Strategi dagangan bagi opsyen high/low - Menjadi kaya dengan kaedah ini dan sekarang saya mendapat lebih dari 50,000 RM sebulan.
More information
Leman Naha

Strategi untuk Opsyen high/low

Opsyen high/low adalah jenis CFD yang boleh menjana peratus kemenangan tertinggi. Untuk membantu anda menjana wang dengan opsyen high/low, berikut adalah strategi terbaik bagi opsyen high/low yang boleh anda gunakan.

Strategi dagangan bagi opsyen high/low

Opsyen high/low memerlukan anda meramal sama ada pasaran akan naik atau turun sepanjang tempoh masa tertentu. Sejauh mana ia akan naik atau turun adalah tidak penting. Anda masih akan memenangi CFD anda sekiranya pasaran bergerak walaupun hanya satu pip dalam arah yang tepat.

Berikut adalah beberapa strategi yang boleh anda gunakan utuk berdagang opsyen high/low dengan berjaya:

Dagangan breakout

Berdagang breakout adalah salah satu strategi yang kerap digunakan bersama CFD. Breakout adalah peristiwa ketara yang berlaku apabila pasaran melengkapkan corak carta, seperti corak berterusan, corak berbalik, atau sebarang peristiwa yang ketara di dalam sesuatu trend.

Kebanyakan pedagang konvensional telah meletakkan pesanan renti rugi atau pesanan had pada titik ini, di mana semua titik berada pada arah yang sama. Apabila pasaran memacu tahap harga, ia memacu arahan-arahan ini dan mencipta peningkatan yang mendadak bagi bekalan atau permintaan (bergantung kepada arah pesanan). Peningkatan ini akan mencipta pergerakan kukuh yang dipanggil breakout.

Anda boleh menggunakan breakout ini untuk memenangi CFD: Sebelum pasaran mencapai tahap harga kritikal, melabur dalam opsyen high/low dalam arah breakout yang dijangka. Pendekkan masa penamatan (tempoh 1 – 2), untuk memastikan bahawa opsyen anda tamat semasa breakout tersebut masih mendominasi pasaran.

Dengan strategi seperti ini, anda seharusnya boleh memenangi peratus dagangan yang tinggi.

Dagangan silang purata bergerak

Para pedagang yang lebih gemar menggunakan indikator teknikal untuk menjana isyarat boleh menggunakan silangan purata bergerak untuk melabur dalam opsyen high/low. Untuk strategi ini, hanya gunakan dua purata bergerak: Satu dengan bilangan tempoh yang lebih tinggi dan satu lagi dengan bilangan tempoh yang lebih rendah.

Purata bergerak dengan bilangan tempoh yang lebih rendah akan mengikuti pergerakan dengan rapat, sementara purata bergerak dengan tempoh yang lebih tinggi akan menjadi lebih perlahan untuk bertindak balas. Anda boleh menggunakan hubungan ringkas ini untuk kepentingan anda: Apabila purata yang bergerak lebih pantas bersilang dengan purata yang bergerak lebih perlahan secara ke atas, pasaran semestinya telah bertukar ke atas baru-baru ini. Ini adalah peluang yang baik untuk melabur dalam opsyen high dengan masa penamatan yang panjang (sekurang-kurangnya lima tempoh, atau lebih baik lagi lapan).

Apabila purata bergerak lebih pantas bersilang dengan purata bergerak lebih perlahan secara ke bawah, pasaran semestinya telah menurun baru-baru ini. Ini adalah peluang yang baik untuk melabur dalam opsyen low dengan masa penamatan yang panjang. Pastikan anda hanya menggunakan purata bergerak yang bersilang dalam persekitaran yang terkenal, kerana ia akan kehilangan kuasa ramalan semasa tempoh pergerakan sisi.

Jika anda ingin menyingkirkan sepenuhnya trend optikal daripada dagangan anda, pertimbangkan untuk menggunakan ketiga-tiga teknik bersilang purata bergerak ini. Anda sentiasa boleh menggunakan strategi ini, walaupun dalam pergerakan sisi.

Ayunan perdagangan

Dalam satu trend, pedagang ayunan cuba untuk mendapatkan manfaat daripada setiap pergerakan daripada tinggi ke rendah dan sebaliknya. Pendekatan jenis perdagangan ini adalah sesuai untuk opsyen high/low. Apabila anda mengenalpasti ayunan yang melemah, labur dalam opsyen high/low dalam arah ayunan yang bertentangan. Gunakan masa penamatan sederhana hingga panjang dalam sekitar lima tempoh. Pergerakan seharusnya mempunyai masa yang mencukupi untuk berkembang.

Untuk menilai kekuatan ayunan, anda boleh menggunakan pengayun seperti indeks kekuatan relatif (RSI), sokongan dan garisan rintangan, dan trend saluran dagangan.

Walaupun dagangan ayunan memerlukan sedikit masa untuk dikuasai, ia adalah strategi yang hebat yang boleh menjana banyak isyarat dagangan. Oleh itu, ia adalah sesuai untuk sebarang pedagang yang cuba untuk menjana wang dengan pantas. Lebih banyak isyarat bermakna lebih banyak dagangan, dan lebih banyak dagangan bermakna lebih tinggi keuntungan.

Mendapat wang dalam tiga langkah mudah!

Start now

Mendapat wang dalam tiga langkah mudah!

