32c) menulis

Bagaimana erk?    Oleh sy sendiri

Bagaimana erk awk blh jadi kaya dn tanpa modal sy masih x fhm n sy juga mahu jafi kaya...tapi semua perkara sy nak buat semua memerlukan modal...dari dulu sampai skrg x berjaya2

  dafisdra qaliff (183.171.116.*) menulis

dapatkan wang dalam masa 24 jam    tiada

saya mohon pihak tuan kongsikn dengansaya tentang cara mendapatkan qang dlam masa 24 jam. saya berminat untuk mengetahui nya.

  muaz abdullah (115.164.52.*) menulis

Tidak tahu jln.nakbelajar.kerja seorang security.

  Byrnes (91.201.140.*) menulis

Olymp trade memang platform trading yg meyakinkan.    2

Olymp trade memang platform trading yg meyakinkan. Dulu gw download versi mobilenya di iphone 4 lawas gw sekedar iseng doang. Mana hapenya udah lola pula. N kerjanya memang seperti jarum jam, ngga beratin sistem sama sekali. Ada banyak fasilitas buat klien juga. Platform web yg nyaman, banyak perangkat trading, tim bantuan yg cekatan. Mereka ngejawab semua, bahkan pertanyaan konyol, cepet banget. Penarikan dana cuma butuh waktu sehari sesuai ketentuan, tapi kalo gw cuma butuh sejam. Kenapa susah banget ya cari info tetnang bonus? Kan bisa langsung diposting pake huruf gede2 di halaman utama.

  Philipp (179.61.131.*) menulis

Buat mereka yg mau mulai trading, olymp trade

Buat mereka yg mau mulai trading, Olymptrade itu platform yg benar2 cocok. Modal di sini kecil, cuma 10 dolar. Apalagi mrk tawarin banyak promosi dan deposit minim banget. Kamu bisa pake akun demo selama yg kamu mau supaya terbiasa sama antar mukanya n nyoba praktek juga. Ada banyak materi pelatihan n webminar. Semua kemudahan trading cuma dengan satu klik aja. Bahkan newbie ada peluang untuk profit di olymp kalo mereka trading dengan pertimbangan dan tenang, itu yg penting. Penarikan dana juga cepat. Proses verifikasi memang mengganggu, tapi ini gangguan yg ngga bisa dihindari n harus dijalani.

  Nicia (5.231.80.*) menulis

platform trading

Aku suka platform trading mereka karena kita bisa analisis aset di situ. Buka aja beberapa window, misalnya buat window pertama waktu pendek, trus di windw kedua waktu yg lebih panjang. Trus pasang dah indikatornya (beda orang pastinya punya indikator favorit sendiri), analisis pasarnya gimana trus tradinglah. Ada indikator namanya "market mood", nah itu kalo bisa jangan dipake. Bikin sell waktu 90% publik buy n bikin sebaliknya.

  hjmdkassim samat (60.50.141.*) menulis

crypto option    whatsat 0139300300

1, tuan berurusan dgn broker mana?
2,olytrend bagus atau tidak.
3.Jika ada untung berapa lama cleam di credit ke akaun kita.
4.berapa RM mula tuan berdagang.
5. indicator apa yang tuan guna dan macamana nak dapat.

  Habsah Othman (115.164.185.*) menulis

Cara bayaran

Macam mana cara nak buat bayaran dan cara nk kluarkan duitnya. Adakah melalui bank.

  MUHAMMAD HARIZ AMZAR BIN HARIONMI (123.136.107.*) menulis

-    -

Bagaimanakah untuk saya menjafi kaya dan pendapatan yang sangat banyak ? Kamu boleh ajarkan saya.

Semua komen (pada laman baru)
 
 
 

 Tambah komen baru!

Tanya sesuatu atau berkongsi pengalaman
Anda akan menerima arahan yang terperinci ke e-mel anda.