3 strategi dagangan bitcoin yang anda mesti cuba - Menjadi kaya dengan kaedah ini dan sekarang saya mendapat lebih dari 50,000 RM sebulan.
More information
Leman Naha
03.11. 2016 00:00  | 

Jika anda berminat dalam perdagangan Bitcoin, anda perlu tahu bahawa ia bukan sesuatu yang mudah. Ia memakan masa, memerlukan kemahiran dan pengetahuan untuk mendapat manfaat daripada pelaburan anda. Sekarang ini, Bitcoin telah muncul sebagai aliran amalan global dan setiap kali harga naik, akan terdapat pelabur baru dan spekulator yang ingin mendapatkan bahagian mereka dari keuntungan.

Walau bagaimanapun, idea utama Bitcoin adalah dan akan kekal sebagai mudah digunakan - rangkaian global yang memudahkan penghantaran matawang kripto ke dan dari mana-mana lokasi. Disebabkan oleh kos penyertaan yang rendah ini, ia telah menjadi salah satu sektor pelaburan yang pesat berkembang sejak beberapa tahun kebelakangan ini.

Tetapi bagaimana untuk memanfaatkan dari dagangan harian Bitcoin anda sepenuhnya dan mendapatkan seberapa banyak matawang kripto yang mungkin?

Kami senaraikan 4 strategi hebat yang akan memberi pengalaman dan arbitraj yang anda perlukan untuk mendapatkan Bitcoin dan memanfaatkan dari pasaran BTC/USD sepenuhnya.

  1. Mencari Pasaran Pertukaran
  2. Perkara pertama yang anda perlu tahu adalah bagaimana untuk mencari pasaran pertukaran yang terbaik. Maksud definisi \'terbaik’ dalam ayat ini adalah pasaran pertukaran yang boleh anda percayai, yang dikawalselia dan yang menerima bayaran dari negara anda. Juga, anda perlu memastikan bahawa tiada yuran tinggi yang dikenakan dan anda sentiasa boleh menukar dan mengeluarkan wang atau Bitcoin(kecairan).

    Atas sebab itu, kami mengesyorkan Bitfinex, Bitstamp, OKCoin dan Coinbase - semuanya platform terbaik dari segi pertukaran Bitcoin untuk dagangan BTC/USD, reputasi dan penguasaan pasaran.

  3. Belajarlah Aturan Permintaan & Penawaran
  4. Prinsip yang paling penting di luar sana adalah prinsip permintaan dan penawaran. Dalam erti kata lain, semakin tinggi permintaan - harga akan naik. Semakin tinggi penawaran - harga akan turun. Permintaan yang rendah bermakna harga lebih rendah dan penawaran yang rendah bersamaan dengan harga lebih tinggi.

    Ini adalah aturan asas ekonomi ekonomi yang anda boleh aplikasikan untuk dagangan harian Bitcoin anda yang menguntungkan.

  5. Eksploitasi Perbezaan Harga
  6. Juga dikenali sebagai arbitraj, strategi ini adalah berkenaan dengan jual beli di antara dua atau lebih platform. Perbezaan harga matawang adalah asas yang membolehkan anda menjana keuntungan - dan membuat kitaran arbitraj berulang, menjana keuntungan dalam perbezaan BTC/USD dalam dua, tiga atau lebih pasaran pertukaran.

Kami berharap anda akan dapat menggunapakai strategi-strategi ini dan memulakan dagangan Bitcoin anda!

Mulakan sekarang - Hidup ini terlalu singkat untuk miskin. bitcoin,trading,robot,strategy
Start now

Mendapat wang dalam tiga langkah mudah!

Kaedah saya tidak boleh digunakan di semua tempat. Kebanyakan bank dan pedagang tidak tahu tentang kaedah ini. Walaupun mereka mengetahuinya, mereka tidak akan memberitahu kepada orang kebanyakan dalam apa jua situasi. Disebabkan itu penting untuk memilih broker berlesen yang dipercayai dan membenarkan anda untuk mengaut keuntungan. Di sini adalah dua broker kegemaran saya. Daftar pada salah satu daripadanya - atau kedua-duanya sekali. Kedua mereka menawarkan khidmat nasihat, tutorial video dan penasihat perseorangan - secara percuma.

