3 sebab mengapa mata wang digital bakal menjadi kaedah pembayaran di masa hadapan - Menjadi kaya dengan kaedah ini dan sekarang saya mendapat lebih dari 50,000 RM sebulan.
More information
Leman Naha
16.03. 2018 00:00  | 

Pencetusan berita meningkatnya nilai mata wang digital seperti BitCoin, Litecoin, Ethereum, dan lain-lain lagi kini menjadi buah mulut masyarakat dunia. Malah ada yang mengatakan bahawa mata wang digital bakal membawa penrubahan arus modenisasi bersamanya.

Kepercayaan

Jika kita lihat dalam dunia e-perdagangan atas talian, peserta yang baru menyertai akan menghadapi kesukaran untuk mengendalikan kepercayaan dengan pelanggan kerana pengguna akan meragui siapa yang patut mereka percayai.

Oleh itu, amatlah penting untuk mempunyai mekanisma yang boleh diharap untuk menetapkan samada peniaga atau pelanggan tersebut layak untuk dipercayai. Dalam kes-kes sedemikianlah, mekanisma seperti blockchain’s transparent dan penyimpanan data tidak boleh diubah mengambil peranan.

Dalam konteks ini, pembayaran menggunakan mata wang digital mempunyai akses kepada mekanisma tersebut yang selanjutnya menyediakan khidmat yang laju, mudah, dan mampu milik bagi kedua-dua pihak pembeli dan peniaga.

Berskala

Pada awalnya, BitCoin tidak mendapat sambutan ramai kerana skalanya yang mempunyai blokchain yang menghalang transaksi selama 10 minit. Jika dianggarkan ianya boleh ditafsirkan sebagai 2-3 transaksi sesaat (tps). Amat tidak wajarlah jika pelanggan perlu menunggu begitu lama untuk checkout.

Oleh yang demikian, platform blockchain yang baharu telah dicipta bagi menangani masalah berskala tersebut. Kini platform-platform tersebut mempunyai kelajuan transaksi yang lebih pantas dan mudah diakses. Misalnya Stellar yang mempunyai kelajuan 1000 tps, dan Ripple yang mempunyai keupayaan 1500 tps. Penambahbaikan tersebut bererti bahawa lebih banyak pelanggan boleh menggunakan transaksi blockchain ini dengan mudahnya.

Yuran

Lazimnya, pembayaran yang biasa mempunyai yuran pembayaran yang tinggi. Hal ini kerana peniaga selalunya akan meletakkan yuran pemprosessan yang tinggi kepada pelanggan sehingga menyebabkan mereka untuk membayar jumlah yang lebih tinggi berbanding harga asal. Syarikat kad, mahupun pembayaran digital seperti paypal selalunya mempunyai kadar yang tidak betul dan ditambahkan dengan yuran servis di samping yuran basic.

Pengeksploitasiaan dalam bayaran yuran ini sangatlah tidak adil bagi pelanggan. Oleh itu, sekiranya penggunaan mata wang digital diaplikasikan, bayaran yuran adalah jauh lebih rendah kerana mata wang digital tidak bergantung kepada mana-mana bank, atau syarikat-syarikat kad. Malah ianya boleh ditransaksikan terus dari satu dompet ke dompet yang seterusnya.

Kemudahan

Sebagai pelanggan memang wajarlah jika kita menginginkan check out yang tidak menyusahkan dan cepat. Walaupun kad kredit dan juga transaksi bank boleh dilakukan dengan cepat namun procedur yang perlu dilakukan amatlah leech dan menyusahkan.

Oleh itu, pembayaran secara mata wang digital juga kini dimajukan lagi agar penggunaannya lebih cepat dan lebih efisyen berbanding penggunaan transaksi lain. Malah kelajuan pemindahan bayaran juga adalah lebih cepat kerana bayaran dilakukan dari poket ke poket dan transaksi dapat dilaksanakan dengan lancer.

Mulakan sekarang - Hidup ini terlalu singkat untuk miskin. mata wang digital, cryptocurrency, cryptocurrencies, bitcoin, ethereum, litecoin, ripple, iota, mata wang, dompet digital, transaksi, transaksi online, pembayaran, yuran,
Start now

Mendapat wang dalam tiga langkah mudah!

Kaedah saya tidak boleh digunakan di semua tempat. Kebanyakan bank dan pedagang tidak tahu tentang kaedah ini. Walaupun mereka mengetahuinya, mereka tidak akan memberitahu kepada orang kebanyakan dalam apa jua situasi. Disebabkan itu penting untuk memilih broker berlesen yang dipercayai dan membenarkan anda untuk mengaut keuntungan. Di sini adalah dua broker kegemaran saya. Daftar pada salah satu daripadanya - atau kedua-duanya sekali. Kedua mereka menawarkan khidmat nasihat, tutorial video dan penasihat perseorangan - secara percuma.

