Strategi untuk CFD – Teknik-teknik pedagang berjaya - Menjadi kaya dengan kaedah ini dan sekarang saya mendapat lebih dari 50,000 RM sebulan.
More information
Leman Naha

Strategi untuk CFD – Teknik-teknik pedagang berjaya

Strategi untuk perdagangan CFD terdiri daripada dua bahagian. Bahagian pertama adalah strategi perdagangan sebenar di mana pedagang mencari peluang perdagangan menarik yang dijangka menguntungkan. Strategi perdagangan ini mungkin termasuk, contohnya analisis graf harga atau mengikuti berita ekonomi. Bahagian kedua adalah pengurusan wang – pengurusan wang memberitahu anda cara untuk menguruskan modal perdagangan dengan bijak dan memilih jumlah perdagangan tunggal dengan wajar.

Penunjuk untuk analisis graf harga

Senarai ini buat masa sekarang menyatakan penunjuk perdagangan yang digunakan untuk analisis teknikal dalam platform MetaTrader dan membuat perdagangan berikutnya dengan broker. Setiap orang menggunakan strategi yang berbeza untuk berdagang CFD. Tetapi penting untuk menyatakan yang anda seharusnya tidak berdagang tanpa kemahiran yang cukup atau percubaan dan eksperimen yang mencukupi, sentiasa mencari maklumat terperinci yang anda faham. Jika penunjuk ini menarik minat anda, pastikan anda membaca artikel terperinci mengenainya.

  • Jalur Bollinger (BB) - merupakan jalur di sekitar harga. Ia berdasarkan sisihan piawai, sebagai contoh dengan menetapkan sisipan piawai=2 harga itu termasuk di dalam julat tertentu 97% daripada masa dan hanya 3% daripada semua kes ia berada di luar julat ini (di atas atau di bawah julat).
  • Penunjuk jumlah – ini diterangkan dengan sangat baik contohnya di dalam buku Anne Couling
  • Jalur Lebar (lebar jalur Bollinger) – apabila ketidakstabilan lebih tinggi, jalur lebar bertambah dan sebaliknya
  • Purata Pergerakan Mudah (SMA) – satu poin pada graf mewakili purata harga penutup di dalam sebagai contoh, 30 tempoh terakhir (satu tempoh boleh menjadi contohnya, 15 minit).
  • RSI (Indeks Kekuatan Relatif) – penunjuk teknikal yang membandingkan keuntungan terkini dengan kerugian terkini.

Kalendar peristiwa pasaran kewangan

Forex Factory - laman web yang menawarkan kalendar peristiwa percuma

Kalendar ini membolehkan anda menyemak bulan, minggu dan hari dan melihat peristiwa penting perdagangan yang berpotensi untuk bergerak dengan nilai mata wang atau harga saham. Strategi asas yang baik untuk CFD adalah seperti berikut: kerap menyemak kalendar ini dan perhatikan sama ada terdapat beberapa peristiwa yang mungkin bergerak dengan harga aset yang anda dagangkan.

Mendapat wang dalam tiga langkah mudah!

Start now

Mendapat wang dalam tiga langkah mudah!

Kaedah saya tidak boleh digunakan di semua tempat. Kebanyakan bank dan pedagang tidak tahu tentang kaedah ini. Walaupun mereka mengetahuinya, mereka tidak akan memberitahu kepada orang kebanyakan dalam apa jua situasi. Disebabkan itu penting untuk memilih broker berlesen yang dipercayai dan membenarkan anda untuk mengaut keuntungan. Di sini adalah dua broker kegemaran saya. Daftar pada salah satu daripadanya - atau kedua-duanya sekali. Kedua mereka menawarkan khidmat nasihat, tutorial video dan penasihat perseorangan - secara percuma.

Cuba strategi menggunakan versi demo:

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
Broker moden dengan deposit minimum yang rendah
Tip pantas: Broker ini membenarkan dagangan tanpa henti termasuk pada hujung minggu dengan dagangan bermula dari serendah $1
Deposit minima: $10
 

  Make Money Robot

Robot asas yang membolehkan anda untuk berdagang opsyen binari secara automatik walaupun anda orang baru
Tip pantas: Saya syorkan untuk berdagang pasangan mata wang, contohnya EUR/USD atau CNY/USD.
Deposit minima: $200
 
 


  Zaini S. (2001:e68:5447:3c0a:c4b5:625b:d56) menulis

FB atau Whatsapp Grup Utk Olymp Trade

Ada tak siapa2 tahu grup FB atau wassap yang bagus utk kita discuss pasal trading dan juga broker Olymptrade ni ?