Kaedah saya tidak boleh digunakan di semua tempat. Kebanyakan bank dan pedagang tidak tahu tentang kaedah ini. Walaupun mereka mengetahuinya, mereka tidak akan memberitahu kepada orang kebanyakan dalam apa jua situasi. Disebabkan itu penting untuk memilih broker berlesen yang dipercayai dan membenarkan anda untuk mengaut keuntungan. Di sini adalah dua broker kegemaran saya. Daftar pada salah satu daripadanya - atau kedua-duanya sekali. Kedua mereka menawarkan khidmat nasihat, tutorial video dan penasihat perseorangan - secara percuma.

Cuba strategi menggunakan versi demo:

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
Broker moden dengan deposit minimum yang rendah
Tip pantas: Broker ini membenarkan dagangan tanpa henti termasuk pada hujung minggu dengan dagangan bermula dari serendah $1
Deposit minima: $10
 

  Make Money Robot

Robot asas yang membolehkan anda untuk berdagang opsyen binari secara automatik walaupun anda orang baru
Tip pantas: Saya syorkan untuk berdagang pasangan mata wang, contohnya EUR/USD atau CNY/USD.
Deposit minima: $200
 
 


  Zaini S. (2001:e68:5447:3c0a:c4b5:625b:d56) menulis

FB atau Whatsapp Grup Utk Olymp Trade

Ada tak siapa2 tahu grup FB atau wassap yang bagus utk kita discuss pasal trading dan juga broker Olymptrade ni ?

  Ninaossen (2402:1980:183:2c86:8cfb:c644:32c) menulis

Bagaimana erk?    Oleh sy sendiri

Bagaimana erk awk blh jadi kaya dn tanpa modal sy masih x fhm n sy juga mahu jafi kaya...tapi semua perkara sy nak buat semua memerlukan modal...dari dulu sampai skrg x berjaya2

  dafisdra qaliff (183.171.116.*) menulis

dapatkan wang dalam masa 24 jam    tiada

saya mohon pihak tuan kongsikn dengansaya tentang cara mendapatkan qang dlam masa 24 jam. saya berminat untuk mengetahui nya.

  muaz abdullah (115.164.52.*) menulis

Tidak tahu jln.nakbelajar.kerja seorang security.

  Byrnes (91.201.140.*) menulis

Olymp trade memang platform trading yg meyakinkan.    2

Olymp trade memang platform trading yg meyakinkan. Dulu gw download versi mobilenya di iphone 4 lawas gw sekedar iseng doang. Mana hapenya udah lola pula. N kerjanya memang seperti jarum jam, ngga beratin sistem sama sekali. Ada banyak fasilitas buat klien juga. Platform web yg nyaman, banyak perangkat trading, tim bantuan yg cekatan. Mereka ngejawab semua, bahkan pertanyaan konyol, cepet banget. Penarikan dana cuma butuh waktu sehari sesuai ketentuan, tapi kalo gw cuma butuh sejam. Kenapa susah banget ya cari info tetnang bonus? Kan bisa langsung diposting pake huruf gede2 di halaman utama.

  Philipp (179.61.131.*) menulis

Buat mereka yg mau mulai trading, olymp trade

Buat mereka yg mau mulai trading, Olymptrade itu platform yg benar2 cocok. Modal di sini kecil, cuma 10 dolar. Apalagi mrk tawarin banyak promosi dan deposit minim banget. Kamu bisa pake akun demo selama yg kamu mau supaya terbiasa sama antar mukanya n nyoba praktek juga. Ada banyak materi pelatihan n webminar. Semua kemudahan trading cuma dengan satu klik aja. Bahkan newbie ada peluang untuk profit di olymp kalo mereka trading dengan pertimbangan dan tenang, itu yg penting. Penarikan dana juga cepat. Proses verifikasi memang mengganggu, tapi ini gangguan yg ngga bisa dihindari n harus dijalani.

  Nicia (5.231.80.*) menulis

platform trading

Aku suka platform trading mereka karena kita bisa analisis aset di situ. Buka aja beberapa window, misalnya buat window pertama waktu pendek, trus di windw kedua waktu yg lebih panjang. Trus pasang dah indikatornya (beda orang pastinya punya indikator favorit sendiri), analisis pasarnya gimana trus tradinglah. Ada indikator namanya "market mood", nah itu kalo bisa jangan dipake. Bikin sell waktu 90% publik buy n bikin sebaliknya.

  hjmdkassim samat (60.50.141.*) menulis

crypto option    whatsat 0139300300

1, tuan berurusan dgn broker mana?
2,olytrend bagus atau tidak.
3.Jika ada untung berapa lama cleam di credit ke akaun kita.
4.berapa RM mula tuan berdagang.
5. indicator apa yang tuan guna dan macamana nak dapat.

  Habsah Othman (115.164.185.*) menulis

Cara bayaran

Macam mana cara nak buat bayaran dan cara nk kluarkan duitnya. Adakah melalui bank.

  MUHAMMAD HARIZ AMZAR BIN HARIONMI (123.136.107.*) menulis

-    -

Bagaimanakah untuk saya menjafi kaya dan pendapatan yang sangat banyak ? Kamu boleh ajarkan saya.

Semua komen (pada laman baru)
 
 
 

 Tambah komen baru!

Tanya sesuatu atau berkongsi pengalaman
Anda akan menerima arahan yang terperinci ke e-mel anda.