Cuba strategi menggunakan versi demo:

  Make Money Robot

Robot asas yang membolehkan anda untuk berdagang opsyen binari secara automatik walaupun anda orang baru
Tip pantas: Saya syorkan untuk berdagang pasangan mata wang, contohnya EUR/USD atau CNY/USD.
Deposit minima: $200
 

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
Broker moden dengan deposit minimum yang rendah
Tip pantas: Broker ini membenarkan dagangan tanpa henti termasuk pada hujung minggu dengan dagangan bermula dari serendah $1
Deposit minima: $10
 
 


  Zaini S. (2001:e68:5447:3c0a:c4b5:625b:d56) menulis

FB atau Whatsapp Grup Utk Olymp Trade

Ada tak siapa2 tahu grup FB atau wassap yang bagus utk kita discuss pasal trading dan juga broker Olymptrade ni ?

  Ninaossen (2402:1980:183:2c86:8cfb:c644:32c) menulis

Bagaimana erk?    Oleh sy sendiri

Bagaimana erk awk blh jadi kaya dn tanpa modal sy masih x fhm n sy juga mahu jafi kaya...tapi semua perkara sy nak buat semua memerlukan modal...dari dulu sampai skrg x berjaya2

  dafisdra qaliff (183.171.116.*) menulis

dapatkan wang dalam masa 24 jam    tiada

saya mohon pihak tuan kongsikn dengansaya tentang cara mendapatkan qang dlam masa 24 jam. saya berminat untuk mengetahui nya.

  muaz abdullah (115.164.52.*) menulis

Tidak tahu jln.nakbelajar.kerja seorang security.

  Byrnes (91.201.140.*) menulis

Olymp trade memang platform trading yg meyakinkan.    2

Olymp trade memang platform trading yg meyakinkan. Dulu gw download versi mobilenya di iphone 4 lawas gw sekedar iseng doang. Mana hapenya udah lola pula. N kerjanya memang seperti jarum jam, ngga beratin sistem sama sekali. Ada banyak fasilitas buat klien juga. Platform web yg nyaman, banyak perangkat trading, tim bantuan yg cekatan. Mereka ngejawab semua, bahkan pertanyaan konyol, cepet banget. Penarikan dana cuma butuh waktu sehari sesuai ketentuan, tapi kalo gw cuma butuh sejam. Kenapa susah banget ya cari info tetnang bonus? Kan bisa langsung diposting pake huruf gede2 di halaman utama.

  Philipp (179.61.131.*) menulis

Buat mereka yg mau mulai trading, olymp trade

Buat mereka yg mau mulai trading, Olymptrade itu platform yg benar2 cocok. Modal di sini kecil, cuma 10 dolar. Apalagi mrk tawarin banyak promosi dan deposit minim banget. Kamu bisa pake akun demo selama yg kamu mau supaya terbiasa sama antar mukanya n nyoba praktek juga. Ada banyak materi pelatihan n webminar. Semua kemudahan trading cuma dengan satu klik aja. Bahkan newbie ada peluang untuk profit di olymp kalo mereka trading dengan pertimbangan dan tenang, itu yg penting. Penarikan dana juga cepat. Proses verifikasi memang mengganggu, tapi ini gangguan yg ngga bisa dihindari n harus dijalani.

  Nicia (5.231.80.*) menulis

platform trading

Aku suka platform trading mereka karena kita bisa analisis aset di situ. Buka aja beberapa window, misalnya buat window pertama waktu pendek, trus di windw kedua waktu yg lebih panjang. Trus pasang dah indikatornya (beda orang pastinya punya indikator favorit sendiri), analisis pasarnya gimana trus tradinglah. Ada indikator namanya "market mood", nah itu kalo bisa jangan dipake. Bikin sell waktu 90% publik buy n bikin sebaliknya.

  hjmdkassim samat (60.50.141.*) menulis

crypto option    whatsat 0139300300

1, tuan berurusan dgn broker mana?
2,olytrend bagus atau tidak.
3.Jika ada untung berapa lama cleam di credit ke akaun kita.
4.berapa RM mula tuan berdagang.
5. indicator apa yang tuan guna dan macamana nak dapat.

  Habsah Othman (115.164.185.*) menulis

Cara bayaran

Macam mana cara nak buat bayaran dan cara nk kluarkan duitnya. Adakah melalui bank.

  MUHAMMAD HARIZ AMZAR BIN HARIONMI (123.136.107.*) menulis

-    -

Bagaimanakah untuk saya menjafi kaya dan pendapatan yang sangat banyak ? Kamu boleh ajarkan saya.

Semua komen (pada laman baru)
 
 
 

 Tambah komen baru!

Tanya sesuatu atau berkongsi pengalaman
Anda akan menerima arahan yang terperinci ke e-mel anda.