  Ninaossen (2402:1980:183:2c86:8cfb:c644:32c) menulis

Bagaimana erk?    Oleh sy sendiri

Bagaimana erk awk blh jadi kaya dn tanpa modal sy masih x fhm n sy juga mahu jafi kaya...tapi semua perkara sy nak buat semua memerlukan modal...dari dulu sampai skrg x berjaya2

  dafisdra qaliff (183.171.116.*) menulis

dapatkan wang dalam masa 24 jam    tiada

saya mohon pihak tuan kongsikn dengansaya tentang cara mendapatkan qang dlam masa 24 jam. saya berminat untuk mengetahui nya.

  muaz abdullah (115.164.52.*) menulis

Tidak tahu jln.nakbelajar.kerja seorang security.

  Byrnes (91.201.140.*) menulis

Olymp trade memang platform trading yg meyakinkan.    2

Olymp trade memang platform trading yg meyakinkan. Dulu gw download versi mobilenya di iphone 4 lawas gw sekedar iseng doang. Mana hapenya udah lola pula. N kerjanya memang seperti jarum jam, ngga beratin sistem sama sekali. Ada banyak fasilitas buat klien juga. Platform web yg nyaman, banyak perangkat trading, tim bantuan yg cekatan. Mereka ngejawab semua, bahkan pertanyaan konyol, cepet banget. Penarikan dana cuma butuh waktu sehari sesuai ketentuan, tapi kalo gw cuma butuh sejam. Kenapa susah banget ya cari info tetnang bonus? Kan bisa langsung diposting pake huruf gede2 di halaman utama.

  Philipp (179.61.131.*) menulis

Buat mereka yg mau mulai trading, olymp trade

Buat mereka yg mau mulai trading, Olymptrade itu platform yg benar2 cocok. Modal di sini kecil, cuma 10 dolar. Apalagi mrk tawarin banyak promosi dan deposit minim banget. Kamu bisa pake akun demo selama yg kamu mau supaya terbiasa sama antar mukanya n nyoba praktek juga. Ada banyak materi pelatihan n webminar. Semua kemudahan trading cuma dengan satu klik aja. Bahkan newbie ada peluang untuk profit di olymp kalo mereka trading dengan pertimbangan dan tenang, itu yg penting. Penarikan dana juga cepat. Proses verifikasi memang mengganggu, tapi ini gangguan yg ngga bisa dihindari n harus dijalani.

  Nicia (5.231.80.*) menulis

platform trading

Aku suka platform trading mereka karena kita bisa analisis aset di situ. Buka aja beberapa window, misalnya buat window pertama waktu pendek, trus di windw kedua waktu yg lebih panjang. Trus pasang dah indikatornya (beda orang pastinya punya indikator favorit sendiri), analisis pasarnya gimana trus tradinglah. Ada indikator namanya "market mood", nah itu kalo bisa jangan dipake. Bikin sell waktu 90% publik buy n bikin sebaliknya.

  hjmdkassim samat (60.50.141.*) menulis

crypto option    whatsat 0139300300

1, tuan berurusan dgn broker mana?
2,olytrend bagus atau tidak.
3.Jika ada untung berapa lama cleam di credit ke akaun kita.
4.berapa RM mula tuan berdagang.
5. indicator apa yang tuan guna dan macamana nak dapat.

  Habsah Othman (115.164.185.*) menulis

Cara bayaran

Macam mana cara nak buat bayaran dan cara nk kluarkan duitnya. Adakah melalui bank.

  MUHAMMAD HARIZ AMZAR BIN HARIONMI (123.136.107.*) menulis

-    -

Bagaimanakah untuk saya menjafi kaya dan pendapatan yang sangat banyak ? Kamu boleh ajarkan saya.

Semua komen (pada laman baru)
 
 
 

 Tambah komen baru!

Tanya sesuatu atau berkongsi pengalaman
Anda akan menerima arahan yang terperinci ke e-mel anda.