Cuba strategi menggunakan versi demo:

  Make Money Robot

Robot asas yang membolehkan anda untuk berdagang opsyen binari secara automatik walaupun anda orang baru
Tip pantas: Saya syorkan untuk berdagang pasangan mata wang, contohnya EUR/USD atau CNY/USD.
Deposit minima: $200
 

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
Broker moden dengan deposit minimum yang rendah
Tip pantas: Broker ini membenarkan dagangan tanpa henti termasuk pada hujung minggu dengan dagangan bermula dari serendah $1
Deposit minima: $10
 
 


  Zaini S. (2001:e68:5447:3c0a:c4b5:625b:d56) menulis

FB atau Whatsapp Grup Utk Olymp Trade

Ada tak siapa2 tahu grup FB atau wassap yang bagus utk kita discuss pasal trading dan juga broker Olymptrade ni ?

  Ninaossen (2402:1980:183:2c86:8cfb:c644:32c) menulis

Bagaimana erk?    Oleh sy sendiri

Bagaimana erk awk blh jadi kaya dn tanpa modal sy masih x fhm n sy juga mahu jafi kaya...tapi semua perkara sy nak buat semua memerlukan modal...dari dulu sampai skrg x berjaya2

  dafisdra qaliff (183.171.116.*) menulis

dapatkan wang dalam masa 24 jam    tiada

saya mohon pihak tuan kongsikn dengansaya tentang cara mendapatkan qang dlam masa 24 jam. saya berminat untuk mengetahui nya.

  muaz abdullah (115.164.52.*) menulis

Tidak tahu jln.nakbelajar.kerja seorang security.

  Byrnes (91.201.140.*) menulis

Olymp trade memang platform trading yg meyakinkan.    2

Olymp trade memang platform trading yg meyakinkan. Dulu gw download versi mobilenya di iphone 4 lawas gw sekedar iseng doang. Mana hapenya udah lola pula. N kerjanya memang seperti jarum jam, ngga beratin sistem sama sekali. Ada banyak fasilitas buat klien juga. Platform web yg nyaman, banyak perangkat trading, tim bantuan yg cekatan. Mereka ngejawab semua, bahkan pertanyaan konyol, cepet banget. Penarikan dana cuma butuh waktu sehari sesuai ketentuan, tapi kalo gw cuma butuh sejam. Kenapa susah banget ya cari info tetnang bonus? Kan bisa langsung diposting pake huruf gede2 di halaman utama.

  Philipp (179.61.131.*) menulis

Buat mereka yg mau mulai trading, olymp trade

Buat mereka yg mau mulai trading, Olymptrade itu platform yg benar2 cocok. Modal di sini kecil, cuma 10 dolar. Apalagi mrk tawarin banyak promosi dan deposit minim banget. Kamu bisa pake akun demo selama yg kamu mau supaya terbiasa sama antar mukanya n nyoba praktek juga. Ada banyak materi pelatihan n webminar. Semua kemudahan trading cuma dengan satu klik aja. Bahkan newbie ada peluang untuk profit di olymp kalo mereka trading dengan pertimbangan dan tenang, itu yg penting. Penarikan dana juga cepat. Proses verifikasi memang mengganggu, tapi ini gangguan yg ngga bisa dihindari n harus dijalani.

  Nicia (5.231.80.*) menulis

platform trading

Aku suka platform trading mereka karena kita bisa analisis aset di situ. Buka aja beberapa window, misalnya buat window pertama waktu pendek, trus di windw kedua waktu yg lebih panjang. Trus pasang dah indikatornya (beda orang pastinya punya indikator favorit sendiri), analisis pasarnya gimana trus tradinglah. Ada indikator namanya "market mood", nah itu kalo bisa jangan dipake. Bikin sell waktu 90% publik buy n bikin sebaliknya.

  hjmdkassim samat (60.50.141.*) menulis

crypto option    whatsat 0139300300

1, tuan berurusan dgn broker mana?
2,olytrend bagus atau tidak.
3.Jika ada untung berapa lama cleam di credit ke akaun kita.
4.berapa RM mula tuan berdagang.
5. indicator apa yang tuan guna dan macamana nak dapat.

  Habsah Othman (115.164.185.*) menulis

Cara bayaran

Macam mana cara nak buat bayaran dan cara nk kluarkan duitnya. Adakah melalui bank.

  MUHAMMAD HARIZ AMZAR BIN HARIONMI (123.136.107.*) menulis

-    -

Bagaimanakah untuk saya menjafi kaya dan pendapatan yang sangat banyak ? Kamu boleh ajarkan saya.

Semua komen (pada laman baru)
 
 
 

 Tambah komen baru!

Tanya sesuatu atau berkongsi pengalaman
Anda akan menerima arahan yang terperinci ke e-mel anda.